3.kadınla iletişime geçmek...

Kadın boşanmıyoki. Çocuğum için zart zırt diyor. Üye ne yapsın.

Kocalarını affedip, başka kadınları tehdit etsem mi diye düşünüyolar. Sanki kadınlara, kocaları 'ben evliyim çocuğum var' diyo da. Bekarım diyor 10 gün takılıp geri geliyor işte.

Dönüp dönmemeyi bilmem tabi de ,ailesini arar bi güzel anlatırdım kızın yediği naneleri.

Ne yapmış ki konuşmaktan ne cıkar?

Buraya kadar okuyabildim. Ben bile sinirlendim burdan. Bende baska adamlarla konusayim o zaman madem konusmaktan bisey cikmiyor deseydiniz.

Off off biz bu mantikla devam edersek 1 mm yol kat edemeyiz ki.

Yapmayın Allah aşkına. Bu kadar acımasız yorumlar kırıcı oluyor. Evli misiniz bekar mısınız yada çok yolunda giden iyi bir evliliğiniz mi var ama uzaktan davulun sesi hoş gelir. Hiç bir kadın aldatılmayı hazmedemez sadece çaresizdir anlıyor musunuz. Bence de keşke ayrılsaydı keşke şartlar kadın için uygun olup tekmeyi bassaydı ama bazen olmuyor işte!

esiniz duygusal olarak bosluga dusup oyuzden gitmistir belki sonucta bu normal bisey bazen erkekler karilarinda aradiklarini bulamaz bosluga duser tam o sirada kocaniza goz diken bir kadin hop diye belirir ve kocanizin butun sizde bulamadi o "duygusal" yaklasimi verir ayagina gitmesinin bir onemi yok cunku kadin cagirir adami hep malum dişi köpek kuyruk meselesi bir araya gelincede adam basini kadinin dizine koyar dertlerini anlatir kadinda onu dinler basini oksar sonra adam rahatlamis olmanin coskusuyla karisinin ve ailesinin yanina doner vee rahatladigi icin cok iyi bir koca olur bu rahatlama istegi ara ara zühur edebilir..kusura bakmayin bu konuyla ilgili genel bakis acimi yazdim yoksa kimsenin hayatina mudahale etmek benim tarzim degil koca sizin evlilik sizin affedip bagrina basmissin kimene

Cocuklar ve bosanma adamin umrunda olsa koskoca 10 gun o kadinin yaninda olmazdi. Bunu umursamayan adam, sizin sans vermenizi istiyor mudur?
Birde adamin evli olduğunu, iliskilerinin geleceginin olmayacagini kadin biliyorken sadece muhallebi yiyip, cay içmek icin mi bulasacaklar? Bi acayipsiniz. Madem affettiniz adamdan aids testi falan isteyin bence

ailesi desteklemiş işte.
kapı gibi ailesi arkasında.

Ben kimseye boşanın demiyorum. Konu sahibi ve aldatılan kadınlar boşanır boşanmaz bu beni ilgilendirmez kendi kararları. Burada düşüncelerimizi, fikirlerimizi paylaşıyoruz. Çocuk, baskı, maddiyat bunlar bahane biraz. Ne kadınlar var tüm bu saydıklarınızı yaşamasına rağmen boyun eğmeyen güçlü ve ayakta duran. Kendine yeni hayat kuran. İstenirse yapılabiliyor yani. Yeterki o kararlılık olsun. Evet tutturuyorum çünkü aldatmanın bedeli boşanmaktır. Bu affedilecek bir konu değil çünkü. Ortada bir evlilik kalmıyor artık. Ama sanırım konu sahibi böyle düşünmüyor. Sizde aksini düşünüyorsanız bişey diyemem. Allah korusun kimse yaşamasın ama böyle bişey yaşarsanız sizde konu sahibi gibi kocanızı boşamaz kadına hesap sorarsınız o zaman ne diyim.

inek kuyruk sallamazsa öküz bakmaz.
rüzgar ezmezse yaprak düşmez.

konu dağılmasın da;
damacananın suçu neydi?

biz kadınlar da öküz kocalarımızdan ve analarından bunalınca bir erkeğin dizinde dinlenip kocamızla devam edelim.

bu geniş mezheple 1246689905 kez affet sen.

Desteğin için içtenlikle teşekkür ederim

affedip affetmeme konusunda birşey diyemem ama sormuşsunuz ya; evet ben kızın babasını arardım.

not: kendi boşanmamda yapmadım misliyle pişmanım.
Ama siz boşanmışsınız ben başanmadığım halde ararsam bana zararı dokunur mu diye sormuştum düşünemiyorum çünkü ama karar verdim aramayacağım

Ben konuşurdum, ama sadece ne kdar kandırıldım bunu öğrenmek için. Karşımdaki adam ne kadar yalancı bunu öğrenmek için. Hazmedebilirmiyim öğrenmek için. Yoksa kıza laf etmek, gidip şikayet etmek vs bunları hak olarak görmezdim. Eğer kız kaşınmıyorsa...

Birşey daha; Böyle kadınlar için yuva yıkmayalım evet ama ya böyle adamlar ne olacak yahu??

Son düzenleme:
Yuva böyle kadınlar için değil böyle adamlar için yıkılıyor.

Seni beni aldatan kim? Kocalarimiz.e yuvayi yikan da onlar.

Ama siz boşanmışsınız ben başanmadığım halde ararsam bana zararı dokunur mu diye sormuştum düşünemiyorum çünkü ama karar verdim aramayacağım

ben ihaneti affedemem ve öğrendiğim anda evimi ayırdım ve boşandım. şimdiki aklım olsaydı boşanayım ya da affedeyim ben ve evladım eziyet çekiyorsa, herkese çektirirdim.
bu arada çok çirkin detaylar var hiç hatırlamak istemiyorum.
benim mantığım hırsızın hiç mi suçu yok şeklinde.

Bi an yanlış görüyorum sandım tekrar okudum, nasıl bir mantıktır aklım şaştı ..duygularıma tercüman olmuşsunuz siz de ..

Ben olsam duramaz sorardım.... ama sonucu her şekilde yıkıcı olur diye düşünüyorum.. öğrenmesen için hep merak edicek sürekli kafanda dönecek, en azından affedersen herşeyi bil ve o şekilde affet derim

Desteğin için içtenlikle teşekkür ederim
deden gibi düşünüp o kadar yorum yazdım. bir teşekkür etmedin aşkolsun.

şaka bir yana.
her şeyi unut, affet. sen bilirsin de kocan "mutsuzum" demiş.
her şeyi affetsem bile bu lafı bana çok koyardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…