aman hiç iyi demedin şimdi .
ama öyle ben kendim öğretmenim okulda beden eğitimcilere de soruyoruz öyle diyorlar maalesef
ben bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim ve 2,5 ayda 23 kilo vermiştim.inan bütün gün yemekten sıkılıyordum.günde 9 dilim ekmek yiyordum.ben az yiyince kızıyordu bana.
günlük listemi yazatım sana
sabah: 1 bardak tarçınlı ıhlamur çayı
1 kibritkutusu peynir
domates salatalık
5 zeytin
istediğin kadar yeşillik(maydanoz roka tere)
2 dilim tam buğday unu ekmeği
ara: 4 diyet bisküviveya bunun yerine 1 dilim ekmek, 1 tane meyve
öğlen: 1 tavuk but veya o büyüklükte et , köfte ve 1 parça peynir
küçük bir kase yoğurt
1 küçük kase salata
2 dilim ekmek
ara:4 diyet bisküviveya bunun yerine 1 dilim ekmek, 1 tane meyve
akşam:1 tavuk but veya o büyüklükte et , köfte ve 1 parça peynir
küçük bir kase yoğurt
1 küçük kase salata
2 dilim ekmek
ara:4 diyet bisküviveya bunun yerine 1 dilim ekmek, 1 tane meyve
not: 2 litre su ve haftada 4 kere 45 dakika yürüyüş ama yürüyüş hep aynı saatte olacak
gölge çicee bebişin bekletmeden gelir inş. benden sana iddia 4-5 kilo verdiğinde hamile kalcaksın.
suhan ben bi ara 58 den 61 lere çıkmıştım, sonra bi haftada gitmişti o kilo. yerleşmeden vermek en iyisi. şimdi sıra 57 ve altını görmekte benim için. 58 den bıktım yahuu
yeni gelen pehlivan zeynep arkidiş bizden ayrılma kiloları ver. ben de öğretmenim öğlenciyim, 11 de kahvaltı yapıp akşam 7 de yemek yiyorum.
karataya göre kahvaltı yapınca baya tutuyo, tavsiye ederim.
tabi benim gibi okuldaki böreklere pastalara yenilmemelisin. bu öğretmen milleti de ne pisboğaz canım. bi gün çiğ köftei bi gün makarna salatası, börek, aşure, kek yiyip duruyorlar.
se_zen elbisen içine sinmiş, diğerini de giyecek bi yer bi zaman gelir elbet. bu kadar anlatıp da fotoğraf koymamak olmadı ama
winstoncum kendine şişman demeyi bıraki 40 kere söylenen gerçek olur hesabu bilinçaltın kabullencek şişmanlığı. hepimiz çıtırız. hepimiz çıtır adayıyız.
dün akşam yediklerinden sonra tartı pek gerçekci değildir bugün.
ben arada yapıyorum bunu, 3-4 dk koşup 3-4 dk yürüyorum. baya terletiyomattika kardeş .mekik makinam kırılınca bende koşu bandına geri ağırlık verdim. dün mesut yar'ın bir ropörtajını okudum. adam 40 kilo vermiş. koşu bandında vücudu şaşırtarak. yani 2 dakika yürümüş 2 dakika koşmuş sadece günlük 21 dakika böyle koşmuş . akşam denedim. müthiş.su içinde kaldım. hergün 500 mekik ve 30 dakika yürüyüşle böyle terlemiyordum. eğer vücudun alıştıysa birde bu yöntemi dene derim.
linkten değil de indirme torrent miydi öyle bişeyle indirmiştim, çok işe yarıyo. sen google dan bak bulamazsan ben de bi bakayım nerden bulmuştum diyeAyyy bacak içinse bende hemen ona başlıyım ya. Malum benim derdim bacaklarla. Biraz tuğba yaparım biraz tracy. Olur biter bu iş.
ben kaslandım artık. hiç kassız olmak da iyi değil. annemde menisküs oldu, ameliyat olsan da düzelmez kireç de var dedi dr.kızlar çoğu sağlıkçı koşu vermiyor.yürüyüş yaptırıyor.koşu özellikle bayanlarda çok kas yapıyor.buda bayanda çok hoş olmuyor bence
canım bende artık inanıyorum zayıfladığımda bebeğimin geleceğine bu hafta hastalıktı hastaneydi saldım biraz ama yarından itibaren artık sporuda diyetide sıkı tutucam inş...
Alah Razı Olsun Yarın Değiştiriyorum bu listeyi
senden de Allah razı olsun canım..bulunduğun kiloya da bu kadar üzülme..senin kilonda olmak isteyenler var...mesela ben
ben okuldayken yazıp çizmişsiniz kimse yok şimdi, depresyona girip yemek yerim bak
sezen fotoğraf bekliyoruz, yüklicem dedin dedin beklentiye soktun bizi
Merhaba canlarım :)
ben bu hafta 300 gram aldım ama inanınki ilk defa tartıda bu sonucu görünce içim cız etmedi. cünkü bugün hayatımda hiçbirşey umurumda değildi. gene zor bir dönem geçiriyorum umarım hayırlı olur sonu. bugün ne yediklerim bende kalsın sadece şunu bilinki bugün fast food restoranları iyi kazanç elde etmiştir çünkü ben ordaydım.
Bu hafta az yedim fakat genede kilo aldım. Artık avutmuyorum kendimi sıkmayacağımda azda yemeyeceğim sağlıklı yemeye çalışacam. Anladımki hiçbirşey sağlığımdan olmam pahasına önemli değil. zayıflamamı isteyenler varsa sabır ederler olur biter!!!
bugün oldukça yoğun bir gündü geldiğim saattende belli zaten. listemizi aynalara gönderdim. umarım doğru hesaplamışımdır. beynim kaç gündür uyku diye sayıklıyor ama uyuyabilene aşk olsun.
Aramıza gelen yeni arkadaşlar pehlivanson ve hasekii ye hoşgeldin diyorum.
Pehlivanson seninle kilomuz neredeyse aynı aaa şimdi listeye baktımda kız bu hafta seninle kilomuz aynı ayooolll 79.3 boyun kaç acabaaaa???
Kızlar her takımda 1 kaptan ve bir yardımcısı var. benim yardımcım kim onu bileniniz varmı?
artık iş yerinden baya sıkıldım. haftaya gideceğim uzuuun süreli tatilden yada işe eşimin yanındayken iyicene dinlenmek istiyorum.
Birde bu hafta takımımız birinci olamasada ben suhan2 nin dereceye gireceğine inanıyorum umarım girebilir ilk 3 e... Birde canım sen geçen haftaki kilon için 53.5 demişsin fakat o 2 hafta önceki kilondu. geçen hafta senin kilon 53,8 di bu haftada 51,3 yani 2,5 kilo verdin
Kızlar hepinize iyi geceler... bende uyuyayım yarın terkar 06:30 uyanmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?