Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kuruyunca şeker oranı artıyo canım ondan kalorisi artıyo.
sakın kaynatma, ısıl işlem görünce glisemik indeksi yükselir acıktırır, hem de kalorisi artar

iyi akşamlar
bugünkü menüm:
kahvaltıeynirli yumurtalı omlet,4-5 zeytin,domates,yeşil çay
kahvaltı sonrası patlamış mısır
akşameynirli makarna,4 köfte,yoğurt,domates
yazarken bir baktım da bu menü beni nasıl zayıflatacak acaba:18:
bu hafta mısır patlatma işini abarttım.Yarın fazla çıkcam gibi görünüyor:18:
gece:nane limon
1ltre su.
1 buçuk saaat yürüyüş.

tamam canım şu basenlerin defolması ve vücudumun sıkılaşması için elimden geleni yaparımm!!!

---------

kızlar... tok tutan ilaç kullanan var mı???

korkmayın ben kullanmıyorum sadece sordum.

birde ben sarkık vücudumun toparlanması için dünden beri hem düzenli spor yapıyorum hemde yosunlu bir çamur sürüyorum basenlerime oğopma ve göbeğime... daha önce böyle bir çamur kullanan varmı aranızda?

Bir Markaya Ait Tok Tutan Besin Takviyesi adı altına haplar var

Ama Ben Bir Çöüzüm Buldum Sarı Leblebi+su :) inanın çok tot tutuyor

Son düzenleme:
kaptan sen yılbaşında izine gidince listeyi takip edebilecekmisin ?

bildirim için soruyorsan büyük bir ihtimalle evet canım. ama gene kilo bildirimini perşembe yaparsınız... ben türkiyede kayınvalidem gilde kalacağım. ve hergün anneme gideriz diye düşünüyorum. sonuçta annemde türkiyeye geliyor benimle.

perşembeden kilo bildirimi yaparız benimde akşamları vaktim olur listeyi hazırlamaya vs.

normalde laptopumu hiç getirmem türkiyeye ama sizin için bunuda yapıcam ve götürücem

İyi gecelerrrrr,

Yarınki rekor bende olacak tabii kilo alma anlamında, kesin garantisini veriyorum.Görmemiş gibi yediklerimi saymayacağım ama saysam burdan oraya yol olur, siz gerisini anlayın Hatta şu saatte eşime pasta almak yerine mozaik pasta yapmıştım onu hüpletiyorum.

Yarın eski diyetime geri dönüyorum.Bir ay dişimi sıkacağım.Sonrasında umarım zafer benim olacak.Bu yüzden bu gece eşimin şerefine diyet bozuldu ve midem resmen bayram yaptı.

Ha pişman mıyım? Hayır.Hem şişmanım hem de pişkinim Aman canım, arada olsun o kadar değil mi? (Teselli arayan şişman)

Yarın benim için ağır bir gün olacak o kesin de umarım sizler için hafif bir gün olur ve tartı üzerinde yüzleriniz gülümser.

vakti zamanında yaptım. öyle bir eşşeklik. canım sakın aklından bile geçirme. ben biber hapı kullandım. ağız kuruluğu yapıyor. sanki çöldesinde bir damla su yok. 15 gün kullandım 3-4 kilo verdim. yemek aklına gelmiyor. ama 15 sonra foyası çıktı meydana . başım dönmeye denge problemi yaşamaya başladım. çok kötüydü. bıraktım.abartısız 1 hafta sonra anca geçti .verdiğim kilolara gelince hepsini misliyle geri aldım. hiç tavsiye etmem.

Bir Markaya Ait Tok Tutan Besin Takviyesi adı altına haplar var

Ama Ben Bir Çöüzüm Buldum Sarı Leblebi+su :) inanın çok tot tutuyor

kesinlikle katılıyorum sana acayip tok tutuyor. dün keşfettim 1 ayva yedim sanki bir kuzu yemiş gibi tok gezdim. akşam gidip hemen ayva aldım .paylaşmak istedim. belki sizede faydası olur.

iyi yapmışsın. ben böyle yedikten sonra diyetedaha sıkı sarılıyorum.eminim sen daha sıkı sarılacaksın.

bu arada herkese günaydın
başlangıç:68
geçen hafta:66,7
bu hafta :66,1
66 yapıştı valla sinir geldi ama ben hak ediyorum .
antepte yersen öyle kendini kaybedercesine yapışır 66 sana

Herkese Günaydın Arkadaşlar
Başlangıç : 57
Bu Hafta : 57

57 57 57 bıktım valla yha

hasekicim üstüme vazife değil ama ben 1. takımdan hepbera..listeni inceledim..nerde hata yapıyorum diye sormuşsun..bence listendeki karbonhidrat miktarı proteinden fazla..liste dengesiz bu açıdan..leblebiyle tok kalırsın ama wc problemin olur.ben bu ikisini görebildim.mesela öğle yemeklerine yağsız ızgara et veya tavuk veya balık yerleştir.yanında yağsız salata..akşam öncesinde yada yatmadan 2 saat önce 1 büyük bardak tarçınlı yağsız süt...sabahları bazen haşlanmış yumurta yiyebilirsin..protein daha hızlı kilo verdiriyor.akşamları yine az yağla pişirilmiş 1 tabak sebze yemeği..yanına yine 1 kase yağsız yoğurt..hızlandıracaktır diye düşünüyorum..tabi yine sen bilirsin..Allah kolaylık versin hepimize

Günaydın kızlar.
dün akşam gelemedim. Alış verişe gittim. aldığım kıyafeti anlatırım birazdan. Önce kilo bildirimi

Başlangıç:57
Geçen hafta: 56,4
Bu hafta: 55,3

Galiba sevinmişim.

Evet hasekii kesinlikle katılıyorum. Bende ne zaman proteini arttırsam ve yağı da azaltsam tabii karbonhidratı da azaltınca kilo vermeye başlıyorum. ayrıca proteini arttırmak bana daha kolay diyet yapma imkanı veriyor. Ne biliyim sabah 2 yumurta yiyip öğlen ya da akşam haşlanmış tavuk falan yiyorum. Protein hem çok tok tutuyor.

dünkü listemi paylaşayım.
Gerçi kaçamak çok yaptım , regliyim suçlu bulundu. (buna rağmen çikolata, tatlı ilk defa yemedim)

Sabah:
2 yumurta, yağsız peynir

Ara: 2 kayısı

Öğlen
4 tane tavuk burger (sadece eti)
1 kase yoğurt

Ara:10 tane kayısı(1 kerede değil ama akşama kadar sürekli atıştırdım canım çok tatlı istiyordu)
2 kaşık yoğurt

Akşam
4-5 tane ceviz
1 haşlanmış tavuk but
Normalde akşam yemiyordum dün akşam acıktım. Yemesem daha çok kilo verebilirdim.

vallaha uçuyorum havalara geçen hafta çok mutsuz olmuştum ama sporun anca tesiri oldu sanırım bide regl şişkinliği vardı bu hafta çok iyiyim ya.

gunaydın kızlar

bende kabızlık var ögleden sonra düzşelir umarım ama bildirimimi yapıyorum , 80.5 , ınsallah herkes vermıstır yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…