3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Konu sahibi kendine gelirmisin bn bile uyuz oldum duruma sen hala me tepki vericeğini bilmiyosun bn çoktan ortalığı birbirine katmıştım adamın neden bu kadar rahat yalan söylediği belli

Erkeklerle gitse ne olur sen eşisin yaninda gidebilirsin sırf götürmemek için bahane niye yiyorsunuz bu bahaneleri öyle başka hatunlarla gitmesini izlersin işte

Hayatta en tahammül edemediğim şey yalan, boşanma sebebim bile belki bu olacak bilemem.
Şu durumda ya evden basar giderdim kimsenin tahmin edemeyeceği bi yere, bi mesaj atardım, iyi eğlen dönüşte mahkememiz var, sonra telefonu kapatır, ortadan bi süre kaybolurdum ya da gider o düğüne burnundan getirip dönüşte bi dava açardım.

Buda Bi yalan bence
konu sahibi senin adina cok üzuldum..
Allah yardimcin olsun..
bu adama hadddini bildirmezssen daha seni cok kandirir..
keske dugune falan gondermeseydin ..
biz yeni evliyiz basbasa kalalim faln deseydin..
ya daha sizin dugununuz yeni olmus ..
baskasinin dugunune gidiyor bu ne sacmalik ya..
boyle gamsiz insan gormedim

güveniyor kocasına, 3 haftalık evli olunmasına rağmen kadın evde tek kalmaya razı kocası iş arkadaşının düğününe gitsin diye,ama adam iş yerindeki kızlarında gittiği düğüne karısını götürmeyip üste de erkek erkeğe gidiyoruz diye yalan söylüyor.3. haftada yaptığı ileride yapacaklarının teminatı.

3 haftalik evlisiniz... adam 3 haftalik karisini evde birakip baska sehre dugune eglenmeye gidiyor. Hemde eskiden oynastigi biriyle oww yeaa
4 kisi diyor 13 kisi cikiyor falan buralari direk geciyorum zaten ama hep birlikte onca yol gidip geldikten sonra dugunde ayri takilsan kac yazar. adam bastan sona yalan allah yardimcin olsun..

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu adamla zaten olmaz hiç kusura bakma valla aynı şeyi bana yapsa (ki yapamaz izin vermem çünkü ) o eve gelene kadar eşyalarını bavula koyar kapının kilidini değiştirir bavulu onun gelmesine yakın kapıya koyarım daha 3 haftada yalan söylüyorsa bu ömür böyle geçmez çok toy olduğunu düşünüyorum eğer bu adamdan umudun varsa yine de verdiğim örneğe yakın bişi yap aklı başına gelsin!!! Allah yardımcın olsun canım.

kızlı erkekli gidilmesine rağmen seni götürmediyse geçmiş olsun derim. çünkü mutlaka yiyeceği sağlam bi halt olacaktır. bence sen eşini iyi tanımıyorsun ya da bu zamana kadar fazla ezik imajı vermişsin ona karşı. kalk ve trabzona git bence. öfkeyle kalkan zararla oturur deme çünkü böyle bi durumda zaten öfkelenmen gerekiyor. ne olacaksa şimdi olsun yoksa yıllar sonra çok pişman olursun. bu şekil etkili bi şey yap ki bi daha senden korkması gerektiğini bilsin. ezik misin lan sen git ve gereğini yap bence.

hadi çok iyimser olalım :) ister 1 kadın olsun ister 10 kadın olsun orada kadın var mı var . İsterse birlikte takılmasınlar o kadınların fotoğrafta çıkacağı kadar yakınlar mı evet . O zaman bunu sorun yapabilirsiniz bence ...
şimdide gerçekçi olalım
1. sen neden gitmedin senin o kadınlardan neyin eksik ?

2. senden utanıyor mu da seni götürmedi ?

3. yeni evli cicim aylarında olan bir adam nasıl sensiz başka kadınlarla faceye foto atıyor nerden geliyor bu özgüven ?
ahey ahey yani . şimdilik bunlar gözüme takıldı

hem yalan söyleyip hem feyse fotoğraf atması nedir yani dalga mı geçiyor bu adam seninle? gerçekten bu durum beni çok sinirlendirdi. seni geri zekalı yerine koymasına asla izin verme bak cidden.

Fena yalan soylemis...

Resmen felekten bir hafta sonu calmis...

Burnundan getir. Hatta terk et. Ciddiyim.

Alsa seni yanına oyle gitseymis. Soylemedi bile... Niyeti pis belli.

Orada gezip tozacak, ayni otel ya da evde kalacaklar.

Ters bu işler. .. Daha yeni evlilikte olmaz isler bunlar. ..

3 haftada bunu yapan yarin kimbilir. ..

Ücüncü hafta ya arkadaslariyla hemde bayanlarla gününü gün etmeye eylenmeye gidiyor hangi kitapta yazar ya Ben daha üc haftalik evliyken es Dost cevrem hayirli olsuna teprik etmeye Eve geliyorlardi esimle bir Saat ayri kalamiyorduk bunlari okudukca elimizdekinin kiymetini bilelim valla Allah sana kolaylik versin canım sende Facebook ta fotonun altina yorum yazsaydin Ulan s.......siz Hani yalniz gidecektin diye

Canım 3 haftada millet balayından dönmemiş oluyor daha,ne demek arkadaşlarla başka bir şehre yolculuk,hiç normal değil eşinin yaptığı ve Allah yardımcın olsun,zor günler bekliyor seni

Ya düğüne erkek erkeğe gitseler ne olur? Düğün sadece erkekler için mi? Yüzlerce kadının olacağı bir düğüne(yolculuk erkeklerle geçecek olsa bile ki öyle olmamış) yeni evli(hem de çok yeni!) bir adamın eşiyle beraber gitmesi kadar normal bir şey olabilir mi? Adam ya sizden utanıyor ya bir işler çeviriyor. Fakat utanıyor olma ihtimali düşük, çünkü zaten yeni düğününüz olmuş, bu iş arkadaşları sizin düğününüze de gelmiş ve sizi görmüş. Neyinizden utanacak, gizlemeye çalışacak bu saatten sonra? Nitekim yalan da söylediği için bir işler çeviriyor olma ihtimali daha yüksek. Fakat 3 haftalık evlilikte bir adamın gözünün dışarıda olması da normal olmaz.

Erkek arkadaşın mı kocan mı 3 haftalık evliyim yazmıyor mu konuda? Bunda bile çelişki. Vayyy

Hiçbişey yapma belli saf bu...neyi var neyi yok döker eğer fevri çıkış yaparsan gizler gizli yapar rahat bırakki devam etsin paylaşımlara sende herşeyi öğren. geldiğinde hesap sorduğunda kıvıramasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…