3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ediyorum hepinize iyi hissediyorum şuan kendimi sonrasını inanın düşünmek bile istemiyorum herşeyin hayırlısı diyebiliyorum inanın şoktayım

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ediyorum hepinize iyi hissediyorum şuan kendimi sonrasını inanın düşünmek bile istemiyorum herşeyin hayırlısı diyebiliyorum inanın şoktayım
Kafani dinle bir şey düşünme anneyle yaşamın keyfini sür böyle davranan bir adama hizmet etmekten daha iyidir konuşma onlada yola gelecek .... gibi

en azından bu terbiyesize yıllarını harcamamış olacaksın. inşallah pişman olur.

Arkadaşım bence mantıklı düşünmüyorsun. Eşinin sana yalan söylemesi hiç hoş değil ancak düğüne gidenler sadece iş arkadaşlarıyla diğerleri eşini yada sevgilisini getirmemiş ise sizin de gitmemenin gayet normal.Eşim iş arkadaşının bir etkinliğine sadece arkadaşlar olarak katılıyorlar ise gitmemem normal bunu abartmaya gerek yok.Ancak diğer arkadaşları eşlerini yada sevgililerini getirseydi o zaman sizi götürmesini saçma olurdu ve altında bir şey ara derdim.Seni anlıyorum ama çok fazla tepki verip kendini hırpalanmış. Esin o kızın gelmesine engel olamaz böyle bir hakkı da yok sonuçta onun da arkadaşı. Söyleyip seni de üzmek istemedi belkide.ama gelince konuşmasının her ne koşulda olursa olsun bir kere yalan başladimi arkası gelir evlilik yalanı kaldırmaz

Canım hayırlısı olsun hakkında zor
sonucta iş arkadaşlarıyla gitmiş keşke söyleseymiş de yalana başvurmasaymış
ha bi de eskiden msjlaştığı kızın da olması ayrı itici bi durum
yaptığının yanlış olduğunun farkına varması lazım sen geri adım atma ama iyi de düşün taşın
o pişman olmadan adım atma sen yoksa şimdi bunu yapan sonra da yapar senin aklında sürekli soru işareti olur acaba yine mi yalan diye

sonra neden insanlara güvenemiyorsun? al işte..
Allah kolaylık versin size inşallah en kısa zamanda hayatınız yoluna girer..

Bu benim için bişey ifade etmiyor ama benim istemediğim bayanlar varsa veya bayan varsa bende gidebilirdim ama arkadaşları eşlerini getirmiş

Elif sen misin yoksa? Çünkü bu dünyada senin kocan gibi kadın mevzusu olunca bu kadar saçma sapan yalan söyleyip basılan bir tane daha olamaz. Yani senin konularının kopyası ve senin kocanın kopyası bu konu.

Umarım yanılıyorumdur... Sensen de başkasıysa da hakkında hayırlısı konu sahibi, bence bu evlilik zaten hiç olmamış...

Bu benim için bişey ifade etmiyor ama benim istemediğim bayanlar varsa veya bayan varsa bende gidebilirdim ama arkadaşları eşlerini getirmiş
way yalanci adi
bastan beri yazmadim takip ediyorum ama ben is arkadaslari eslerini getirmemistir diye dusunuyordum
senin koca kadr safi olamazdi açiklamaya yuzu yok minareyi çalan kilifini ayarlar ama seninkinin linaresi goge çikmis buutlara degiyor kilif bulamadi uste çikmaya çalisiyor baska turlu napacagini bilmiyor

madem yalan soyluiyorsun niye resim çekinip koyyon , bi an once kurtulman ondan senin için en iyisi oalcak

Eşin kesinlikle birşeyler karıştırıyor. Olayın ne öncesi ne sonrası normal değil. Temiz düşünceli olsa seni de götürürdü zaten diğerlerinin eşleri gelmiş. Eski manitayla selfie falan geçmiş olsun. Umarım hakkında hayırlısı olur.

yok yok elif gondermezdi tek basina evdeyken sinri krizi geçirir ya kendide gider ya adamida gondermezdi :)

yok yok elif gondermezdi tek basina evdeyken sinri krizi geçirir ya kendide gider ya adamida gondermezdi :)

Ama konular ve üsluplar çok benzemiyor mu ya? Elif'in kocası da böyle pişkin bi adam, yalan söyleyip söyleyip yakalanan ve üste çıkan bir tip. Kızcağız buradaki aşırı tepkilerden bıkıp yeni üyelik almıştır sandım, ee haklı da konuyu açan elif olsa böyle hak vermek yerine bir dolu saldırı olurdu, adam yerine elif suçlanırdı.

Bittiyse bittiyse üstüne düşme yalan söyleyen o

.3 haftalik esine hemen bitti diyen adamin icinde sevgi yoktur zaten.Suan en guzel zmanlarinizdi seni de mutlaka yaninda goturmesi lazimdi hele diger arkadaslarda getiriyorsa.

Kusura bakma ama sanki seni ayak bagi olarak görüyor ve evlilikten fazlasiyla sıkılmış beyefendi...

turunun son ornegi deil demekki bunlar
bitmiyolar mubarek

ELIFLE KOCASI AYNI YERDE CALISIYOLARDI SANKI

pardn buyuk olmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…