Şuan arıyo devamlı bilmiyorum inşAllah Bi yalana inanmamışımdır diyorumBakın sizin evliliğiniz bitiyor diye sevinecek değiliz. Lakin hepimiz kadınız ve bir çoğumuz senin için gerçekten üzülmüştür. Onu evden atmanız yada terketmeniz şuan için yapacağınız en doğru şeydi ve iyiki yaptınız. Çünkü bu durum küsüp, kırılıp kapris yapabileceğiniz kadar basit değil. Büyük bir yalan ve akabinde önemsenmemeniz var. Adamın anlattığınız kadarıyla umurunda değilsiniz. Restiniz elinizde mi patlar yada doğru hamle midir zamanla göreceksiniz. Ama elinizde patlasa bile sevilmediğiniz, önemsenmediğiniz bir adamla evcilik oynamak size daha büyük acı verirdi. Umarım eşiniz hatasını telafi eder, sizi kaybetmekten korkar ve yaptığı yanlışın farkına vararak evliliğini kurtarır.
inşallah biz yanılalım. eşin kendisini kanıtlasın sana.Şuan arıyo devamlı bilmiyorum inşAllah Bi yalana inanmamışımdır diyorum
ne kaybetme korkusundan bahsediyorsun asıl yerinde çırpındıkça kocanın gözünden düşüyorsun. oturduğun yerden mesajlar atıyorsun adam diyor ki "eli kolu bağlı eheh hiç bi şey yapamaz." az biraz ipleri eline al bu nasıl evlilik ya nasıl evlendiniz siz. birbirinizi tanıdığınıza emin misiniz. gerçi o seni anlamış da sen onu pek tanıyamamışsın bence. kusura bakma ama bu şekil davranmayı tercih ediyorsan hayatın boyunca bu adamın başına buyrukluklarına, yalanlarına ve seni üzmelerine katlanıcaksın gibi görünüyor. ki yazdığın mesajların soğukluğundan dolayı senin de samimi olduğunu düşünmüyorum. konu benim için çoktan yitirdi inandırıcılığını.Peki napim tek çare Trabzon'a gitmem mi seni kaybetme korkusundan kalkıp buraya geldim mi diyim yada sen tüm ısrarlarıma rağmen beni götürmedin ama ben baktım bana yalan söylemişsin kadınlarda var yüzsüz yüzsüz çıktım buraya geldim yada düğünde rezillik çıkarıyım desinlerki helal kadına 3 haftalık eşi yalanını burnundan getirdi Ozamn tamam mı olucam istediğiniz olmuş bida bunlardı yapmıcak mı olucak ne olucak yani
bi olaya bu kadar iyimser bakılabilirdi ciddenBende o yorumu okumustum...
Erkek arkadasım yazmışsın yazdığını bile gormuyorsun neden eşim diye konu açtın?ciddiye almaz kimse diye mi?Yani sinirden beynim uyuşmuş olabilir ama nasıl. Bi cevap istiyosun erkek arkadaşım arkadaşının düğününe erkek arkadaşlarıyla gidiceğini söyledi sonra Facebook ta aslında bayanlarla gittiklerini öğrendim yani bana yalan söylemiş gözlerimin içine baka baka
Yazdığı bir mesajda elinden kaçırmış erkek arkadaşım yazmış ,eşi falan değil bence,genç bir kız sanıyorum,hiç bir adam evliliginin ilk haftalarinda bunlari yapmazben olsam sana arkadaşlarınla mutluluklar, ben aileme gidiyorum der giderdim. hem yalancı hem arsız.
olabilir. evlenirse akıl vermiş oluruz :)Yazdığı bir mesajda elinden kaçırmış erkek arkadaşım yazmış ,eşi falan değil bence,genç bir kız sanıyorum,hiç bir adam evliliginin ilk haftalarinda bunlari yapmaz
Konu sahibi önceki yorumlarda beni çileden cıkardıbi olaya bu kadar iyimser bakılabilirdi cidden
Manyaksan akıl verme Ozamn zira senin gibi birinin aklına ihtiyacım yok 500 defa eşim yazdım neymiş bikere erkek arkadaşım yazmışım bence neye yorum yazacağınızı şaşırıyorsunuz yeterki olumsuz bişey yazıyım dieNe yani kocası değilmiymiş?
Kocası sanıp mnyk gibi akıl veriyoruz bizde!!! Iyi yapmış inşh ayrılırsın.
Ne yazıkki keşke keşke erkek arkadaşım olsaydı bunu bana yapanYazdığı bir mesajda elinden kaçırmış erkek arkadaşım yazmış ,eşi falan değil bence,genç bir kız sanıyorum,hiç bir adam evliliginin ilk haftalarinda bunlari yapmaz
Kocam olmasa ben konu açmak dil şuan çoktan bitirmiş olurdum Bu yapılandan snra Bi ilişkinin kurtulacak Bi yanı olmazdı ama diyorum ya insan 3haftada bunları yaşayınca eli kolu böyle bağlanır sizin yerinizde olsam şuan bende bırak git boşan diye yorum yazı olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?