Kızlar ya bu arada şu kalorilerden iyi anlayan biri vardır herhalde içimizde. Ben iki gündür kayısı işini abarttım. Regliyimde. Bugün 12 tane falan yedim herhalde. Bir yerde 8 kalori, bir yerde 18 kalori yazıyor. Yaşı 8 kurusu 18 mi bunun. İyi de bunu şekerle mi kurutuyolar canım. Kendi kendine kuruyor işte yazık. Niye 18 oluyor anlamadım. Bu n saçma iş böyle ya. eğer kuruyunca kalorisi artıyorsa o zaman bende onu kaynatıpta yisem ne olur. Kalorisi tekrar 8 olur mu acep. Durduk yerde kalori mi artar. Bizde durduğumuz yerde kalorimiz artıyor mu ki. ama uyurken bile kalori harcıyoruz biz. Ne adaletsiz bir dünya. Zaten isyanlardayım birde kayısının kururken niye kalorisinin arttığı kafama dert oldu şimdi benim.
Başkan gruba bir tane bu konularda uzman birini bulalım. Akşama kadar sorar dururuz.
canımya senin adına sevindim vallaha bende basenler konusunda muzdariptim basen sadece diyetle gitmiyo neyazıkki sadece ve sadece sporla geçiyo özelliklede bacak hareketleri yapıyorum ben benim okadar kötü durumdaydıki basenlerim belim incecik görünür yan taraflarımdan tutacaklar çıkardı deli olurdum ne giysem fırlardı ama şimdi gözle görülür şekilde azalma var tamamaen bitmedi ama zamanla olucak bişey oda hemen geçmesi mümkün değil sende devam et özellikle yerde ve ayakta bacak hareketleri yap kesinlikle faydasını göreceksin emin ol.
kaptan sen yılbaşında izine gidince listeyi takip edebilecekmisin ?
tamam canım şu basenlerin defolması ve vücudumun sıkılaşması için elimden geleni yaparımm!!!
---------
kızlar... tok tutan ilaç kullanan var mı???
korkmayın ben kullanmıyorum sadece sordum.
birde ben sarkık vücudumun toparlanması için dünden beri hem düzenli spor yapıyorum hemde yosunlu bir çamur sürüyorum basenlerime oğopma ve göbeğime... daha önce böyle bir çamur kullanan varmı aranızda?
Bir Markaya Ait Tok Tutan Besin Takviyesi adı altına haplar var
Ama Ben Bir Çöüzüm Buldum Sarı Leblebi+su :) inanın çok tot tutuyor
İyi gecelerrrrr,
Yarınki rekor bende olacak tabii kilo alma anlamında, kesin garantisini veriyorum.Görmemiş gibi yediklerimi saymayacağım ama saysam burdan oraya yol olur, siz gerisini anlayınHatta şu saatte eşime pasta almak yerine mozaik pasta yapmıştım onu hüpletiyorum.
Yarın eski diyetime geri dönüyorum.Bir ay dişimi sıkacağım.Sonrasında umarım zafer benim olacak.Bu yüzden bu gece eşimin şerefine diyet bozuldu ve midem resmen bayram yaptı.
Ha pişman mıyım? Hayır.Hem şişmanım hem de pişkinimAman canım, arada olsun o kadar değil mi? (Teselli arayan şişman)
Yarın benim için ağır bir gün olacak o kesin de umarım sizler için hafif bir gün olur ve tartı üzerinde yüzleriniz gülümser.
Herkese Günaydın Arkadaşlar
Başlangıç : 57
Bu Hafta : 57
57 57 57 bıktım valla yha
hasekicim üstüme vazife değil ama ben 1. takımdan hepbera..listeni inceledim..nerde hata yapıyorum diye sormuşsun..bence listendeki karbonhidrat miktarı proteinden fazla..liste dengesiz bu açıdan..leblebiyle tok kalırsın ama wc problemin olur.ben bu ikisini görebildim.mesela öğle yemeklerine yağsız ızgara et veya tavuk veya balık yerleştir.yanında yağsız salata..akşam öncesinde yada yatmadan 2 saat önce 1 büyük bardak tarçınlı yağsız süt...sabahları bazen haşlanmış yumurta yiyebilirsin..protein daha hızlı kilo verdiriyor.akşamları yine az yağla pişirilmiş 1 tabak sebze yemeği..yanına yine 1 kase yağsız yoğurt..hızlandıracaktır diye düşünüyorum..tabi yine sen bilirsin..Allah kolaylık versin hepimize
günaydın kızlar kilo bildirimini iftiharla yapayım:))
geçen hafta 53.5
bu hafta 51.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?