- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Ozman biraz daha bekliyceksn avini uzaktan izleyen aslan gibi bekliyceksin canm tepkilerini telefonu hareketlerini emin ol aralarinda derin bisey olduysa yine konuşurlar ama öylesine olan biseyse coktan bitmistirDoğru sonuçlara uuşaşacağım bilsem ben de kurcalıycam da kendimi üzdüğümle kalırım diye durduruyorum kendimi
Ozman biraz daha bekliyceksn avini uzaktan izleyen aslan gibi bekliyceksin canm tepkilerini telefonu hareketlerini emin ol aralarinda derin bisey olduysa yine konuşurlar ama öylesine olan biseyse coktan bitmistir
Aynen ben de affetmek başka hazmetmek başka diyerek bunu kastetmiştimOzman biraz daha bekliyceksn avini uzaktan izleyen aslan gibi bekliyceksin canm tepkilerini telefonu hareketlerini emin ol aralarinda derin bisey olduysa yine konuşurlar ama öylesine olan biseyse coktan bitmistir
Güvenin g si kalmadı evet umarım yeniden kazanır kazanmak için çabalıyor görebiliyorum ama çoook zaman alacağı bi gerçekOnunla buluşması %99 cinsel dürtülere dayanıyordu, bu belki olacaktı belki olmayacaktı bilinmez ya da oldu...hadi bunu gectiniz de size yalan soylemesini nasıl sindireceksiniz? Yani bundan sonra iş görüşmem var dediğinde veya başka bişey söyleyip çıktığında huzurla bekleyebilecek misiniz? Bence bu daha önemli...
Öylesine olan biseyden ne anladin cok merak ediyorum ne diyelim kadina üzülüyor belliki bizler sadece burdan konusabiliyorz ama telefonu kapattiginda yine aklindaki ayni düşünceyle mahvolcak yatmistir kalkmistir ohhh bi guzel aldatmis yazsam hoşuna giderdi heralde bu ne yaÖylesine olan bişey....
Burda kadınların boyle yorumlarını bu herif görse avukatlarım nasılsa çok diye arkasına yaslanıp bi sigara tüttürürdü huzurla herhalde
Aynen ben de affetmek başka hazmetmek başka diyerek bunu kastetmiştim
Eşime de söyledim zaten dönmem şans vermem affetmek anlamına gelmez deneme süresindesin bu deneme süresi ne kadar sürer bu sana bağlı en ufak bi hatanda silerim dedim gözdağını sağlam verdim
Şimdi hergün çocuklarına bana sarılıp sizsiz bi hayatı düşünemem hiç yakalanacağımı ddşünmedim asla sizi kaybetmeyi göze alamadım oyun gibi geldi bilgisayarı kapatınca gerçek dünyaya dönüldüğü gibi ordan ayrılınca aynı hayatıma devam edeceğim kaldığım yerden sandım dışarda bi b.k var sandım falan diyor
Öğrendiğim gün bana şu mesajı atmıştı:
-Seni Canımdan kanımdan cok seviyorum. Yaptıgım asagılık hareketten dolayı yerın dıbıne Allah soktu beni. Kalbımde aklımda gozumde sen varsın. Omrumun sonuna kadar senın ve cocuklarımızın mutlulugu ıcn calısacagım. Ben dısarda bır sey var sandım. Dısarda hıc bır halt yok. Varsa yoksa yuva aile mutluluk huzur ondaymıs. Onu anladım.
Cinsel bir paylaşım olmadıysa da olacak... Sen durumu kabullendigin için cinselliği de yaşarım ne olacak yaa diyecek eşin..
Bu Nası bir yüzsüzlük? Bide anlatıyor mı?Aynen ben de affetmek başka hazmetmek başka diyerek bunu kastetmiştim
Eşime de söyledim zaten dönmem şans vermem affetmek anlamına gelmez deneme süresindesin bu deneme süresi ne kadar sürer bu sana bağlı en ufak bi hatanda silerim dedim gözdağını sağlam verdim
Şimdi hergün çocuklarına bana sarılıp sizsiz bi hayatı düşünemem hiç yakalanacağımı ddşünmedim asla sizi kaybetmeyi göze alamadım oyun gibi geldi bilgisayarı kapatınca gerçek dünyaya dönüldüğü gibi ordan ayrılınca aynı hayatıma devam edeceğim kaldığım yerden sandım dışarda bi b.k var sandım falan diyor
Aaaaaaa öylemiymiş çok geçmiş olsun canım benim çok erken anladın bunu. Dışarda ne var diye merak etmen ile beni irrite etti. Dışarda ne var diye merak edeceğine eşimle çocuğumla nasıl güzel vakit geçirebilirim onları nasıl mutlu edebilirim diye düşünseydin keşke.Öğrendiğim gün bana şu mesajı atmıştı:
-Seni Canımdan kanımdan cok seviyorum. Yaptıgım asagılık hareketten dolayı yerın dıbıne Allah soktu beni. Kalbımde aklımda gozumde sen varsın. Omrumun sonuna kadar senın ve cocuklarımızın mutlulugu ıcn calısacagım. Ben dısarda bır sey var sandım. Dısarda hıc bır halt yok. Varsa yoksa yuva aile mutluluk huzur ondaymıs. Onu anladım.
Kadın bana ulaşıp huzurumuzu bozmasın diyerek hattını değiştirdi ben gerek yok onun ulaşmasu huzurumu bozmaz senin karşılık vermen bozar dedimse de değiştirelim kafamız rahat olsun bu olayın izlerini hayatımızdan silelim sen anıp hatırladıkça seni üzdüğüm için kahroluyorum diyor
O kadar iyi biliyor ki benim öyle birşeyi aklımdan bile geçirmeyecek kadar namuslu olduğumu gözümü bile haramdan sakındığımı ama haketmiyor işteCok merak ediyorum konu sahibi internette tanıştığı bir erkegin yanına gidip 10 gun kalsa esi cinsellik boyutunu sorgular miydi? Çocukları icin affeder miydi? Affetse bile bu durum aileler tarafindan kabul görür muydu?
Cok merak ediyorum konu sahibi internette tanıştığı bir erkegin yanına gidip 10 gun kalsa esi cinsellik boyutunu sorgular miydi? Çocukları icin affeder miydi? Affetse bile bu durum aileler tarafindan kabul görür muydu?
Adamı aklamıyorum ya lütfen anlatmıyorum tamam konu anlaşıldı zaten fazlasıylaSen bu numaraları yemeye coktan gönüllüsün. Valla anlatma artık daha beter kıl oldum bu herife...numara değiştirecekmiş te kahroluyormuş ta...oraya buluşmaya giderken seni kandırdıgı için kahrolmamış ama..sen de adamı aklıyorsun aklınca...ayyy kıl oldum
Kafamda toparlayamadığım birçok şeye tercüman olmuşsunuz haklısınız
Bitti mi yani hayatım toparlanma ihtimalim yok mu
Terapistimiz bu olaydan ders alıp eskisinden daha iyi bi ilişki kurmanız mümkün falan dedi hiç haklılık payı yok mu psikoterapi bi sonuç vermez mi hiç uğraşmaya değmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?