3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Bakın sizin evliliğiniz bitiyor diye sevinecek değiliz. Lakin hepimiz kadınız ve bir çoğumuz senin için gerçekten üzülmüştür. Onu evden atmanız yada terketmeniz şuan için yapacağınız en doğru şeydi ve iyiki yaptınız. Çünkü bu durum küsüp, kırılıp kapris yapabileceğiniz kadar basit değil. Büyük bir yalan ve akabinde önemsenmemeniz var. Adamın anlattığınız kadarıyla umurunda değilsiniz. Restiniz elinizde mi patlar yada doğru hamle midir zamanla göreceksiniz. Ama elinizde patlasa bile sevilmediğiniz, önemsenmediğiniz bir adamla evcilik oynamak size daha büyük acı verirdi. Umarım eşiniz hatasını telafi eder, sizi kaybetmekten korkar ve yaptığı yanlışın farkına vararak evliliğini kurtarır.

Şuan arıyo devamlı bilmiyorum inşAllah Bi yalana inanmamışımdır diyorum

Belkide telefonu açabileceği bi durum olmamıştır .. fevri kararlar alma derim.. evliliğe alışamamış belli ki hala bekar gibi yaşıyor ama zamanla olgunlaşır diye düşünüyorum yaşınız kaç tabi bilemem ama ..

Bende başlığı okuyunca adam 2 evli mi çıktı dedim.cok şükür oyle birsey yok.ben olsam senn yerinde hiç köyü dusunmezdim.esime guvendigimden belkide.kotu bi niyeti olsaydı zaten o foto face de olmazdi.arkadasin arkadaşlarıyla karsilasmislardir.bence aklına kötü şeyler getirme dinlemeden.bak daha 3 haftalik evlisin.her birşeyde şüphelenirsen bu hayat yurumez.

Ne zaman gelecek eşin? Geldiğinde halinden tavrından anlarsın .. içinden nasıl geliyorsa öyle davran .. ama izlemede kal sürekli saklıda olsa gizlide olsa takip et geceleri uyurken fln .. yani bu hatayı yapmasaydı bile hiç bir erkeğe 100% güvenmemek gerek .. ama inşallah kötü birşey yapmamıştır, zannetmiyorum yalan söylemesi kötü ama onunda bu kadar büyüyebileceğini tahmin etmedi sanırım ..

ne kaybetme korkusundan bahsediyorsun asıl yerinde çırpındıkça kocanın gözünden düşüyorsun. oturduğun yerden mesajlar atıyorsun adam diyor ki "eli kolu bağlı eheh hiç bi şey yapamaz." az biraz ipleri eline al bu nasıl evlilik ya nasıl evlendiniz siz. birbirinizi tanıdığınıza emin misiniz. gerçi o seni anlamış da sen onu pek tanıyamamışsın bence. kusura bakma ama bu şekil davranmayı tercih ediyorsan hayatın boyunca bu adamın başına buyrukluklarına, yalanlarına ve seni üzmelerine katlanıcaksın gibi görünüyor. ki yazdığın mesajların soğukluğundan dolayı senin de samimi olduğunu düşünmüyorum. konu benim için çoktan yitirdi inandırıcılığını.

Sizi hernereye gidiyosa götürmek istememiş işte.bunun icin de yalan soylemiş.kısa ve öz.

Erkek arkadasım yazmışsın yazdığını bile gormuyorsun neden eşim diye konu açtın?ciddiye almaz kimse diye mi?

ben olsam sana arkadaşlarınla mutluluklar, ben aileme gidiyorum der giderdim. hem yalancı hem arsız.
Yazdığı bir mesajda elinden kaçırmış erkek arkadaşım yazmış ,eşi falan değil bence,genç bir kız sanıyorum,hiç bir adam evliliginin ilk haftalarinda bunlari yapmaz

Yazdığı bir mesajda elinden kaçırmış erkek arkadaşım yazmış ,eşi falan değil bence,genç bir kız sanıyorum,hiç bir adam evliliginin ilk haftalarinda bunlari yapmaz
olabilir. evlenirse akıl vermiş oluruz :)

Ne yani kocası değilmiymiş?
Kocası sanıp mnyk gibi akıl veriyoruz bizde!!! Iyi yapmış inşh ayrılırsın.

Kocam olmasa ben konu açmak dil şuan çoktan bitirmiş olurdum Bu yapılandan snra Bi ilişkinin kurtulacak Bi yanı olmazdı ama diyorum ya insan 3haftada bunları yaşayınca eli kolu böyle bağlanır sizin yerinizde olsam şuan bende bırak git boşan diye yorum yazı olurdum

Ne yani kocası değilmiymiş?
Kocası sanıp mnyk gibi akıl veriyoruz bizde!!! Iyi yapmış inşh ayrılırsın.
Manyaksan akıl verme Ozamn zira senin gibi birinin aklına ihtiyacım yok 500 defa eşim yazdım neymiş bikere erkek arkadaşım yazmışım bence neye yorum yazacağınızı şaşırıyorsunuz yeterki olumsuz bişey yazıyım die

Ne yazıkki keşke keşke erkek arkadaşım olsaydı bunu bana yapan

Şimdi bu senin kocan mı erkek arkadaşın mı onu bi netleştir? Çünkü kocan olsa kabullenilesi bi konu değil! Ama erkek arkadaşınsa bu şekilde (bi yere kadar) anlaşılabilir, ayrılırsın biter. Ama sen net bi güven veremedin bize yorumlarınla o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…