İyi geceler,
Nancy Drew serilerinden bir oyun indirmiştim, anam dedektifçilik oyunu ama gidip bir faili meçhul bir cinayeti yerinde çözsem daha kolay olurdu, tam 3 saattir bitireceğim diye imanım gevredi ve hala bitiremedim.Rahmetli babaannem ateri, pc oyunlarında bizi anlamaz ve haklı olarak "ee tamam kazandın, bu atari sana ne verecek? altın mı , para mı ya da dile gelip "aferin" mi diyecek?" diye bizi kınardı
Kadın haklıydı valla.
S_a sana şimdiden iyi tatiller, umarım her şey istediğin gibi gider, iyice dinlenir, eğlenir, hasret giderirsin tüm sevdiklerinle.
Se_zen elbisen şık ve asil durmuş.Ben daha çok nar çiçeğini merak etmiştim ama şimdi seni tekrar külfete sokmayayım
Vücut hatlarını göremedim ama (Sapık mıyım neyim) Yani belden oturan cins değil ya, göğüsten bele kadar bol, sonra aşağısı da açılıyor.Bu yüzden tam kamufle elbisesi olmuş.Hiçbir yerinden hiçbiryer çıkmamış.Güle güle keyifle giy.
Sadece eğer yanlış anlamazsan, (belki ışık/flaş olayıdır bilemeyeceğim) çorapların 56-58 miydi neydi numarası biraz koyu kahve gözüküyor.Kolların falan daha açık renk.Sanki alt tarafı sadece bronzlaştırmışsın gibi.Eğer süper ince açık renk bir çorap giyersen bence tam süper olacak.Gene de her halinde şık olmuşsun.Şimdiden iyi eğlenceler.
Kızlar günaydın
Dünkü listemi vereyim.
Sabah:
YArım simit,
Peynir
Ara:
Kayısı 2-3 adet
Öğle
4 kaşık tavuk sote
1 tane patlıcan dolma
Ara
Kayısı 5-6 adet
AKşam
3 tane ızgara tavuk burger
1 kase yoğurt
3 kayısı
1 ceviz.
senden de Allah razı olsun canım..bulunduğun kiloya da bu kadar üzülme..senin kilonda olmak isteyenler var...mesela ben
Merhaba canlarım :)
ben bu hafta 300 gram aldım ama inanınki ilk defa tartıda bu sonucu görünce içim cız etmedi. cünkü bugün hayatımda hiçbirşey umurumda değildi. gene zor bir dönem geçiriyorum umarım hayırlı olur sonu. bugün ne yediklerim bende kalsın sadece şunu bilinki bugün fast food restoranları iyi kazanç elde etmiştir çünkü ben ordaydım.
Bu hafta az yedim fakat genede kilo aldım. Artık avutmuyorum kendimi sıkmayacağımda azda yemeyeceğim sağlıklı yemeye çalışacam. Anladımki hiçbirşey sağlığımdan olmam pahasına önemli değil. zayıflamamı isteyenler varsa sabır ederler olur biter!!!
bugün oldukça yoğun bir gündü geldiğim saattende belli zaten. listemizi aynalara gönderdim. umarım doğru hesaplamışımdır. beynim kaç gündür uyku diye sayıklıyor ama uyuyabilene aşk olsun.
Aramıza gelen yeni arkadaşlar pehlivanson ve hasekii ye hoşgeldin diyorum.
Pehlivanson seninle kilomuz neredeyse aynı aaa şimdi listeye baktımda kız bu hafta seninle kilomuz aynı ayooolll 79.3 boyun kaç acabaaaa???
Kızlar her takımda 1 kaptan ve bir yardımcısı var. benim yardımcım kim onu bileniniz varmı?
artık iş yerinden baya sıkıldım. haftaya gideceğim uzuuun süreli tatilden yada işe eşimin yanındayken iyicene dinlenmek istiyorum.
Birde bu hafta takımımız birinci olamasada ben suhan2 nin dereceye gireceğine inanıyorum umarım girebilir ilk 3 e... Birde canım sen geçen haftaki kilon için 53.5 demişsin fakat o 2 hafta önceki kilondu. geçen hafta senin kilon 53,8 di bu haftada 51,3 yani 2,5 kilo verdin
Kızlar hepinize iyi geceler... bende uyuyayım yarın terkar 06:30 uyanmalıyım..
herkese günaydın
akşam sadece bir tabak k.fasulye 3 yemek kaşığı b.pilav 3tanede havuç turşusu yedim.
2 km yürüyüş . çocukların topuyla karın ve bacak hareketleri yaptım.
hiç kaçamak yapmadım. bol bitki çayı
Kızlar günaydın
Dünkü listemi vereyim.
Sabah:
YArım simit,
Peynir
Ara:
Kayısı 2-3 adet
Öğle
4 kaşık tavuk sote
1 tane patlıcan dolma
Ara
Kayısı 5-6 adet
AKşam
3 tane ızgara tavuk burger
1 kase yoğurt
3 kayısı
1 ceviz.
bende pko vardı kilo verince düzeldi, ilaçsız adet olamazdım şimdi zamanında oluyorum.
hep 72 flndım ben ne zaman 67 olsam hamile kaldım
sadece 4 kilo bile işi değiştiriyor, bir de hareketli yaşamak hormonları yumurtlamayı düzenliyor.
Kızlar acil durum var. Suhan'ı sonuçlarda yeni üye diye yazmışlar. Ortalamalarda dikkate almıyorlar mı yani onu. Yanlışlık olmış ya.
Hemen düzelttirmemiz lazım. Ama nasıl. Yoksa kesin bireysellerde birinci olur. Ortalaması süper ötesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?