Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu günkü menüm
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
5 zeytin
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
ara:
1/2mandalina
öğlen:
5 yk barbunya
ara:
1 mandalin
1 havuç
akşam:
1 kase yoğurt
ara:
1 bardak yy süt(tarçınlı)
sporum aynı
200 mekik
20 dk pilates
20dk bisiklet
su 2 lt.

Canım akşam az deyilmi sağlıksız olablir

Günaydınlar,
Aynen öyle başkan.Dün gece yarısı internetten bakındım biraz.Adamın biri valiliğe kadar çıkmış, aynen bizim yaşadığımız olaydan.Bir yandan "yok daha neler" dedim bir yandan da insana değer verilmeyen bir ülkede kuş peşinde kim koşar ki zaten dedim.Nitekim de öyle oldu.Sabah en az 9 görüşme yaptık.O, ona savsakladı, o buna.Orman müdürlüğü bakarmış neticede.Koskoca müdürlük canım bu, sabahtan akşama kadar ağaç sayımı yapıyorlardır, senle benle mi ilgilecekler Zaten bir sövmedikleri kaldı.

Karga hala aynı yerde ama güzel tarafı tepesinde, sağda solda bir kaç karga daha var, ona saldıran olursa diğerleri koruyabilir. Akşam eşim geldiğinde kapıcıya rica edeceğim, belki o yakalar da eve alabiliriz.

Bu gece eşimin doğumgünü.Yemekler yapacağım, güzel bir sofra planlıyorum, haliyle de yiyeceğim, cuma-cumartesi de regl olacağım.Bir göbeğim pörtlediki sormayın.Hürrem gibi kapılardan geçemiyorum Dün basküle pil aldık ama üstüne binmeye tırsıyorum açıkçası.Yarın da tartıya bindiğimde bir önceki gün epey yemiş olacağım, artık Allah sonumu ve kilomu hayır eylesin

Kilo verenleri ya da en azından kilosunu koruyabilenleri şimdiden tebrik ediyorum.Darısı ileriki haftalarda başıma inşallah.
Herkese mutlu bir gün dilerim.

sabah 1 dilim ekmek 10 y.zeytin 1/2 kk.peynir
öğlen kabak ve salata
akşam çorba ve salata
salatalara tavuk veya balık eklemeye başladım. onları ekleyince salatadan başka birşey yemeyeceğim. inşallah faydası olur

Canım akşam az deyilmi sağlıksız olablir

akşamları özellikle az yiyorum bu ara zaten kilo vermemin tek nedenide o, ben akşam yemeklerini hafif yediğimde kesinlikle sonuç alabiliyorum.
kendimi kötü hissetmiyorum hafif yediğimde yeşil çay falan içiyorum akşamları iyi oluyo bide zaten çok erken yatıyorum herhangi bi sorun yaşamıyorum yani.
gün içersindede karbonhidrat,protein alıyorum meyvelerden de vitamin alıyorum o nedenle sağlık yönünden de sorun olcanım sanmıyorum sıkıntı olsa zaten dayanamazdım.

kesinlikle katılıyorum salatalara ufak tefek eklemeler yapınca çokdoyurucu oluyo ve başka bi yemeğe ihtiyaç duymuyosun bende bazen salatasına göre mısır yada mantar falan ekliyorum çok iyi oluyo.

maalesef bizim insanımız hayvanlara doğaya okadar ilgisiz ki yasalar okadar yetersiz ki hayvanlara eziyet eden hayvana tecavüz edip o beni baştan çıkardı diyen mi ararsın iğreniyorum ya .nerde kaldı adamlar gelecek bir kargayı alacakta tedavi edip doğaya salacak. ama adam bunun onun görevi olduğundan bile haberdar değil. sizler bizler duyarlı oldukça belki bizdede bazı şeyler değişecek.

Aynen öyle.Amerika'da normal barınaklar var (bizdeki gibi derbeder değil), oralara gidip bir sokak hayvanı almak istediğinde, adamlar önce evine ekip yolluyor, kontroller yapılıyor, maddi durumun araştırılıyor, bahçenin metrekaresi falan vs vs.Altı üstü bir sokak köpeğini evimde besleyeceğim dediğinde yani.Bir de bizdeki duruma bak.

Gerçi hayvanlara gelene kadar, neler neler ters bu ülkede ya neyse.

Kızlar bu arada baskülü yeni pille uzun zaman sonrasında denedim.80.900 çıktım.Utanmasam 81 yani. İnsan bir haftada 1 kilo alabilir mi ya Umarım regl şişkinliğidir yoksa bayılaaazaam valla. Gerçi bilmem yalan bilmem doğru eşim tartı pilleri değişince, rakamlarda da oynama olur dedi. (belki de beni teselli ediyordu :44:)

Yarından itibaren ciddi kadrolu full time malkoçoğlu olacağım.Yakar sözüm sana, mekik artık her gün 1000'e fixlenecek. (Sen alete takılma, koşu bandın varmış senin, sen de 1 saat koşarsın eşitleniriz )

Öff 70lere gideyim derken, tekrar 90lara yol alıyorum.Bu ne eziyet böyle yaaa

Neyse kızlar, ben akşam yemeği için hazırlanayım.İşim çok.Biraz da temizlik yaparım.Anca yetişir.
Sizlere şimdiden afiyet olsun.
Aa bu akşam Hürrem vardı dimi, bana ara ara özet yazın please, çatlarım valla

sen canını sıkma .o 900gr.dönemsel şişkinlik geçen hafta bendede vardı .parmaklarım bile şişti. koşmak ne kelime . mekikle olimpiyatlara gidemeyeceğim anlaşıldı. koşu da hüseyin bold' u geçeceğim. hedef bu

Canım bilmem işine yarar mı ama bu gibi durumlarda beyaz masa çok işe yarıyor. Tabii aynı gün gelirlermi orasını bilmem. Bende böyle durumlarda hemen beyaz masa ya yazıyorum. Acayip ilgileniyorlar. Gerçi her konuda ilgileniyorlar. Ama tabii onların görmesi falan ne kadar sürer bilmem. Yine de denemek istersen bir dene derim.

Ben de bu ara aynı taktiği deniyorum. Gerçi iki gündür hiç yemiyorum. Fakat 11 gibi acıkıyorum. Böyle olunca da hemen 1 kase kadar yağsız yoğurt yiyorum. Bende işe yarıyacağını hissediyorum.

Canım bence de şişkinliktir o. Bu kadar spora yoksa dağ olsa erir. Ben sekizyüze alışamadan 1000 e mi çıkardın şimdide. sakatlıycan kendini bak. Hem yağ varsa onlarda kasa dönüşecek sonra gitmezler haberin olsun. Olimpiyatlara hazırlananalar bile o kadar mekik çekmiyordur ya.

Kızlar kıyafeti hala çözemedim. İş yerine getirdim. Herkes çok beğendi bunu giy diyo ama diyenlerin hepsi de siyah giyiyor.
Değişik renk giyen kimse de yok. Soruyorum herkese siyah diyor. siyah da giymek istemiyorum bu sene. Her sene siyah siyah nereye kadar. Ama elbisemi de çoookkkk sevdim. Tam beni yansıtıyor. Sanki benim için özel tasarlanmış gibi. Tarzı rengi, herşeyi bana uygun. Ama yılbaşı balosuna uygun değil. Değişik renk giyen illaki olacak ama bir kaç kişi maksimum 20 kişi olacak 600 kişi içinde. Napıcam bilmiyorum. Eşimde akşam gidelim sana başka kıyafet bakalım diyor. ya almak da istemiyorum. Bir daha masraf edicem ne gerek var. Ama bilmiyorum. Çok mutsuzum.

Yakar76, bacım haklısın olimpiyatlara aynı kulvarda girmeyelim.Sen koşuda, ben mekikte (benim dalım olimpiyatta yok galiba ama 1000 çektiğimi duysalar kesin yeni dal açarlar) katılayım.
Valla inşallah ödemdir.Göbeğim füze gibi oldu, göğüsler de şişti, yediklerim göğüslere gidip yerleşecek değildir ya regl olayıdır diye kendimi telki ediyorum.Göreceğiz.

Sezen, beyaz masay bırak bakanlıklara kadar arama yaptık yeminle dünden beri.Bir Allahın kulu da cevap vermedi.Şimdi alışverişten geldim.Gene bahçe duvarında öylece duruyor hayvan.Allahtan köpek falan yok etrafta ama onu o hale getiren de muhtemelen bir köpek, yani gene tehlike devam edebilir. Bu gece kapıcıdan yardım isteyeceğim, bakalım.Sanki veteriner hekimim, balkona koysam tedavi edemesem de en azından kedi, köpek saldırmaz diye düşünüyorum.Bakalım, inşallah yakalarlar da en azından can güvnliğini sağlarım.Kıyafet konusunda da tahmin edebiliyorum, %99 siyah elbise, altta siyah topuklu, elde siyah çanta, saçlar fönlü ya da topuz ve gri dumanlı göz makyajı.Bence elbisen renk ve tarz olarak etkileyici olacaktır, hem de 36 beden halinde hatunları çatlatacaksındır kesin.Onca rahibe kıyafetli arasında da parlayacaksındır.Elbiseyi görmedim ama orda gülü, burda kuşu, pulu , mulu yoksa son derece de zariftir.Tamam kırmızı 10 km öteden kendini gösterir ama bu da yılbaşı balosu arkadaş, nenemin cenazesi değil ki. Umarım içine siner giydiğin ya da giyeceğin elbise.

9-10 parça akşam yemeği menüm var, alışveriş tamam, şimdi mutfağı talan etme vakti.Herkese kolay gelsin.

kesinlikle katılıyorum okadar siyahın içinde bencede hemen seçiliceksin çok hoş olucaksın eminim kesinlikle elbisenği giy kararını değiştirme.

Valla kızlar kararsızım ya. akşam fırsat bulursam resimini çekip koyayım. Fikrinizi söylersiniz hem. O cenaze töreninde nasıl sırıtıp sırıtmayacağına bakarsınız.

Kızlar ya bu arada şu kalorilerden iyi anlayan biri vardır herhalde içimizde. Ben iki gündür kayısı işini abarttım. Regliyimde. Bugün 12 tane falan yedim herhalde. Bir yerde 8 kalori, bir yerde 18 kalori yazıyor. Yaşı 8 kurusu 18 mi bunun. İyi de bunu şekerle mi kurutuyolar canım. Kendi kendine kuruyor işte yazık. Niye 18 oluyor anlamadım. Bu n saçma iş böyle ya. eğer kuruyunca kalorisi artıyorsa o zaman bende onu kaynatıpta yisem ne olur. Kalorisi tekrar 8 olur mu acep. Durduk yerde kalori mi artar. Bizde durduğumuz yerde kalorimiz artıyor mu ki. ama uyurken bile kalori harcıyoruz biz. Ne adaletsiz bir dünya. Zaten isyanlardayım birde kayısının kururken niye kalorisinin arttığı kafama dert oldu şimdi benim.

Başkan gruba bir tane bu konularda uzman birini bulalım. Akşama kadar sorar dururuz.

Kızlar bugün yediklerimi sizinle paylaşıyorum(Ve yiyeceklerimi)

[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mandalina[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Knorr Çabuk Çorba (Mercimek)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 paket[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]yarım yağlı süt 250ml[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.4 bardak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Nesfit Sade[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]40 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]142.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Arı Kepekli Grissini[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Galeta (kepekli)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Galeta (kepekli)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Leblebi Sarı[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 AVUÇ[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Süzme Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]48.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Zencefil[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]5 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]17.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Simit[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]137.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Brokoli[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]40 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][13][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Zeytinyağı[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.4 Y.KAŞIK[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][14][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]39.7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][15][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Arı Kepekli Grissini[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][16][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kıymalı Kapuska[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]190[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][17][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İHE Light Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 DİLİM(22 GR)[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][18][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][19][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Süzme Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]48.5 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kuru kayısı 18 kalori canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…