Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın arkadaşlar.
geçen haftaki kilom:70.9
bu hafta:70.2(çok şükür korktuğum gibi olmadı)
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta, 3 ceviz, domates,2 zeytin,biraz peynir.
kahvaltımı yapıyorum şu an.
kahvaltıdan önce eski kıyafetlerimi denedim.Ciddi fark var.Sabah sabah çok mutlu oldum.
Herkese böyle mutluluklar inşallah

günaydın kızlar kilo bildirimini iftiharla yapayım:))

geçen hafta 53.5

bu hafta 51.3

tebrikler

hoşgeldin takıma.İnşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan.

bildirim yapıp spora kaçayım
suhan yerleşmemiş kilo öyle toptan gidiyo
kilo veren herkese tebrikler

geçen hafta 58.2
bu hafta 58.0

çizelgemdeki kiloya geldim yine. bu defa 57 i olsun göreyim nolurr
Çok sevindim mattika baya uğraşıyordun.İnşallah hedefine de en yakın zamanda ulaşırsın.

Hoşgeldin bende senin gibi yeniyim inşallah kilolarımızdan kurtuluruz
İnşallah hep beraber kurtuluruz.

hoşgeldin.ilk olarak işin bilincine varmış kilo vermeye karar vermişsin. işin %50'si taman geri kalanı burda beraber birbirimize destek olarak yapacağım. hadi sana kolay gelsin.

hoşbulduk. teşekür ederim.burası çok güzel bir ekip.ben daha önce bir kaç takımda bulunmuştum.eski üyeler daha çok kendi aralarında konuşuyorlar.yenileri sallayan olmuyor.ama burada herkes yeni gelmişsin hoşgeldin dedi.bu çok hoşuma gitti.

Aaaa kızlar. Bu haftaki en önemli konumuzu unutuyoruz ama.
Konu ne mi tabii ki benim elbisem.
Dün akşam Kotondan bir elbise aldım. Lacivert üstünde minik minik bey kurdele desenler var.
Eteği küçük pileli üstü düz ama ön kısmı hani ayrı bir parça olur ya üstte o şekilde yine pileli. Diz üstünde hafif. Yakası düz.
Elbise aslında basit bir elbise. Yani yemeğe falan gidilirken de yazın hani otellerde akşam yemeğine falan da giyilebilecek bir elbise.
Ama ben beğendim. Sıradan bir şey öyle şık falan değil. Resmini yine çekip koyamadım. Üstelik kızlar elbiseyi45 tl ye aldım.
Bu durumda diğeri bunun yanında çok abiye kaldı. Çook büyük bir ihtimalle bunu giyicem. Bugün o yüzden rahatım. Ona bir de aykkabı, çanta uydurursam, bir de uzun kolye istiyorum. Ben tamamım. Basit,ssade ve şık. Daha ne olsun.

sağol ortim girdik bir yola hayırlısıyla çok bekletmeden gelseydi bebeğim şu an en çok istediğim şey o... he bu arada senden hala foto bekliyoruz meraklandırdın bizi elbiseni görmek istiyoorruuuuzzz....

Günaydınlar üleeeyyyn,

Bu bir deli şişman haykırışıdır
Tartıya çıktım ama sizinle paylaşmayacağım Bööö demek, kendi kendimi falakaya yatırmak istiyorum.70lere koşayım derken 90lara koşuyorum.
Geçen hafta:80.200
Bu hafta: 81.100

Ama durun hemen vurmayın, ama ben wcye çıkamadım, ama dün eşimin doğumgünü diye ayu gibi yedim, ama yarın regl olacağım, ama ama ama üleyyyn bıktım bu amalardan.Haftaya 70lerdeyim, bu da böyle biline! Yapmadığım spor kalmayacak, diyetime de geri dönüyorum.Korkun üleeeyn benden

Bu arada şişko ben harici herkes zayıflamış, herkese tebrikler.
Ama ama Suhan uçmuş, kaçmış, ne etmiş öyle yaa Bu kiloya bu kadar vermesi süper başarı, bu haftanın birincisi bile olabilir çok rahat.Çok sevindim ama çok da hastelendim üleynn.Yakarım bu topiğiii
Suhan bir şarkı var ya "gelin olmuş giidiyorsun, bana veda ediyorsun" muydu neydi, seninki de o hesap "çıtır olmuş gidiyorsun, bize veda ediyorsun" Yakında mezun olur gidersin, biz de bekçi gibi arkadan su döker, burda dururuz hala

Zeynep Pehlivan hoşgeldin.Umarım hep birlikte kilo verir ve el ele şurdan kaçarız

Se_zen, mübarek Nur Yerlitaş oldun.Her gün "bugün ne giysem?" modundasın.Neyse elbise olayının içine sinmesine sevindik.Bacım iki elbiseyi de bize endamınla sunsan ne olacak? Ben Erol Atar gibi pozdan poza girdim, acuk siz de çekinin ya.Hasetlenelim, vaşşş diyelim, daha da gaza gelelim.

Neyse bugün kendime spor programı oluşturacağım, liste tutma ve ajanda dönemine geri dönüyorum.Bu disiplin en azından yılbaşına kadar devam edecek. Ayın 29'unda "79 oldum üleyyyn" diyeceğim. Sonrası da güle oynaya gidecek.Çok kararlı ve azimliyim.Hadi bismillah.

gölge çicee bebişin bekletmeden gelir inş. benden sana iddia 4-5 kilo verdiğinde hamile kalcaksın.

suhan ben bi ara 58 den 61 lere çıkmıştım, sonra bi haftada gitmişti o kilo. yerleşmeden vermek en iyisi. şimdi sıra 57 ve altını görmekte benim için. 58 den bıktım yahuu

yeni gelen pehlivan zeynep arkidiş bizden ayrılma kiloları ver. ben de öğretmenim öğlenciyim, 11 de kahvaltı yapıp akşam 7 de yemek yiyorum.
karataya göre kahvaltı yapınca baya tutuyo, tavsiye ederim.
tabi benim gibi okuldaki böreklere pastalara yenilmemelisin. bu öğretmen milleti de ne pisboğaz canım. bi gün çiğ köftei bi gün makarna salatası, börek, aşure, kek yiyip duruyorlar.

se_zen elbisen içine sinmiş, diğerini de giyecek bi yer bi zaman gelir elbet. bu kadar anlatıp da fotoğraf koymamak olmadı ama

winstoncum kendine şişman demeyi bıraki 40 kere söylenen gerçek olur hesabu bilinçaltın kabullencek şişmanlığı. hepimiz çıtırız. hepimiz çıtır adayıyız.
dün akşam yediklerinden sonra tartı pek gerçekci değildir bugün.

bu da kahvaltım:

1 yum
1 avuç peynir
3 ceviz
Maydanoz
3 zeytin

45 dk yürüyüşümü de yaptım. ama çok alıştım buna terlemiyorum bile, nabzım yükselmiyo bile.

Tamam tamam kızlar bu akşam kesin koyacağım fotoları. görün bakalım. Hem yorum da isterim. YA çekip, bilgasayara atmaya falan üşeniyorum da ben ondan aslında. Ama koyacağım bu akşam. Hem diğer diyete başladığım ve şimdiki halimi de koyayım. Gerçi 3 kilo kadar gitti daha ama olsun.

bu da kahvaltım:

1 yum
1 avuç peynir
3 ceviz
Maydanoz
3 zeytin

45 dk yürüyüşümü de yaptım. ama çok alıştım buna terlemiyorum bile, nabzım yükselmiyo bile.

Mattika yürüyüşe alıştıysan başka bir şey yapmalısın bence. Bak aerobiği tavsiye ederim. Tuğba özayı indirebilirsin cd'den. Komik ama aldırmadan yapabilirsen iyi terletiyor. Hem o da 45 dakika sürüyor.

pilates dvdsi var, tracy anderson diye bi kadının videoları var. biri bacak biri karın için. çok güzel olmuştu bacaklarım düzenli yapınca.
ama tembellik yapıyorum. yürüdüğüme bakma dizi izliyorum bi yandan. iş spordan çok dizi izlemek oldu benim için, kolayıma geliyo.
tuğba özay da bi bakayım. birinden birini yapmam lazım, hep aynı spora alışıyo vücut

Canım senin bünye çok alışmış az yemeğe e büyün gün yoğurt yersen sonra en ufak kaçamağı böyle kilo yapıyor. Aç kalıcam diye napsın o da. Senin hiç kaçamak yapmaman lazım. E spor da yapıyorsun. Yediğinden kat kat fazla yakıyorsun. Ama hemen başlamadan 2 gün falan ara versen en azından o da bi napıcanı şaşırsın. Arada şaşırtmak lazım bu makinayı. Akıllı yaratık. Sen en güzel şu tek gıda diyetini yapıyorsun. HEmde iyi kilo veriyorsun onunla. Bir süre dene bakalım. Ama böyle gitmez bu.Sonra karatay, karbon, dukan bi şeye başlarsın.

bu da kahvaltım:

1 yum
1 avuç peynir
3 ceviz
Maydanoz
3 zeytin

mattika kardeş .mekik makinam kırılınca bende koşu bandına geri ağırlık verdim. dün mesut yar'ın bir ropörtajını okudum. adam 40 kilo vermiş. koşu bandında vücudu şaşırtarak. yani 2 dakika yürümüş 2 dakika koşmuş sadece günlük 21 dakika böyle koşmuş . akşam denedim. müthiş.su içinde kaldım. hergün 500 mekik ve 30 dakika yürüyüşle böyle terlemiyordum. eğer vücudun alıştıysa birde bu yöntemi dene derim.

Ayyy bacak içinse bende hemen ona başlıyım ya. Malum benim derdim bacaklarla. Biraz tuğba yaparım biraz tracy. Olur biter bu iş.

Yakar, bana mı nispet yapıyorsun üleyyyn.Yok koşmuş yok yürümüş Bir de güreş tut, tam olsun bari. Ben de koşu bandına çok hevesliydim.Eşim evlenmeden önce almış, çok kendini paralayınca kendisi de kızkardeşi de dizlerinden sıkıntı çekmiş.Sert bir biçimde basıyormuşsun koşarken, zamanla abartınca işte dizleri ağrıyormuş, yok yürüme sıkıntısı çekmişler falan.Bana da "olmaz" ddi, kestirip attı.Hoş, ben abartıp üstünde 8 saat koşmayacaktım ama gel de anlat benim herüfe

Ben kaldım benim asker arkadaşım mekik aletine Neyse , insan istese ansiklopediden step tahtası kurar, gene de sporunu yapar.Bunlar hep şişman bahanesi işte.

Mattika, haklısın ama insan 80 kiloda "ben dönyanın en gözel karısıyaam " diye gezemiyor.Kabullenmek bence bu işin önemli noktası.Ben şişmanım ve buradayım ve kilo vereceğim.Ama "şişman değilim" dersem, bu beni şuursuz ve şizofren kılar Şimdi şişmanım ama zamanla çıtır olacağım diyeyim.

Se_zen, o fotolar ya bugün çekilecek ya da ben evinize gelip, ailenizin fotoğrafçısı olacağım.Demedi deme Çatladık ayol kaç gündür, yok nar çiçeği 36 beden elbise, yok fiyonklu altı açılan, üstü kapanan bilmemneli elbise.Ayrıca vücudu dün şaşırttım diye düşünüyorum.Yemediğim bir şey kalmadı.O da sağolsun beni tartıda bugün şaşırttı.Hedefim gene aynı, tek tip besinle ama vücudun ihtiyacı olan her şeyi belirli günlere bölüp, karıştırmadan ve de bol sporla yola tekrar devam etmek.

Şöyle 5-6 kilo verdikten sonra da monti'ye geçeceğim.Bana çok hitap etti o.Yani sonrası bir ömür her şeyden adam gibi yiyerek ama monti yaparak kilo koruma ve de azar azar kilo verme.Ama körolasıca 5-6 kilonun önce bana veda etmesi lazım.Sabırla bekliyorum.

koşu bandını bu yaz 2. el aldım. kelepir .ama dediğin gibi fazla abartınca dizlerin ağrıyor. hele benim gibi bir dizinde menüsküs yırtığı olan biri için pek avantaj değil ama mekik çekemiyorum. plates hareketlerini pek bilmiyorum.kaldık koşuya .bir şekilde erimem lazım kardeş. hele suhan ı görünce bugün orta yerimden çatladım hasetten .biz burda yaygaralar kopardık yok 500-800 mekik arkadaş sessizce vermiş 2 kiloyu.(onun adına çok mutlu ).neyse yeni yöntemi deneyeceğim bu hafta bakalım ne olacak .

ben bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim ve 2,5 ayda 23 kilo vermiştim.inan bütün gün yemekten sıkılıyordum.günde 9 dilim ekmek yiyordum.ben az yiyince kızıyordu bana.
günlük listemi yazatım sana

sabah: 1 bardak tarçınlı ıhlamur çayı
1 kibritkutusu peynir
domates salatalık
5 zeytin
istediğin kadar yeşillik(maydanoz roka tere)
2 dilim tam buğday unu ekmeği

ara: 4 diyet bisküviveya bunun yerine 1 dilim ekmek, 1 tane meyve

öğlen: 1 tavuk but veya o büyüklükte et , köfte ve 1 parça peynir
küçük bir kase yoğurt
1 küçük kase salata
2 dilim ekmek

ara:4 diyet bisküviveya bunun yerine 1 dilim ekmek, 1 tane meyve

akşam:1 tavuk but veya o büyüklükte et , köfte ve 1 parça peynir
küçük bir kase yoğurt
1 küçük kase salata
2 dilim ekmek

ara:4 diyet bisküviveya bunun yerine 1 dilim ekmek, 1 tane meyve

not: 2 litre su ve haftada 4 kere 45 dakika yürüyüş ama yürüyüş hep aynı saatte olacak

kızlar çoğu sağlıkçı koşu vermiyor.yürüyüş yaptırıyor.koşu özellikle bayanlarda çok kas yapıyor.buda bayanda çok hoş olmuyor bence

birde siz spor yapıyorsanız düzenli kilo kaybınız daha yavaş olur spor yapmayana göre.çünkü yağdan veriyorsunuz ama bu kasa dönüşerek yine belli bir kütle vücüdunuzda kalıyo.şunu düşünün 1 kilo pamuk ile bir kilo demir.pamuk yağları demir ise kası ifade etsin.bunu bana diyetisyen söylemişti.bazı hafta benim kilo farkım 300 gr oluyordu ama yağ farkı çok çıkıyordu.
kilo veremeyenler üzülmesin yağ ve kas yer değiştiriyordur.ama siz vücüdunuzda bir rahatlama hissediyosanız önemli olan bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…