3.kadınla iletişime geçmek...

Yuva böyle kadınlar için değil böyle adamlar için yıkılıyor.

Seni beni aldatan kim? Kocalarimiz.e yuvayi yikan da onlar.

İşte bende bizim bilinç altımıza kazınan bu yaftayı kabullenemiyorum, kabullenilmesine tahammül edemiyorum. Dişi köpek benzetmesi anında yapıştırılıyor, yahu bi düşün bir sor bir araştır bak bakalım kim kuyruk sallamış salya akıtmış höykürmüş böğürmüş demi? Yok suçlu belli... Allah biz kadınlara akıl fikir versin , amin...

Affetmenin bile bir adabı var, katili bağrına basıp suç ortağını gömmek hiç adaletli gelmiyor bana...

bunlari yeni duydum iyiymis:))+100
bunlarida yeni duydum degisikmis kesinlikle haklisiniz affet sen derken ben mi?

Ne güzel ya eşimle adam bozulmasın, ayrılmayayım. Kızı da ailesine şikayet edeyim. Ne tuhaf bakış açıları.

O mantıkta bakarsak en büyük risk evli olmasıyken onu göze almış eşiniz

O... eşinize naz yapmış. Eşiniz de koşa koşa gitmiş. Nasıl bir arzuysa ben evliyim ne yapiyorum yok karaktersiz aşağılık adam. Buradan ben sinirlendim. Siz nasıl sindirdiniz affettiniz aklım almıyor.
Kusura bakmayın da sizi it yerine bile koymayan hiçbir sevgi beslemeyen biri ile birliktesin şuan. Şu kısa konuşmadan bile anlaşılıyor adamın karakteri.

Neyse sakince tavsiyemi verip çekileyim bari. Kararınızı vermişsiniz siz. Ben boşa saydırıyorum.
Sakın o kadınla muhattap olmayın. Çok ağır laflar duyarsınız. Etrafta dalga konusu olursunuz. Daha çok dibe batarsınız. Sizin yapacağınız şeyler madem affettiniz anlaşma yapın bari. Maaşına el koyun. Sizden harçlık alsın gerisi sizde kalsın. Telefonu ve bilgisayarları her zaman sizin denetiminizde olsun. Sizden ayrı hiçbir yere gidemesin. Aldatmanın sonu ödülle bitiyor. Sinir bozucu. Hiç olmadı böyle bir bedel ödesin. Yaptıklarının bir cezası olsun.

Desen ki "eşim olcak adamı boşuyorum, kanıtlarımla dava açıcam, o kızı da ifşa edicem pisliklerinde boğulsunlar" anlarım.
Ama kocayı affedip kıza kinlenmekte ayrı kafa yani.
Aldatılmışsın. 10 gün masumca mı takıldılar sence? Adam sana iş için demiş gitmiş buluşmuş. Sence sadece sarılmak için mi?

Dustugu duygusal boslugu kocaya yedirir ustune kocayi yerim zaten ya duygusal yada cinsel bi boslukta olurlar hep onlarinki hiiic karakter boslugu olmaz.
Yanlis anlamayin sizin dusuncenizdir saygim var ama size var bunu yapan erkeklere yok.
K Kumsal_Hatun eger bosanmayacaksan susup bu konuyu bi daha acmayacaksin affetmek buni gerektirir. Ama yok ben yapamam yuzunu vururuk diyosan hic affetmis gibi yapma adam bi gun gelip affetmeseydin madem affettin o zaman surekli acmayacaksin bu konuyu derse ne yapacaksin.

Şahsen duygusalıda cinselide benim için aynı.
Ee zaten dönmüşsünüz, ne değişecek?

Seneler önce boyle bir durum benim de basima gelmişti.O zaman bir uygulama vardi insanlarin yerini gösterdiği orada biri bana ulasmis internetten konusmaya başlamıştık 1 hafta kadar konustuk ama ara ara,cok yuz yuze gorusmek istedi ben hep kactim,baska sehirdeyim bahanesiyle..Neyse bir gun beni bir kadin aradi boyle aglamakli,"benim esimi bu kacinci yakalayisim,lutfen bana kızmayın,biliyorum siz evli oldugunu bilmiyorsunuz,artik kafayi yiycem " vs vs diye benimle dertlesmisti,ben de teselli etmiştim.O an kendi adima utandim,korktum,ellerim titredi.Hemen her yerden sildim engelledim,arkama bakmadan kactim.Yani demem o ki belki kadin bilmiyordur,belki kadin bile bile gorusuyordur..Ne olursa olsun bence yuz goz olmayin 2.kadinla.Bana göre bir kere yapan bir daha dener,heyecanı sever bu erkekler.

Deden ikna etti demek cinsel olsa daha iyi duygusal demek onu seviyor demek bence daha beter

Aldatmanin affı olmaz.türü ne olursa olsun.
Beynin affetse kalbin affetmez.Yıllarca belki ölünceye kadar hep aklınızın bir köşesinde sorularla yaşayacaksıniz. Kendine bunu yapma lütfen. İster sadece konuşsun ister elini tutsun ister yatsin.Biri diğerinden daha az canını yakmayacak bunu bil.
Ayrıntıları öğrensen bile daha çok düşünecek daha çok takacak ve daha fazla kafanda kuracaksın.
Diyelim ki kocan cook pişman oldu ve sen de yu ani yikadin.kocanın eski değeri olmayacak sende.bir gün unutan üç gün aklında olacak .kocanın canını yakmaya çalışacaksın onun canı yanınca senin de yanacak huzurun olmayacak.ve bu böyle geçip gidecek.bunları yaşamaya değer dersen kal evinde.
Ama kadinla muhatap olsan ne olacak için soguyacak mi sanıyorsun kocanın kicini kaldırıp vay be ne erkeğim karım beni paylasamiyor diyecek.kendini bi halt sanacak.

Bunu göz önüne alarak iletişime geçmemenizi tavsiye ederim. Aile terapisi ile yol alabilirsiniz. Madem kararınızı bu şekilde verdiniz.
Atlatamadığım için bugün evlilik terapisine gittik benim yaşadığım tramvadan dolayı tedavi olmam gerektiğini eşimin de aldattığı için patolojik bi rahatsızlığı olduğunu tedavi olmazsa tekrar etmesinin gündeme gelebileceğini söyledi
Ayrıca buraya gelmesi kirli çamaşırlarının ortaya dökülmesini göze alması ciddi bi adım gerçekten pişman olduğunu gösterir dedi

Kafamda toparlayamadığım birçok şeye tercüman olmuşsunuz haklısınız
Bitti mi yani hayatım toparlanma ihtimalim yok mu
Terapistimiz bu olaydan ders alıp eskisinden daha iyi bi ilişki kurmanız mümkün falan dedi hiç haklılık payı yok mu psikoterapi bi sonuç vermez mi hiç uğraşmaya değmez mi

Çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasin. Ama ben olsam cinsel boyutu zoruma giderdi ama duygusal anlamda kıza karşı bişey hissetmesi daha da bi zoruma giderdi. Size bosanin diyemem ama bosanmasaniz da kadınlık gururu var bide size söylediği yalanlar ve o kızla buluşması. Eğer bosanmayacaksaniz da uzun belli bir müddet ayrı kalın ama ona donmeyecekmissiniz gibi doneceginizi ona söylemeden. Bu sürede de takibe alırsınız, ikinci hatasını da gördünüz mü bisanirsiniz başka yapacak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…