- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Yuva böyle kadınlar için değil böyle adamlar için yıkılıyor.
Seni beni aldatan kim? Kocalarimiz.e yuvayi yikan da onlar.
inek kuyruk sallamazsa öküz bakmaz.
rüzgar ezmezse yaprak düşmez.
konu dağılmasın da;
damacananın suçu neydi?
biz kadınlar da öküz kocalarımızdan ve analarından bunalınca bir erkeğin dizinde dinlenip kocamızla devam edelim.
bu geniş mezheple 1246689905 kez affet sen.
bunlari yeni duydum iyiymis:))+100inek kuyruk sallamazsa öküz bakmaz.
konu dağılmasın da;
damacananın suçu neydi?
biz kadınlar da öküz kocalarımızdan ve analarından bunalınca bir erkeğin dizinde dinlenip kocamızla devam edelim.
bunlarida yeni duydum degisikmis kesinlikle haklisiniz affet sen derken ben mi?inek kuyruk sallamazsa öküz bakmaz.
konu dağılmasın da;
damacananın suçu neydi?
o şekilde düşünenler.bunlari yeni duydum iyiymis:))+100
bunlarida yeni duydum degisikmis kesinlikle haklisiniz affet sen derken ben mi?
Nerden biliyorsunuz mantığında cinsellik yaşamak olduğunu?
Belki açlığı duygusaldı sadece cinsellik yaşamak kolay değil diye düşünüyorum iki taraf da istekli olacak ortam oluşacak riskler göze alınacak vs vs
O... eşinize naz yapmış. Eşiniz de koşa koşa gitmiş. Nasıl bir arzuysa ben evliyim ne yapiyorum yok karaktersiz aşağılık adam. Buradan ben sinirlendim. Siz nasıl sindirdiniz affettiniz aklım almıyor.Mesajlaşmalarda şunlar var
Seni kocam olarak görmek isterim x im
Birkaç mesaj sonra da
Ama karın var çocukların var yuvanı yıkmak istemem
Önce çağırmış sonra eşim gidince de
Anneannem hasta yok dayım kaza yaptı gelemem falanlar
Eşim de ok yaydan çıktı bikere geliyorum diyo detaylı inceleyemedim farkettiğimi fdarkedinc elimden alıp sildi hepsini
bunlari yeni duydum iyiymis:))+100
Ne güzel bak yeni şeyler duyup eğlendiniz birlikte sevindim adınıza :)bunlari yeni duydum iyiymis:))+100
bunlarida yeni duydum degisikmis kesinlikle haklisiniz affet sen derken ben mi?
Dustugu duygusal boslugu kocaya yedirir ustune kocayi yerimesiniz duygusal olarak bosluga dusup oyuzden gitmistir belki sonucta bu normal bisey bazen erkekler karilarinda aradiklarini bulamaz bosluga duser tam o sirada kocaniza goz diken bir kadin hop diye belirir ve kocanizin butun sizde bulamadi o "duygusal" yaklasimi verir ayagina gitmesinin bir onemi yok cunku kadin cagirir adami hep malum dişi köpek kuyruk meselesi bir araya gelincede adam basini kadinin dizine koyar dertlerini anlatir kadinda onu dinler basini oksar sonra adam rahatlamis olmanin coskusuyla karisinin ve ailesinin yanina doner vee rahatladigi icin cok iyi bir koca olur bu rahatlama istegi ara ara zühur edebilir..kusura bakmayin bu konuyla ilgili genel bakis acimi yazdim yoksa kimsenin hayatina mudahale etmek benim tarzim degil koca sizin evlilik sizin affedip bagrina basmissin kimene
Atlatamadığım için bugün evlilik terapisine gittik benim yaşadığım tramvadan dolayı tedavi olmam gerektiğini eşimin de aldattığı için patolojik bi rahatsızlığı olduğunu tedavi olmazsa tekrar etmesinin gündeme gelebileceğini söylediBunu göz önüne alarak iletişime geçmemenizi tavsiye ederim. Aile terapisi ile yol alabilirsiniz. Madem kararınızı bu şekilde verdiniz.
Kafamda toparlayamadığım birçok şeye tercüman olmuşsunuz haklısınızAldatmanin affı olmaz.türü ne olursa olsun.
Beynin affetse kalbin affetmez.Yıllarca belki ölünceye kadar hep aklınızın bir köşesinde sorularla yaşayacaksıniz. Kendine bunu yapma lütfen. İster sadece konuşsun ister elini tutsun ister yatsin.Biri diğerinden daha az canını yakmayacak bunu bil.
Ayrıntıları öğrensen bile daha çok düşünecek daha çok takacak ve daha fazla kafanda kuracaksın.
Diyelim ki kocan cook pişman oldu ve sen de yu ani yikadin.kocanın eski değeri olmayacak sende.bir gün unutan üç gün aklında olacak .kocanın canını yakmaya çalışacaksın onun canı yanınca senin de yanacak huzurun olmayacak.ve bu böyle geçip gidecek.bunları yaşamaya değer dersen kal evinde.
Ama kadinla muhatap olsan ne olacak için soguyacak mi sanıyorsun kocanın kicini kaldırıp vay be ne erkeğim karım beni paylasamiyor diyecek.kendini bi halt sanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?