3. Sinema Gunleri 3. Anketi | prensesin.uykusuyum-

Listenin son hali :)

20r4gg4.jpg

Bu liste nasıl bu hale geldi:D

Ne kadar da azalmışız böyle. Bugün dvd alırken Mary and Max'e rastlamıştım; seçilmez nasılsa diğer film önde gidiyor diye almadım:D Keşke alsaymışım; zira bilgisayarda küçücük ekranda film izlemekten fena sıkıldım=)))

Aslında katılım olarak hep bu haldeydi :)
Sarissa arkadaşımız yurtdışına çıktı ztn önceden de belirtmişti.

ınternetten indir dvdye kendin çek , ben pc de film izlemeyi sevmiyorum hep öyle yapıyorum.

:))))))))))))
pia çok gıcıksın
senin bir hatanı yakalarsam bak fena takılırım şimdiden söyleyeyim :p
zor :P

hadi yaa onumu izliyoruz simdi.. ok ok ok

asmin sart koymayalimda öncelik secilen filmde olsun digerlerini izliyenler de yine yorumlarini paylasabilirler.. benim icin zor olabilir.. ama sizler izler burda yorumlarsaniz ben zevkle okurum.. fikir edinirim

piacım oy verilen bu hafta bi de being there var mesela.. onu da izleyelim üzerinde konuşalım diye demiştim ben.. ama farketmez benim içn ya hafta sonu gelsin bi yerlerimi yaya yaya film izlicem.. :)

Bence de zorunluluk olmasın, önce tamamlayalım zaten az kişiyiz; sanırım önümüzdeki hafta bitireceğiz bu organizasyonu da:D

Mary and Max, izledim, gerçekten haddinden fazla duygulandırdı beni, ayrıntıları mükemmeldi, her karesi fotograf gibiydi...

bende az önce tekrar izledim , bir kaç kez daha izlesem sıkılmam sanıyorum. Güldüren , eğlendiren ,düşündüren ve hüzünlendiren bir film " mary and max "
içinde bahsedecek okadar güzel ayrıntılar var ki seçemedim

piacım oy verilen bu hafta bi de being there var mesela.. onu da izleyelim üzerinde konuşalım diye demiştim ben.. ama farketmez benim içn ya hafta sonu gelsin bi yerlerimi yaya yaya film izlicem.. :)

sinavlar bitti tabi diymii

bu gün izlemeye calisicam.. ama suan hangi saatte izliycegimi ayarliyamadim..böyle oluncada sevmiyorum .. film izlemek ödev gibi olmamali.. mücerred keyif isi... sayet vakit bulursam bugün olmazsa yarin ögleden sonra izliycem..

evet görev gibi hissettiğinde zaten filmden zevkte alamıyorsun ,izlemek için izliyorsun. bugün izlemem gerek diye düşünme o yüzden piacım, ne zaman canın film izlemek isterse keyfin o zaman aç izle :)

canim istiyor evde islerim yok disarda silerim var.. birazdan cikicam baslasam yarim kalicak
hep böyle cok ise yaramayan az az vakit lerim oluyor gun ortasinda
kesik kesik
kopuk kopuk:S

Filmi az sonra izleyeceğim fakat başında en sevdiğim gruplardan biri olan The Penguin Cafe Orchestra'yı duyunca filme de baştan sempatiyle yaklaştım.

Çok iyi minimal müzik yapan bir gruptur, diğer parçalarını da öneririm, şayet filmde dikkatinizi çektiyse.

ben gideyim de filmimi izleyeyim şimdi:D

Film şimdi bitti.

Hüzünlü, karanlık, naif ve yalnız iki ruhun öyküsü... Açıkçası filmin içine bir türlü giremedim; konu çok özgün olmasa ve sonu tahmin edilebilir olsa da yalnızlık ve dostluk temasıyla aslında psikolojik süreçli iyi analiz ediyor ama bir türlü o duyguyu yakalayamadım. Sanki tekniğe çok fazla çalışılmış ve ağırlık verilmiş gibi geldi.

Son sahne etkileyiciydi, Mary'nin mektupları görüşü, gözyaşı şişesinin özenle saklanması vs... Detaylar iyi işlenmiş ama çok da etkilendiğim bir film olmadı maalesef. Anlatıcı sanki öyküyle araya mesafe koyuyordu. Kısa metraj daha uygun olabilirdi.

mary and max...
off cok guzeldi.. cok rahatsiz ediciydi.. izledikten sonra basima agri yapisti hatta..
yonetmen oyle guzel vermis ki istediklerini..
mary de uzuldum belki ama en cok max i izlerken icim acidi.. herkesten daha normal oldugu icin midir bilmiyorum..
ve cok dogru bir soz kendi kusurlarimizi biz secemeyiz belki ama arkadaslarimizi biz seceriz.
ve sanirim bir de beni en cok etkileyen yer mary nin estetik olduktan sonra o cocugun gelip de ayakkabinda pislik var demesiydi. ne mal oglandi o ya.. mary nin en cok orda aglamasina uzuldum sanirim..
ve acaba max o katildigi ankette yedigi seylerden dolayi mi gitti diye de dusunmedim degil hani..
ayy fena oldum ya,. hani otobuste gidersiniz de arkada bi yerde surekli mizildayan aglayan simarik bir cocuk aglama sesi gelir de bir sure sonra siniriniz bozulur ya oyle oldum sankim..

prensesim boyle film izletme bana ya.. :(

Back
X