- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Buyukler hep tatsizlik olmasin yuva bozmasin diye olumlu konusurlar. Ama affedilecek gibi bir durum yok. Ihanet resmen bunun adi..2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
böyle bir durumda ucunda ölüm olsa yine o adama dönmezdim...
kızın size söylediklerine inanacak mısınız ayrıca, onlar çoktan yazmıştır senaryoyu, sizin muhattabınız eşiniz, o kızla yatmış yatmamış ne farkeder, size değer vermemiş, sevmemiş, başka arayışlara girmiş, ihanet etmiş, yalan söylemiş, bunları bile bile nasıl devam edeceksiniz?
ha edecekseniz de eşinize inanmış gibi davranın da bile bile devam ediyor diye düşünüp bundan sonraki ihanetlerini daha pervasızca yapmasın.
Çocuklarım olmasa midem bulandı bikere ne yaptı ne yapmadı ne hissetti ne hissetmedi asla bilemem deyip affetmezdim kesinlikle aşkımdan ölsem de affetmezdimBuyukler hep tatsizlik olmasin yuva bozmasin diye olumlu konusurlar. Ama affedilecek gibi bir durum yok. Ihanet resmen bunun adi..
2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Lütfen ben deneyimimi paylaştım. Terapi almadım alsaydim belki toparlanirdim bilemiyorum.Kafamda toparlayamadığım birçok şeye tercüman olmuşsunuz haklısınız
Bitti mi yani hayatım toparlanma ihtimalim yok mu
Terapistimiz bu olaydan ders alıp eskisinden daha iyi bi ilişki kurmanız mümkün falan dedi hiç haklılık payı yok mu psikoterapi bi sonuç vermez mi hiç uğraşmaya değmez mi
Doğru sonuçlara uuşaşacağım bilsem ben de kurcalıycam da kendimi üzdüğümle kalırım diye durduruyorum kendimiBen kurcalardim çünkü sahte bi mutluluktansa dibine kadar mutsuzluğu tercih ederim olayin geldiği asamayi öğrenir ona göre hayatima bakarim
bende bosanmis bir anneyim. Cocuk icinde katlanilmaz yani boyle bir adama. Cocuklar ilerde buyuduklerinde sizi tebrik etmeyecekler annecim iyi yapmissin demiyecekler. Benimde 22 yasinda bir oglum var. Anne iyi yapmissin diyorÇocuklarım olmasa midem bulandı bikere ne yaptı ne yapmadı ne hissetti ne hissetmedi asla bilemem deyip affetmezdim kesinlikle aşkımdan ölsem de affetmezdim
Ama çocuklarımı babasız büyümeye mahkum etmemek için anlattıklarına inanmayı yeğledim şüphelerle hareket edemezdim
Bildiklerim boşanmak için yeterli sebepler kesinlikle bunu inkar etmiyorum ama affedebileceğimi umuyorum psikolojik yardımla atlatacağım inanıyorum bunu gurursuzluk ya da midesizlik olarak da görmüyor aksine çocukları için çabalayan bir annenin güçlü duruşu olarak görüyorum
2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Bencede kendini kandiriyor. Ya da maddiyat diyicem artik. Rahat bir yasami olan kadinlat hazmediyor boyle durumlari geneldeAldatan erkeğin pişman olması...Yok öyle birşey...Sen sadece inanmak istediğine inanıyor, kendini kandırıyorsun...Yakalanınca mı pişman oldu yani? Aldatan kişi eşini gözden çıkarmış kişidir. Bunu bilerek devam etmek te senin kendine eziyetindir
Böyle bir şeyi siz yapsaydınız o sizi affeder miydi? Kahretsin ki seviyorum der miydi?2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özel değilse 4 tıl sonra seni patlatan ne oldu tekrat mı aynı hatayı yaptıLütfen ben deneyimimi paylaştım. Terapi almadım alsaydim belki toparlanirdim bilemiyorum.
Uzmanlar depremden sonra ders alınıp daha sağlam ve güçlü binalar yapılır derler ilişkilerde ki depremlerden sonra da eğer taraflar başarmak isterlerse daha çok baglanirlar birbirlerine .daha güçlü ve sağlam bir bağla devam ederler deniyor.
Ben affedemedim başaramadım.ilk yıllar kapattım dedim unuttum dedim ama 4 yıl
sonra patladım.
Ben fikirlerimi söyledim .eğer siz kendinize inanıyorsanız lütfen deneyin.Terapi ise yarar belki.En azından denedim dersiniz.
Bence tamamen duygusal (maddiyat)Böyle bir şeyi siz yapsaydınız o sizi affeder miydi? Kahretsin ki seviyorum der miydi?
Bu affedilecek bir durum değil bence, aldatılmışsınız- fiziksel/duygusal farketmiyor ki... Tabi tercih sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?