- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
paranın derdine biz düştük , yaoowwwwww:82: ortada yok :92:
ayol ben üç kuruş paramla araba aldım 500 500 ödüyorum , 3 yıl ödeyeceğim ,
öle birşey de olur bak hem elinde daha somut bir şey olur , bi de ayda 2 kere fulletsen depoyu paran biter ,
çöpe gidecek paran da kalmaz evden sanviç götürürsün benim gibi:86:
Tatlım mrb
Arabam var ve deposunu babam her boşaldığında dolduruyor yani o konuda da birikim yapamıyorum ama bu ayki maaşımla altın alcam karar verdim :)
bence bu rahatlığın herşeyinin yolunda gitmesinden kaynaklanıyor ..baban harçlik veriyorsen kendin bol bol kazanıyosun.. bir elin yağda öteki balda.. ee üç beş abadan miras kalır ilerde gelecek kaygısı yok..
ee sanırım evlilik felan düşünmyosun yada bilmiyorum düşünüyosun belki ama evleneceğin kişinin durumu iyi ..
yanii para biriktireyim evleneyim yuva kurayım bişeyler yapayım dicek durumda değilsin o yüzden böle rahat harcıyosun gibime geldi
Kızlar bu konuda ciddi anlamda fikirlerinize ihtiyacım bulunmakta
Ben hiç para tutamaz oldum
Yaklaşık 1250 TL'nin üzerinde maaşım var ve hiç bir giderim yok telefonuma kontur almaktan başka
Çünkü ailemle yaşıyorum Ev kira derdim yok
Arabama benzinimi her seferinde babam full dolduruyor
19 TL ADSL faturamdan başka zorunlu hiç bir giderim yok
Ama gel gelelim ki kenarda 3 kuruş param yok ne yapıyorsun derseniz her gördüğümü almak gibi bir alışveriş hastalığım var ilgimi çeken ne olsa ( kıyafet , ayakkabı , telefon , süs eşyası , çeyiz eşyası ) hemen düşünmeden alıyorum
Sonra gereksiz para harcadığımı düşünerek üzülüorum diyorum ki her ay 900 veya 1000 tl kenara koysam şimdiye 3 senede 48milyarım olmuştu
Of benim birikim yapmam lazım lütfen fikir verin kızlar siz nasıl yapıyorsunuz Bu işi?
Kızlar bu konuda ciddi anlamda fikirlerinize ihtiyacım bulunmakta
Ben hiç para tutamaz oldum
Yaklaşık 1250 TL'nin üzerinde maaşım var ve hiç bir giderim yok telefonuma kontur almaktan başka
Çünkü ailemle yaşıyorum Ev kira derdim yok
Arabama benzinimi her seferinde babam full dolduruyor
19 TL ADSL faturamdan başka zorunlu hiç bir giderim yok
Ama gel gelelim ki kenarda 3 kuruş param yok ne yapıyorsun derseniz her gördüğümü almak gibi bir alışveriş hastalığım var ilgimi çeken ne olsa ( kıyafet , ayakkabı , telefon , süs eşyası , çeyiz eşyası ) hemen düşünmeden alıyorum
Sonra gereksiz para harcadığımı düşünerek üzülüorum diyorum ki her ay 900 veya 1000 tl kenara koysam şimdiye 3 senede 48milyarım olmuştu
Of benim birikim yapmam lazım lütfen fikir verin kızlar siz nasıl yapıyorsunuz Bu işi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?