3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Niye gerilyosun ki bi öyle bi böyle diyen sensin şahsen ben kocamdan erkek arkadaşım diye bahsetmedim hiç bu güne kadar.

Gelişmeleri takipteyim. Duygusal değil mantıklı davran lğtfen. Evliliğinizin temelini attığını unutma. Nasıl başlarsa öyle gider

Off yalanlarla yaşa o zaman. Ne kadar affetmeye hazırsınız . Nasıl sindiriyosunuz. 3 haftalık eş yapmış bunu 3 yıllık değil. Konu zaten 3 haftalık olması. Bu kadar kısa sürede artık yeni arayışa mı girmiş sizden mi bunalmış bilmiyorum.

Bikere daha söylüyorum eşim erkek arkadaşım olsa konu açma gereği bile duymazdım

Ya ne diyosun annnemin evindeyim şuan ne affetmesi ne bekliyorsun şuan avukatta mı olmalıydım nekadar kolay böyle yorum yazmak ya

="Knucprn, post: 48462273, member: 791560"]Ya ne diyosun annnemin evindeyim şuan ne affetmesi ne bekliyorsun şuan avukatta mı olmalıydım nekadar kolay böyle yorum yazmak ya
ben çocuğum varken seninkinin çok daha basidi bir konuda resti çektim. Eşimi kovdum evden gitti ev tuttu kendine. Sonra her şeyi kanıtladı döndü. Ne yazması kolayı. Ben yalanı çekemediğim için yazıyorum yazması kolay olduğu için değil. Çünkü evliliği aman zor kuruldu aman elalem ne der vs temellerinin üzerine kurmuyorum. Anneevi de dönülebilir bir yere. MMesela olayları da sadece gözdağı vermek için yapmamalıyız. Karakterimizo olduğu iiçin yapmalıyız.

Yalan konusunda çok hassas biriyim. Bu çok ama çok büyük bir yalan bana göre. Özellikle kadın olmayacak ortamda yoksa senin de gelmeni isterdim demesi dalga geçmek gibi olmuş. Siz böyle yapmayabilirsiniz ben olsam boşanırdım.

Yaptiklari yapacaklarinin teminatidir diyorum ve yalanci bir adamla devam edemezdim yerinde olsam
Senin icin zor bir durum olsa gerek ama esin resmen cocuk gibi kandirmaya calisiyor seni. Umarim dogru bir karar verirsin.

Açıkçasi suan ruh halinizi düşünemiyorum. Kendimi yerinize koyuyorum gercekten cildirilcak bi durum.. Cok mu kalicaklar sizin yerinizde olsam basip giderim oraya. Telefonda karsilikli olaylarda tam anlatilamiyor.. Ya hic degilse kizlar yok demistim ama varmis canim benimde bilgim yoktu deyip sizi uyarsa fotograflari gorunce soka girmezdiniz

Elin kolun niye baglansin ki saf mısın sen?

3 haftada bunları yapan 3 senede sınır tanımaz. Hatta gelenin gidenin haddi hesabi olmaz.

Senin hayatın.
Kimse boşanmanın kolay olduğunu söylemiyor ama insanin gururu ve onuru zedeleniyorsa durmanın bir mantığı da yok.

Bence yalan söylüyor ama siz yinede emin olmak için anlık fotoğraf ve video isteyin

Ailenizin yanına giderek iyi mi yaptınız sanıyorsunuz ? Bu defa daha rahat olacak ''ben bir şey yaparsam bana kızıp ailesinin yanına gidecek , bende gönlünü alırım'' diye düşünecek.
3 haftalık evliliği geçtim 10 yıllık evlilik olsa dahi böyle bir durumda sizi götürmemesi saçmalık tamamen.

tuhaf olan kısım düğündeki bayanlar değil ki neticede düğün sadece erkeklerden oluşan bir gurup olmadığı zaten belli tuhaf olan 3 haftalık eşini bırak git bu düğün olmaz başka biryerde olabilir ne farkeder gidiyo sonuçta,çekindiği bişey olsa foto paylaşmazdı yalanda söylememiş düğüne gidiyorum demiş öylede fotolar görmüşünüz ,evliliğe alışamadı galiba illa art niyet arasanız milyonlarca bulunur

Erkek arkadasim niye yazdin o zaman?
Hadi soyle kocan degil demi,tamam kizmayacaz sana : D
Hickimse kocasini yalnislikla erkek arkadasim diye yazmaz. Ancak kasitli yazar:)
Hadi kuzum bizde bir yalanin ortasindamiyiz?

Erkek arkadasim niye yazdin o zaman?
Hadi soyle kocan degil demi,tamam kizmayacaz sana : D
Hickimse kocasini yalnislikla erkek arkadasim diye yazmaz. Ancak kasitli yazar:)
Hadi kuzum bizde bir yalanin ortasindamiyiz?
Artık Bi açıklama daha yapmıcam yorumlarınız için teşekkür ederim ama burda destek dil köstek oluyo Bi çok insan destek olanlara teşekkür ederim ama dediğim gibi yalan olduğu için kaldıramıyorum zaten bu duruma kendimi alıştırıyorum sonuç ne olucak bilmiyorum hayırlısı bida olur diye yazanlar olmuş bu durumu atlatabilir devam edersek bida olamaz olursa zaten artık biter ama azıcık anlayışlı olun ne hayaller kurarken şuan boşanıyorum demek Bukadar basit değil

Bosanmak kolay degil sen kimseye bakma yalan atarms 3 sene sonra nasil olurmus millet 10 yillik evli dayak varvyalan var aldatma var ama bosanamiyo allah yardm etsn sana

iyide işi bu raddeye burdaki kadınlar ya da siz bile getirmediniz eşiniz grtirdi yani eşiniz için sandığınız kadarda zor değil. kolay kolay değili deyip duruyosun insanlardan ne duymak istiyosunuzki. gelince boynuna atlayıp devam edin o zaman bize ne yani

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…