Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın takımınızda boş yer varmış herhalde.dün cuma yarışmakarı bölümüne yazdığımda buraya davet aldım.
adım zeynep. 32 yaşındayım. 170 cm ve 79.3 kiloyum. bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

Alah Razı Olsun Yarın Değiştiriyorum bu listeyi

Hoşgeldin Zeynep,
Hedefin kaç bu arada.
Burda çok eğleniyoruz umarım sende bizimle eğlenerek kilo verirsin. Ama iyi kötü hepimiz spor yapıyoruz ya da benim gibi yapmaya çalışıyoruz. Sana da tavsiye ederim.
Hepimiz kendimize göre diyet yapıp (yediklerimize dikkat edip), yaptığımız sporu içtiğimiz suyu buraya yazıp birbirimize destek oluyoruz.
Sanırım bu hafta deneme süren. Aktif olman bizim için önemli.
Hadi hep beraber zayıflayıp kaçalım buralardan.

hoşgeldin zeynepcim bende mine inşallah hepimiz en kısa sürede kilolarımızdan kurtuluruz.
menülerini düzenli olarak paylaşırsan birbirimize daha çok faydamız olur.

bildirim yapıp spora kaçayım
suhan yerleşmemiş kilo öyle toptan gidiyo
kilo veren herkese tebrikler

geçen hafta 58.2
bu hafta 58.0

çizelgemdeki kiloya geldim yine. bu defa 57 i olsun göreyim nolurr

amanınınnn nasıl oldu o.
Hemen bütün formülleri yazıyorsun hiç anlamam. Çoook kıskandım.

vallaha canımya bende anlamadım bi formülü falan yok menülerimi yazıyorum işte kesinlikle 1 gr bile fazla bişey yemiyorum(menü dışında) onun haricinde deli gibi pilates yapıyorum ayın 9 undan beri bide bisiklet biniyorum.baya sıkı spor yapmıştım aslında ben bu kilo düşüşünü geçen hafta bekliyodum ama nedense düşmedim bi tuhaflık var dedim ama bu hafta birden 2 kilo birden gitti şaşırdım kaldım ama anlamıştım pantolonlarım bi anda belimde dönmeye başlamıştı:)))

hoşbulduk.hedefim 72 kg. bir 7 kilo versem yeter. hergün yaklaşık 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum. işte menülerim bazen karışıyor.ben öğretmenim.bu yıl da öğlenciyiz. sabah geç kalkıyorum kahvaltı 10-11 ancak yapılıyor.12 de okula gidiyorum.öğlen yemeği araya gidiyor. sabah ve akşam yiyiyorum aradada ara öğün yapıyorum ama çok yavaş veriyorum

hoşgeldin zeynepcim bende mine inşallah hepimiz en kısa sürede kilolarımızdan kurtuluruz.
menülerini düzenli olarak paylaşırsan birbirimize daha çok faydamız olur.

hoşbulduk.düzenli yapmaya çalışıcam ama daha çok geceleri 11-12 gibi bağlanabiliyorum kızımı uyuttuktan sonra.

vallaha mattikacım haklısın bi ara gene inmiştim ben 51 e ve hemen cozutmuştum neyseki kurtuldum tekrardan
artık bu haftaki ve önümüzdeki haftaki hedefim bu kiloyu sabitlemek nekadar uzun süre bu kiloda kalırsam sabitlrnir ve daha sonra az az yine vermeye başlarım.

günaydın kızlar kilo verenleri çookk tbr ederim benim bu hafta vasattı 71.20 çıktım
yeni bir arkadaşımız gelmiş hg zeynep..
kızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçar...

günaydın kızlar kilo verenleri çookk tbr ederim benim bu hafta vasattı 71.20 çıktım
yeni bir arkadaşımız gelmiş hg zeynep..
kızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçar...

Ortim hoşgeldin. Sen takma kafana bence. Bebek tedavisinde oluyor bu çok. Sonra hepsini fazlası ile verirsin. Bebek çok daha önemli.
Allah aratmasın hiç. Hemencecik bebeğimiz olsun ve sen de sonra doğum kilolarını vermek için yeniden gel buralara. Tabii bu sürede yine sağlıklı beslenmene dikkat et. Bak karatay bu dönem için bana çok mantıklı gelmiştir hep. Bol kuruyemişş var. Tabii biraz da fazla yersin sen.

hoşgeldin.ilk olarak işin bilincine varmış kilo vermeye karar vermişsin. işin %50'si taman geri kalanı burda beraber birbirimize destek olarak yapacağım. hadi sana kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…