3 saat yaa

genelde vücutçular falan kas gelişimi için ilaç da kullanıyorlar,o da erkeklik hormonlarını baskılıyor..bu sebeple öyle denir..

Hee kötü bişi ama bu, ben erkek olsam hormonlarım baskılansın istemem

aynen efor spora gittiğinden konu sahibi arkadaşım sende mantıklı bişey söyle 3 saat dersen burdaki evli hatunlar tepki verir doğal olarak kız bende evliyim ya 3 saat cıks olmaz

aslında mantıklı olabilir. ham olan insanların vucudunda laktik asit birikmesi olur. laktik asit de yorgunluk yapar.
laktik asit bir tek sporla vucuttan atılır. demek adam sporla formunu koruyor.

Yeterince ıslanmıyorsanız zeck alamazsınız, ön sevişmeyi uzun tutun. Sadece elleşme ile de sınırlamayın gerekirse eşinizden (zaten o da çabalamaya meraklk sanırım) size oral sex yapmasını isteyin. Farklı pozisyonlar deneyin, google da kama sutra diye aratıp yapmaya çalışın. Role play yapın, yani mesela siz parası olmadığı halde pizza söyleyen aptal sarışını oynayın, eşiniz pizzacı çocuğu. (En bariz örneği verdim fikir olsun.) Sex oyuncakları kullanın. Sexi iki tarafın da zorunluluk değil, zevkli hale gelmesi için çaba gösterin.

En önemlisi kendinizi keşfesin. Klitorisinize nasıl dokunulursa hoşunuza gider anlamak için kendinize dokunun, g noktanızı bulmaya çalışın ve eşinize bu yönde talimatlar verin.

3 saat normal ayrıca. Yani çok şaşılacak bir şey değil sanki, bence kararı 1.5 saat ama, 3 saat de olmayacak değil eğer içerisinde 15er dakkalık 1-2 mola varsa. Şaşıran bayanlara ben şaşırdım açıkçası...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 saat gelgit olmadiysa olabilir .
Ben 3 saat boyunca gelgit yapti sandim Yuh dedim
Oynamalar ellesmeler olabilir 3 saat .
Ama insanin nefesi kesilir be ya
1 saat olsa benim nefesin kesiliyor

İlk gece korkum vardı 5 gün yapamamıştık ama sonra oldu.kanamam falan olmayınca rahatladım.fakat hala birazcık da olsa kasıyorum kendimi.taciz yaşamadım çok şükür

Çok acık yazamıyorum ama şöyle söyleyeyım

Beyınde düşünün zevk aldıgınızı tahrık oldugunuzu eşinizinde aynı sekılde düşündüğünü

Pozısyonlar bulun sıze uygun

Oluruna bırakın ılla olacak sekılde hareket etmeyın

Canim hep gec hissediyorum dedigine göre yine de hissediyorsun. Ben de cok gec bosalirim mesela benimki de ilk beni bosaltmaya uğraşır bazen ben de bir seyler hissedemiyorum. Madem gec de olsa hissediyorsunuz dun hissetmediniz o zaman hissizlik yok sadece belki sicaktan falan boyle olmustur. Ya da adetten yikandigin icin rahat ol sorun oldugunu düşünmüyorum canim. Sen o yorum yapanlara bakma. Evliyiz diyorlar ama neyin ne oldugunu bilmiyorlar. Sen bi kendi uzerinde dene nasil hissettigini. Mesela esin eliyle de sana dokunsun belki daga farkli olur..

Eşim oral yapmıyor bi kere istemiştim.bi daha da isteyemem açıkcası :26: sexi zorunlu da görmüyoruz.ikimizde istekliyiz.Molaya gelince elbette arada 10 dk bişeyler içtik ,sonra dondurma falan yedik.3 saat fazla ama normalde de bi buçuk saatten az olmuyordu ki.şaşıranlar 20 dk ile sınırlı sanırım

Korunma yöntemıde etkılıyor kadınları bence

Geri çekilme yöntemi özellikle

Bebek istemiyorsanız hamıle kalırım korkusu da oluyor

Ben spor yapan insanların cinsel hayatlarının pek iyi olmadıgını duymuştum.

Yanlış duymuşsunuz en azından benim eşim için pek de öyle değil.ilk başlarda öyle sayılırdı çünkü ilk birlikte olduğu kişi bendim fakat zamanla normale(hatta burdaki çoğu kişiye göre anormale) döndü

canım sen dalga geçmeye çalışanları aldırma boşver...
birleşmeden önce belki başka bir yöntemle uyarılsan nasıl olur? eşinin parmağı falan :26:
hem vajinanı tanımış olur hem uyarılmış olursun daha sıhhatli bir birleşme olur

Ama zaten hissetmemeniz normal... Çünkü es boşalinca bu seferde görev gibi senin üstüne yoğunlaşinca sende kastın kendini,3 saat sürekli olmadiysada belli bir zaman sonra hissizlesiyor ne yaparsan yap uyarılmiyor üstüne stres eklenince. ..oluruna bırak bir süre yani olmalı diye düşünme ne kadar rahatlarsan o kadar iyi olur. ..
Uzun süredir o işlerden elimi ayağımi çektim ama şunuda demek istiyorum hamileyken çok değişik oluyor yani kat be kat haz alıyorsun kısada olsa tecrübe ettim. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

dayak konusuna girdim bomboş konu kapanmış sandım önce ...baktım bikaç üye var...şaşırdım...dedim kesin topluca başka biyerdeler bunlar50 ziyaretçi olmuş bile şimdide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…