Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Neyse bacılar, sizlerle her yazıştığım dakika zayıflama yolculuğumu biraz daha uzatıyor.
Behlül kaçar yavaştan.

Yarın gece 1de kardeşim Adana'dan geliyor.Kardeşim ziraat okuyor orada, kış döneminde stajları vardı bunların.Hayvan bakımı zart zurt üstüne.Bu dangozlar bütün hayvaları telef etmişler, hayvanlar ölünce staj da ortadan kaybolmuş, şimdi sömestır için geliyor. Ben de buna bizim karga bakımını soracaktım, hayvanı emanet edecektim ki bu gitmiş fakültenin çiftliğindeki tüm hayvaları telef etmiş. Gerçi hastalıktan diyor ama gelince öğreneceğim
O geliyor diye biraz alışveriş yapacağım, ev temizliği falan derken hem spor yapmış olurum hem de hazırlıklarım biter.
Kaçamaksız, hastalıksız, mutlu bir gün olur hepimize inşallah.

selam analar bacılar. öğlen nerden yedim çikilotayı baya rahatsız etti. midem ekşidi bana ceza. acayip motivasyonum düştü canım bir şey yapmak istemiyor .

sezen can nasıl gidiyo dukan? kaçamaksız geçirelimde utandıralım arkadaşları

Hiç kaçamak yok bacım merak etme. Hem o nasıl bir şey. mis gibi bu kadar yemek yerken kaçamak neyin aklıma gelmez. Öğlenki meyveli yoğurtumu da yedim. Ohhhh. Sefam olsun.

selam analar bacılar. öğlen nerden yedim çikilotayı baya rahatsız etti. midem ekşidi bana ceza. acayip motivasyonum düştü canım bir şey yapmak istemiyor .

Ya işte hep oburluk. Bak iki kere yemek ye dedik hemen salıverdin. Gördün mü. Olsun olsun sen ye. Perşembeye ne kaldı.

Aman dikkat. misafir varken şimdi senin diyet gümbürtüye gitmesin. Hele şimdi sende ablasın kardeşim okul köşelerinde onu da yiyemiyor, bunu da yiyemiyor diye yemek yapar durursun. Yemek yok sakın. dünyanın en güzel yemeği bilem olsa öyle düşünmeyeceksin. O yesin. Kilo alsın. Senden kilolu olsun. Aaa demek ablasısın kardeşi gibi duruyon desinler. Ayyy ne fena biriyim ya. Ciddiye alma dediklerimi tabii ama. .Yine de yeme. Hem sanki ondan genç dursan fena olmaz gibime geliyor.

Kardeşim 20 yaşında ben 30.Ne kadar zayıflasam da doğa kanununa ters sanırım ondan da küçük durmak
Ama güzel temennilerdi, thanks balım.
(Bu arada Sezen'in kafasında bir melek şeysi eksik, hayırdır )

Alışveriş tamam.Ne kadar zararlı şey varsa aldım geldim Hatta el sabunu alacaktım, onca çeşit arasından karamelli sabun seçtim Bari yiyemiyorum, elimi sabunlayayım diye.Leen ister misiniz şimdi o karamelli sabun deri altına işlesin, ordan göbeğe gitsin, depolansın, yağ olsun?

Yok ama eskisi gibi inadım tuttu, bugün tartıda da epey sevindim.Bir kere bir şey olmaz deyince arkası gelmiyor.Toparlanmak zor oluyor. (Bkz: Acılı yılbaşı sendromu) O yüzden ona ve eşime yılbaşı sofrası gibi yemekler donatacağım, tatlılar da cabası ama yemeyeceğim.Yoksa al, ver,al , ver derken bu iş yılan hikayesine dönecek.

Tekrardan merhabalar
Hastalık mastalık diyordum ama benim iştah inanılmaz derecede gitmiş
Sabah yediğim yoğurt üzerine bu saate kadar bir şey yemedim.
Hiç acıkmadım, hiç gözüm dönmedi, sanırım midem buna alışmaya başladı.
Birazdan tarhana çorbası yapacağım yanına da bir kase yoğurt tamamdır.
Bugünü de çok iyi kapatacağım inşallah.

Bu arada hafif yediğiniz günün sabahında tartılın, acayip motive ediyor, ben iki gündür tartıda eksileri arka arkaya görüyorum ve de yemek gelmiyor bile içimden.

Hazır canım bir şey istemiyorken eşime bir kaç şey pişireyim de o garibim bari normal insan yemekleri yesin bu gece
Adam diyet miyet yapmıyor, bu hafta 2 kilo vermiş ya şaka gibi.
Hem de sadece akşamları benim yediklerimi aşağı yukarı yiyerek, yani sadece akşamları hafif yiyor ve 2 kilo gitmiş.
Ben ona şimdi 3 çeşit yağlı, unlu bir şeyler yapayım, üstüne de tatlı patlatayımki görsün "2 kilo verdim" havalarını
Ay çok mu kötü niyetli oldum Ne yapayım ama o da "ben bile bir haftada 2 kilo verdim" diye bana hava atmayacaktı.
Görür gününü

Melek falan deyip zayıfladığını göremiycem mi sandın. Gizli gizli zayıfladım diyon. Kaç kilo verdin bakalım. Verdiğin kiloya göre görücez artık melekmiyim, şeytanmıyım. bizden mi saklıyorsun canımmm. ay burda yabancı mı var. Yanlız bak fark ettin mi iki gündür mekik çekmiyorsun zayıflamışsın. Sanırım sana ters tepen şeyi bulduk o mekik aleti. Şimdi aşağıda verdiğim adrese postala onu kurtul. Ama onun lanetinden kurtulmak istiorsan kargo ücretini de ödemen gerekiyor. Hiç vakit kaybetmeden kalk mekik aletinin üstünden 7 kere atla. Sonra onu sirkeli su ile sil ki laneti gitsin. silerken ihlas süresini ve fatihayı da 7 şer kere oku. Sonra kargo şirketini ara bir an önce alsınlar o müsibet aleti evinden. Evinde tutma.
Adresi özelden gönderiyim neyse. Yoksa şimdi yakar da gönderir 2 aletle artık naparım bilmiyorum. Yakar mekik çekip kilo almaya devam etsin. Beni de merak etme, ben o aleti 7 tane kurbağa bacağı ve 3 adet kuğu tüyü ile yapacağım büyü ile lanetini çözerim. Ama aletin elimde olması gerekiyor.

canım... hiçbir ihale sana kalmış değil.. ben bu dediklerinde üstüme alındım çünkü sana gerçekten öyle davranan bendim.. çok üzgünüm. gerçekten bende fevri çıkışmışım.. burdaki herkes ablam sayılır ben saygısızlık yapmak istemedim Senden çok özür dilerim gerçekten Söylediklerimin hedefi sen değildin neolur kusura bakma neolur... tekrar özür dilerim

suhannn nerdesin bacıımmm. Bi şey sorucam ama gizli. Bu dukanı yapıpta kilo alan varmı acaba.
Ya ben iki gündür sankim biraz şişim ama hayır olsun bakalım. Ters mi tepti bu bana ne oldu anlamadım.
Regli tabii ki öyleyim. ama o etkilemez 25 gü olunca şişlik falan yapmaz herhal.

Kızlar bugün yediklerim:

sabah: kahvaltı klasik: 1 yumurta 1 parça ekmek tahin-pekmez beyaz peynir nane zeytin
öğlen: 1 tabak makarna ( sebzeli salçalı)
arada: 1 tane sebzeli börek içinde tavukta vardı galiba
akşama şuana kadar birşey yemedim.. yemek faslı birazdan başlar...

sarımsaklı köfte yicem şöyle bol soslu dicem ama bakalım... umarım çok yemem:26:

suhan valla keşke denesem... bi araştırırım şu dukanı iyicene bakalım.. bir ara kitabını almak istedim ama o kitabı biraz kurcalamıştım çok uzun anlatmışlar.. bana klasik kısa bir diyet listesi lazım kolay anlatılmış olmalı...

Sen çok yaşa e mi? Duş alayım diyordum, içtiğim suyu gülerken döktüm, duş almış kadar oldum
Ay bir ara vardı ya "bu maili gece 10 da 10 kişiye yolla, sonra 3 kere zıpla, 7 dakika amuda kalk sonra dileğin olur" hesabı, onlar geldi aklıma
İstediğin mekik aleti olsun yavriiim, hepsi kapında köle olsun.Sen iste ben sıfırını alır , sırtıma yükler, Kadıköy'den Pendiğe kadar tabanvay getiririm
(Bu arada ben yakında Se_zen ile kanka olacağım sanırım, aramız pek bir mükemmel )

Mekik değil de bacım 3 gündür yoğurt, su, yeşil çay içiyorum resmen, ateşim vardı biraz, boğazlarım da ağrınca iştah falan kalmadı.2 gündür tartıda -300, -400 görüp duruyorum.Büyük olasılıkla 2,3 kilo vermiş olacağım eğer böyle giderse.Bakınca da normal ama, günde 3 kase yoğurt, sınırsız yeşil çay içen her insan evladı bu kiloyu verir Mekiği de bırakmadım valla, en kötü 100 tane çekiyorum, gene de çekiyorum

Hem ayrıca kurbağa bacağı ile bu kötü lanet ortadan kalkarsa, ben de evimde yaparım.
Vermişsin malzemeleri, ben de alır ben de yaparım

Sabah: ekmek ve tahin pekmez
Öğlen makarna
Ara: börek
Akşam: sulu köfte

Şimdi galiba bunlar hayalin. Tabiii haklısın hepimizin hayali, tahin pekmezler, ekmekler, makarnalar, börekler,
Bunun için yorum yapamayacağım hayal kurmak kullara mahsus güzel bir huydur. Bende çok severim.
şimdi gerçek yediklerini anlatta yorum yapalım.

ah canım haklısın bu dediklerinde ama maalesef bunlar acı gerçekler.... ya başka bişey pişmiyorki evde kendimde yaPMIYORUM yemekleri... acaba acık acık herkeseben diyetteyim mi desem...

Ayy bak ya hepsini yanlış anlamışsın. Benimki tamamen iyi niyetten. Yoksa napıyım ben mekik aletini. .seni kurtarayım dedim. Hem formülün tamamını vermedim ki. Kandırdım kandırdım. Daha ooo neler var neler. Bi de bu işleri herkesler yapamıyor. El veriliyor. Benim büyük büyük büyük ninem yaparmış bunları bana el vermişti zamanında. Yorucu işler bunlar. Sen yorulma diye demiştim. Ama baksana sende sanki mekik aletinde gözüm varmış gibi anlamışsın. Hiç olur mu? O alete bir şey olursa sen kesin benden bilirsin.
2,3 kilo demek. Nasıl yaparsın bunu. Hemde 1 günümüz kalmışken napıcam ben şimdi. Akşama kadar yemesem de veremem. bütün gün sauna eşofmanla gezsemde veremem.

ah canım haklısın bu dediklerinde ama maalesef bunlar acı gerçekler.... ya başka bişey pişmiyorki evde kendimde yaPMIYORUM yemekleri... acaba acık acık herkeseben diyetteyim mi desem...

Yaa hiç canım istemiyor.
Onlar bana çok yağlı geliyor
HAsta olucam galiba,
Çok iştahsızım.
Canım hiç yemek istemiyorum. Şöyle haşlanmış bri şeyler olsa üzerine yoğurt yesem serin sein sanki iyi gelecek gibi bahaneler bulabilirsin. Ya da. Ben yemiycem yediklerime dikkat ediyorum artık. Sizin gibi olmak istemiyorum (burası şakaydı deme sakın)
de.
Ya da evden çıkıp iki saat ortalıkta gözükme sonra doktoro gittim biraz kolestreol yükselmiş yağlı şeyleri yasakladı de.

ayyy hem yalancı hem büyücü oldum. Kendimi tanıyamıyorum.
Sen en iyi kendi bildiğini yap.

canım valla haklısın dediklerinde... hazır gerçekten grip olmuşken bu bahanelere başvurmak... valla o sakın deme dediğini desemde fayda etmez... ben 80 kiloyum aildemde benim gibi genç ve kilolu olan yok!!!!! kayınvalidem 70 kilo evden burda pek çıkamıyorum genellikle eşimle çıkıyorum ama bende artık yağlı yemeklere bahane uyudurcam

Madem el verilmiş sana, az bir zahmet bizi okuyup, üflesen de şakadanak zayıf olsak ya :128:
Bu arada benim mekik aleti, Suhan'ın geçende dediği gibi benden epey çekti garibim galiba ya, artık vıyk vıyk diye ötmeye başladı.
Bu gece tekrar söküp, takıcam, sıkılaştıracağım ama gene öterse ya da bana asilik yaparsa valla iki ortak bana bir mekik aleti alırsınız söylemedi demeyin.
Ahanda nasıl aklıma gelmedi ? Yakarcığımın mekik aleti de parça pinçik olmuştu, kızcağız gitti yenisini aldı.Ben eskimiştir falan dedim ama şimdi parçaları birleştiriyorum
İkiniz bir oldunuz önce Yakar'ın mekik aletini paraladınız, şimdi sıra benimkinde değil mi?

destina çok geçmiş olsun canım bi an önce iyileşirsiniz inş..

bende sana katılıyorum bu konuda doğru düzgünü yok hep sıyrık tipler...

kızlar bu arada ben bugün tartıldım sonunda 70 direncimi azda olsa kırdım 6lı rakamları gördüm çok mutlu oldum inş devamı gelir...

bugünkü menüm
sabah
4tane beypazarı kurusu 1 yeşil çay
öğle
et sote, 1 kase çorba, 2 kaşık pilav
ara
1tane beypazarı kurusu
akşam
1 nescafe, 1 paket çubuk kraker(küçük olan paket ama eskiden ekonomik boy alıyodum baktım olmuyo 1oturuşta bitiriyorum küçük alıyorum artık)
su: 3-3,5 lt
spor malesef yok...

Seninde kilo vermene sevindim valla. Ama ama ben veremedim bana kim üzülecek.:2: Hele yakarla winstonun elinden beni kim kurtaracak perşembe günü. Hepinizi topiğe bekliyorum perşembe günü. Ortalığı sessiz bırakmayın.
Beypazarı kuru su ne anlamadığım için menüne yorum yapamadım. Ben mi cahilim yoksa yöresel ve değişik bir şey mi ayrıca çubuk krakerin kalorisi 158 va karbonhidratı 30 haberin olsun.

beypazarı kurusu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…