Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu günkü mneüme gelince
sabah:
avuç içi kadar kızarmış lavaş
4 zeytin
öğlen:
zeytinyağlı pırasa yemeği(pirinçsiz) içinde havuçta var 1 tane
ara:
1 mandalina
1 portakal
akşam:
yoğurt(1 kase)
ara:
1 fincan nescafe(şekersiz)
meyve suyu(havuç+greyfurt+portakal+elma)bu karışıma bayılıyorum
2 lt su
200 mekik

Son düzenleme:
herkese günaydın
akşam sadece bir tabak k.fasulye 3 yemek kaşığı b.pilav 3tanede havuç turşusu yedim.
2 km yürüyüş . çocukların topuyla karın ve bacak hareketleri yaptım.
hiç kaçamak yapmadım. bol bitki çayı

Kesinlikle haklısın çorap konusunda benim de içime sinmedi. Bugün gidip daha açık renk çorap alıcam. Ama bilmiyorum bu pentinin inceltici çoraplarında ne kadar açık renk var. Bu 4. aldığım çoraptı. Elbiseden daha fazla para yatırdım bu işe. Evet bu arada elbise heryerimi kapatıyor. Ama resimlerde niyeyse daha bir dolgun çıkmışım. Daha zayıf duruyor normalde elbise. Yani aslında daha kilolu durmuşum resimde. Birde yüzümün olduğu resimlerde daha inceyim.

Kızlar günaydın
Dünkü listemi vereyim.

Sabah:
YArım simit,
Peynir

Ara:
Kayısı 2-3 adet

Öğle
4 kaşık tavuk sote
1 tane patlıcan dolma

Ara
Kayısı 5-6 adet

AKşam
3 tane ızgara tavuk burger
1 kase yoğurt
3 kayısı
1 ceviz.

sezencim elbiseni bende beyendim güle güle giy inşallah evet biraz dolgun durmuş ama fotolarda öle çıkıyo önemseme boşver.
izin verirsen listeni yorumlamak istiyorum:)
listeni beğendim ama bence kayısı işini biraz fazla kaçırmışın biliyosun 1 kayısı 18 kal. sen aralarda hep kayısı yemişsin onun yerine 1 elma veya başka bi meyve yisen bence daha iyi olurdu.mesela akşamki kayısıların yerine 1 dilim kepek ekmeği yeseydin hem daha az kal. alırdın hemde daha fazla doyardın.

senden de Allah razı olsun canım..bulunduğun kiloya da bu kadar üzülme..senin kilonda olmak isteyenler var...mesela ben

valla bu kıloya ınmenızde grup yardımcı olduysa benıde alın diyecegım masallah , cok guzel vermıssınız....

Eki Görüntüle 312198

Umarım becermişimdir kızlar..

sezen elbise seni oldugundan kilolu göstermiş , ve yaşından biraz büyük , cok gençsin ve bu kilodasın ama bu 2.elbisen daha fazla şey söylemiyim :)) sanırım kaslı bir vücudun var o yüzden kg vermek ıstıyorsun ..

ahh ahh kaptanım az bıle almıssın , kimisi sıkıntıdan kg verır biz alırız dimi , allah büyük bu mübarek cuma günü herşeyin hayırlısını iste, şeflerinede ne diyim bilmem , seven bir çifti ayırdılar resmen bile bile hemde...yardımcı konusunda şöyle dişli biri cıksada toparlansak ...

spor harıka ama turşu olmasaymıs iyiymiş , su tutar vücutta :))

herkese günaydın hayırlı cumalar , nihat hocayı dinliyorum bir yandan nete bakıyorum ,

aksam pırasa vardı bizde bugun de devamını yemeyı dusunuyorum , ama bugun kusadası acayippp sogukk.....dısarıda hayatta cıkılmaz

[spor harıka ama turşu olmasaymıs iyiymiş , su tutar vücutta :))[/QUOTE]

çok haklısın turşu olmamış .pis boğazlık işte dayanamadım.

se-zen menün güzel canım ama kayısı olmuş ara menüler hep. kayısının kalorisi fazla ama sindirimide hızlandırıyor.bilemiyorum ama biraz fazla gibi. ana menüler süper bayıldım herşeyden az az ama kararınca.

Kızlar evet hepiniz haklısınız. Kayısı işini çok abarttım bu ara. Reğliyim ve canım sürekli tatlı istiyor. Başka kaçamak yapmamak için sürekli kayısıya dadandım. Azaltıcam onu da inşallah.
Elbise de aslında nasıl bir çelişki ise resimlerde çok kilolu durmuş. Ama gerçekte o kadar kilolu değil hatta daha ince gösteriyor. Resimler niye öyle oldu anlamadım. üzerine de uzun bir kolye falan alırsam artık biraz daha hoş olur herhalde. Saçlarımı da şöyle havalı bir topuz(modern birşey) yaptırırsam elbiseye biraz hava katar herhalde. Birde çorap almam lazım. OFFF çok işim var. Ve bugün son günüm. Yarın büyük gün, bu sefer niyeyse çok heyecan yaptım aslında dah aönce defalarca gittim bu toplantılara evde ne varsa onu giyiyordum. Ama galiba kendimi uzun zamandır kötü hissediyorum ya kilolar nedeni ile o yüzden ihtiyacım vardı buna. Kendimi güzel hissetmeye yani. Evde ne kadar giyinsem de olmuyor, saçı, makyajı falan bütün herşeyiyle. Yarın olacak inşallah. Sanki böyle dönüm noktası gibi oldu benim için. Fazla kaptırdım kendimi.

bendede pco var mattikacım önceden 34-35 günde regl olurdum ama bu kist için doğum kontrol ilacı kullanmaya başladıktan sonra iyice kilo aldım ve adetlerim iyice düzensizleşti hareket konusunda evet haklısın bu ay spora başladım öle adetim geldi diyebilirim bakalım hayırlısı inş bende 67ye düştüğümde gelir bebeğim :)

Eki Görüntüle 312198

Umarım becermişimdir kızlar..

ortim elbisen güzelmiş güle güle giyin kolye şık olur evet fotoda biraz kilolu çıkmış olabilirsin oluyo öle takılma ona içine sinsin bence ortim...

Günaydınlar,

İstanbul'da dolu yağıyor nerdeyse, acayip soğuk.
2 gündür bizim karga yok olmuştu, hayvanlar yedi diye de içten içe üzülüyordum.
Biraz önce gördüm hala aynı yerde ve dolu kafasına kafasına yağıyor, garibimde kaçamıyor bile.
Birazdan karga operasyonuna girişeceğim.

Sonra görüşürüz.

İstanbulun kapalı havası beni bunalıma sokuyor yha

Kahvaltım : 1kibrit kutusu Peynir
bol bol maydonoz dereotu
Bir dilim light Etmek
Bir Dometes
1 adet zencefil çekeri

Şu hava Yüzünden koşu bandına çıkasım bile yok ama çıkıcam:)

O kargacığada üzüldüm yha kıyamam

mrb kızlar öğlen yemeğimi yedin geldim son derece hafifti hatta çookk hafifti ya
portakalımıda yedim neyseki o iyiydi:))

Kızlar acil durum var. Suhan'ı sonuçlarda yeni üye diye yazmışlar. Ortalamalarda dikkate almıyorlar mı yani onu. Yanlışlık olmış ya.
Hemen düzelttirmemiz lazım. Ama nasıl. Yoksa kesin bireysellerde birinci olur. Ortalaması süper ötesi.

Yeni üye diye yazılmış evet ama yeni de olsa skoru ortada, kesin birinci olacaktır.
14.grup muydu bizim kardeş takım? Onun başkanına falan ulaşabiliriz, ama S_a listeyi öyle yolladuysa değiştirmez belki de, bilemedim şimdi.

Bence her şekilde birinci olacaktır.Yeni üye diye de gözükse, sonuçta %4 üzeri başarısı var, aksi durum haksızlık olur.

Tebrikler Suhaaaaannnnn,

Bireyselde geçen haftalarda sezen ikinci olmuştu, şimdi de Suhan.Darısı bizlerin başına artık.
Ben birinci olursun diyordum ama başka bir pis sıska kilosuna göre epey vermiş Olsun, ikincilik bile süper.
Tekrar tebrikler.

Takım olarak da 5. olmuşuz bu hafta.Haftaya ilk 3 arasına girsek daha da süper olur bence

iyi akşamlar arkadaşlar!
bugünkü menüm
kahvaltı:2haşlanmış yumurta,domates,yeşilçay,birkaç zeytin,3ceviz,peynir
öğle:1kase aşure.(öğrencilerin ikramıydı.Yedim ama birkaç saaat sonra acıktım.Karatay hocama bir kez daha hak verdim.)
akşam:kıymalı patlıcanlı yumurta,domates,biraz yoğurt,1kase hoşaf(hazmı kolaylaştırmak için.)
bir kase çekirdek.
1 saat kadar yürüyüş.
yaklaşık 2ltre su
3bardak yeşil çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…