- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Valla bilmiyorum ama sanki biraz adaletsiz bir dünya diye baktım ve çoğu sayfaları okudum özellikle <<aydasu nickli arkadaşımın yazısını..
ben varlığıda yokluğuda görenlerdenim..
17 yaşımda babam dediğim insanın hayatımızı mahvetmesiyle başladı herşey..
17 yaşımda okulumdan ayrıldım istemediğim okuldu ve okuyamazdım..
abimin yanında çalışmaya başladım sadece babamın marketinde çalışma dışında
hiçbirşey bilmiyordum
abimler soğumamam için 300 tl maaşla başladım..
sonraları muhasebe kursuna gönderdiler beni ailemle yaşıyordum ve 300 tlden çeyizlik için aldığım ürünlerin taksitini ödüyordum ve artık kendime bakıyordum beş kuruş para almadan..
birde aileme parada veriyordum az buçuk birde eve bazen birşeyler alıyordum
bazen zor aylar geçiriyordum şayet anneminde geliri yoktu öyle abim yardımcı olsada..
babam desen zaten o marketi satıp parayı nasıl yiyecem derdinde birde sonraları evimizi sattı..
bu şekilde 19 yaşıma kadar çok kötü günler geçirdim..
marketi olan hiçbir yiyecekten mağrum kalmayan bir kişi olarak
ramazan ayında masamız bomboştu !!! çünkü kimse bilmiyordu babamızın herşeyimizi elimizden aldığını bizim fakir olduğumuzu
neyse uzatmak istemiyorum şu an 20 yaşındayım
600 tl alıyorum yol parası içinde.. sadece şirket hattını kullandığım için kontor derdim yok.
ama hala kendime kendim bakıyorum ve evde 4-5 milyara yakın çeyizim var ve çoğu istediğimi alabiliyorum ve en önemlisi herşeye dikkat ediyorum
öyle her zaman abur cubur almıyorum bazen gönlüm kalıyor gidip alıyorum elimde değil..
yoksa vereceğim 1 lirayı bile düşünüyorum
bence bu nankörlükten başka birşey değil.. allah sorar bunu herşeyden önce...birde o kadar parayı israf edip en ufak bir kaç kişiye yardım etmiyorsanız vay halinize..!!
ayyy sen de pek cimriymişsin daha küçüktenİç güdüsel durum bu birazda yani ben ilkokulda bile tahta kalemim vardı ilkokul 1 den 3 cü sınıfa kadar kullanmıştım, bastırmadan kullanmıştım daha o zamanlardan belliymiş bu halde olacağım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?