Bu günkü menüm
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
5 zeytin
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
ara:
1/2mandalina
öğlen:
5 yk barbunya
ara:
1 mandalin
1 havuç
akşam:
1 kase yoğurt
ara:
1 bardak yy süt(tarçınlı)
sporum aynı
200 mekik
20 dk pilates
20dk bisiklet
su 2 lt.
Winstoncum canim üzûlme. Görevli birini aramissin ama emin ol o görevliler hatta bence o veteriner bike senin kadar duyarli degil sen elinden geleni yapmissin
Kizlaaar bu arada basenlerimde cok hafif bur kücülme farkettimmm karnimin yan taraflarida kücüldü son hizzz devam diyetee!!!!
Canım akşam az deyilmi sağlıksız olablir
sabah 1 dilim ekmek 10 y.zeytin 1/2 kk.peynir
öğlen kabak ve salata
akşam çorba ve salata
salatalara tavuk veya balık eklemeye başladım. onları ekleyince salatadan başka birşey yemeyeceğim. inşallah faydası olur
maalesef bizim insanımız hayvanlara doğaya okadar ilgisiz ki yasalar okadar yetersiz ki hayvanlara eziyet eden hayvana tecavüz edip o beni baştan çıkardı diyen mi ararsın iğreniyorum ya .nerde kaldı adamlar gelecek bir kargayı alacakta tedavi edip doğaya salacak. ama adam bunun onun görevi olduğundan bile haberdar değil. sizler bizler duyarlı oldukça belki bizdede bazı şeyler değişecek.Günaydınlar,
Aynen öyle başkan.Dün gece yarısı internetten bakındım biraz.Adamın biri valiliğe kadar çıkmış, aynen bizim yaşadığımız olaydan.Bir yandan "yok daha neler" dedim bir yandan da insana değer verilmeyen bir ülkede kuş peşinde kim koşar ki zaten dedim.Nitekim de öyle oldu.Sabah en az 9 görüşme yaptık.O, ona savsakladı, o buna.Orman müdürlüğü bakarmış neticede.Koskoca müdürlük canım bu, sabahtan akşama kadar ağaç sayımı yapıyorlardır, senle benle mi ilgileceklerZaten bir sövmedikleri kaldı.
Karga hala aynı yerde ama güzel tarafı tepesinde, sağda solda bir kaç karga daha var, ona saldıran olursa diğerleri koruyabilir. Akşam eşim geldiğinde kapıcıya rica edeceğim, belki o yakalar da eve alabiliriz.
Bu gece eşimin doğumgünü.Yemekler yapacağım, güzel bir sofra planlıyorum, haliyle de yiyeceğim, cuma-cumartesi de regl olacağım.Bir göbeğim pörtlediki sormayın.Hürrem gibi kapılardan geçemiyorumDün basküle pil aldık ama üstüne binmeye tırsıyorum açıkçası.Yarın da tartıya bindiğimde bir önceki gün epey yemiş olacağım, artık Allah sonumu ve kilomu hayır eylesin
Kilo verenleri ya da en azından kilosunu koruyabilenleri şimdiden tebrik ediyorum.Darısı ileriki haftalarda başıma inşallah.
Herkese mutlu bir gün dilerim.
maalesef bizim insanımız hayvanlara doğaya okadar ilgisiz ki yasalar okadar yetersiz ki hayvanlara eziyet eden hayvana tecavüz edip o beni baştan çıkardı diyen mi ararsın iğreniyorum ya .nerde kaldı adamlar gelecek bir kargayı alacakta tedavi edip doğaya salacak. ama adam bunun onun görevi olduğundan bile haberdar değil. sizler bizler duyarlı oldukça belki bizdede bazı şeyler değişecek.
Aynen öyle.Amerika'da normal barınaklar var (bizdeki gibi derbeder değil), oralara gidip bir sokak hayvanı almak istediğinde, adamlar önce evine ekip yolluyor, kontroller yapılıyor, maddi durumun araştırılıyor, bahçenin metrekaresi falan vs vs.Altı üstü bir sokak köpeğini evimde besleyeceğim dediğinde yani.Bir de bizdeki duruma bak.
Gerçi hayvanlara gelene kadar, neler neler ters bu ülkede ya neyse.
Kızlar bu arada baskülü yeni pille uzun zaman sonrasında denedim.80.900 çıktım.Utanmasam 81 yani. İnsan bir haftada 1 kilo alabilir mi yaUmarım regl şişkinliğidir yoksa bayılaaazaam valla. Gerçi bilmem yalan bilmem doğru eşim tartı pilleri değişince, rakamlarda da oynama olur dedi. (belki de beni teselli ediyordu :44:)
Yarından itibaren ciddi kadrolu full time malkoçoğlu olacağım.Yakar sözüm sana, mekik artık her gün 1000'e fixlenecek. (Sen alete takılma, koşu bandın varmış senin, sen de 1 saat koşarsın eşitleniriz)
Öff 70lere gideyim derken, tekrar 90lara yol alıyorum.Bu ne eziyet böyle yaaa
Neyse kızlar, ben akşam yemeği için hazırlanayım.İşim çok.Biraz da temizlik yaparım.Anca yetişir.
Sizlere şimdiden afiyet olsun.
Aa bu akşam Hürrem vardı dimi, bana ara ara özet yazın please, çatlarım valla
Günaydınlar,
Aynen öyle başkan.Dün gece yarısı internetten bakındım biraz.Adamın biri valiliğe kadar çıkmış, aynen bizim yaşadığımız olaydan.Bir yandan "yok daha neler" dedim bir yandan da insana değer verilmeyen bir ülkede kuş peşinde kim koşar ki zaten dedim.Nitekim de öyle oldu.Sabah en az 9 görüşme yaptık.O, ona savsakladı, o buna.Orman müdürlüğü bakarmış neticede.Koskoca müdürlük canım bu, sabahtan akşama kadar ağaç sayımı yapıyorlardır, senle benle mi ilgileceklerZaten bir sövmedikleri kaldı.
Karga hala aynı yerde ama güzel tarafı tepesinde, sağda solda bir kaç karga daha var, ona saldıran olursa diğerleri koruyabilir. Akşam eşim geldiğinde kapıcıya rica edeceğim, belki o yakalar da eve alabiliriz.
Bu gece eşimin doğumgünü.Yemekler yapacağım, güzel bir sofra planlıyorum, haliyle de yiyeceğim, cuma-cumartesi de regl olacağım.Bir göbeğim pörtlediki sormayın.Hürrem gibi kapılardan geçemiyorumDün basküle pil aldık ama üstüne binmeye tırsıyorum açıkçası.Yarın da tartıya bindiğimde bir önceki gün epey yemiş olacağım, artık Allah sonumu ve kilomu hayır eylesin
Kilo verenleri ya da en azından kilosunu koruyabilenleri şimdiden tebrik ediyorum.Darısı ileriki haftalarda başıma inşallah.
Herkese mutlu bir gün dilerim.
akşamları özellikle az yiyorum bu ara zaten kilo vermemin tek nedenide o, ben akşam yemeklerini hafif yediğimde kesinlikle sonuç alabiliyorum.
kendimi kötü hissetmiyorum hafif yediğimde yeşil çay falan içiyorum akşamları iyi oluyo bide zaten çok erken yatıyorum herhangi bi sorun yaşamıyorum yani.
gün içersindede karbonhidrat,protein alıyorum meyvelerden de vitamin alıyorum o nedenle sağlık yönünden de sorun olcanım sanmıyorum sıkıntı olsa zaten dayanamazdım.
Aynen öyle.Amerika'da normal barınaklar var (bizdeki gibi derbeder değil), oralara gidip bir sokak hayvanı almak istediğinde, adamlar önce evine ekip yolluyor, kontroller yapılıyor, maddi durumun araştırılıyor, bahçenin metrekaresi falan vs vs.Altı üstü bir sokak köpeğini evimde besleyeceğim dediğinde yani.Bir de bizdeki duruma bak.
Gerçi hayvanlara gelene kadar, neler neler ters bu ülkede ya neyse.
Kızlar bu arada baskülü yeni pille uzun zaman sonrasında denedim.80.900 çıktım.Utanmasam 81 yani. İnsan bir haftada 1 kilo alabilir mi yaUmarım regl şişkinliğidir yoksa bayılaaazaam valla. Gerçi bilmem yalan bilmem doğru eşim tartı pilleri değişince, rakamlarda da oynama olur dedi. (belki de beni teselli ediyordu :44:)
Yarından itibaren ciddi kadrolu full time malkoçoğlu olacağım.Yakar sözüm sana, mekik artık her gün 1000'e fixlenecek. (Sen alete takılma, koşu bandın varmış senin, sen de 1 saat koşarsın eşitleniriz)
Öff 70lere gideyim derken, tekrar 90lara yol alıyorum.Bu ne eziyet böyle yaaa
Neyse kızlar, ben akşam yemeği için hazırlanayım.İşim çok.Biraz da temizlik yaparım.Anca yetişir.
Sizlere şimdiden afiyet olsun.
Aa bu akşam Hürrem vardı dimi, bana ara ara özet yazın please, çatlarım valla
Kızlar ya bu arada şu kalorilerden iyi anlayan biri vardır herhalde içimizde. Ben iki gündür kayısı işini abarttım. Regliyimde. Bugün 12 tane falan yedim herhalde. Bir yerde 8 kalori, bir yerde 18 kalori yazıyor. Yaşı 8 kurusu 18 mi bunun. İyi de bunu şekerle mi kurutuyolar canım. Kendi kendine kuruyor işte yazık. Niye 18 oluyor anlamadım. Bu n saçma iş böyle ya. eğer kuruyunca kalorisi artıyorsa o zaman bende onu kaynatıpta yisem ne olur. Kalorisi tekrar 8 olur mu acep. Durduk yerde kalori mi artar. Bizde durduğumuz yerde kalorimiz artıyor mu ki. ama uyurken bile kalori harcıyoruz biz. Ne adaletsiz bir dünya. Zaten isyanlardayım birde kayısının kururken niye kalorisinin arttığı kafama dert oldu şimdi benim.
Başkan gruba bir tane bu konularda uzman birini bulalım. Akşama kadar sorar dururuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?