- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
canım... hiçbir ihale sana kalmış değil.. ben bu dediklerinde üstüme alındım çünkü sana gerçekten öyle davranan bendim.. çok üzgünüm. gerçekten bende fevri çıkışmışım..burdaki herkes ablam sayılır ben saygısızlık yapmak istemedim Senden çok özür dilerim gerçekten Söylediklerimin hedefi sen değildin neolur kusura bakma neolur... tekrar özür dilerim
beypazarı kurusu nedir
Seninde kilo vermene sevindim valla. Ama ama ben veremedim bana kim üzülecek.:2: Hele yakarla winstonun elinden beni kim kurtaracak perşembe günü. Hepinizi topiğe bekliyorum perşembe günü. Ortalığı sessiz bırakmayın.
Beypazarı kuru su ne anlamadığım için menüne yorum yapamadım. Ben mi cahilim yoksa yöresel ve değişik bir şey mi ayrıca çubuk krakerin kalorisi 158 va karbonhidratı 30 haberin olsun.
çok sağol ortim inş dvmı gelir krakeri biliyorum ama ne biliyim yemek yemeyim die onu yedim...perşembe inş hepimiz burda sevinerek bildircez kilolarımızı...
beypazarı kurusu ankaraya has bişi beypazarı ilçesi var burda orada yapılıyo baklava dilimi şeklinde kurular işte galeta gibi kıtır kıtır ben çok seviyorum ama epeydir yemiyordum geçen bi arkadaşın masasında gördüm canım istedi gittim aldım bende...
ya kızlar birde ben 2 gündür böle kilo verdimi farkettim ve 2 gündür değişik yaptığım şey sabah evde kahvaltı yapamıyorum uyanamıyorum işyerindede çay yerine yeşilçay içiyorum evde kahvaltı yaptığımda normal çay içerdim acaba yeşilçayınmı etkisi oldu...
Gölge Çiçeğim,
Ben beypazarı kurusu deyince kayısı gibi bir şeyler sandım.Google dan baktım da bildiğin, kek-poğaça karışımı duran hamurlu ekmek yani.
Sen içeriğini daha iyi bilirsin tabii ama bana pek hamurlu geldi.
Ayrıca çubuk kraker full tuzdan oluşan bir şey, bence daha sağlıklı bir şey yiyeydin daha iyi olurdu.
Bu laflar çooook sağlıklı beslenen ve çoook ince olan winston'danHer şey beni bulur ya, ben küçükkene göz problemi yaşıyordum (hoş hala körüm ya neyse) annemler beni göz doktoruna götürdü, adam bildiğin 10 numara gözlük takıyor.Büyüteç gibi gözlükleri vardı, "dermanı olsa, kendine olurdu" demiştim. Benimki de o hesap oldu, sanki çok süper diyetteymişsim, çok sağlığı umursuyormuş gibi seni de eleştirdim, kusura bakma please.
Günlük menüm;
Sabah ; yeşil çay, bir kase yoğurt
Öğlen ; yeşil çay
Akşam; 1 tabak tarhana çorbası, yarım kase yoğurt
su: şimdilik 2 lt ama tarhananın acısına bakılırsa yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: sayısı bilinmeyen mekik (daha tamamlamadım), vileda sopasıyla garip hareketler ve bel için eller belde sağa sola devrilme hareketleri.
Şimdi şekersiz çayımla keyif yapıyorum.Bu saatten sonra da yemek yok, bol çay ve bol su.
canım... hiçbir ihale sana kalmış değil.. ben bu dediklerinde üstüme alındım çünkü sana gerçekten öyle davranan bendim.. çok üzgünüm. gerçekten bende fevri çıkışmışım..burdaki herkes ablam sayılır ben saygısızlık yapmak istemedim Senden çok özür dilerim gerçekten Söylediklerimin hedefi sen değildin neolur kusura bakma neolur... tekrar özür dilerim
kızlar gerçekten kendimi kötü hissettim, hepiniz hemfikir olmuş beni haksız bulmuşsunuz.
kaynanam geleli 2 kilo aldım, bu durum beni mutsuz ediyor, bi sorunum yok kaynanamla ama evde özgürlüğüm kısıtlanıyo bu da ben de stres yapıyo.
geçen gün pantolon deneyip olmayınca ağlıcaktım sinirimden kaynana yüzünden kilo aldım ne iradesizim diye.
yani konu benim için çok hassastı, lafa alındım bu yüzden.
normalde güler geçerdim.
söyleyince daha da suçlu oldum, konuyu kapat fln dendi. ben de uzatmak istemedim topiği kirletmek istemedim.
en iyisi alınabileceğim şekilde dert edindiğim konuları paylaşmamak, sonra karşıdaki bunu bilmeden söylüyo kırılıyo insan
buyrun burdan yakalım. yoksa söylediklerin banamıydı ? şimdide ben alındım. sezen yarın sıra sende
kızlar gerçekten kendimi kötü hissettim, hepiniz hemfikir olmuş beni haksız bulmuşsunuz.
kaynanam geleli 2 kilo aldım, bu durum beni mutsuz ediyor, bi sorunum yok kaynanamla ama evde özgürlüğüm kısıtlanıyo bu da ben de stres yapıyo.
geçen gün pantolon deneyip olmayınca ağlıcaktım sinirimden kaynana yüzünden kilo aldım ne iradesizim diye.
yani konu benim için çok hassastı, lafa alındım bu yüzden.
normalde güler geçerdim.
söyleyince daha da suçlu oldum, konuyu kapat fln dendi. ben de uzatmak istemedim topiği kirletmek istemedim.
en iyisi alınabileceğim şekilde dert edindiğim konuları paylaşmamak, sonra karşıdaki bunu bilmeden söylüyo kırılıyo insan
Kızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım dedim.
Bugün dukan amcanın kitabında bir şey gördüm ve çok dikkatimi çekti ve doğru olduğuna zaten benimde inandığım bir şey.
Şimdi bizler yıllar içinde kilo alıp veriyoruz ya . Bu sürede hepimizin maksimum çıktığı bir kilo var. Beyin zaman içinde bunu kayıt altına alıyormuş. Yani daha sonra onun amacı oluyormuş bu . Yeniden o kiloya gelmeliyim gibi. Hani şey gibi çocukken duyduğunuz bir şey vardır siz farkında olmadan. Ne biliyim işte evlilik aşkı öldürür gibi. Bunun gibi.
Şimdi sorun varsa buna bir çözüm bulmak lazım. Acaba biz bunu nasıl sileriz. Hani kendini kandırma teknikleri vardır beyin gücü falan gibi kitaplar okuyanlar bilir. Acaba burada nasıl uygulanabilir. Beyin gücüne gerçekten çok inanırım ben. Çok denediğim bir yöntemdir. Kendini inandırma yani.
Geçende topiklerde zayıflayanlardan biri yazmış akşamları gözümü kapatıp 5 kilometre yürüdüğümü hayal ediyorum. Sabah kalktığımda adelelerim ağrıyor diye. Gerçekten faydasını görmüş.
Bizde bir şekilde denesek ya.
Ay bi şey daha diycem aklıma gelmişken.
Googledan kilo verme güven, kilo verme ada diye arattırın. Ve bunları mutlaka dinleyin kızlar. Özellikle gece yatarken dinleyebileniz varsa mutlaka denesin.
Direk hipnoz.
Bizzat denemiştim ama gece dinleyemediğimden bıraktım. Tekrar başlıyım bende. Müziğin altında konuşma var. Ben dinleyince mesela bende miyde bulantısı yapıyor.
Ayrıca acayip tok hissediyordum. Müzik bunları yaparmı demeyin deneyin . Bana çok saçma gelmişti ama mide bulantısı yapınca anladım. Aslında aynı mantık beynine sürekli alttan alttan sağlıksız şeyler yememesi gerektiğini, çok hafif ve çok mutlu olduğunu, kendini çok sevdiğini söylüyor.
Heyyytttt çoştum bu akşam.
Sen şuna " spor yapmaya gönlüm yok, düşünce gücüyle sıcak evimde "spor yaptım" diyeceğim" desene
Eee o zaman niye 5km diyoruz ki, misal ben "Karadenizden daldım, akdenizden çıktım" falan diye kendimi inandırsam epey bir mesafe yüzmüş olmam mı? Bu durumda ben şimdi sabah kalktığımda hem 30 kilo vermiş, hem de kulaklarımda yosun parçaları mı olacak?
Bunların cevaplarını istiyorum, ona göre dalışımı yapacağım beynimde
Allah iyiliğini versin emi. Ya şimdi işin aslı tabiki hem gönlüm hem vaktim yok. 45 dakikalık işi 5 dakikada yapmak varken niye uğraşayım. Aynı etkiyi gösterecekse. O kadar spor yaomayı sevsem ya da vaktim olsa burada işim olurmuydu. Karadeniz mevzusuda güzelmiş onun üzerinde çalışalım o zaman. Bende merak etmiştim doğrusu niye 5 kilomerre deiye
Mattika haksız değilsin yazmıştım sabah da.Yani insanın modu yani psikolojik durumu her gün aynı olmuyor.Benim alındığım zaman da misal evde terör estirmiştim, başım çatlamıştı ağrıdan ama şimdi bakıyorum da o kadar abartılacak bir şey değilmiş.
Sen de belki yeme düzenin değişti, kayınvalide her ne kadar süper bile olsa sonuçta senin kanın canın değil, o da strese sokmuştur.
Bu yüzden darlanman normal.
Ben kimseyi burda ahım şahım tanımam, zaten en son aranıza ben katıldım.
Ama Suhan nickli arkadaşın ya da herhangi birinin burada bilerek, isteyerek beddua edeceğini düşünmüyorum.
Esprili bir biçimde söylemiş ama isim belirtmese de 2 kaynana ağırlayan kişi olarak laf size gitmiş.
Gene sen bilirsin ama haftaya bunları tekrar okusan belki modun değişmiş olur, gülüp geçersin.
Kızlar hepi topu kaç kişiyiz ya? Bizi bizden daha iyi anlayabilecek kişi de yok , bu sebeple dargınlık olmasın.
Mesajlarda isim belirtelim isterseniz, alınan ya da yanlış anlayan arkadaşlar da sıkıntılarını dile getirsin.
Aramızda çözelim.
Yarın güzel bir sabah uyanalım.
Sen yap bakalım, olursa ben de denerim
Bir ara secret döneminde heves salmıştım ama genelde beyin olumsuzlukları çok güzel kaparmış.
Kesin geç kalacağım, zayıflayamayacağım, bunu yapamayacağım gibi şeyler ağızdan bir kes çıkmayıversin hemencecik oluyor nedense ama olumlu şeylere inanmak da belki biraz hayal olduğundan ya da o kadar inanmadığımız için fos çıkıyor.
Düşünce gücüyle kaşık, çatal büken abiler bile varken ve beynin çooook küçük bir noktasını şu an sadece insanlar kullanabiliyorken, bence bunlar da hayal değil ama meditasyon hesabı 40 saat omm ommm diye
karadenizden çıktım yola
akdenizde verdim mola
bu tekerleme bitince
benden de 10 kilo gitmiş ola
ommm ommm diye kendimi helak edeceğime gider bu arada 300 mekik çekerim daha iyi
Bu arada biraz önce evde deli kovalamış gibi soyundum.Önce kendim gördüm sonra eşime gittim.Göbeğim kasık bölgesine kadar katlıydı yani orada bir kıvrılma ve kat izi vardı şimdi o iz duruyor da göbeğim dümdüz olmuş. (Düz dedikse içinde baklavalı düz değil, halis mulis yağ var) Ama görüntü olarak düz olmuş.O yüzden ben mekiğe kaçacağım gene, şimdi transa geçemeyeceğim.Ama sen dene bakalım, merak ettim.
süper tekerlemeymiş
ben de inanırım beyin gücüne. tabi olacağına inanmak olmasını sağlamıyor. çaba aşamasında motive ediyo insanı kolayca yapıyosun.
inanmadığım hiçbişeyi başaramadım hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?