- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Ya iki gundur konuyu takip ediyom sinir sistemlerim bozulduBu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı
Kafani dinle bir şey düşünme anneyle yaşamın keyfini sür böyle davranan bir adama hizmet etmekten daha iyidir konuşma onlada yola gelecek .... gibiArkadaşlar desteğiniz için teşekkür ediyorum hepinize iyi hissediyorum şuan kendimi sonrasını inanın düşünmek bile istemiyorum herşeyin hayırlısı diyebiliyorum inanın şoktayım
İşler bu noktaya nasıl geldi?Bu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı
en azından bu terbiyesize yıllarını harcamamış olacaksın. inşallah pişman olur.Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ediyorum hepinize iyi hissediyorum şuan kendimi sonrasını inanın düşünmek bile istemiyorum herşeyin hayırlısı diyebiliyorum inanın şoktayım
Arkadaşım bence mantıklı düşünmüyorsun. Eşinin sana yalan söylemesi hiç hoş değil ancak düğüne gidenler sadece iş arkadaşlarıyla diğerleri eşini yada sevgilisini getirmemiş ise sizin de gitmemenin gayet normal.Eşim iş arkadaşının bir etkinliğine sadece arkadaşlar olarak katılıyorlar ise gitmemem normal bunu abartmaya gerek yok.Ancak diğer arkadaşları eşlerini yada sevgililerini getirseydi o zaman sizi götürmesini saçma olurdu ve altında bir şey ara derdim.Seni anlıyorum ama çok fazla tepki verip kendini hırpalanmış. Esin o kızın gelmesine engel olamaz böyle bir hakkı da yok sonuçta onun da arkadaşı. Söyleyip seni de üzmek istemedi belkide.ama gelince konuşmasının her ne koşulda olursa olsun bir kere yalan başladimi arkası gelir evlilik yalanı kaldırmazEvet beni umursamıyor mu diye düşünmeye başladım çünkü o kızla alakalıda nekadar hassas olduğumu biliyordu napcamı bilmiyorum Sessiz kalıp aynı ev içinde kendisiyle muhattap olmamakmı yoksa olayı büyütüp evde kalmamakmı hangisi
Bu benim için bişey ifade etmiyor ama benim istemediğim bayanlar varsa veya bayan varsa bende gidebilirdim ama arkadaşları eşlerini getirmişArkadaşım bence mantıklı düşünmüyorsun. Eşinin sana yalan söylemesi hiç hoş değil ancak düğüne gidenler sadece iş arkadaşlarıyla diğerleri eşini yada sevgilisini getirmemiş ise sizin de gitmemenin gayet normal.Eşim iş arkadaşının bir etkinliğine sadece arkadaşlar olarak katılıyorlar ise gitmemem normal bunu abartmaya gerek yok.Ancak diğer arkadaşları eşlerini yada sevgililerini getirseydi o zaman sizi götürmesini saçma olurdu ve altında bir şey ara derdim.Seni anlıyorum ama çok fazla tepki verip kendini hırpalanmış. Esin o kızın gelmesine engel olamaz böyle bir hakkı da yok sonuçta onun da arkadaşı. Söyleyip seni de üzmek istemedi belkide.ama gelince konuşmasının her ne koşulda olursa olsun bir kere yalan başladimi arkası gelir evlilik yalanı kaldırmaz
way yalanci adiBu benim için bişey ifade etmiyor ama benim istemediğim bayanlar varsa veya bayan varsa bende gidebilirdim ama arkadaşları eşlerini getirmiş
yok yok elif gondermezdi tek basina evdeyken sinri krizi geçirir ya kendide gider ya adamida gondermezdi :)Elif sen misin yoksa? Çünkü bu dünyada senin kocan gibi kadın mevzusu olunca bu kadar saçma sapan yalan söyleyip basılan bir tane daha olamaz. Yani senin konularının kopyası ve senin kocanın kopyası bu konu.
Umarım yanılıyorumdur... Sensen de başkasıysa da hakkında hayırlısı konu sahibi, bence bu evlilik zaten hiç olmamış...
yok yok elif gondermezdi tek basina evdeyken sinri krizi geçirir ya kendide gider ya adamida gondermezdi :)
turunun son ornegi deil demekki bunlarAma konular ve üsluplar çok benzemiyor mu ya? Elif'in kocası da böyle pişkin bi adam, yalan söyleyip söyleyip yakalanan ve üste çıkan bir tip. Kızcağız buradaki aşırı tepkilerden bıkıp yeni üyelik almıştır sandım, ee haklı da konuyu açan elif olsa böyle hak vermek yerine bir dolu saldırı olurdu, adam yerine elif suçlanırdı.
Sevgisinden şüphe etmek istemiyorum zira bu evlilik yürümez artık zatenturunun son ornegi deil demekki bunlar
bitmiyolar mubarek
ELIFLE KOCASI AYNI YERDE CALISIYOLARDI SANKI
pardn buyuk olmus:)
Hiç adım atıyor mu ?yok mu gelişme ?Sevgisinden şüphe etmek istemiyorum zira bu evlilik yürümez artık zaten
hala gelmedi mi yanına? ailesi biliyor mu bu durumu?Sevgisinden şüphe etmek istemiyorum zira bu evlilik yürümez artık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?