3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

daha once de boyle bir konu acilmisti..hanimin ikinci.bebegi de kiz diye sizinle.ayni tepkileri almisti. diyecek bir sey yok. bunu soyleyen insanlar gerizekali. hic merak etmeyin o bir kiz cocugu herkese kendisini sevdirmesini cok iyi bilir. allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

bir de insanlar ne soyleyeceklerini bilemeyip de boyle sacmalayada biliyorlarlar.

annemin arkadasinin gelini dorduncuye hamileydi. ilk üçü erkekti. dorduncunun de erkek oldugu ogrenilince hayal kirikligina ugradilar. ama tabi ki çocuğu cok seviyorlar.

Hayatımda bir cümlede o kadar çok pipi kelimesini kullanmamıştım. Hatta hiç kullanmamıştım. Benim terbiyem el vermez karşı tarafa böyle demeye ama bazılarını bunu ve daha fazlasını hak ediyor.
Ben söylerim ya çekinmiyorum artıkEskiden ayıp falan derdim ama karşımdakinin dili buysa söylerim gitsin artık o moddayım

Benim bir akrabam in 4 kızı var etrafi ona tekrar yap belki oğlun olur diye baskı kuruyor çok şükür kızlarım bana yeter diyor.. Doğumlari çok riskli ölümden dönüyor. Buna rağmen 1 çocuk daha yap diyorlar.. 1 çocuk daha benim ölümüm demek bencil davranıp sırf oğlum olsun diye kızlarımı öksüz bırakmaya hakkım varmı diyor hem erkek olacağı ne malum diyor..
Ve bende bu kadını hep takdir ediyorum bırakın kim ne derse desin siz hayatınıza bakın..

Bak canım milletin lafları bitmez taaa okuldan karneden başlar , ne zaman evlencen , evlenirsin ne zaman doğurcan doğurursun e hadi baska doğurmıcan mı ? Ay kız mı ay erkek mi ? Bitmezz bitmezz . Neden bitmez çünkü insanların konuşacak farklı konuları yok senin en son halini hep soruyolar . Ve hep olumsuz yaklaşıyorlar . Bir şey alırken bile ay onu niye aldın şu güzeldi diyen milyonlarca insan var
O sebeple takma bunlar cahil de he he de geç . Konuşma hatta ya senin tercihlerini ya da mutluluģuna çomak sokuyorlarsa uzaklaş . Kimseyi kırmayada gerek yok neden çünkü Allah o insanlara zamanı gelince gerçekten gerekeni yapıyor

Benimde iki kızım var. Bekarkende hep kiz cocuklari ilgimi cekmistir şükür kizlarm oldu. Ama millet cahillikten ölecek kendimi biliyorm ama kendini bile dusunduruyolar o kadar sacma sapan konusuyorlar ki. Erkeklerin erkek cocuk ilgisi o da ayri birsey .kadinlar hele erkeklerden beter ölüp bitecekler iyy bunlar yüzünden bidaha dogurmicam sanirim Allah sabir versin cnmm tahmin edebiliyorm dis kapinin dis mandali bile sacma sapan konusur sni deli eder .evlat evlattir Allah hayirlisini versin sen bakma onlara cahil topluluk iste.

Belki kızınız degil de oğlunuz da olabilir.Sonucta daha 17.haftadasiniz.Tahminler degisebiliyor.Herşeyden once saglikli olsun hayırlı olsunda o onemli.İnsanlar ne bos bogaz yaa sinir oluyorum.Sanki dogurma makinası bu kadınlar !

Hey Allahım insanoğlu akıllanmaz yeminle. Bir kızım var eğer kardeşi olacaksa onun da kız olmasını o kadar çok isterim ki. Sağlıkla kucağınıza alın inş.

Zaten bizim nesilden kimsenin koloni gibi beraber yaşama arzusu yoktur. Kendine baktırma hevesi de yoktur.
Ama kız evlat öz evlattır, oğlan evlenince dle karışır hayırsızdır sözleri incitici. Ben inciniyorum açıkçası.
Yani arada bir görüşmek, konuşmak bazen buluşmak, güzel akşam yemeği sofralarında buluşmayı her anne arzu eder.

Ben de kızım olsun çok isterdim... Kız çocukları olanların nasıl şanslı oldukları bilincindeyim... Her şeyden öte sağlıklı olmaları tabi... Yoksa her kadın kızı varsa oğlu olsun, oğlu varsa kızı olsun ister...
Başa gelir çekilir diyen şahıstan anası çok çekmiş sanırım... Ki böyle bir varsayımda bulunabilmiş... Yazık!!!
Sağlıcak ile kucağınıza almanız dileğiyle... Rabb im analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah

Cevap yazan herkesten.... Tek tek Allah razı olsun.. İçime su serptiniz... Yine mi kız.. Diyenlerden gerçekten bıktım... Kızımın çişli bezi bile benim için çok güzel.. Kendimi ispat etmek zorunda olmak.. Kızlarımı savunmak zorunda kalmak beni çok yoruyor... Allah bağışlasın.. Hayırlı evlat olsun demek çok mu zor... Anasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun.. Başka bir şey istemiyorum ben...

Allah kuzunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Siz ne acılar yaşamissiniz insanların derdi ne!! Kendi anneme kızımin olacağını "prensesimiz olacak " şeklinde söylediğimde prenses erkek oluyor di mi cevabini almıştım.İkinci çocuğuma hamileyken de neredeyse haftada iki kere eşimi arayıp "senin bir oglun olacak rüyamda gördüm " şeklinde kendi erkek torun hayalini anlatmisti..hatta ikincinin de kiz olduğunu "yaaaa....olsuun " iç çekisiyle karsiladi. Ben tepkimi fena koydum o ayrı . Siz hep Allah'a duanızı yaparken doğru bir şekilde yapın ..Yoksa ne kiz-erkek evlatlar var insanın başını yere eğen, insanlığa zarar veren.

Siz kızlarınızla, üç kız annesi olmakla gurur duyun...... Çevredekiler "ay yazık...... üçü de mi kız" diyemezler.

3 kız çocuğu annesiyim. Beni görenler "hepsi sizin mi" diye soruyor

Hiçbirini dünyalara değişmem. Onlar benim servetim.

Her birini ayrı ayrı "iyi ki doğurmuşum seni annecim. Allahım iyi ki seni bana vermiş. Seni bana verdiği için Allaha çok teşekkür ediyorum" diyerek seviyorum.

Siz cinsiyetini düşünmeyi bırakıp, hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın.

Eşinize gelince, siz eşinizi minik kızını diğerlerinden daha fazla severken seyrederken bulacaksınız kendinizi bir kaç ay sonra...

Kucağınıza sağlıkla alın dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…