3.kadınla iletişime geçmek...

Onunla buluşması %99 cinsel dürtülere dayanıyordu, bu belki olacaktı belki olmayacaktı bilinmez ya da oldu...hadi bunu gectiniz de size yalan soylemesini nasıl sindireceksiniz? Yani bundan sonra iş görüşmem var dediğinde veya başka bişey söyleyip çıktığında huzurla bekleyebilecek misiniz? Bence bu daha önemli...

Doğru sonuçlara uuşaşacağım bilsem ben de kurcalıycam da kendimi üzdüğümle kalırım diye durduruyorum kendimi
Ozman biraz daha bekliyceksn avini uzaktan izleyen aslan gibi bekliyceksin canm tepkilerini telefonu hareketlerini emin ol aralarinda derin bisey olduysa yine konuşurlar ama öylesine olan biseyse coktan bitmistir

Ozman biraz daha bekliyceksn avini uzaktan izleyen aslan gibi bekliyceksin canm tepkilerini telefonu hareketlerini emin ol aralarinda derin bisey olduysa yine konuşurlar ama öylesine olan biseyse coktan bitmistir

Öylesine olan bişey....
Burda kadınların boyle yorumlarını bu herif görse avukatlarım nasılsa çok diye arkasına yaslanıp bi sigara tüttürürdü huzurla herhalde

Aynen ben de affetmek başka hazmetmek başka diyerek bunu kastetmiştim
Eşime de söyledim zaten dönmem şans vermem affetmek anlamına gelmez deneme süresindesin bu deneme süresi ne kadar sürer bu sana bağlı en ufak bi hatanda silerim dedim gözdağını sağlam verdim
Şimdi hergün çocuklarına bana sarılıp sizsiz bi hayatı düşünemem hiç yakalanacağımı ddşünmedim asla sizi kaybetmeyi göze alamadım oyun gibi geldi bilgisayarı kapatınca gerçek dünyaya dönüldüğü gibi ordan ayrılınca aynı hayatıma devam edeceğim kaldığım yerden sandım dışarda bi b.k var sandım falan diyor

Güvenin g si kalmadı evet umarım yeniden kazanır kazanmak için çabalıyor görebiliyorum ama çoook zaman alacağı bi gerçek

Öylesine olan bişey....
Burda kadınların boyle yorumlarını bu herif görse avukatlarım nasılsa çok diye arkasına yaslanıp bi sigara tüttürürdü huzurla herhalde
Öylesine olan biseyden ne anladin cok merak ediyorum ne diyelim kadina üzülüyor belliki bizler sadece burdan konusabiliyorz ama telefonu kapattiginda yine aklindaki ayni düşünceyle mahvolcak yatmistir kalkmistir ohhh bi guzel aldatmis yazsam hoşuna giderdi heralde bu ne ya

Öğrendiğim gün bana şu mesajı atmıştı:
-Seni Canımdan kanımdan cok seviyorum. Yaptıgım asagılık hareketten dolayı yerın dıbıne Allah soktu beni. Kalbımde aklımda gozumde sen varsın. Omrumun sonuna kadar senın ve cocuklarımızın mutlulugu ıcn calısacagım. Ben dısarda bır sey var sandım. Dısarda hıc bır halt yok. Varsa yoksa yuva aile mutluluk huzur ondaymıs. Onu anladım.

Bir kere ihanet eden tekrar tekrar yapabilir. Ona tekrar şans vermek demek tekrar ihanete uğrayıp yıpranmak demek. İnsanlar yaptığı şeylerin sonucuna katlanmalı. Madem başka bi kadınla 10 gün görüşebildi sizi kaybedeceğini de hesap etmiş olmalı etmediyse de geçmiş olsun. Ben olsaydım gözünün yaşına bakmazdım. Değil başka bir kadınla konuşmak yazışmak başka bir kadına baktığını görsem kendimi çok kötü hissediyorum. Konuşmak yanına gitmek 10 gün görüşmek ne demek. Kadınla iletişime geçmeye gerek yok size öğrenmek istediklerinizi vermeyecek vermediği gibi de yalanlar söyleyecek

Ufff özrü kabahatinden beter...
Neyse affetmeye kararlısın zaten buraya ne diye konu acıyorsun o zaman

Dışarda bişey olsaydı devamdı yani...Gercekten batırmış ve hiç samimi değil bu sözler...Dışarda bişey var sanmış...İçerdeki yetmemiş yani...Off daha fazla sinir olamazdım

Kadın bana ulaşıp huzurumuzu bozmasın diyerek hattını değiştirdi ben gerek yok onun ulaşmasu huzurumu bozmaz senin karşılık vermen bozar dedimse de değiştirelim kafamız rahat olsun bu olayın izlerini hayatımızdan silelim sen anıp hatırladıkça seni üzdüğüm için kahroluyorum diyor

Cinsel bir paylaşım olmadıysa da olacak... Sen durumu kabullendigin için cinselliği de yaşarım ne olacak yaa diyecek eşin..

Cok merak ediyorum konu sahibi internette tanıştığı bir erkegin yanına gidip 10 gun kalsa esi cinsellik boyutunu sorgular miydi? Çocukları icin affeder miydi? Affetse bile bu durum aileler tarafindan kabul görür muydu?

Bu Nası bir yüzsüzlük? Bide anlatıyor mı?

Aaaaaaa öylemiymiş çok geçmiş olsun canım benim çok erken anladın bunu. Dışarda ne var diye merak etmen ile beni irrite etti. Dışarda ne var diye merak edeceğine eşimle çocuğumla nasıl güzel vakit geçirebilirim onları nasıl mutlu edebilirim diye düşünseydin keşke.

Sen bu numaraları yemeye coktan gönüllüsün. Valla anlatma artık daha beter kıl oldum bu herife...numara değiştirecekmiş te kahroluyormuş ta...oraya buluşmaya giderken seni kandırdıgı için kahrolmamış ama..sen de adamı aklıyorsun aklınca...ayyy kıl oldum

Dönmüşsünüz madem kurclamayın. Kızın babasın falan söylesem mi demişsiniz, kız evli bir adamla görültüğünü biliyor muydu ki? Bilmiyorsa kızın ne suçu var da onu da zor duruma sokacaksınız.
Diğer konuya gelirsek kız sie doğruları söyleyecek bile olsa onunla iletişime geçip kendinizi daha fazla yıpratmayın.
Ayrıca benim şahsi fikrim ama beni duygusal paylaşım cinsel birliktelikten daha çok yıkar. Allah göstermesin , herhalde evliliğimde içimi en çok acıtacak şey (sağlık problemleri, ölüm dışında) eşimin gönlünün başkasına kayması olur.

Cok merak ediyorum konu sahibi internette tanıştığı bir erkegin yanına gidip 10 gun kalsa esi cinsellik boyutunu sorgular miydi? Çocukları icin affeder miydi? Affetse bile bu durum aileler tarafindan kabul görür muydu?
O kadar iyi biliyor ki benim öyle birşeyi aklımdan bile geçirmeyecek kadar namuslu olduğumu gözümü bile haramdan sakındığımı ama haketmiyor işte

Herkese anlatır elaleme rezil eder kendini magdur gosterip yeni avlar için de bu magduriyeti yem yapardı...

Adamı aklamıyorum ya lütfen anlatmıyorum tamam konu anlaşıldı zaten fazlasıyla

Bakın gerçekten isterseniz ve bir şeyleri geride bırakmaya gayret ederseniz neden olmasın? Ama kendi kendinizi doldurursanız olmaz. Terapinin işe yarayacağına inanmanız da lazım. Yaramayacak diye bir şey yok. Aldatılıp affedip bunları geride bırakan insanlar var. O insanlara pek çok kişi midesiz diyebilir, yanlış yaptın diyebilir ama insanların ne dediğinden çok iki kişinin neler yaşadığı neler hissettiği önemlidir. Aldatan eşini affeden erkek de var. Mühim olan sizin ne istediğinizi bilmeniz. Sizi neyin mutlu edeceğini bilmeniz.
Benim şahsi düşüncem aldatmanın ve şiddetin affı olmaz. Ama bu benim. Siz sizsiniz. Aynı düşünceleri hayatı yaşanmışlıkları paylaşmıyoruz. O yüzden başka insanlardan çok kendinize sorun. Ne istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…