Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim neyin var neden moralin bozuk ??? Esin sehir disina falan mi gidiyor

ah canım sen yoktun burda

ben ekimde evlendim... eşimi yurt dışına götüremeden aralığın sonunda işimin biteceğini öğrendim. çok iş aradım ama bulamadım. yılbaşı günü türkiyeye eşimin yanına geldim. 2 hafta sonra dönüyorum... benim içimi sıkan beni boğacakmış gibi olan bu ayrılık. gene eşimi bırakıp gideceğim ve orda iş aramam lazım.. iş bulmazsam eşimden ayrı kalacam

herkese mutlu günler.dün yediklerim:
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
salatalık
ara öğün:
1 bardak süt
öğle:
4 yk yeşil mercimek
1 dilim kepekli ekmek
akşam:
3 adet köfte (domates rendesiyle)
1 dilim kepekli ekmek
Akşam kuzenime gittim ve ne yazık ki orada bişeyler yemek zorunda kaldım:1 adet kıymalı gül börek ve ince bir dilim pasta ( neyse ki bu yediklerime rağmen bu sabahki kilom dünle aynı çıktı bu da bi şeydir :)

yakarcım teşekkür ederim inşallah ilerletirim

sezencim evet boş zamanlarda vakit geçirmek için birebir

birşey değil canımmm

selam kızlar nasılsınız?
ben hiç iyi değilim geldim gene karın içine karla mücadele ediyorum((
dün yoldan mı bilmiyorum ama canım hiç bişey istemedi bütün gün bişey yiyemedim sadece 2 bardak süt içtim onuda birini öğlen diğerinide akşam gariptim yani bütün iştahım gitti hasta olucam galiba (
akşam ıhlamur falan içtim belki iyi gelir diye ama sabah kalktığımda gene aynıydım ya iştahsızlık iyi bişeyde hasta olunca kötü oluyo keşke iyiykende iştahsız olsam
bu sabah gene 1 bardak yy süt içtim çıktım bakalım öğlene kadar nasıl olucam

Canim dikkat et kendine istahsizlugini yenmyeye calis srnin yemek yemen bagisiklik sistemini güclendirir aksi halde hastalanirsan bünyen güclü olmaz iyilesmen uzun sürer sebze meyve mutlaka yemeye calis

Dun

Aç karnına 2 kupa yeşil çay

10:30

2 dılım ekmek
6 siyah+4 yeşil zeytın
1 domates
yarım salatalık
yarım sıvrıbıber
2 kk lıght peynır
çift sarılı yumurtayla suda yapılmış melemen

2 haşhaşlı pogaca
ve yarım kase sutlu tatlı yıdııımmmmmmm
yarım kare börek

bunlar regl öncesi sendromun belırtlıerıydı malesef.....

Ara gerçek sutle 1 kupa nescafe

15:30 6 yk etsız turlu
yarım kase yogurt 1 dılım ekmek

Akşam YOK

Ara

yarımdan bıraz fazla nar
1 elma
1 avuçtan az kabak çekırdeği

Sabahkı maymun ıştahlılığımın cezası olarak akşam yemek yemedım ve sporu arttırdım

174:45-18:35 arası yanı 50 dk yuruyuş.bunun 6 dık sını çok hızlı koşarak yaptım
400 twist
200 ip atlama
123 merdıven çıktım annemlre gıderken

Su:2 lt
01:00 yatış

sabah 100 gr daha gıtt benden...dun annemlere gittik eşimle.babam bile zayıflamışsın dedi.normalde hıç farketmez böyle şeyleri.....

S_A haklısın canımda arada oluyo bana böyle bilinçli yaptığım bişey değil yani ama öğlen zorluycam kendimi.
öğlen yemeğinde makarna yiycem(yağsız)
akşam menüm belli değil ama toparlanmaya çalışıcam:))
bol bol bitki çayı içiyorum bu aralar(ıhlamur,adaçayı,yeşilçay ne bulursam içiyorum yani) bide bunlara taktım:))

Suhancim aynen vallahi benimde icimden gecmiyorrr benmpek icmem bitki cayi icsemniyimi oluurrkii ben ne jahve ne bildigimiz demleme cay bile icmiyorum...

Ozgeycim ben adanadayim burda hava nekadar soguk olursa olsun kar yok buz yok dolayisiyla bolbol yemek var

bu sabah klasik pazartesi sabahı tartılmamı yaptım ve 102.8 çıktım.2 haneli sayılara az kaldı hadi hayırlısı :) dün sabah geç kalktım o yüzden kahvaltıyı 11de yaptım.dolayısıyla öğle yemeği de yemedim.
sabah:
1 yumurta ve 1 kk peynirle yapılmış omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 adet badem
ara öğün:
1 bardak süt
akşam:
1 parça tavuk göğüs eti
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
1 kivi

Tünaydınlaaar,
Uzun zaman sonrasında çalışan normal insanlar gibi sabahın köründe-yedisinde- uyandım.
Saçtı, makyajdı derken sadece nescafe içtim.
Dışarıda lapa lapa kar yağıyordu.
Apartman önünde resmen emekleye emekleye yola yürüdüm yoksa kafamı kıracaktım.
Kar falan iyi ama evdeysen, ötesi ızdırap oluyormuş onu anladım.
5 dakika yürüdükten sonra çalıştığım şirketin şöförü beni aldı, bu sefer de cayır cayır klimayı yakmış, kulaklarıma kadar kızardım.
Dedim insanoğlu nankör işte, hem sıcaktan hem soğuktan habire söylenir.
Ders eğlenceli geçti, şekersiz çay ve az şekerli Türk kahvesi ile güle oynaya bitirdik.
Ders bitiminde bu sefer öğrencinin jipi ve özel şöförüyle eve bırakıldım.

Kendimi resmen Bülent Ersoy gibi hissettim Bir yandan da hayat hiç adil değil diye söylendim.Sonra da "nazar etme ne olur, çalış senin de olur " dedim (Hoş, öğretmen maaşı belli, bir ömür çalışsam öyle holdingler, arabalar, öyle yaşam bir hayal ya neyse)

Özetle; güne iyi başladım.Hafif başladım.Mutlu başladım.
Çalışmaya başlamak, süslenmek, insan içine çıkmak, uzun zaman sonrasında giydiğim kumaş pantalonun bol gelmesi falan beni epey mutlu hissettirdi.
Hepimize mutlu bir hafta dilerim.

merhaba arkadaşlar.malum kar kış .izne ayrıldım. evdeyim. çocuklurlu tv ve pc keyfi yapıyoruz. onlara bol bol börek yapıp onlara yedirip kendimde yemeyip garip bir ruh haliile evdeyim. akşam yemek yemeği bıraktım. yoğurt veya sadece çorba içiyorum . akşam baya sıkıntılı geçsede regl olmama rağmen perşembeden bu yana 1 kilo fark etmiş baya sevindim. hadi herkese sıcak bir gün.by...

Selam kızlar, nasılsınız bakalım,
ben bugün yorgun ve mutsuzum Geçen haftaki gazım gitti. Başım feci ağrıyor.
Buraya bile ne hafta sonu ne de bugün yazasım gelmedi. Hatta takımdan da ayrılsam mı falan diye epey düşündüm..
Sanki ihanet ediyorum sürekli buraya yazıp yazıp hafta sonu kıtlıktan çıkmışcasına kızımın abur cubur dolabına saldırıyorum.
diyet falan hikaye oluyor anlayacağınız. 3 ay oldu buradayım daha 3 kilo vermişim o da sürekli bir aşşağı iki yukarı. bu sabah yine tartıldım 55.7 çıktım. Yine kilo almışım. Acaba kendime ceza mı versem 1 kilo verene kadar buraya yazmasam mı diye düşünüyorum. Belki buraya yazmayınca dayanamam ve kendimi sıkarım bu sayede zayıflarım. Başım ağrıyor kendimi kötü hissediyorum bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…