hasekicim üstüme vazife değil ama ben 1. takımdan hepbera..listeni inceledim..nerde hata yapıyorum diye sormuşsun..bence listendeki karbonhidrat miktarı proteinden fazla..liste dengesiz bu açıdan..leblebiyle tok kalırsın ama wc problemin olur.ben bu ikisini görebildim.mesela öğle yemeklerine yağsız ızgara et veya tavuk veya balık yerleştir.yanında yağsız salata..akşam öncesinde yada yatmadan 2 saat önce 1 büyük bardak tarçınlı yağsız süt...sabahları bazen haşlanmış yumurta yiyebilirsin..protein daha hızlı kilo verdiriyor.akşamları yine az yağla pişirilmiş 1 tabak sebze yemeği..yanına yine 1 kase yağsız yoğurt..hızlandıracaktır diye düşünüyorum..tabi yine sen bilirsin..Allah kolaylık versin hepimize
Günaydın kızlar.
dün akşam gelemedim. Alış verişe gittim. aldığım kıyafeti anlatırım birazdan. Önce kilo bildirimi
Başlangıç:57
Geçen hafta: 56,4
Bu hafta: 55,3
Galiba sevinmişim.
günaydın takımınızda boş yer varmış herhalde.dün cuma yarışmakarı bölümüne yazdığımda buraya davet aldım.
adım zeynep. 32 yaşındayım. 170 cm ve 79.3 kiloyum. bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
günaydın takımınızda boş yer varmış herhalde.dün cuma yarışmakarı bölümüne yazdığımda buraya davet aldım.
adım zeynep. 32 yaşındayım. 170 cm ve 79.3 kiloyum. bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
kızlar niye bu günden bildirim yapıyoruz cuma yapmıyormuyuz
amanınınnn nasıl oldu o.
Hemen bütün formülleri yazıyorsun hiç anlamam. Çoook kıskandım.
Hoşgeldin Zeynep,
Hedefin kaç bu arada.
Burda çok eğleniyoruz umarım sende bizimle eğlenerek kilo verirsin. Ama iyi kötü hepimiz spor yapıyoruz ya da benim gibi yapmaya çalışıyoruz. Sana da tavsiye ederim.
Hepimiz kendimize göre diyet yapıp (yediklerimize dikkat edip), yaptığımız sporu içtiğimiz suyu buraya yazıp birbirimize destek oluyoruz.
Sanırım bu hafta deneme süren. Aktif olman bizim için önemli.
Hadi hep beraber zayıflayıp kaçalım buralardan.
hoşgeldin zeynepcim bende mine inşallah hepimiz en kısa sürede kilolarımızdan kurtuluruz.
menülerini düzenli olarak paylaşırsan birbirimize daha çok faydamız olur.
Hoşgeldin bende senin gibi yeniyim inşallah kilolarımızdan kurtuluruz
hoşbulduk.düzenli yapmaya çalışıcam ama daha çok geceleri 11-12 gibi bağlanabiliyorum kızımı uyuttuktan sonra.
günaydın kızlar kilo verenleri çookk tbr ederim benim bu hafta vasattı 71.20 çıktım
yeni bir arkadaşımız gelmiş hg zeynep..
kızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçar...
günaydın kızlar kilo bildirimini iftiharla yapayım:))
geçen hafta 53.5
bu hafta 51.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?