Anlattiklarina gore nasil karektersiz bir erkekmis anlamasi dogrusu cok guc . Diger bir paradoks ise nisanlandiginiza gore birbirinizi cok seviyorsunuz bu kadar kolay vazgecmesi hemde daha yeni iken bence biraz dusundurucu ... Altinda farkli sebepler olabilir .
Ben anlayamıyorum bu tip insanları.
Her şeye hükmetmeye, istediği gibi olmasına çalışmak, kendini tatmin adına başkalarının hayatıyla bu denli kolay oynamak bir nevi çevreyi müridleştirip kendini 'ilahlaştımak' değil midir?
Günah değil midir bu, vebali nasıl verilecek?
Hadi onu geçtim, korkuları yok da vicdanen nasıl uyur ki böyle bir yükle insanlar?
Kabus görmezler mi, akıttıkları göz yaşları nefeslerini kesmez mi bunların?
Destek olmayan köstek de olmasın, siz de hiç üzmeyin kendinizi.
Ya düğünden sonra para ve eve değişen bir kocanız olsaydı?
Ya aile en baştan karışmaz görünüp daha sonra aba altından sopa gösterseydi?
Çok acı ama bir o kadar da öğreti dolu tecrübe yaşamışsınız, bundan sonraki adımlarınızı daha da özenerek atmanıza zemin hazırlamıştır.
Bu da demektir ki mutluluğa artık daha yakınsınız...
Insallah!
Yani bi insanin hayatina girip oynamak bukadar kolaymi? Cezasizmi kalicak? o hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor ve eskisinden cok daha basarili ve huzurlu.
Ben ise kendimi yiyip bitiriyorum onun karsinda o cezasiz kaldigi icin!
Merhaba arkadaslar konuyu okuyanlar biliyor,2 bucuk aydir ayriyiz ne aradi ne sordu bir tek mail atti bana kendine iyi bak diye.
Benim kendi irademle ayrildigimi düsünmüyormus ve bende bi umut isigi görmedigi icin yanima gelmiyormus hersey öyle aciki.
Icimde okadar biriken sey varki söylenmemis ona karsi cok öfkeliyim benim kalbimi paramparca edip cekti gitti ben ise hayattan biktim korkuyorum,kimseye güvenemiyorum ve mutluluktan umudumu kestim.
Gecen yine agladim evde tek basina onunla konusmak istedim ve düsündüm acaba kapisina gidip onun yapamadigi mertligi yapip karsina dikilsem ve icimi döksem?Icimdeki herseyi söylesem dostca ve ordan cekip gitsem ise yararmi? Yada bendemi ona mail atsam icimi dökmek icin?Oda cocuk gibi olur bilmiyorum ama cok doluyum..
Sizce onun karsina cikip evine gidip ona söylenmemis icimde kalanlari söylesem dogru olurmu? Ne yapsam?Hicbirsey yapmadan icimde birikenlerle otursammi?
merhaba arkadaslar konuyu okuyanlar biliyor,2 bucuk aydir ayriyiz ne aradi ne sordu bir tek mail atti bana kendine iyi bak diye.
Benim kendi irademle ayrildigimi düsünmüyormus ve bende bi umut isigi görmedigi icin yanima gelmiyormus hersey öyle aciki.
ıcimde okadar biriken sey varki söylenmemis ona karsi cok öfkeliyim benim kalbimi paramparca edip cekti gitti ben ise hayattan biktim korkuyorum,kimseye güvenemiyorum ve mutluluktan umudumu kestim.
Gecen yine agladim evde tek basina onunla konusmak istedim ve düsündüm acaba kapisina gidip onun yapamadigi mertligi yapip karsina dikilsem ve icimi döksem?ıcimdeki herseyi söylesem dostca ve ordan cekip gitsem ise yararmi? Yada bendemi ona mail atsam icimi dökmek icin?oda cocuk gibi olur bilmiyorum ama cok doluyum..
Sizce onun karsina cikip evine gidip ona söylenmemis icimde kalanlari söylesem dogru olurmu? Ne yapsam?hicbirsey yapmadan icimde birikenlerle otursammi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?