Günaydınlaaar,
Vay anam vay neler dönmüş burada
Herkes haklı aslında.Madem bugün içimizdekileri kusuyoruz ben de kusayımBen de sanırım geçen haftaydı çok üzüldüm, kırıldım.Hatta başıma kakılan ağrının sebebi ıslak saçla falan yatmak değil, psikolojikti.Ben son derece iyi niyetli bir şey söylemiştim, sonra çocuk azarlar gibi burada azarlandım.Tabii yazım tarzına istinaden ya da üsluba göre insan bunu çıkarıyor.Belki de son derece iyi niyetle yazılmıştır ama kullanılan 3,5 ünlem işareti bile insana hakaret gibi geliyor.Bir kaç gün girmemeyi düşündüm ya da gruptan ayrılmayı.Ama içimde halettim olayı.Bir de insan 30 yaşında olunca, bazı azarlamaları kaldıramıyor.Neyseki sorun yok.Yani karşı taraf yanlış anlayabilir, o günkü modu düşük olabilir , alınabilir.
Benim meselem hariç, genel atışmaya gelince; Bence keyifli oldu.Ben gaza geldim, motive oldum.Burada kırdığım insanlar olduysa özür dilerim, bazen dozu kaçırmış olabilirim.Ama genelde cümle sonlarına gülücükler koyarak niyetimi de belli ettim.Bir de ben rahattım arkadaşlar, sataştığım insanlar 50li kilolarda.Yani 50bilmemne kaç kilo olan insana ne kadar takılsam da kızcağız zaten 36-38 giyiyor, 3-5 kilo fazlası var, ne kadar alınabilir ki diye düşündüm.Tabii ki ben de biliyorum; sezen ile suhan'ın benden önce ayrılacağını ya da benden daha zayıf olduklarını ama hiç kıyaslamalı yarışa girmedim onlarla.Ben 1.80 boyundayım, deselerki "Brad Pitt gelecek, sana ilan-ı aşk edecek" gene de 65 ve altına inmem.65 kiloya indiğim zaman serumlarla bir miktar durmuştum.Yani kendimi 50 kilo olmak ya da 50li kilolardaki kişilerle kıyaslamak gibi bir durumum olmadı."Şişko" lafına da alınmam çünkü ben bir şişkoyum zaten.Olmasam burada ne işim var?Ayrıca kendisiyle dalga geçmekten bile hoşlanan biriyim, ben alınmam.Bana "fil" deyin , gene ağzım kulaklarımda olur.
Hatta ben ingiliz dili ve edebiyatı (filoloji) okudum, bir ara kendime "filo" derdim
Neyse, uzum lafın kısası isterseniz noktalayabiliriz bu mevzuyu.Yalnız gözünüzü seveyim, geçen olaydaki gibi ihale bana kalmasın.Bir azarlanmayı, kınanmayı daha kaldıramamHazır baş ağrım geçti, yenisini istemem
Bu arada menüm;
sabah; yeşil çay- bir kase yoğurt
Öğlen de yoğurt yemeyi düşünüyorum, akşama tarhana çorbası içeceğim.
Şimdilik bu kadar.
Mutlu kalalım.
kızlar , çok hastayım , dün ölmedim ya bir daha ölmem herhalde , kızım okuldan hastalandı , tonsilit olmus , 39 u gectı atesı , kan tahlılı yapıp serum verdıler , aksamına ben hastalandım , banada bulastı , her yerım dökuluyor, aglıyorum acıdan , allahtan eşim yetıstı , hastaneye zor gıttım , iğne yaptılar , ardından tansıyonum düştü bayıldım , antıbıyotık verdıler , ama kar etmedı , dun aksama kadar öldum acıdan , eşim evı topladı , bulasıkları yıkadı , kıza baktı , allah bin kere razı olsun , sımdı daha ıyıyım , bır bardak cay ıctım , sımdı bıtkı cayı ıcıcem , kız bır yanda ben bır yanda yatıyoruz, demın tartıldım , 78 e düşmüşüm , dua edin , allah herkesın yardımcısı olsun , kendımı toparlayınca gene yazarım...kendınıze ıyı bakın
kızlar , çok hastayım , dün ölmedim ya bir daha ölmem herhalde , kızım okuldan hastalandı , tonsilit olmus , 39 u gectı atesı , kan tahlılı yapıp serum verdıler , aksamına ben hastalandım , banada bulastı , her yerım dökuluyor, aglıyorum acıdan , allahtan eşim yetıstı , hastaneye zor gıttım , iğne yaptılar , ardından tansıyonum düştü bayıldım , antıbıyotık verdıler , ama kar etmedı , dun aksama kadar öldum acıdan , eşim evı topladı , bulasıkları yıkadı , kıza baktı , allah bin kere razı olsun , sımdı daha ıyıyım , bır bardak cay ıctım , sımdı bıtkı cayı ıcıcem , kız bır yanda ben bır yanda yatıyoruz, demın tartıldım , 78 e düşmüşüm , dua edin , allah herkesın yardımcısı olsun , kendımı toparlayınca gene yazarım...kendınıze ıyı bakın
ben okuyunca çok üzüldüm . çok canım sıkıldı. umarım telafi edebiliriz.
winston canımya bende merak ettim burda kimsenin üzülmesini istemeyiz tabi haklısın bazen insanın hassas zamanları oluyo ama bukadar uzatılmaması gerktiğini düşünüyorum ben
sonuçta amacımız aynı kilo vermek için burdayız hepimiz durun şurda bi iki kişiye laf sokalım canını sıkalım falan diye burda bulunmuyoruz.
banada istediğin şakayı yapabilirsin şişko de ne bileyim pisboğaz de ne dersen de inan ben bunlara gülüp geçiyorumya hatta geçen dolabı açtım elime çikolata kavanozunu aldım birden senle yakar aklıma geldi geri bıraktım yani düşün okadar etkilenmişim dedim şimdi bunlar dillerine dolar gene bizi mine bırak o kavanozu:))
ya neden bukadar uzadı bende anlayamadım birden okuyunca şaşırdım kaldım neyse ya öle işte kapatıyoruz diyoruz tekrar açılıyo neyse son nokta.
ben devlette çalışıyorum. kazan patlamış kara kış gelmiş 3-4 gündür aralıksız yağmur yağıyormuş hava biz gibi demiyorlar. burdayız. ne yapacaksak tavuk gibi büzüşmüş oturuyoruz. sağolsun eşim evden ısıtıcı getirmiş . dayanamadı sızlanmalarıma. azıcak ısındım . ama arkam buz gibi. yeri sıcak olan hatunlar şükredin. inanın dünyadaki tek derdim soğuk.
ahanda yakaladım gene .demek sen ve nutella kavanozu. bacım sen dukan mukan yapamazsın. bari dünya masraf edipde yeme o köfteleri . et kaç para biliyon mu sen .
ahanda yakaladım gene .demek sen ve nutella kavanozu. bacım sen dukan mukan yapamazsın. bari dünya masraf edipde yeme o köfteleri . et kaç para biliyon mu sen .
ben devlette çalışıyorum. kazan patlamış kara kış gelmiş 3-4 gündür aralıksız yağmur yağıyormuş hava biz gibi demiyorlar. burdayız. ne yapacaksak tavuk gibi büzüşmüş oturuyoruz. sağolsun eşim evden ısıtıcı getirmiş . dayanamadı sızlanmalarıma. azıcak ısındım . ama arkam buz gibi. yeri sıcak olan hatunlar şükredin. inanın dünyadaki tek derdim soğuk.
Devlette daha bir insan hakları var biliyordum.
Ben özel bir kursta bir ara müdürlük yapıyordum, kursu başka binaya taşıdık, full boya yapılacak duvarlara 3 gün falan.Boyacılar tutuldu falan.Büyük baş patron dediki "tüm takım 3 gün mesaiye devam".Allahım o boya kokuları ve boyacılar arasında, oturacak sandalye bile yok, ben topuklu ayakkabılar, ceketler, pantalonlarla 3 gün cam kapı açık ortada dolanmıştım.Boyacılardan bıyık buranını mı istersin, sohbet edenini mi, bu hatun bizim için buraya geliyor diyenini miYani ben 3 gün oraya gittim de ne oldu, hiç.Ama evde 3 gün dinlensem "yatıyor dana gibi, boşa maaş veriyorum " mu diyecek anlamadım.
Yani özelde de , devlette de muamele aynıymış demek.
İnsan nefes aldığı müddetçe mesaide olacak demek
aman canımya dikat et üşütme tam havanın kötü olduğu zamanlar burasıda çok soğuk her yer kar kıyamet 2 adım atamıyosun kardan bitse artık şu kış yaz gelse ya
silah arkadaşım düşmanı tanımadan nasıl savaşacaksın. mantığıyla bilgilendim. sağolsunlar baya bilgilendim. şunu anladım ki beynimin henüz donmamış tarafıyla bizim kızlar kaçamaksız yapamaz. kaçamakda bu diyette racona ters. sezen hemen burgerli bir şey almış bile. yok yok bunlarburdalar.bizim kızların kilo derdi hükümetin 2023 yılı hedeflerine girecek nerdeyse.
winston canımya bende merak ettim burda kimsenin üzülmesini istemeyiz tabi haklısın bazen insanın hassas zamanları oluyo ama bukadar uzatılmaması gerktiğini düşünüyorum ben
sonuçta amacımız aynı kilo vermek için burdayız hepimiz durun şurda bi iki kişiye laf sokalım canını sıkalım falan diye burda bulunmuyoruz.
banada istediğin şakayı yapabilirsin şişko de ne bileyim pisboğaz de ne dersen de inan ben bunlara gülüp geçiyorumya hatta geçen dolabı açtım elime çikolata kavanozunu aldım birden senle yakar aklıma geldi geri bıraktım yani düşün okadar etkilenmişim dedim şimdi bunlar dillerine dolar gene bizi mine bırak o kavanozu:))
ya neden bukadar uzadı bende anlayamadım birden okuyunca şaşırdım kaldım neyse ya öle işte kapatıyoruz diyoruz tekrar açılıyo neyse son nokta.
vallaha yakar inan dengesiz insan her yerde var al bizdede var bi tane 3 dk geç kalsan tutanak tutuyo okadar yani psikolojik manyak ya
bunları özel testten geçirip sonra müdür yapıyorlar herhalde. adam akıllısıyla hiç çalışmadım. ya pısırık ,ya dengesiz yada zampara olurlar. biri vardı her zaman değişik bir bayanla gelir hanım arkadaşım diyede bizlerle tanıştırıdı.
sezen can nasıl gidiyo dukan? kaçamaksız geçirelimde utandıralım arkadaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?