- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Ne diyeceğimi şaşırıyorum o an.. Allah sağlıklı sığğatli versin.. Bu zamanda kızda bir erkekte diyorum... Ama sabrım taşmak üzere en son kime patlarım bakalım..Öyle diyenlere siz ne cevap veriyorsunuz? Desenize " oldu olacak bi de doğunca diri diri toprağa gömün isterseniz anca öyle tatmin olurmuşsunuz gibi geliyo bana" diyin. Esiniz de dahil. Erkek ya da kiz cocuk istersin olabilir ama dünyaya gelecek bi can için böyle yorumlar da yapılmaz.
3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Haklısın abla arayinca reddedemedim bak şuan çekiyorum deseydinbaşa gelen çekilir dedi.... Ben şok
Biz 2020 Türkiye'sinde yasıyoruz, siz nerde yasıyorsunuz?3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?