Canim neyin var neden moralin bozuk ??? Esin sehir disina falan mi gidiyor
Kızlar kendi yaptığım el işlerinin bazılarının resimlerini ekledim
bakmak isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...tigim-gelin-cicegim-fazlasi.html#post22887051
Kızlar kendi yaptığım el işlerinin bazılarının resimlerini ekledim
bakmak isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...tigim-gelin-cicegim-fazlasi.html#post22887051
birşey değil canımmmCanım kırılmam , çok haklısın.
Ben de bugün düşündüm, geçmişe bayağı bir gittim.Ben ilk kez- ve inşallah son- 90ı görünce çok panikledim ve kocaman bir iradeyle bu işe başladım.Evet sağlıksızdı ama bir 10 kilo verince rahatladım, artık aynalara bakabiliyordum.Sonra vücut kendini kitledi doğal olarak ayroca spor istedi.Tabii bu ben de farklı diyet arayışları yarattı, öyle böyle bir 3 kilo daha verdim.Benim de en başından beri istediğim şey diyet değil de sağlıklı beslenme, yani 1 aylık 6 aylık değil bir ömür boyu.Ama en azından hedefime de çabuk ulaşmalıyım.Yani hem deli gibi alkışlayayım hem de ses çıkmasın istiyorumDediklerinde haklısın, katılıyorum ama içimde ki "bir an önce zayıflamalıyım" sesibi susturamıyorum.
Bir an önce olsun bitsin, sonra bir ömür dikkat edeceğim diyorum.
Öff sıkıldım yani özetle kilolardan.
Her şeyden yiyip ayda 2 kilo verip, 5 ayda hedefime ulaşmak değil, 1-2 ayda bunu başrmak istiyorum.
Ben de biliyorum sağlıksız olduğunu falana filan ama gel de beynime anlat.
Neyse bu ara dukan yapıyorum, bir ömür boyu yapılabilirmiş, bakalım, göreceğiz.
Teşekkür ederim, işte ilk 10 kiloyu verirken orada böyle Malkoçoğluydum
Yazılarımı tekrar okudum da tekrar şevk dolu oldum.
İlk on kiloyu azimle ve çelik gibi iradeyle verdiysem, son 10 kiloyu neden vermeyeyim, değil mi?
Heytt be gaza geldim
Yola devam, hepimiz çıtır olacağız.
Kendime geldim, çok teşekkür ederim.
selam kızlar nasılsınız?
ben hiç iyi değilim geldim gene karın içine karla mücadele ediyorum((
dün yoldan mı bilmiyorum ama canım hiç bişey istemedi bütün gün bişey yiyemedim sadece 2 bardak süt içtim onuda birini öğlen diğerinide akşam gariptim yani bütün iştahım gitti hasta olucam galiba(
akşam ıhlamur falan içtim belki iyi gelir diye ama sabah kalktığımda gene aynıydım ya iştahsızlık iyi bişeyde hasta olunca kötü oluyo keşke iyiykende iştahsız olsam
bu sabah gene 1 bardak yy süt içtim çıktım bakalım öğlene kadar nasıl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?