kaçamaklar var ama menün güzel, sen iyi girdin kilo verme yoluna.İyi akaşamlar arkadaşlar!
kahvaltı:2 yumurtalı omlet,peynir,bi küçük domates,1-2 zeytin,yeşil çay,roka
öğleden sonra aralrda:5-6 sarma,1 grissini,1kestane şekeri
bir bardak kahve
akşam:balık ve salata ,bir bardak hoşaf
akşam geç oldu maalesef .
50dk yürüyüş.2lt su
İyi akşaaamlar,
Bugünkü menü;
sabah; yeşil çay ve bir kase yoğurt
Öğlen; bir kase yoğurt
Akşam; 3 çarliston biber, bir kase yoğurt, 4 fincan şekersiz çay
Bol su
Sabah sporu ve bir miktar mekik.
Sizin kaynanaların sabotelerini okuyup gülüyordum, kardeşim geliyormuş sömestır tatiline.Ona pişir taşır derken işler zorlaşacak ama yemeyeceğim bu kesin.
Pantolon derken, ben 34/34 giyerkene, ne akla hizmetse 30/34 bir kot almışım.Kabine girip denememişim hadi onu anladım da be bunak baksana bedenine.Neyse efenim kendisini kimseye vermeden, tipik şişko mantığıyla "zayıflarım, giyerim" diye kenarda tutmuşum.2 aydır haftada bir içine sığmaya çalışıyorum.Kendileri ortalama 40 bedene tekabül ettiğinden, ben de diyete neredeyse 46 beden başladığımdan içine ne kadarımı sokabildiğimi tahmin edebilirsinizBiraz önce tekrar denedim, kassam kendimi düğmesini kapatabileceğim ama çok komik bir şey oldu, arkada böyle yamuk yumuk bir popo nerdeyse omzuma çıkacak Yani göbek erimiş, bel incelmiş ama popo ya yerinde saymış, ya da erimiş olsa da henüz 40 beden formatını almamış Neyse buna da şükür deyip, yerine astım.
Bu hafta yılbaşı azizliğinin verdiği 1 kiloyu geri versem, 1 kilo da spor ve diyetle gitse (grip oldum 2 gündür zaten yiyemiyorum) iyi bir sonuç bekliyorum aslında içten içe.
Bakalım 3 gün sonra ak kilolar, kara kilolar belli olacak.
protein iyidir kilo verdirir, bi kaseden fazla ye bari. ev yoğurdu ise tabi.
peynirin tuzunu çıkar ye,
ben süt yumurta peyniri aynı sabahta yiyodum protein atağı gibi bişey oluyodu heralde gidiyodu kilolar.
kimse yorum yapmadı ama menüm iyiydi bugün.
alışmışım 2 haftadır tıkınmaya açım şimdi.hafif mideyle oturmayı özlemişim
artık hiçbişey demiyorum, bildiğimi yapıyorum.
bikaç defa kendi evimdeyim canımın istediğini yerim dedim işe yaramadı, hı hı deyip yine yemiyorum
çekişme fln iyi de suhancım sen resmen beddua etmişsin.
birbirimize takılıyoruz eğlenceli oluyo ama, sen benden daha şişkosun fln dedi biri geçende. verilecek az kilo var diye öyle denmez bence.
o hafta kim ne verebilmiş yüzdeye göre hava atılabilir.
yoksa ben 80 kilo olan arkadaşa hava atsam bu muhabbet de olmaz eğlence de.
neyse bu günkü menümü yazayım
sabah:
1 yumurtadan omlet(yağsız) içinde baharat vardı sadece
1 küçük parça peynir
1 sb yağsız süt
ara:
yok
öğlen+akşam:
köfte(ızgara)
1.5-2 lt su dün çok su içtim bugün nekadar içerim bilmiyorum o nedenle yaklaşık olarak yazdım.
akşamda bitki çayı içiyorum.
dün akşamda bitki çayı içtim yazmayı unutmuşum.
ben 2.gündeyim ve herhangi bi açlık hissetmedim bu arada yulaf kepeğini unuttum günde 1.5 kaşık kullanma hakkaın var alternatif olarak.Ben hiç kullanmadım ama sezen kullanmış iyi bişeymiş dahada tok tutuyomş ya ben bunları anlatıyom ama yoksa bi canavar mı yaratıyom sen şimdi başalrsın birden 2-3 kilo verip karşımıza dikilirsin
şaka biyana tavsiye ederim şekerim eğer menüleri hazırlamak içn yeterince vaktin varsa denenmesi gereken bi diyet.
menüler biraz zahmetli önceden ne yiycene karar vermen ve ona göre önceden hazırlık yapman gerekiyo falan işte.
sütün,yoğurdun ,peynirin yağsız olucak yani biraz incelikleri var ama bunlarda çok zor şeyler değil artık her yerde kolaylıkla yağsız şeyler bulabiliyoruz.
dukan diyeti hakkında hiç bir fikrim yok.. ama menüne baktımda aslında bana göreymiş. et ve sebzemi yiyorsunuz sadece? soruyorum ki düşmanı yakından tanırsan sabote etme şansın daha iyi olur diyeee .:) bu sevimli bir gülücük değil ha erol taş gülüşü
hazır bu konu açılmışken açıklık getirelim arkadaşlar tabiki 58 kiloyla diyete başlayanla 80 kiilo diyete başlayan aynı katagoride değildir bizimki sadece takılma ve çekişme yoksa tabiki bunun bilincindeyiz.
yoksa hepimiz gireriz o gün ne yediysek yazarız ve çıkarız olayında hiç bi espirisi olmaz.
geç uyandığımdan 2 öğün oluyo mecburen. erken kalkıp 3 öğün yesem daha iyi tabi.Ev yoğurdu değil, bildiğimiz market yoğurdu, tam yağlı olanlardan hem deBir kase aşağı yukarı 2 yemek kaşığı işte.Biraz halsizim hala, ateşim var, yoğurt soğuk soğuk iyi geliyor, ondan dadanmıştım ama iyi olmuş evet yanına ettir, yumurtadır eklesem bir şeye benzerdi.
Menüne baktım, öğle yemeği yoktu o yüzden "öğün atlamışsın bik bik" diyecektim sanki kendim çok sağlıklı besleniyor gibi.Kendimde o hakkı görmediğimden çok aşırı (tatlı şeyler) görmediğim müddetçe yorum yapmıyorum kimseye.Bir de Karatay'da en son tarhana tartışılıyordu, o dikkatimi çekti.Bize de anneannem tarhana yapmış yollamış, acaba kalorisi nasıl, tok tutma olayı nasıl bana da bilgi lazım.Hem gribim devam ediyor, yarın bir tencere yapsam, yanına az yoğurt bir de portakal falan yesem iyi olur.
direk üzerime alındım suhancım.üzerine alınmana gerek yok mattikacım şakayı direk sana yapmadım:)))
şişko meselesine gelince arkadaşlarda bize şişko diyo ama biz bundan rahatsız olmuyoruz hepimizin yaptığı şaka o nedenle fazla umursama istersen.
Bu sadece tatlı bi çekişme oldu ben kendi adıma sölüyorum winston ve yakar ne yazarsa gülmekten ölüyorum biliyorumki şaka yapıyolar sen neden bunu sorun ettin anlamadım?
teşekkür ederim. az biraz anladım mantığı.güzel günlük dikkat istiyor . yulaf kepeği yerine normal kepeği denesek ne olur. amaç tok tutmak ve sindirim olayı gerçekleşmesini sağlamaksa.
Ya bende bende. Çok yorgunum uzun zamandır. Protein belki biraz kendime getirir diye dukan diyetine başladım aslında.günaydın kızlar benim acaip uykum var uyumak istiyorummmm...
hazır bu konu açılmışken açıklık getirelim arkadaşlar tabiki 58 kiloyla diyete başlayanla 80 kiilo diyete başlayan aynı katagoride değildir bizimki sadece takılma ve çekişme yoksa tabiki bunun bilincindeyiz.
yoksa hepimiz gireriz o gün ne yediysek yazarız ve çıkarız olayında hiç bi espirisi olmaz.
Evet kesinlikle katılıyorum. Biz burda motive olalım diye şakalaşıyoruz. Herkes herşeyin farkında. Ayrıca bizim birbirimize şişko falan dememizden alınmıyoruz diye anlıyorum ben zaten yazdıklarımızdan. Ki biz bütün bunları söylerken kaç defa yazdık kızlar alınıyormuyuz diye. Öyle bir şey sezsek niye yapalım bunu. Suhanın dediği gibi girer menü yazar çıkarız. Ayrıca bu beddua olayı falan da olmamış. Herkes farkında böyle bir şeyin olmadığından. Ki biz bu şekilde şakalaşmaya başladığımızdan beri daha çok giriyoruz sayfaya. Ki benimde anladığım winston da yakar da son derece şaka kaldıran insanlar. Ki bizde zaten onlar dışındakilere pek sataşmıyoruz. Biz kendi kendimize de şişko diyebilecek kadar kendimizle barışığız. Sanal ortamda bu kadar kasmaya gerek yok. O zaman gayet saygılı sizli bizli konşalım nasıl olsa tanımıyoruz birbirimizi fazla samimiyete gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?