3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

leylimley11223344

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
271
289
103
36
3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şok Olsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..

Öyle diyenlere siz ne cevap veriyorsunuz? Desenize " oldu olacak bi de doğunca diri diri toprağa gömün isterseniz anca öyle tatmin olurmuşsunuz gibi geliyo bana" diyin. Esiniz de dahil. Erkek ya da kiz cocuk istersin olabilir ama dünyaya gelecek bi can için böyle yorumlar da yapılmaz.

3 kızı olup güzelce yetiştireni Peygamber Efendimiz cennetle müjdeliyor. Kız evlattan daha güzel nimet mi olur, bakmayın siz elalemin laflarına. anneme de en küçük kardeşimde öyle diyorlardı. Biz de üç kız kardeşiz gayet de güzel böylesi

Ne diyeceğimi şaşırıyorum o an.. Allah sağlıklı sığğatli versin.. Bu zamanda kızda bir erkekte diyorum... Ama sabrım taşmak üzere en son kime patlarım bakalım..

Milletin konuşmalarına bakmayın. 2 oğlum var "Bir kız yap daha yap" diyenler var. Iyi tamam. Sanki karpuz seçiyoruz. Hiç kulak vemeyin ama cevaplarini da gerektiği yerde verin. Biri bana "başa gelin cekilir" dese, "evet sen geldin, çekiyoruz işte " derim. Ikizler'iniz için üzüldüm. Başınız sagolsun. Allah sabır versin.

Yaa kaldı mı böyle insanlar? Bence ağzına geleni say, daha da telefonlarını açma.
Bu vesileyle kurtulmuş olursun boş beleş insanlardan. Eşinle de kavga etmek istiyorsan, "ben de isterdim erkek ama erkek çocuk spermi veremedim ne hikmetse" de, kavga etmek istemiyorsan, "seni anlıyorum hayatım. Ama Allah böyle uygun görmüş. Diğer kızlarımızı nasıl seviyorsak bunu da öyle seveceğiz" de .
Ama yeter ki susma
Sen susarsan mahalle bakkalı bile hakkında yorum yapar. Hakedenin ağzına tık laflarıno

Ne yazık ki ülkemiz böyle geri kafalilarla dolu. Uzulmeyin lutfen bebeginiz etkilenmesin. Böyle hadsizlik yapanlara da lafinizi yapistirip geçin.

Boşverin milleti ne güzel bi kızınız daha olacakmış kız evlat şanstır anneye babaya bağlı olur benim de bir kızım var baska cocuk düşünmüyorum sağlıklı olsun da millet konussun dursun umursamayın

Üzülmeyin. Kız olmasından değil, milletin bir kız bir oğlan “yapamayan”ı ezmek üzmek için hususi yaptığı bir şey bu.
Üç oğlunuz olsa bu kez de oğlan hayırsız, kız evlat öz evlat.i, sen evlendirene kadar anasısın diyeceklerdi.
Benim bir oğlum var. Bana da incitici şeyler söyleyip bir de kız yapmamı söylüyorlar.
Sağlıklı mutlu çocuklar olsun, güzel güzel büyüsünler de konuşanlar konuşsun. Siz canınızı sıkmayın. Dediğim gbii oğlan annelerne de deniyor bunlar cinsiyetten değil can acıtmaktan zevk aldıklarından yapıyorlar bunu. Gülün geçin

Biz 2020 Türkiye'sinde yasıyoruz, siz nerde yasıyorsunuz?
Çevreniz neoletik çağdan filan kalmiş olmalı.
Ciddiye alıp üzüldüğünuze değmez

Banada 3 günlük oğlumu kaybettiğimde olsun bir daha yaparsın yaşın genç dediklerini hatırlıyorum hala.
Sanki tokamı kaybetmişim de yenisini alırmışım der gibi, o kadar basitçe..
Gün geçtikçe kinleniyorum o insanlara.
Ben bu tür insanları hayatımdan çıkardım sana da tavsiye ederim gerçekten. Cahile laf anlatılmaz hiç münakaşaya bile girmeden yavaş yavaşş çıkar hayatından bu negatif enerjili, hiçbir şeyden memnun olmayan insan müsdevvelerini en acilinndenn hemde..
Evlat sağlıkla gelsin de kız, erkek farketmez

Cahiliye döneminde kızları gömerlerken 3 kızı olan insanlara peygamber efendimiz güzel yetiştirirseniz cennetle müjdelenirsiniz demiştir. O yüzden üzülmeyin bu çağda cahiliye düşüncesindeki insanlardan... Ne kadar güzel bıcır bıcır 3 kız ve emin olun büyüdükçe daha da güzelleşecek ilişkileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…