herkese iyi akşamlar
büyük bir hevesle mekik çekerkene sırtımda inanılmaz korkunç bir acı hissettim.mekik makinasının yayı kırıldı ve yay sırtıma geldi . baya canım yandı .
o acıyı bırakıp şimdi nasıl 800 mekik çekecem diye üzülmeye başladım. ne mekik çekermişim be makinayıda kırdım.ama koşu bandına gittim.orda biraz koştum. biraz step yaptım.günün sonun da ağrıyan bir sırt , kırık bir makina ve kocaman bir göbek .
Merhabaalaaarrr!!!
Bugün yediklerim:
sabah: kocaman tost
öğlen: hiç
akşam: patates tavası 1 tabaktan daha az
1,5 litre su
spor: 10 dakika ev bisikleti, 100 normal mekik ve 2 x 100 yan mekik (sağ sol)
------------------------------------------------------------------
12 gün önce bir etek almıştım. kot. mağazada denedim güzel durdu. o günden beri yediklerime dikkat ediyorum. istasyona yürüyerek gidip geliyorum...
bugün aldığım çoraplarla eteği giyineyim dedim... etek üstüme olmadı...!!!! kapatana kadar ve sonra çıkarana kadar canım çıktı.. e hadi bakalım.. buna ne diyorsunuz???? haftaya cuma gidiyorum ben.
Benim anemde azıcık kıyma az yağ kulanıyor sonuçta annemde şeker hastası
yanlız ben bugün bişey anladım benim vucudum drenç oluşturdu bir türlü veremiyorum 75den 65.5 düşsem yüzüm gülcek
75 mi 65 mi? çizelgende 57 diyo
kuzum karar ver kilon kaç senin
Kızlar moralim bozuk benimde. Bugün heveslenerek aldığım elbiseyi eşim hiç beğenmedi. Yani beğendi ama orada giyilmez miş. Sonra tabii o öyle diyince beni de aldı telaş. Ne gidip hemen karar verip alırım sanki. Elbise nar çiçeği renginde ve tek omuzlu. E şimdi bu da bankanın toplantısı ve çok basit kaçar dedi. Senin elbise nişanlık gibi. Sonra bakınca hakikatten öyle. Napıcam ben ya. Gitmesem mi? Çok canım sıkkın.
Sıkma canını sağlıklı olmaktıktan sonra zayıf olmak neye yarar iyileşince devam edersin
Yılbaşında sanırım bütün ekip salıcaz. Her kes bir şeyler yapar herhalde. Ben ablama davetliyim. O da bir sürü yemek yapar. Yemeyince de laf ederler şimdi.
Ama çok abarmayı düşünmüyorum.. Zaten kızlar bugünlerde iştahım azaldı. iki gündü akşam yemek yemiyorum.
Geçmiş olsun ortim. Genel test falan yaptırıyorsun herhalde. Önemli bir şey yok dime.
Diyet işini de beklesin biraz. Acelesi yokya. Sonra sen toparlarsın zaten.
Kızlar moralim bozuk benimde. Bugün heveslenerek aldığım elbiseyi eşim hiç beğenmedi. Yani beğendi ama orada giyilmez miş. Sonra tabii o öyle diyince beni de aldı telaş. Ne gidip hemen karar verip alırım sanki. Elbise nar çiçeği renginde ve tek omuzlu. E şimdi bu da bankanın toplantısı ve çok basit kaçar dedi. Senin elbise nişanlık gibi. Sonra bakınca hakikatten öyle. Napıcam ben ya. Gitmesem mi? Çok canım sıkkın.
Geçmiş olsun canım ya, hasetlenirken kendimizi kırıp geçireceğiz nerdeyse.Ben de 550 çektim, daha yatmama epey var, böldüm 100er 100er reklam aralarında yapıp koşuyorum geri salonaKoşmuşsun, step de yapmışsın.Eee şimdi ne olacak? Ben de koşu bandı yok, step tahtası da yok.Hımm olmadı bu şimdi.
Başkan dert etme boşver, belki regl öncesi sonrası su vardır üstünde ya da tuzlu, ne bileyim turşu gibi şeyler yediysen su tutmuştur vücut ya da çok spor yaptıysan yağlar kasa dönüşmüştür ? Bir kaç güne yerine oturur telaşlanma.Ben de göbeği erittim diyorum, sabah nerdeyse düz, akşama bir kase yoğurtla bile tepecik oluşturabiliyorumDaha bir haftan var, elbet incelme olacaktır.Moral bozmak yok.
Ya kusura bakma öyle bir geçer zamanki izlerken yanlış yazdım
57 yerine 75 56 yerine 65 yazmışım ters yazmışım yani kusura bakmayın
Bende bugünkü menümü iftiharla sunarım.
Kahvaltı.
iki kücük dilim ekmekten tost.
Biraz peynir
Ara
2 kayısı
Öğle
Pirinçsiz kapuska ve 1 but
1 kase yoğurt
Ara
3-4 kayısı
akşam yoookkkk
Yanlız bugün bu lahana nasıl gaz yaptı anlatamam. Saat 4 ten beri kıvranıyorum resmen.
Lastik nerde. Ben nerdeyim, nerden tutcam, burası neresi, ben kimim.
Lastiği yere uzunlasına sericem. Sonra ben uzunlamasına yatıcam. (ohhh miss, orada bir yarım saat beklerim artık)
Sonra lastiği tutup çekiyorum ama bu sefer lastik benim elimde kalır. Kalmaz mı?
Bi yere bağlı değil bu meret.
Yan koysam nerden tutcam da çekicem ben bunu.
Yok yok galiba anlamadım ben.
Geçmiş olsun canım ya, hasetlenirken kendimizi kırıp geçireceğiz nerdeyse.Ben de 550 çektim, daha yatmama epey var, böldüm 100er 100er reklam aralarında yapıp koşuyorum geri salonaKoşmuşsun, step de yapmışsın.Eee şimdi ne olacak? Ben de koşu bandı yok, step tahtası da yok.Hımm olmadı bu şimdi.
Başkan dert etme boşver, belki regl öncesi sonrası su vardır üstünde ya da tuzlu, ne bileyim turşu gibi şeyler yediysen su tutmuştur vücut ya da çok spor yaptıysan yağlar kasa dönüşmüştür ? Bir kaç güne yerine oturur telaşlanma.Ben de göbeği erittim diyorum, sabah nerdeyse düz, akşama bir kase yoğurtla bile tepecik oluşturabiliyorumDaha bir haftan var, elbet incelme olacaktır.Moral bozmak yok.
Winstoncum canim üzûlme. Görevli birini aramissin ama emin ol o görevliler hatta bence o veteriner bike senin kadar duyarli degil sen elinden geleni yapmissin
Kizlaaar bu arada basenlerimde cok hafif bur kücülme farkettimmm karnimin yan taraflarida kücüldü son hizzz devam diyetee!!!!
herkese günaydın
aramızdan birinin tartıdan mutlu inmesi çok güzel.
devamı gelir inşallah .
Winstoncum canim üzûlme. Görevli birini aramissin ama emin ol o görevliler hatta bence o veteriner bike senin kadar duyarli degil sen elinden geleni yapmissin
Kizlaaar bu arada basenlerimde cok hafif bur kücülme farkettimmm karnimin yan taraflarida kücüldü son hizzz devam diyetee!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?