Emin olun gözüme hoş gelen hiç bişey yok benim daha 3haftalıkken evimden çıkmama sebep oldu ya hiç bişey umrumda değilAfetme bence simdi yeni evlisin cok duygusal davranirsin ona kizsanda gozune hos geldiginden bisey diemssin ama sinra basini tasa vurursun paranoyaya baglarsin ruh sagligin bozulur
Msj varmiEmin olun gözüme hoş gelen hiç bişey yok benim daha 3haftalıkken evimden çıkmama sebep oldu ya hiç bişey umrumda değil
Bende esimle arkadsken eski kiz arkadaslari arayip duruodu ikisinide tersledim ben nisanlisiym hayirdir ne demeye rahtszbediosun dedim kiz cingene gibi bana nisanlina sahip cik ozamn demzmi sinirimden kudurdum 4 yillik rvliyiz ustumden atana kadr 3 yil gecti acaba isemi gitti baska yerdemi bilmem ne paranoya gibi olduum her firsatta agzima geleni soyledum esimin yuzune vurup durdum arkadsken bi kerede kizi terslemis bi mesajinda arama bida annen sana memur koca bulsun gibi biseyler yazmis bizimkide yanlislkla bana gondermesinmi beynimden vuruldum resmen susmadim basina kaktim evliligimin 3 senesi zehir zembelek gecti anlican sora kocam bana sen delisin flan demeye basladi hlbuki guvenimi kazanmak icin hic bisey yapmadi sadece o an aciklama yapip beni cok sevdgini flan soyledi bende yelkenleri indirdim hala kaldiramiorum ama iste psikiyatriye gittim cokmu abartiorum die doktor bile dedi sen guvenini kazanmak icin bisey yapmamissinki die bu sene Allaha sukur biraz duzeldik ama en ufak bir suphrm olsa kendimi yiyip bitiriorum kendime guvenim kalmadi cok sukur elim yuzum iyi ama ne bilim insan salak salak dusuncelere girip yipranio nasilsa bunuda yuttu sustu diyip kimse tavrindan geri kalmioEmin olun gözüme hoş gelen hiç bişey yok benim daha 3haftalıkken evimden çıkmama sebep oldu ya hiç bişey umrumda değil
calusiomusun canim senEmin olun gözüme hoş gelen hiç bişey yok benim daha 3haftalıkken evimden çıkmama sebep oldu ya hiç bişey umrumda değil
Çalışıyorum çok şükürcalusiomusun canim sen
Bilmiyorum evlenmeden önce buna cesaret edemez derdim ama şuan onu tanıyamıyorum ki yorum yapayımSence seni evde goremeyince napar
Hiçbişeyi bitirenez. Yemez bi kere. Ama konu sahibi isterse bitirebilir. Haklı olduğu için üste çıkmasına izin vermediği sürece hiçbişey olmaz. Sadece kendine güvenmesi ve dik durması lazım. Yalan ciddi bir mevzuTamamen bitebilir hrsey goze al derim herseyi dik dur
Helal olsun. Sen güçlü durursan istediğin noktaya gelecek zaten. Ve bi daha asla cesaret edemez buna. Ciddiyeti görsün. Hem de kıymetini anlasın koşsun ğeiinden biraz. Yaptığı az buz değilŞuan Bi gelişme yok dışardayım ailemle ayrılmıyorlar yanımdan kötüyüm die sabah aradı bikaç defa bida aramadı hayırlısı herşeyin ama o hiç bişeyi bitirmeyi cesaret edemez eminimki o bu tepkiyi alıcağını bilmiyordu ama adam gibi hatasını anlayıp özür dileyip kendini affettirene kadar böle devam eder yada bekar daha iyiydim diyosa istediğini yapsın umrumda dil hiç bişey bu saatten sonra
Keske bende skntlarimda burdan destek alablseydim kendi kendime gurbette kendimle kaldim ne ailem burda ne bi arakdasim iyice sinir krizleri geciriodum insanin burdan veya ailesinden en ufak bi destegi ne kadr iyi gelio cok kolay atlaticak ins canimHayırlısı diyorum artık herşey insan bukadar kısa zamanda bu hale Nası geldiğime inanamıyorum 2gün önce konuştuklarımız şimdi kafamdakiler hayal kırıklığım insanın umudu kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?