Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese iyi akşamlar
büyük bir hevesle mekik çekerkene sırtımda inanılmaz korkunç bir acı hissettim.mekik makinasının yayı kırıldı ve yay sırtıma geldi . baya canım yandı .
o acıyı bırakıp şimdi nasıl 800 mekik çekecem diye üzülmeye başladım. ne mekik çekermişim be makinayıda kırdım.ama koşu bandına gittim.orda biraz koştum. biraz step yaptım.günün sonun da ağrıyan bir sırt , kırık bir makina ve kocaman bir göbek .

Merhabaalaaarrr!!!

Bugün yediklerim:

sabah: kocaman tost
öğlen: hiç
akşam: patates tavası 1 tabaktan daha az

1,5 litre su

spor: 10 dakika ev bisikleti, 100 normal mekik ve 2 x 100 yan mekik (sağ sol)

------------------------------------------------------------------

12 gün önce bir etek almıştım. kot. mağazada denedim güzel durdu. o günden beri yediklerime dikkat ediyorum. istasyona yürüyerek gidip geliyorum...

bugün aldığım çoraplarla eteği giyineyim dedim... etek üstüme olmadı...!!!! kapatana kadar ve sonra çıkarana kadar canım çıktı.. e hadi bakalım.. buna ne diyorsunuz???? haftaya cuma gidiyorum ben.

Geçmiş olsun canım ya, hasetlenirken kendimizi kırıp geçireceğiz nerdeyse.Ben de 550 çektim, daha yatmama epey var, böldüm 100er 100er reklam aralarında yapıp koşuyorum geri salona Koşmuşsun, step de yapmışsın.Eee şimdi ne olacak? Ben de koşu bandı yok, step tahtası da yok.Hımm olmadı bu şimdi.

Başkan dert etme boşver, belki regl öncesi sonrası su vardır üstünde ya da tuzlu, ne bileyim turşu gibi şeyler yediysen su tutmuştur vücut ya da çok spor yaptıysan yağlar kasa dönüşmüştür ? Bir kaç güne yerine oturur telaşlanma.Ben de göbeği erittim diyorum, sabah nerdeyse düz, akşama bir kase yoğurtla bile tepecik oluşturabiliyorum Daha bir haftan var, elbet incelme olacaktır.Moral bozmak yok.

75 mi 65 mi? çizelgende 57 diyo
kuzum karar ver kilon kaç senin

Kızlar moralim bozuk benimde. Bugün heveslenerek aldığım elbiseyi eşim hiç beğenmedi. Yani beğendi ama orada giyilmez miş. Sonra tabii o öyle diyince beni de aldı telaş. Ne gidip hemen karar verip alırım sanki. Elbise nar çiçeği renginde ve tek omuzlu. E şimdi bu da bankanın toplantısı ve çok basit kaçar dedi. Senin elbise nişanlık gibi. Sonra bakınca hakikatten öyle. Napıcam ben ya. Gitmesem mi? Çok canım sıkkın.

Dolabında siyah bir elbise varsa olabilir diye düşündüm

Sıkma canını sağlıklı olmaktıktan sonra zayıf olmak neye yarar iyileşince devam edersin

sağol haseki evet öle...

sağol ortim bebek için tedaviye başladık hayırlısıyla çok uğraştırmaz inş...

gidip değiştirme şansın yokmu ortim...

ah tatlım umarım dediğin gibidir ama benim AMA larım bitmez..

al sana bitane daha:

AMA ben ne tuzlu yedim ne turşu nede regl öncesi sonrası var ayın 10 unda bitti regl!!!

Ya kusura bakma öyle bir geçer zamanki izlerken yanlış yazdım

57 yerine 75 56 yerine 65 yazmışım ters yazmışım yani kusura bakmayın

öyle bir geçer zamanki mi?

aylinime yazık oldu
pis murat yaptı yapacağını
sonere bir kızıyorum nikahta nasıl evet demez diye birde anlıyorum haklı diyorum

bu dizi şu anda kurgusu senaryosu yerinde olan en iyi 2. dizi

ah tatlım koca ve elbise ikilisi arasında benim bile birkaçtane yaram var.. bak akıl vermek gibi hiç olmasın ben biraz toyum

illkk iş bankadaki samimi olduğun iş arkadaşlarının dilinin altını yokluyosun ne giyinicekler ne giyinilir diye... ( tabii elbise aldım lafı arada kaçmayacak )

ikinnnci iş baktınki iş yerindeki bayanlar abiye falan diyor senin elbisenin modeline benzer şeyler tarif ediyorlar yaaada baktınki daha farklılar

o halde ücüncü işin:

abiye denirse: aldığın nar çiçeği tek omuz ( canlandırınca hoş ) elbiseyi beğendiysen eş dinlemeyip giyiniyosun yok yle giyinilmezmiş

daha farklı bir model denirse: ona göre elbiseni değiştiriyorsun veya o gardrobunda kalıyor giyinecek yer çıkar elbet sende o ortama uygun bir kıyafet bakıyosun...

ayy fena halde karıştım kusura bakma neolur

----------

kızlar bu arada ben eşime ne doğum günü hediyesi alabilirim???? 1 ocak yani onun yanına gittiğim günün ertesi doğum günü bugüne kadar alınabilinecek şeyler kravat saat cüzdan parfüm aldım yanii....

fikri olan varmı?*

Gece yarısı ne macera yaşadım bir bilseniz.Ben hayvanlar konusunda ve de çocuklar konusunda çok hassasım sonuçta iki grupta savunmasız.Eşim dün apartmanın bahçe duvarında bir minik karga görmüş, kanatları yolunmuş, uçamıyor falan.Dertlenmiş epey, bana söylese ben oturur ağlarım o derece dayanamıyorum.Söylememiş tabii.Bu gece de kargayı bıraktığı yerde aynen bulmuş.Bana anlattı.Ben de eline ıslak ekmek verdim, git besle doyur hesabı.Sonra bir yağmur başladı burda, karga hala aynı yerde, yağmurdan bile kaçamıyor.Ayy içim şişti.Rüyamda da kesilen danalar görmüştüm dün gece, al işte yaralı hayvan olayı.Neyse eşimin eline verdim bir koli, bir de hırka, biraz ince bulgur saldım sokağa.Eşim de az biraz tırsaktır, besledi, etti hayvanı duruyor orda sokak lambası gibi.Yarım saat sonra ben indim aşağıya malkoçoğlu tavırlarında.Tabii hayvanı kim öyle paraladıysa hem derbederdi hem de çok korkmuştu.Ben ordan sıkıştırdım, eşim burdan falan derken hayvan can havliyle seke seke ordan oraya kaçtı, kendini yerden yere attı Sonra polisi aradık, polis dedi belediyeyi ara, belediye dediki zabıta bakar, zabıta dediki belediyenin veterineri var ama mesai saatlerinde bakar.Tabii tüm bunlar yarım saatten fazla sürdü, karga perişan, biz perişan.En sonunda eşim hayvana daha fazla işkence etmeyelim dedi ama tam bir saat uğraştık.Zeki de bir hayvan, tuzağa muzağa kanmadı.Oysa alıp balkonda besleyip, iyi edecektim.

Çok üzüldüm kızlar ya, uçamıyorda, sabaha kadar onu köpekler, kediler parçalamaz inşallah.Sabah veterineri arayacağız, gelmezlerse artık kapıcıyı falan çağıracağım, üstüne battaniye falan atsalar, yakalarlar diye düşünüyorum.Göz göre göre ölürse, vicdan azabıda günahı da bana kalacak ama valla bir saat debelendim sokakta.

Eşim de gece 12'ye yani doğumgününe karga kovalayarak girdi
Neyse yazdım, biraz rahatladım.

kesinlikle süper bi menü canımya böle 1 hafta gitsen tığ olursun tığ

lastik elinden nasıl kaçsın şekerim sen lastiğin üstünde yatıyosun kaçamaz bi yere merak etme.
bak baştan alıyoruz lastiği yere serdin sen üstüne yattın baş kısmın biraz aşağıda kaldı yani lastiği yukarıdan ellerinle tutabileceğin kadar aşağıda başın ,sonrada tut elinle çek yukarı bak çekiyosun işte

kızlar ben bu gün yerimde duramıyorum yarını bekleyemedim dayanamadım tartıldım Allahım geçen hafta çok üzülmüştüm ama bu hafta havalara uçuyorum şimdi yazmıycam kilomu yarına saklıyorum ama yaptığım sporların sonucunu aldım çok mutluyum çooooookkkk

herkese günaydın
aramızdan birinin tartıdan mutlu inmesi çok güzel.
devamı gelir inşallah .

Winstoncum canim üzûlme. Görevli birini aramissin ama emin ol o görevliler hatta bence o veteriner bike senin kadar duyarli degil sen elinden geleni yapmissin

Kizlaaar bu arada basenlerimde cok hafif bur kücülme farkettimmm karnimin yan taraflarida kücüldü son hizzz devam diyetee!!!!

step tahtam da kullanılmayan bir dolabın rafı canım .kendi icadım. ama en kısa zamanda mekik makinasını ya tamir edicem yada yenisini alacağım. buraların tek mekik şampiyonu olarak bırakmam . bir kaç gün yapamayacağım. koşu bandında epey yürüdüm . sonrada en son hızda koştum .

Son düzenleme:

en büyük başkan bizim başkan . tebrikler. verilmeyecek kilo yoktur.

herkese günaydın
aramızdan birinin tartıdan mutlu inmesi çok güzel.
devamı gelir inşallah .

evet canım inşallah hepimiz bu hafta tartıdan mutlu ineriz geçen hafta çok canım sıkılmıştı baya direnmişti yağlar bana ama bu hafta alt etmeyi başardım onları aferin bana
spora ve diyete devam.

Günaydın kızlar ay gece rüyamda aylini gördüm içimi oturdu valla
bu akşamda hürreme takarım kafayı öyleee gider buu

yarın tartılıyoruz ama şunu söyliim ben kendim için hiç ümitli deyilm çünki adet olmakla olmamak arasında karasız kaldı bedenim
şiştim iice umarım dediklerimin tersi olur da 56 tıyı göürürüm

Bu sabah 50gr süzme b. peynir
1 domates
1 light ekmek
biberiye çayı

bakalım ne olcak

Çok üzülüyorum valla elimden geleni yapıyorum tartı 100 gr oynamazmı yhaneyse bugün çıkmadım tartıya
yarım bakıcam

canımya senin adına sevindim vallaha bende basenler konusunda muzdariptim basen sadece diyetle gitmiyo neyazıkki sadece ve sadece sporla geçiyo özelliklede bacak hareketleri yapıyorum ben benim okadar kötü durumdaydıki basenlerim belim incecik görünür yan taraflarımdan tutacaklar çıkardı deli olurdum ne giysem fırlardı ama şimdi gözle görülür şekilde azalma var tamamaen bitmedi ama zamanla olucak bişey oda hemen geçmesi mümkün değil sende devam et özellikle yerde ve ayakta bacak hareketleri yap kesinlikle faydasını göreceksin emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…