- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Bunu da yapmayın arkadaşlar.Kız çocuğu anneye yoldaştır, destektir, arkadastır. Hangi devirde kalmış bu insanlar. Erkek çocuğu büyüyüp ele karışacak ama kız çocuğu her zaman sana destek, arayıp soran olacak. Her şeyde bir hayır vardır. Böyle konuşanlara gereken cevabı verin ve araya mesafe koyun. Bu dönemde böyle düşünen insan örümcek kafalıdır ancak.
Benim de 3 kızım var. Ve çok memnunum elhamdülillah. İyiki Rabbim vermiş. Oğlum olsun isterdim ama olmadı . Böyleymiş kaderimiz diyip kabullendik3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Kesinlikle. Bir tanıdığım var. 3 oğlu var. Kızı olsa bu kadar olurdu diyoruz maşallah annelerini babalarını el üstünde tutuyorlar. Çok da güzel 3 gelini var, Allah korkusu olan. Hepsi birleşti en güzel yerden ev aldılar annesine babasına.hani bir evlattan bekledikleri her şeyi yaşadılar. bu iş kızı erkeği olmayan bir iş. Hayırsız olunca kız olsa ne erkek olsa ne.Bunu da yapmayın arkadaşlar.
Bir cinsiyet överken diğerini de ele karışacak oğlan hayırsızdır falan demeyin. Bu sefer de oğlan annelerini üzüyorsunuz.
Çocuğun gerçekten kızı oğlanı yok. İkisi de gğn gelecek ayrı bir ev ayrı bir hayat kuracak. Ama kız yada oğlan her zaman annesini sevecek, böyle be kız annelerini ne oğlan annelerni incitmeyelim ya. Kız annelerini mutlu ederken oğlan annelerini de üzmeyin.
Yada bir kız bir oğlan olsa da kızım benle oğlanı da verdim ele oh diyen de yok.
Kimse ele karışmıyor kendi hayatını kuruyor sadece.
Bana canimin parcasina basa gelen cekilir diyecek telefondan cikar agzina carpar sok ve aci icinde birakirim3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Abla, çekilmiyor valla. Varsa sen de fazla pipi ver bana, anten niyetine kullanayım, çekilir öyle demek vardı.Haklısın abla arayinca reddedemedim bak şuan çekiyorum deseydin
Açıkçası bizim çocuklarımız büyüyene kadar iki tarafta ele karışır diye düşünüyorum. Kimseyi incitmek degil benimkisi sadece gerçekçi davranmak. Çocuklara bel bağlamak için dünyaya getirmemeliyiz. Hepsi kendi yolunu çizecek öyle veya böyle kız veya erkek.Bunu da yapmayın arkadaşlar.
Bir cinsiyet överken diğerini de ele karışacak oğlan hayırsızdır falan demeyin. Bu sefer de oğlan annelerini üzüyorsunuz.
Çocuğun gerçekten kızı oğlanı yok. İkisi de gğn gelecek ayrı bir ev ayrı bir hayat kuracak. Ama kız yada oğlan her zaman annesini sevecek, böyle be kız annelerini ne oğlan annelerni incitmeyelim ya. Kız annelerini mutlu ederken oğlan annelerini de üzmeyin.
Yada bir kız bir oğlan olsa da kızım benle oğlanı da verdim ele oh diyen de yok.
Kimse ele karışmıyor kendi hayatını kuruyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?