3.kadınla iletişime geçmek...

Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin. Madem bi şans daha verdiniz inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.
( Burada bu konuları okuya okuya rüyama girdi gçeen gün kocamın beni aldattığını gördüm. Çok uzun bi rüyaydı, çok acıydı, gerçek gibi. Allah kimseye yaşatmasın.)

Çok teşekkürler
Çok haklısınız
Benim de kırmızı çizgimdi yaşamadan önce ben de buraya bu minvalde mesajlar yazdım aldatılma ve şiddeti affetmem diye ama affettim işte bi şekilde
Desteğiniz için ve yapıcı yorumlarınız için sağolun

Affettiyseniz, eşinizde de pişmanlığı görüyorsanız o zaman denemekten bir şey kaybetmezsiniz. Umarım terapi de size faydalı olacaktır. Belki terapistinize de sorabilirsiniz. Eşimin ne kadar ileri gittiğini bilmek istiyorum. kafamda sorguluyorum. Bunu kurcalamalı mıyım? Bana son bir kere her şeyi anlatmasını ve öyle geride bırakacağımı söylesem olur mu? Bu tip sorularınızı ona yöneltin derim. Bu arada terapistiniz alanında eğitimli biri değil mi? Yoksa son zamanlarda ortaya çıkan bir iki seminer görüp yaşam koçluğu yaptığını iddia edenlerden değil di mi?

Sen adama bedel ödettinmi ki? Ne kolay affettin. Kolay olan hiçbişey ders niteliği taşımaz...
2 ay geçti üzerinden hemen hemen hergün konusu açılıyor çok canını acıttım çok canım acıdı çünkü çok aşağıladım çok kapıya gittim iğneledim bi kadın nasıl bedel ödetebilirse öyle bedeller ödettim
Ailesi kapıya kadar geldi torun göreceğiz diye göstermedim boşatmak istiyorlardı ya boşanmış varsaysınlar torun yok dedim ailesini silmek için çok sebebim vardı ama eşim hazmedemiyordu sildim onu da hazmetti mecburen
Ders niteliği taşıması için ne yyapışabilinirs yaptım

zaten kendisini zor affetmişsiniz bide ailesi ile mi uğraşacaksınız hiç kusura bakmasın.

Yok hacettepe mezunu 23 yıllık meslek tecrübesi var ve detayları bilmenin bana hiçbir fayda sağlamayacağını söyledi ama ben detayları değil olayın çerçevesini bilmek istiyorum diyerek tekrar danışacağım bi dahaki seansta

Tüm kalbimle sizin için en iyisin olmasını diliyorum. Eğer gerekli yardımı aldığınızı düşünüyorsanız isterseniz konunuzu kapatın. Sonuçta zor da olsa bir karar vermişsiniz ve negatif tüm yorumlar kafanızı karıştırmaktan başka bir işe yaramayacak.
Kızla iletişime geçmeme kararınızın da en doğrusu olduğunu düşünüyorum. Siz sadece eşinizle olan ilişkinize odaklanın.

Amin ya bende burda sürekli böyle şeyler okuya okuya tedirgin oluyorum birgün benimde başıma gelir mi diye allah korusun

Özel değilse 4 tıl sonra seni patlatan ne oldu tekrat mı aynı hatayı yaptı
Hayır aynı hatayi yapmadı ama ne bileyim işte birsey oldu ve benim canım çok yanmaya başladı. Belki de zamanin da vermem gereken tepkiyi vermedim acımı bastırdım diyedir. Bilmiyorum inan .
Sonrasin da çok pişman oldum affettigim
için hep şüpheyle yaşadım yıllarca ona da kendime de hayatı zehir ettim.Ama tüm bunlara rağmen hala daha aynı insanla evliyim. Ne tezat değil mi.Bazen yapmak isteyiPte yapamıyoruz bazı şeyleri. Ama bu kadar acıya değer miydi diye hep sorarım kendime.Yıllar geçiyor ve sen kendine şaşırıyorsun

Eşin biseyler yaşamış bu oldukça aşikar..

Ayrıca 10 günden bahsediyorsun..Bu süre zarfında oturup pişpirik oynamadılar herhalde.
Aslında herşeyin farkındasın da sanırım bu durumla yüzleşmek istemiyorsun,durumu kendi nezdinde yok sayarak eşinden ayrılamamana bir çıkar yol bulmuşsun..
Kendine bunu itiraf edersen ayrılman gerektiğini bildiğin için olayı beyninin karanlıklarına itmişsin çoktan..
Hakkında hayırlısı olsun..

İkiside birbirinden beter ama duygusal yaklaşım daha çok canımı yakardı sanırım.
Affetmek o konuyu kapatmak demek. Affettiyseniz orda bitmiştir o konu yok bitmemişse adfetmemişsinizdir zaten. Zaman tanıyın. Mağdem boşanmayacaksınız mesafeniz olsun bakalım unutturabilecekmi yaşattığını

Aslında herkes kendi yaşadığı bilir.Benim deneyimledigim acılar size referans olmasın. Yüreğinin sesini dinle madem bir yola çıktın bunu da dene olmazsa da yaptım olmadı dersin.
Ben ne gidebildim ne affedebildim. Yanlış mı yaptım evet ,dogru mu yaptım ona da evet.
Ben 2.çocuğuma hamileyken yaşadım. Kırıldım kırdım. Incitıldim incittim. Acı çektim cektirdim. Ama yanında kaldım eşimin bir daha olmadı 9 yıl geçti üstünden. Hala daha kırgınlık var evet.gecer mi sanmam ama yaşıyorum işte.
Eşime söylediğim tek şey oldu.bana ya da başkasına ne hesap verdiğin değil Allah a ne hesap vereceksin onu ölünceye kadar düşün. Düşün ki hatana kilif bulmaya calisma

Benim bildiğim huylu huyundan asla vazgeçmez cinsellik olmadı dese bile sana unutup hazmedebilecek misin aynı evde sana dokunduğunda aklına gelmeyecek mi hergün ölmektense bi gün ölmeyi tercih ederdim

eğer evliliğini sürdürme kararı aldıysan kızı arama
eşin belki ona bekarım demiş olabilir yada dulum boşandım da demiş olabilir
allah sabır versin

Çok büyük konuşmaktan her zaman korkarım ama bu durum başıma gelse değil 2 çocuk 5 tane çocuğum olsa yinede o adamı affetmem, boşarım...

Seviyorum diyorsun hala, böyle birşeyi yakaladığında o sevginin çoktan nefrete dönmüş olması gerekirdi...

Hazmetmek zor demişsin, sen çoktan hazmetmişsin...
Bundan sonrakilere de hazmetmeye hazırlıklı ol, çünkü bunun devamı gelir...

dedenize göre niye hareket ediyorsunuz ki ? o tabi öyle diyecek yaşlı başlı adam. hoş burada bizim yaşlarımızda bayanların çoğu da aynı kafada ya neyse. Ayrıca yuvanı yıkan kadın değil..................... Anlatamadık şunu. Kocanız yıkmış yuvanızı. Ayrıca şans vermek zorunda da değilsiniz. İlla cinsellik olması gerekmiyor ki. Sonuçta aldatmış. Kadınlar affettikçe erkekler aldatmaya devam eder tabi.

ir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu

Ciddi misiniz yahu ?? Kocanıza ucu bulaşmasın tabi kız kendi kendine mi aldatmış sizi ? O nasıl olacaksa. Yahu kocanız burda en çok suçlu olan. O kız olmasa başka kız olurdu. Kızların babalarının peşinden koşmak da nedir ve bu durumda hala kocam diyorsunuz da sizi bu duruma sokan zaten kocanız değil mi ? Sizi aldatan kişinin ölümüne pişman olduğuna nasıl inanıyorsunuz ki sizi ayakta uyutmuşken, başka kadınlarla işi pişirmişken nasıl güvenir insan ? İleriye gittiğini söyleyecek de değil bu arada.

Kız evli olduğunu bile bile çağırmış mesajların içeriğinden biliyorum

Kocanız kendisinin evli olduğunu biliyordu ama değil mi ? yoksa unutmuş mu ?
Siz kızı şikayet etmeyi falan boşverin bence. Bugün biri çağırır yarın başkası.
Her çağırana gidince burada çağıran mı daha suçlu yoksa karısını çocuğunu düşünmeden aldatmaya girişen adam mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…