HqhahahahahajahaI want to play a game
Diye konuya girerdim
yeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen
konu sahibi senin adina cok üzuldum..Buda Bi yalan bence
Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Erkek arkadaşın mı kocan mı 3 haftalık evliyim yazmıyor mu konuda? Bunda bile çelişki. VayyyYani sinirden beynim uyuşmuş olabilir ama nasıl. Bi cevap istiyosun erkek arkadaşım arkadaşının düğününe erkek arkadaşlarıyla gidiceğini söyledi sonra Facebook ta aslında bayanlarla gittiklerini öğrendim yani bana yalan söylemiş gözlerimin içine baka baka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?