3. Sinema Gunleri 3. Anketi | prensesin.uykusuyum-

kıyamam sana asminim
alıntılara yazdığın bir söz var ya hani, sanki bu film için yazılmış gibi...

"sahip olduğum altıyüzkırk balıktan sonra öğrendiğim tek şey, insanın sevdiği her şeyin bir gün öleceği oldu. o özel kişiyle karşılaştığını sandığın ilk anda, onun bir gün gideceğine emin olabilirsin."

simdi eve geldim,bilgisayrimi acip filmi ikiye bölerek izliycektim cunku 1 saat sonra yine cikmam lazim
ama dünki problemim devam ediyor
eger olmazsa videotekten alicam

ayrica merakta ettim, asminin yorumundan .. sanki ihtiyacim olan birseyler bulucakmisim gibi hissettim
"kendi kusurlarimizi biz secemeyiz belki ama arkadaslarimizi biz seceriz"
insani iliskilerde problemler yasiyorum ben :/

prenses, bugün gece yarin gece pzts ne zaman isterseniz anketi acabilirim
tam secemedim filmleri ama ben ikizlerim genis zamanlarda dahi tam secemem

pia listede az kişiyiz zaten hepimizde izledik , sende sorunu çözüp en yakın zamanda izleyebilirsin sanırım. o yüzden bu gece yada yarın gece müsait olduğun bir zaman anketi açabilirsin kuzum sabırsızlıkla bekliyorum :)

ahaha eski sevgilim beni bu yorumu ile kandirmisti vakti zamaninda bak ailemizi kendimizi secemeyiz ama evlenecegimiz insani secebiliriz ben de seni sectim pikacuuu diye :))
hatta ve hatta filmi izlerken max in cogu sozu sanki onun agzindan cikmis gibiydi.. enteresan derecede gulunc buldum ve ister istemez de damarlarima kadar etkiledi beni.
film yalniz renkli de olsa yine de rengi boyle soluk olurmus bence.. ayrica eskiden bi daktilo alma sevdam vardi film bitince o istek yine durtuldu gibi geldi bilgisyarima bakip kendimi teselli ettim ama :)
ay ne cabuk etkileniyorum biseylerden be.. pff.. :/

aaa zeki sevgiliymis:)

tamam prenses eve yeni geldim.. okan baslamis : //
bugün soluklanin yarin acayim.. öyle deme prenses ilk defa anket acicam ..eski paylasimlarinizdan fazla haberim yok..o yuzden ins izlediginiz filmleri önermem
sayet öyle olsa dahi yeniden izleyip yorum paylasmak iyi olabilir..

birde sunu sorucaktim 4 film önerisi hakkimiz var dimi?

Back
X