Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet katılıyorum minyon olmanın çok avantajı var banada derler öle bende sölemesi ayıp 32 ime girdim ama gören 23-24 der eee okadarda olsun avantajı dimi ama
hele çocukları görünce inanamazlar.Keşke bende eskisi gibi 45 olsam evlendiğim zaman 43 kiloydum ya

ben 50 liloydum evlendiğimde . doğumlardan sonra hop 77 oldum. uğraştım 62 oldum. epey böyle gitti. bir baktım ne ara 68 olmuşum. hiç anlamadım bu böyle gitmez dedim . şimdi yine uğraşıyorum.bakalım neler olacak zaman ne gösterecek.

evet doğumlarında etkisi var ben ilk hamileliğimde en son 67 kilo oldum yani 67 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra eve geldiğimde bakıyım dedim kaç kilo olmuşum:) 62 ye inmişim sonra kızım 16 aylıkken oğluma hamile kaldım o zaman 52 kiloydum yine doğuma kadar 67-68 oldum yani böle gittim geldim en son 51 e kadar bi düştüm. şimdi gene 53 e çıktım bakalım bundan sonra nolcak yani diyeceğim doğumlar baya etkiliyo insanı bide üst üste olunca dahada fazla etkileniyosun.

Günaydınlarrrr,

Sabaha karşı Allah hayırlara çıkarsın, bir rüya gördüm.Burayı birazdan "Rüyanız hayrolsun" diye abidik programlar var ya ona çevireceğim Böyle bir meydandan geçiyorum, bayram falan da değilmiş ama özellikle büyük baş hayvanlar kurban ediliyordu.
Fırlayarak uyandım valla.Hayırlara çıksın bari.

800 mü İşte Yakar'ın hasetlendirmesi böyle oluyor Yalnız birbirimizi gaza getireceğiz derken, seneye bir gün bakmışın olimpiyatlarda Türkiye'yi biz temsil ediyoruz Bu işin sonu da hayır olsun ne diyeyim.

Benim de yarın eşimin doğumgünü, nasılsa yarın akşam abartarak yiyeceğim diye bugünlerde savsaklıyorum azcık.Ben anladım ki bana liste lazım, gün gün belli bir disiplin lazım, böyle olmuyor, o yüzden perşembeden itibaren ilk başladığım sağlıksız diyete geri döneceğim. Mekiğe de güç vereceğim.Her gün 800 yapsak ölmeyiz ya, 800 dediğin 15-20 dakikada biter, her gün kendimize 20 dakika da mı ayıramayacağız ya? tartıya da bugün pil alayım, nerdeyse geçen cumadan beri tartılamıyorum, her gün tartıya bakmak beni şevklendiriyordu, ya da kendime kızıyordum ama işe yarıyordu, şimdilerde tartı gitti, kavga bitti hesabı En kısa sürede Malkoçoğlu olmam lazım, Aralık da bitiyor, savsaklamanın anlamı kalmadı.

Herkese güzel bir gün dilerim.

selam kızlar

bu saate kadar sadece 1 tane haslanmıs yumurta ve cayla duruyorum , hedefım persembe gunu 79 olmak , ilgililere duyurulur ahahhaaa

ben geldim kızlar ama gene kimseler yok
menümü yazayım bari
sabah:
1 bardak süt
öğlen:
4-5 yk kıymalı patates yemeği
4-5 yk pilav
1 bardak ayran
ara:
1 paket süt(200 ml)
akşam:
hafif bişeyler yiyeyim diyorum ama daha karar veremedim belkide yemem.
spor:
200 mekik
20 dk bisiklet
20 dk pilates

selam kızlar

bu saate kadar sadece 1 tane haslanmıs yumurta ve cayla duruyorum , hedefım persembe gunu 79 olmak , ilgililere duyurulur ahahhaaa

Bu ilgili ben oluyorum galiba Ben perşembe tekrar Malkoçoğlu olacağım, yarın akşam şu eşimin doğumgünü faslı geçsin hele bi.
Gerçi cumartesi de regl olacağım, o hafta da ödem atmayla geçer.Benden pek hayır gelmeyecek gibi bu 10 gün.Neyse ortak, sen 70lere düş, ben de hasetimden kısa zamanda düşerim Hatta 70lere uğramadan ışık hızıyla bir bakmışsın 60lardayım. (sonra da uçmaya başlarım heralde )

Ben de sabah bir dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta yedim ve de yeşil çay içtim.
Onca zaman sonrasında ekmeğe ne gerek vardı bilmiyorum.Öğle, akşam yoğurt yerim artık.Yarın da sabah, öğle yoğurt yer, akşamında da kutlama yemeklerinden yerim.Sonrasında perşembe günü grubun fili olarak bildirimde bulunurum. Ay daha yılbaşı gecesi var ya.Bana bu aralık ayı hiç yaramadı yeminle, bir geçip gitse kutlama mutlama kalmayacak.

bretney spears günlük 800 -1000 mekik çekerek göbeği yok etmiş. o gacı yaparsa bende yaparım. ne varki dediğin gibi 20 dakika topu topu dizi izlerken bakmışım olmuş 1000 ne varki (şişko tesellisi) ama yapacağım.

bu sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta 2 çatal peynir 5 tane yeşil zeytin
öğle
bol salata içine ton balığı ekledim yarım dilim k. ekmek
akşam da salata ve çorba içmeyi düşünüyorum
800 mekik
daha sonra lisans alıp olimpiyatlara

Ay o bakımsız kirloş mekikle göbek eritmişse, ben her şekilde eritirim.O yapmış da ben mi yapamayacağım? Bak gene hasetliğim tuttu Gerçi bunların yaptıkları da bilmem yalan bilmem doğru, Angelina Jolie de sözde hamilelikte aldığı 20 kiloyu 3 ayda her gün bir sarımsak yiyerek vermiş.Ben 10 diş sarımsak yesem, bana mısın demez.Kimisi gidiyor, orasını burasını kestirip, biçtiriyor sonra da "zıkkımın kökünü kullandım, doğal ve şifalı bir şey 3 ay her sabah üstüne limon sıkıp yedim, bak 3 ay sonra mankene döndüm" diyorlar.

Neyse ben de her gün 800 mekik fikrine katılıyorum.Aman gözünü seveyim bu 800'ü yarın öbür gün 2800'e çekme. Biraz böyle gitsin.
Sonra kademeli bir şekilde arttıralım

yok bacım 800 kafi şimdilik . bakma o gacılara sezeryana estetikçilerde giriyormuş doğum bitince estetikçi doktor zaten karın açık alıyormuş ordan löp löp yağları tek ameliyatta bitiyor. sonra 1 ayda 20-30 kilo verdik deyip bizi burda strese komplekse sokuyorlar.

Kesinlikle katılıyorum minyon olmak avantaj. Benim de arkadaşım var bizim bankada o da ben gibi boy falan kadın 40 yaşında ama baksan 30 anca gösteriyor.

Yanlız tebrik ediyorum. 2 çocuk ve 53 kilosun şimdi. Ben kafamı nerelere vurayım. Daha bir çocuğun kilosunu 3 sene olacak veremedim.
Çocuğun suçu yok yani benim kendi eşşekliğim.

Yapsak mı ki yaa. Ama işte çok uğraştırıyor o da ya. Sürekli marketlerde yağsız ürün ara dur. Bir de nerden baksan 2 ay falan sürüyor. 1+1 lerle falan bayaa uzun soluklu bir diyet.

hahhahahhaaa , tamam ortak ama markette bır an aclıktan bayılıcam sandım , bol bol su ıcerek yurudum geldım , aksama hafıf atlatmam lazım , sende abartma fazla zaten mide küçüldüğünden almazki inan...

yuhh , ama yeşim salkım söylemıstı , ben gunde 10.000 mekık de ceksem bu göbegı erıtemem estetık olucam demıstı

Kızlar elbisemi aldım. Nar çiçeği rendinde dizlerde bir şey. Tek omuz askılı. Hemde 36 beden. Nasıl mutlu oldum ama ben anlatamam.
36 beden ya zaten almazsam olmazdı. Ama şimdi bana akıl verin. altına ne renk ayakkabı ve ne renk bir çanta kullanıcam ben

Yahu kızlar valla kıskanıyorum ama bu ne ya. Günde 800 e çıkmış. Ben 500 mekiğe yuhh derken siz harbi olimpiyatlara katılacaksınız.
Olmaz ama ya. Benim belim ağrıyor çekemiyoum. Banane ama ya. Bende istiyorum.

Hayırlı olsun, güzel güzel giyip, eğlenirsin inşallah. Genelde siyah kombin görüyorum ben.Hatta netten hızlıca bakındım şu şekil örnek buldum gene de sen bilirsin.

Bacım en azından bende kavun kadar göbecik var, el mahkum mekiğe.Sen de bu tarz bir sorun olduğunu sanmıyorum.Sen özel ayakkabılarınla az biraz yürüsen bu iş olup, biter inan.

becede vallaha hızlarına yetişemiyorum ben 100 falan çekiyodum 200 çıkardım daha sonra 300 e ama baktım yok kardeşim yetişemem ben bu hatunlara 800 mekik ne demek ya ölürüm vallaha.
ayrıca mekiği pilates lastiği varya onla çekmeyi dene boyun ve bele faydası oluyo özelliklede boyna ben arada çekiyorum öyle iyi oluyo.

Muhteşemsin valla. Hemende resim bile koymuşsun. Ben bakındım ama uygun ren bile bulamadım. Sen direk bulmuşsun.
elbisemi giyince resim çektirip hemen koyucam bende.

Nasıl çekiliyor ki plates lastiği ile. Kolaysa denerim valla hemen. Göbek olmasa da yapıcam artık. fena gaza geldim. 800 ne demek ya. Ben varya 20 taneye dayanamıyorum. Evde plates lastiği, topu, herşeyi tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…