3.kadınla iletişime geçmek...

Buyukler hep tatsizlik olmasin yuva bozmasin diye olumlu konusurlar. Ama affedilecek gibi bir durum yok. Ihanet resmen bunun adi..

ya ben anlamıyorum hemen karşı tarafı suçlamak işinize geliyor değil mi affettiğiniz için kendinizce eşinizi aklama için tüm suçu kadına yüklüyorsunuz. Eşinizi affedip eve dönmüşsünüz aynı yatağa giriyorsunuz ama kadın ailesine şikayet etcen falan diyorsunuz bu kadın mı kocanızı ayarttı eşinizin hiç mi kendine hakimiyeti yok kanıyor hem eşiniz bakalım neler dedi kadına da kandırdı..eşini affedip kadından intikam almak nedir?ayrıca duygusal olarak sevmesi daha kötü değil mi cinsellik yaşamasından neymiş dokunduysa biter yahu affetmişsiniz zaten hem 10 gün beraberlermiş bişey olmama ihtimali var mı ayrılmayacaksınız ki zaten

Cinsel bir paylaşım olmadıysa da olacak... Sen durumu kabullendigin için cinselliği de yaşarım ne olacak yaa diyecek eşin..

Ben kurcalardim çünkü sahte bi mutluluktansa dibine kadar mutsuzluğu tercih ederim olayin geldiği asamayi öğrenir ona göre hayatima bakarim

Buyukler hep tatsizlik olmasin yuva bozmasin diye olumlu konusurlar. Ama affedilecek gibi bir durum yok. Ihanet resmen bunun adi..
Çocuklarım olmasa midem bulandı bikere ne yaptı ne yapmadı ne hissetti ne hissetmedi asla bilemem deyip affetmezdim kesinlikle aşkımdan ölsem de affetmezdim
Ama çocuklarımı babasız büyümeye mahkum etmemek için anlattıklarına inanmayı yeğledim şüphelerle hareket edemezdim
Bildiklerim boşanmak için yeterli sebepler kesinlikle bunu inkar etmiyorum ama affedebileceğimi umuyorum psikolojik yardımla atlatacağım inanıyorum bunu gurursuzluk ya da midesizlik olarak da görmüyor aksine çocukları için çabalayan bir annenin güçlü duruşu olarak görüyorum

Canım, kıza ulaş ve detaylarını öğren ona göre hareket edersin. Ama yem at. Hani beraber olmuşsunuz bravo size gibisinden. Onun dışında sadece sohbetse tabi ki bunun için yuva yıkılmaz. Tabi bu sürekli olmadıkça.

Lütfen ben deneyimimi paylaştım. Terapi almadım alsaydim belki toparlanirdim bilemiyorum.
Uzmanlar depremden sonra ders alınıp daha sağlam ve güçlü binalar yapılır derler ilişkilerde ki depremlerden sonra da eğer taraflar başarmak isterlerse daha çok baglanirlar birbirlerine .daha güçlü ve sağlam bir bağla devam ederler deniyor.
Ben affedemedim başaramadım.ilk yıllar kapattım dedim unuttum dedim ama 4 yıl
sonra patladım.
Ben fikirlerimi söyledim .eğer siz kendinize inanıyorsanız lütfen deneyin.Terapi ise yarar belki.En azından denedim dersiniz.

Diger kadinla diyaloga girme, olan olmuş zaten. Onunla konuşman seni daha çok kaosa sürükler. Ailesine anlatma tabi ki, belki evli olduğunu bile bilmiyordur. Madem eşine bir şans daha verdin yaşanılanları kurcalama bence.

Ben kurcalardim çünkü sahte bi mutluluktansa dibine kadar mutsuzluğu tercih ederim olayin geldiği asamayi öğrenir ona göre hayatima bakarim
Doğru sonuçlara uuşaşacağım bilsem ben de kurcalıycam da kendimi üzdüğümle kalırım diye durduruyorum kendimi

Aldatan erkeğin pişman olması...Yok öyle birşey...Sen sadece inanmak istediğine inanıyor, kendini kandırıyorsun...Yakalanınca mı pişman oldu yani? Aldatan kişi eşini gözden çıkarmış kişidir. Bunu bilerek devam etmek te senin kendine eziyetindir

bende bosanmis bir anneyim. Cocuk icinde katlanilmaz yani boyle bir adama. Cocuklar ilerde buyuduklerinde sizi tebrik etmeyecekler annecim iyi yapmissin demiyecekler. Benimde 22 yasinda bir oglum var. Anne iyi yapmissin diyor

Şu anda 1. yada 2. kadın ya da ne farkerder ikisinden biri sizniz yani onun için seceneklerden birisiniz o 2.seçeneği elediğinde tekrar 2. bir seçenek arayışında olacak hatta sizin ona sevginizi kullanıp nasıl olsa elde var bir başka seçeneğe geçecek.Şu anda onu sevdiğinizden böyle düşünüyorsunuz şimdi kabul ettiniz ama sonra duygu bitip aklınız devreye girdiğinde ilerde bu durumu kaldıramayabilirsiniz.Kadınlık onurunu daha doğrusu insanlık onurunu zedeleyen ve zor bir durum Allah yardımcınız olsun

Böyle bir durumdanir daha yüzüne bakmam. Sen yakalamsan msjları yine pişman olcak mıydı? Daha fazla yapılcak yorum yok. İnşallah kendin ve çocuğun için doğru kararı verirsin.

Bencede kendini kandiriyor. Ya da maddiyat diyicem artik. Rahat bir yasami olan kadinlat hazmediyor boyle durumlari genelde

Belkide kiz evli oldugunu bile bilmiyor. sende ne olup bittigini bilmeden kizla veya ailesiyle diyaloga girme. en buyuk suc esinde. aldatmanin azi cogu, ilerisi gerisi olmaz. merak ettigin buysa bugun sohbete giren yarin iliskiyede girer. ya affet unut evlatlarin icin devam et ya da ayril. ama sunu da unutma bi kez affedersen bu ona daha fazla cesaret verecektir. sonraki adımını daha kolay atacaktir. her zaman ilkler zordur cunku.

Yanlış anlamayın konu sahibi, empati kurulabilmesi için söylüyorum ama konu sahibi hanımefendi eğer aldatan taraf olsaydı acaba burada kaç kişi "Duygusal boşluğa düşmüşsün canım ya normaldir bir daha yapma tamam mı?" diyecekti merak ediyorum. Yorumların neredeyse hepsi "Yazıklar olsun sana ahlaksız, o adamdan boşan, yazık kocana" şeklinde olacaktı. Ben kadın yapınca ayrı erkek yapınca ayrı değerlendirmiyorum. İhanet ihanettir, burada da ciddi bir ihanet var. Konu sahibinin okuduğunu söylediği mesajlara da baktım, eşi ciddi ciddi birşeyler yaşamış. Cinsellik yaşanma olasılığı da yüksek ama yaşanmasa bile eşi dışında başka bir kadını arzulaması, arzulayarak görüşmek istemesi de ihanettir. İlla fiziksel bir adım atması gerekmez ama bana göre yaşanmış zaten.

Boşanın da diyemem boşanmayın da. Bu sizin kararınız olmalı, ilişki sizin ilişkiniz eş sizin eşiniz. Yapmanız gereken neyse onu yapın ama boşanmayacaksanız eşinizi ikna ederek bir evlilik terapistine başvurun. Aldatan eşler için farklı bir modelle terapi uygulanır. Mümkünse iyi eğitimli bir terapist olsun (terapi eğitimlerini almış psikiyatri uzmanı ya da psikolog), ne idüğü belirsiz eğitimler almış kişilere giderek kazıklanmayın.

Böyle bir şeyi siz yapsaydınız o sizi affeder miydi? Kahretsin ki seviyorum der miydi?
Bu affedilecek bir durum değil bence, aldatılmışsınız- fiziksel/duygusal farketmiyor ki... Tabi tercih sizin.

Özel değilse 4 tıl sonra seni patlatan ne oldu tekrat mı aynı hatayı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…