Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben okuyunca çok üzüldüm . çok canım sıkıldı. umarım telafi edebiliriz.

canımya çok geçmiş olsun yat dinlen düşünme diyeti falan önemli olan sağlık, sağlık olmayınca zayıf olsan nolucak.kendine bak şimdi bişeyler yemeğe falan çalış sıcak şeyler iyi gelir belki.

çok geçmiş olsun. rabbim acil şifa versin sanada yavrucuğunada. ben böyle durumdaylken hep yavrucuklarım iyileşsinde ben nasılsa toparlanırım diye düşünüyorum. rabbim yardımcınız olsun.

ben okuyunca çok üzüldüm . çok canım sıkıldı. umarım telafi edebiliriz.

Balım yok üzülecek bir şey.Ben kendi kendine gülen, kendi kendine üzülen sonra üzüntüsünü atıp tekrar kahkaha atabilen şizofren gibi tipik bir yay burcuyum Geldi geçti işte.Bazen ben regl öncesi çok huysuzlaşıyorum, hepimizin böyle dönemleri vardır.Ee sanal ortam da olunca, anlayamıyorsun.
Bir de az çok o insanı tanımakla alakalı.Mesela, Yakar başından beri şu güldürükçü 27: ) ifadeleri kullanamıyor Bir bakıyorum bir şeyler yazmış, bir okuyorum çatlıyorum gülmekten.Ne bir simge ne sembol ama biliyorumki yazdıkları esprili dilli, komik şeyler.Kızcağız "cumhurbaşkanı Abdullah Gül'dür " dese, muhahaha diyeceğim o derece üslubu hoşuma gidiyor. (Gerçi bana saldırmıyor , belki de ondan yazdıkları hoşuma gidiyor )

Yani demem o ki, az çok birbirimizi tanıdık, bence alınacak, darılacak bir şey olmamalı.Olduğunda da paylaşıp, tatlıya bağlamalıyız.

winston canımya bende merak ettim burda kimsenin üzülmesini istemeyiz tabi haklısın bazen insanın hassas zamanları oluyo ama bukadar uzatılmaması gerktiğini düşünüyorum ben
sonuçta amacımız aynı kilo vermek için burdayız hepimiz durun şurda bi iki kişiye laf sokalım canını sıkalım falan diye burda bulunmuyoruz.
banada istediğin şakayı yapabilirsin şişko de ne bileyim pisboğaz de ne dersen de inan ben bunlara gülüp geçiyorumya hatta geçen dolabı açtım elime çikolata kavanozunu aldım birden senle yakar aklıma geldi geri bıraktım yani düşün okadar etkilenmişim dedim şimdi bunlar dillerine dolar gene bizi mine bırak o kavanozu:))
ya neden bukadar uzadı bende anlayamadım birden okuyunca şaşırdım kaldım neyse ya öle işte kapatıyoruz diyoruz tekrar açılıyo neyse son nokta.

ben devlette çalışıyorum. kazan patlamış kara kış gelmiş 3-4 gündür aralıksız yağmur yağıyormuş hava biz gibi demiyorlar. burdayız. ne yapacaksak tavuk gibi büzüşmüş oturuyoruz. sağolsun eşim evden ısıtıcı getirmiş . dayanamadı sızlanmalarıma. azıcak ısındım . ama arkam buz gibi. yeri sıcak olan hatunlar şükredin. inanın dünyadaki tek derdim soğuk.

ahanda yakaladım gene .demek sen ve nutella kavanozu. bacım sen dukan mukan yapamazsın. bari dünya masraf edipde yeme o köfteleri . et kaç para biliyon mu sen .

Devlette daha bir insan hakları var biliyordum.
Ben özel bir kursta bir ara müdürlük yapıyordum, kursu başka binaya taşıdık, full boya yapılacak duvarlara 3 gün falan.Boyacılar tutuldu falan.Büyük baş patron dediki "tüm takım 3 gün mesaiye devam".Allahım o boya kokuları ve boyacılar arasında, oturacak sandalye bile yok, ben topuklu ayakkabılar, ceketler, pantalonlarla 3 gün cam kapı açık ortada dolanmıştım.Boyacılardan bıyık buranını mı istersin, sohbet edenini mi, bu hatun bizim için buraya geliyor diyenini mi Yani ben 3 gün oraya gittim de ne oldu, hiç.Ama evde 3 gün dinlensem "yatıyor dana gibi, boşa maaş veriyorum " mu diyecek anlamadım.
Yani özelde de , devlette de muamele aynıymış demek.
İnsan nefes aldığı müddetçe mesaide olacak demek

ahanda yakaladım gene .demek sen ve nutella kavanozu. bacım sen dukan mukan yapamazsın. bari dünya masraf edipde yeme o köfteleri . et kaç para biliyon mu sen .

yok kız bu sefer hiç kaçamak yapmadım tabiki sayenizde oldu bu size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar iyki varsınız

yok kız bu sefer hiç kaçamak yapmadım tabiki sayenizde oldu bu size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar iyki varsınız
ayrıca kavanozu tutmaktamı suç ya :18:

aman canımya dikat et üşütme tam havanın kötü olduğu zamanlar burasıda çok soğuk her yer kar kıyamet 2 adım atamıyosun kardan bitse artık şu kış yaz gelse ya

geçenlerde evin doğalgazında problem vardı. eve gideyim diye çıktım. benim dangalak müdür mübaşir gibi koridorda bağırıyor nereye gidiyorsun diye. işim olduğunu döneceğimi söyledim. ama eve gidip dönene kadar hırsımdan çatladım. terbiyesizin odasını resmen bastım(alemdar yakar gibi) yaptığının çok çirkin olduğunu 32 yaşında bir insana hemde bir bayana böyle mübaşir gibi bağrılmayacağını anladığı dilden bir güzel anlattım. bir güzel kalayladım. ben odadan çıkarken baya parlıyordu pis adam. hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. insana saygı kalmamış.

aman canımya dikat et üşütme tam havanın kötü olduğu zamanlar burasıda çok soğuk her yer kar kıyamet 2 adım atamıyosun kardan bitse artık şu kış yaz gelse ya

yazın ne güzeldi . akşam olunca çocuklarla yürüyüşe çık. parklara git.

vallaha yakar inan dengesiz insan her yerde var al bizdede var bi tane 3 dk geç kalsan tutanak tutuyo okadar yani psikolojik manyak ya

Çook geçmiş olsun. Allah kimseye ağrı sızı çektirmesin. Hele yavrulara. Onlara hiç bir şey göstermesin. İnsanın içi sızlıyor.
küçücük bir de savunmasız. Allahım onlara haftalık dert göstermesin. Tabii kimseyede. Ayy ifaade edemedim kendimi. bu arada tamam biliyorum lafı edilmez ama haftalanıp ta zayıflayabilenleri anlamam hiç. (neyse gene Allahım anlamak zorunda da bırakmasın) ben bir hastalansam 3 kilo alıyorum. Bal pekmez yemekten. Neredeyse eşimin zoruyla 1 kavanoz bal yerim 3 günden. Hele o portakal sularınn haddi hesabı yok. birde benim kocişim hastalanınca bana yemek ile ceza veriri. Ne bulursa ağzıma tıkar. O yüzden korkudan 5 sene grip olmadığımı bilirim. O kadar iyi bakıyordum ki kendime. şimdilerde de tek tük olurum. O günleri görmemek için aykata hemen iyileşirim.
İnşallah sizde bir an önce sağlıklı halinize dönersiniz.

Bi kerem tavukburgerin eti sadece yani tavuk eti şekerim. Ayrıca ızgara. Hiç de bi kere bozmadım(ay kızımın lafı). Gör sen bakalım
Nasıl zayıflanıyormuş. Ama acele etme ben zayıflayınca sana kitabı kargolarım. Sizin mekik aletleri gelmeyecek bana nasılsa. Winstona da montiğnac ve karatay kitarplarım var onları gönderirim.

Evet ben okurken anlamıştım o gün olduğunu, bozulduğunu düşünmüştüm zaten o günde. Ama o günde senin suçun yoktu. Bende yazmıştım başkana biz işiniz olmaz diye böyle istedik falan diye. Neyse unutmana sevindim. Valla açıkçası dün akşamda bende mesajı görünce ilk başta çok bozuldum. Gruptan çıksam falan mı dedim. Sonra yanlış anlaşılma olduğunu anladım. Sonuçta birbirimizin suratını görmüyoruz yanlış anlayabilir bazılarımız. Ama gerçekten artık burda bitirelim. Belli ki yanlış anlaşılmış hepsi. Biz zaten dördümüz de birbirimize şaka yapabileceğimizi ve alınmadığımızı söyledik. Hem biz bu şekilde motive oluyorsak buna devam etmeliyiz. Ki zaten duramıyoruz sataşmadan.

vallaha yakar inan dengesiz insan her yerde var al bizdede var bi tane 3 dk geç kalsan tutanak tutuyo okadar yani psikolojik manyak ya

bunları özel testten geçirip sonra müdür yapıyorlar herhalde. adam akıllısıyla hiç çalışmadım. ya pısırık ,ya dengesiz yada zampara olurlar. biri vardı her zaman değişik bir bayanla gelir hanım arkadaşım diyede bizlerle tanıştırıdı.

ay iananmıyorum sizinki daha bi tuhafmış bizimkinin tek derdi biziz adamda mühendis fobisi var santral memurları var onlarla iyi sadece bizle uğraşıyo biz 10 kişiyiz tek derdi bizle.selam bile vermiyo bize çokta tııınn

Sezen sormuşsun ya hastalanınca nasıl kilo verilir diye, ay o hem kötü hem komik gün geldi aklıma.
İş yeri başka birine devredilmişti, stres tavandaydı, o ara zayıflamaya başladım istemeden (nasıl ilginç geliyor şimdi istemeden zayıflamak ) O ara 65 kiloya düştüm ama nasıl hortlak gibiyim anlatamam.Bir de sanırım mikrobik bir şey oldu, yediğimi afedersiniz 10 saniye sonrasında dışarı atıyorum.Bir hafta da 2 kilo verip 63 kiloya düştüm.O sıra ne akla hizmetse şu açıcı saç boyalarından aldım.Hasta masta demeden siyah saçlarımı açıcıyla açtım.Kafa oldu mu tam fanta renginde Saçları açmışım, boya da almamışım, turuncu kafayla yatıyorum yatakta.Aynı gün babaannem vefat etti, ben üzüntüyle iyice hasta oldummu.Neyse cenazeye gittik, benim kafa full turuncu.Eşarbı bir bağlamışım, benim diyen yılların eşarp kullanıcısı öyle bağlayamaz.Neyse ölü evine gittik, kış günü de bir de, doğalgaz cayır cayır yanıyor.Hepimiz yanıyoruz, dualar okundu falan, millet eşarpları gevşetti, çıkarttı, ben iyice sarınıyorum eşarba aman kafam, saçım görünmesin diye.Orada bir hoca teyze vardı, "kızım ne güzel, millet iki dakikada açtı kafasını, sen ölüye saygıdan milim açmadın" demişti.Ah teyze dışı seni, içi beni yakar diyecektim, diyemedim.Sonrası bir hafta serum almıştım.Yani hastalık zor vesselam, Allah daha ciddi dertleri olanlara şifa versin.Küçüğü de büyüğü de insanı ve sevdiklerini üzüyor.
Öyle ya da böyle bazen küçük şeylere dertleniyoruz ama sağlık en önemli şey sonuçta. (Kompozisyon gibi oldu,giriş, gelişme sonuç ve ders de verdim arada, bir başlık eksik oldu )

sezen can nasıl gidiyo dukan? kaçamaksız geçirelimde utandıralım arkadaşları

allah iyiliğinizi versin . böğrüm ağrıdı gülmekten. aa sağolun 1 kilo pirzola yemiş kadar oldum yani. dur üştüne birde çay içeyim anca erir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…