Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winstonlight vallaha ağzından bal damlıyo arkadaşım inşallah artık en kısa sürede mezun olmak istiyorum yeterya kaç aydır veremedim şu bikaç kiloyu ama bu sefer çok pis kafaya koydum ya gidecek ya gidecek başka yolu yok bunun.
bu günkü menümüde yazayım
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
3 zeytin
1 sb. greyfurt ve portakal karışımı(kendim sıktım)
öğlen:
2 kuru patlıcan dolması
2 küçük biber dolması(kuru)
akşam:
1 kase yoğurt
ara:
1 bardak yy süt
20 dk pilates
200 mekik
20 dk bisiklet
2 lt su

Liste için sağol,aralardaki ekmekleri, bisküvi ve meyveyi çıkarınca tam montilik bir liste olmuş.5-6 kilo verdikten sonra yapacağım şey tam da bu olacak.Ama bu listeyle ayda 5-6 kilo veremem gibime geliyor.(Ben yaklaşık 10 kilo verdim son dönemde, vücut biraz koruma noktasında şu an). Belki de veririm bilmiyorum ama sanki onca ekmek, bisküvi falan bana çok olumlu anlamda etki yapmaz gibime geliyor.Gerçi sen 2,5 ayda süper kilo vermişsin, hem de yiyerek.Ne bileyim, kafama koydum ya şimdi, biraz devam edeyim olmadı pes edecek olursam bu listeyi dediğim gibi ekmek, meyve ve bisküvi hariç uygularım.

Aslında çok zormuş gibi geliyor ama düzenli beslenme, acuk da spor işte.Sonra elveda kilolar, hoşgeldin sağlıklı ve fit bir vücut.Ama işte yemekler, davetler, kaçamaklar, spor yapmamak için bahaneler, şunlar bunlar derken süreç biraz uzuyor.

Umarım yaz gelmeden herkes bu grubu boşaltmış olur.Hatta "hoşgeldin bahar, güle güle kilolar" diye kutlama bile yapabiliriz.

canım bende artık inanıyorum zayıfladığımda bebeğimin geleceğine bu hafta hastalıktı hastaneydi saldım biraz ama yarından itibaren artık sporuda diyetide sıkı tutucam inş...

ben arada yapıyorum bunu, 3-4 dk koşup 3-4 dk yürüyorum. baya terletiyo
ama bunu sürekli yapmak kalbi zorluyomuş o yüzden arada bir yapıyorum

Ayyy bacak içinse bende hemen ona başlıyım ya. Malum benim derdim bacaklarla. Biraz tuğba yaparım biraz tracy. Olur biter bu iş.
linkten değil de indirme torrent miydi öyle bişeyle indirmiştim, çok işe yarıyo. sen google dan bak bulamazsan ben de bi bakayım nerden bulmuştum diye

kızlar çoğu sağlıkçı koşu vermiyor.yürüyüş yaptırıyor.koşu özellikle bayanlarda çok kas yapıyor.buda bayanda çok hoş olmuyor bence
ben kaslandım artık. hiç kassız olmak da iyi değil. annemde menisküs oldu, ameliyat olsan da düzelmez kireç de var dedi dr.
kaslarını güçlendir düzelir diye fizik tedavi verdi. nerde yaşadın hiç kasın yok dedi.
ki annemin bacakları inceciktir, biz 3 kız kardeşiz hepimizden incedir bacakları özenirdik. ama öyle ince olmak da iyi değil.
gençken sıkıntı yok da yaş ilerleyince ortaya çıkıyor.

koşu bandı sert bi zemin sonuçta yanlış hareketlerde sakatlanma riski normal yürüyüşten çok çok fazla.
yüksek ve topuğu darbe emici bi spor ayakkabım var, sadece koşu bandında kullanıyorum. yürümeden önce iyice ısıtıyorum bacaklarımı.
dikkat etmek lazım sağlıklı olalım derken sakatlanmak kötü olur.
ama benim dışarda yürüme imkanım yoktu. bin lira verdim koşu bandına her kuruşu helal olsun
sporsuz kilo veremezdim ben pko da vardı çünkü.

bu da menüm

Sabah:
1 yum
1 avuç peynir
3 ceviz
Maydanoz
3 zeytin

Öğle:
1 kepçe aşure
2 dilim baklava

Akşam:
1 kepçe tarhana çorbası
2 yk barbunya
1 tabak tavuk sote, 1 yk patates
Yoğurt
Lahana salatası

spor: 45 dk yürüyüş
su 2-3 lt

canım bende artık inanıyorum zayıfladığımda bebeğimin geleceğine bu hafta hastalıktı hastaneydi saldım biraz ama yarından itibaren artık sporuda diyetide sıkı tutucam inş...

bende pko vardı kilo verince düzeldi, ilaçsız adet olamazdım şimdi zamanında oluyorum.
hep 72 flndım ben ne zaman 67 olsam hamile kaldım
sadece 4 kilo bile işi değiştiriyor, bir de hareketli yaşamak hormonları yumurtlamayı düzenliyor.

ben okuldayken yazıp çizmişsiniz kimse yok şimdi, depresyona girip yemek yerim bak
sezen fotoğraf bekliyoruz, yüklicem dedin dedin beklentiye soktun bizi

Son düzenleme:
ben okuldayken yazıp çizmişsiniz kimse yok şimdi, depresyona girip yemek yerim bak
sezen fotoğraf bekliyoruz, yüklicem dedin dedin beklentiye soktun bizi

Ne zamandır sitede bakım var diye giremiyorum ya. 10 kere falan sayfayı açıp kapadım. Bu akşam çalışmıyordu ondan kimse gelememiştir.
Bende menümü yarın yazarım artık.

Merhaba canlarım :)

ben bu hafta 300 gram aldım ama inanınki ilk defa tartıda bu sonucu görünce içim cız etmedi. cünkü bugün hayatımda hiçbirşey umurumda değildi. gene zor bir dönem geçiriyorum umarım hayırlı olur sonu. bugün ne yediklerim bende kalsın sadece şunu bilinki bugün fast food restoranları iyi kazanç elde etmiştir çünkü ben ordaydım .
Bu hafta az yedim fakat genede kilo aldım. Artık avutmuyorum kendimi sıkmayacağımda azda yemeyeceğim sağlıklı yemeye çalışacam. Anladımki hiçbirşey sağlığımdan olmam pahasına önemli değil. zayıflamamı isteyenler varsa sabır ederler olur biter!!!

bugün oldukça yoğun bir gündü geldiğim saattende belli zaten. listemizi aynalara gönderdim. umarım doğru hesaplamışımdır. beynim kaç gündür uyku diye sayıklıyor ama uyuyabilene aşk olsun.

Aramıza gelen yeni arkadaşlar pehlivanson ve hasekii ye hoşgeldin diyorum.

Pehlivanson seninle kilomuz neredeyse aynı aaa şimdi listeye baktımda kız bu hafta seninle kilomuz aynı ayooolll 79.3 boyun kaç acabaaaa???

Kızlar her takımda 1 kaptan ve bir yardımcısı var. benim yardımcım kim onu bileniniz varmı?

artık iş yerinden baya sıkıldım. haftaya gideceğim uzuuun süreli tatilden yada işe eşimin yanındayken iyicene dinlenmek istiyorum.

Birde bu hafta takımımız birinci olamasada ben suhan2 nin dereceye gireceğine inanıyorum umarım girebilir ilk 3 e... Birde canım sen geçen haftaki kilon için 53.5 demişsin fakat o 2 hafta önceki kilondu. geçen hafta senin kilon 53,8 di bu haftada 51,3 yani 2,5 kilo verdin

Kızlar hepinize iyi geceler... bende uyuyayım yarın terkar 06:30 uyanmalıyım..

İyi geceler,

Nancy Drew serilerinden bir oyun indirmiştim, anam dedektifçilik oyunu ama gidip bir faili meçhul bir cinayeti yerinde çözsem daha kolay olurdu, tam 3 saattir bitireceğim diye imanım gevredi ve hala bitiremedim.Rahmetli babaannem ateri, pc oyunlarında bizi anlamaz ve haklı olarak "ee tamam kazandın, bu atari sana ne verecek? altın mı , para mı ya da dile gelip "aferin" mi diyecek?" diye bizi kınardı
Kadın haklıydı valla.

S_a sana şimdiden iyi tatiller, umarım her şey istediğin gibi gider, iyice dinlenir, eğlenir, hasret giderirsin tüm sevdiklerinle.

Se_zen elbisen şık ve asil durmuş.Ben daha çok nar çiçeğini merak etmiştim ama şimdi seni tekrar külfete sokmayayım
Vücut hatlarını göremedim ama (Sapık mıyım neyim ) Yani belden oturan cins değil ya, göğüsten bele kadar bol, sonra aşağısı da açılıyor.Bu yüzden tam kamufle elbisesi olmuş.Hiçbir yerinden hiçbiryer çıkmamış.Güle güle keyifle giy.
Sadece eğer yanlış anlamazsan, (belki ışık/flaş olayıdır bilemeyeceğim) çorapların 56-58 miydi neydi numarası biraz koyu kahve gözüküyor.Kolların falan daha açık renk.Sanki alt tarafı sadece bronzlaştırmışsın gibi.Eğer süper ince açık renk bir çorap giyersen bence tam süper olacak.Gene de her halinde şık olmuşsun.Şimdiden iyi eğlenceler.

hoşbulduk.canım boyum 170 cm. canın birşeylere sıkkın herhaldeinşallah ne ise en kısa sürede hallaolur.bende son zamanlarda çok dikkat edemiyorum ama bu günden sonra biraz daha dikkat ediyorum.bakalım.2 ayda 7 kilo verebilsem. reglim şaştı bir tuhaf oldu herşey.
birde bildirimler cuma değilmi neden perşembe yapılıyo onu anlamadım.

21 aralık perşembe menüsü

sabah:
2 dilim tam buğday unu ekmeği
1 kk peynir
1 tane közlenmiş biber
1 yumurta

öğlen:
1 küçük kase aşure

ara:
1 tane şekersiz nescafe

akşam:

hamsi ızgara
2 dilim ekmek
salata

ara:
3- 4 tane küçük parçalar halinde kabak tatlısı

kızlar bugün tatlı biraz fazla oldu.bu gün sondu.

2 litre su ve 35 dakika yürüyüş bandında yürüyüş

s_a canım doğru sölüyosun ben hala buçuklarda takıldım diye düşünüyorum sevinçten ne yzadığımımı biliyorum evet haklısın 53.8 ve dün 51.3 düzelteyim ama gerçi çizelgemde doğru yazmışım:))
dünden beri sevinçten bişey yiyesim gelmiyo yeni bi elbise almıştım 2 ay önce ama içine girmekte biraz zorlanmıştım hırs etmiştim senin içine rahat rahat giricem diye ve bu sabah o elbiseyi giydim ya süper oldu darısı başınıza kızlar inşallah en kısa sürede sizde verirsiniz 2.5 kilo birden.
dünkü menümde biraz değişiklik yaptım akşam yoğurt ve süt içicektim onları içmedim canım istemedi lavaş almışlar evdekiler avuç içi kadar onun ucundan yedim daha sonrada 1 havuç be 1 mandalina yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…