- 6 Ekim 2016
- 674
- 452
- 33
- 40
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Çok teşekkürlerBakın gerçekten isterseniz ve bir şeyleri geride bırakmaya gayret ederseniz neden olmasın? Ama kendi kendinizi doldurursanız olmaz. Terapinin işe yarayacağına inanmanız da lazım. Yaramayacak diye bir şey yok. Aldatılıp affedip bunları geride bırakan insanlar var. O insanlara pek çok kişi midesiz diyebilir, yanlış yaptın diyebilir ama insanların ne dediğinden çok iki kişinin neler yaşadığı neler hissettiği önemlidir. Aldatan eşini affeden erkek de var. Mühim olan sizin ne istediğinizi bilmeniz. Sizi neyin mutlu edeceğini bilmeniz.
Benim şahsi düşüncem aldatmanın ve şiddetin affı olmaz. Ama bu benim. Siz sizsiniz. Aynı düşünceleri hayatı yaşanmışlıkları paylaşmıyoruz. O yüzden başka insanlardan çok kendinize sorun. Ne istiyorsunuz?
Çok teşekkürler
Çok haklısınız
Benim de kırmızı çizgimdi yaşamadan önce ben de buraya bu minvalde mesajlar yazdım aldatılma ve şiddeti affetmem diye ama affettim işte bi şekilde
Desteğiniz için ve yapıcı yorumlarınız için sağolun
2 ay geçti üzerinden hemen hemen hergün konusu açılıyor çok canını acıttım çok canım acıdı çünkü çok aşağıladım çok kapıya gittim iğneledim bi kadın nasıl bedel ödetebilirse öyle bedeller ödettimSen adama bedel ödettinmi ki? Ne kolay affettin. Kolay olan hiçbişey ders niteliği taşımaz...
zaten kendisini zor affetmişsiniz bide ailesi ile mi uğraşacaksınız hiç kusura bakmasın.2 ay geçti üzerinden hemen hemen hergün konusu açılıyor çok canını acıttım çok canım acıdı çünkü çok aşağıladım çok kapıya gittim iğneledim bi kadın nasıl bedel ödetebilirse öyle bedeller ödettim
Ailesi kapıya kadar geldi torun göreceğiz diye göstermedim boşatmak istiyorlardı ya boşanmış varsaysınlar torun yok dedim ailesini silmek için çok sebebim vardı ama eşim hazmedemiyordu sildim onu da hazmetti mecburen
Ders niteliği taşıması için ne yyapışabilinirs yaptım
Yok hacettepe mezunu 23 yıllık meslek tecrübesi var ve detayları bilmenin bana hiçbir fayda sağlamayacağını söyledi ama ben detayları değil olayın çerçevesini bilmek istiyorum diyerek tekrar danışacağım bi dahaki seanstaAffettiyseniz, eşinizde de pişmanlığı görüyorsanız o zaman denemekten bir şey kaybetmezsiniz. Umarım terapi de size faydalı olacaktır. Belki terapistinize de sorabilirsiniz. Eşimin ne kadar ileri gittiğini bilmek istiyorum. kafamda sorguluyorum. Bunu kurcalamalı mıyım? Bana son bir kere her şeyi anlatmasını ve öyle geride bırakacağımı söylesem olur mu? Bu tip sorularınızı ona yöneltin derim. Bu arada terapistiniz alanında eğitimli biri değil mi? Yoksa son zamanlarda ortaya çıkan bir iki seminer görüp yaşam koçluğu yaptığını iddia edenlerden değil di mi?
Yok hacettepe mezunu 23 yıllık meslek tecrübesi var ve detayları bilmenin bana hiçbir fayda sağlamayacağını söyledi ama ben detayları değil olayın çerçevesini bilmek istiyorum diyerek tekrar danışacağım bi dahaki seansta
Amin ya bende burda sürekli böyle şeyler okuya okuya tedirgin oluyorum birgün benimde başıma gelir mi diye allah korusunAllah yardımcınız olsun, kolaylık versin. Madem bi şans daha verdiniz inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.
( Burada bu konuları okuya okuya rüyama girdi gçeen gün kocamın beni aldattığını gördüm. Çok uzun bi rüyaydı, çok acıydı, gerçek gibi. Allah kimseye yaşatmasın.)
Hayır aynı hatayi yapmadı ama ne bileyim işte birsey oldu ve benim canım çok yanmaya başladı. Belki de zamanin da vermem gereken tepkiyi vermedim acımı bastırdım diyedir. Bilmiyorum inan .Özel değilse 4 tıl sonra seni patlatan ne oldu tekrat mı aynı hatayı yaptı
Kadın bana ulaşıp huzurumuzu bozmasın diyerek hattını değiştirdi ben gerek yok onun ulaşmasu huzurumu bozmaz senin karşılık vermen bozar dedimse de değiştirelim kafamız rahat olsun bu olayın izlerini hayatımızdan silelim sen anıp hatırladıkça seni üzdüğüm için kahroluyorum diyor
dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için
ir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu
Kız evli olduğunu bile bile çağırmış mesajların içeriğinden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?