Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayrılma ya burası iyi denetleme mekanizması yapıyor.Bazen benim gibi pişkinlikler de olmuyor değil.
Cumartesi akşamı eşimle tartışmıştım, pazar sabahı bana profiterol almış, ben de küsüm ya onla ayrıca da diyetteyim ya yemedim tüm gün.
Öyle bir aklıma yer etmişki gece dişlerimi fırçaladım, elimi ayağımı yıkadım yatarkene, gittim dolabı açtım, eşime sinirimden ve pisboğazımdan oturdum gece yarısı 2de protiterol yedim. Ha benimki ayrı, hiç de pişman değilim.
Hem şişmanım hem de pişkinim
Ne yapayım, moralim bozuktu, oldu bir kere.
Olan dukana oldu tabii, püfff diye balon patladı.
Amaaan sen de takılma bacım, vere ala, ala vere bu iş ya olacak ya olacak.
Pişkin polyannadan sevgilerle...

S.A sikma canini ins en kisa zamanda is bulursun ya da bi sure calismadan donsen olmuyor mu canim esinin geliri yetismez mi ben ayrilmadan once daha evlenmemistin sanirim Sumrandi degil mi ismin yanlis hatirlamiyorum

sezen canımya sakın ayrılma takımdan winston doğru sölüyo burası acayip motive ediyo insanı ayrılırsan dahada çok yemeye başlayabilirsin insan ne kadar olsa buraya yazcam diye kendini tutuyo.
sadece sende olan bişey değil bu hepimiz canımız sıkılınca ne var ne yok saldırıyoruz ben daha 2 gün önceye kadar ne bulduysam yedim ama geçici bişey bu seninkide geçicektir üzme kendini ve toparlanmaya çalış.

Arkadaslar araniza katilmak icin sabirsizlaniyorum bisey soyleyecegim ama gulmeyin diyet yapmayi ve buraya yazmayi cok ozledim Size kendimi tanitayim 28 yasinsayim bi oglum var ikincisi yolda suan isten ayrildim evdeyim Ankarada oturuyorum

Arkadaslar araniza katilmak icin sabirsizlaniyorum bisey soyleyecegim ama gulmeyin diyet yapmayi ve buraya yazmayi cok ozledim Size kendimi tanitayim 28 yasinsayim bi oglum var ikincisi yolda suan isten ayrildim evdeyim Ankarada oturuyorum

haticecim evet adım sümran.. sen gitmeden önce evli değildim ekimde evlendim.. 6 haftalığına memlekete gelmiştim burda günler fena geçmiyor 2 hafta sonra geri döndüğümde iş aramaya ağırlık verecem...

canım gitmeeeeeee....

size bi teklifim var kızlar spora başlayalım ınann hem kılo verdiriyo hem rahatlatıyoooooo......

ayrıca kızmayın gün içinde pek bi paylşım olmuyo burda.ben sizi ilk gördüğdmde cıvıl cıvıldı bura....

İyiki varsınız kızlar.
Vallahi sabah canım çok sıkkındı. Kaç gündür bakıyorum size ama yazmak gelmiyordu içimden. Kendimi yedikçe kötü hissettim.
Artık akşam yemeklerinde bende yakar gibi sadece çorba ve yoğurt ya da salata yiycem ve en geç yedide yiycem acıksamda yemiycem söz. Kendimi akşamları oruçlu kabul edicem artık. Yemek orucu tutucam. Öğlen ve sabah normal beslenicem yani şu diğer diyetteki gibi.
Akşamları çoookkk az yiycem belki hiç yemem. Ay bu arada buralarda fena kar yağıyor. Ama tutmuyor ya. Bu kadar kar nereye gidiyor bilmiyorum.

kızlar zayıflayınca bir ara buluşalım.
En azından istanbuldakiler. Yazın falan mesela. Açık büfe kahvaltıya gideriz.

Evet valla alemsin diyet yapmak özlenir mi hiç. Umarım hayırlısı ile doğum yaparsın kolaycana bir nefeste
İşten doğum iznine felan mı ayrıldın yoksa temelli mi. Diğer oğlun kaç yaşında canım. Benimde 1 kızım var 3 yaşına girecek nisanda.
Bende bu yaz hamile kalmayı planlıyorum ikinci için. Öncesinde zayıflamam lazım. Bankacıyım 29 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Oglum temmuz dogumlu 2.5 yasinda isten tamamen ayrildim bi sure evde duracagim ben fizyoterapistim fiziksel olarak beni cok yoruyordu erken ayrildim Diyet demeyelim de saglikli beslenmeyi sik sik az yemeyi deli gibi spor yapmayi cok eglenceli bence ayrilmayi dusunme ben seni motive ederim

güzel çıtır adayı arkadaşım eğer 2 gün yiyorsan unutmaki 5 gün kontrol ediyorsun kendini . bu bile büyük başarı. gelgitlerimiz olacak tabi. beşeriz şaşıyoruz bazen . pes etmek yok. devam

ha işte böle ol sezencim öle hemen pes etmek yok kaçamaklar tabiki olucak ama geçicek:))
ayrıca buluşma fikrine bayıldım vallaha ben varım kiloları verelimde parti yapalım hep beraber kızlar

Genelde grup çoğunluğu yoğun olarak çalışıyor bu yüzden sürekli online değiller ama gene de herkes gün içinde (haftasonu değilse) gene bir çok gruba göre çok yazıyor.Birde diyetler malum bozulur arada, regl işin içine girer, kayınvalide insanı gıcık eder, eşlerle tartışılır derken bazen insanın modu olmuyor canım.Bir de şimdi tatil dönemi ya, bir çok kişi memleketinde ya da dinlenmede o yüzden de mesajlar azalmıştır haklısın.Grup avukatı gibi oldum Haklısın ama tatil sonunda daha da aktifleşir diye düşünüyorum ben.

Buluşma fikri hoşuma gitti, baharda mayıs gibi yapabiliriz.Yaza kadar hepimiz zaten incecik olacağız ya, yazı beklemeye gerek yok.
Açık büfe de şahane, yer yer "ay ne kadar yesem de kilo almıyorum" deriz birbirimize
Yarın ben de liseden arkadaşımla buluşacağım.
Tek farkla, işte o "ne yersem yiyeyim, kilo almıyorum" cümlesini kurmayacağım.
Allahtan arkadaş benden şişman ve çok samimi olduğumuzdan diyet miyet yalan olur, iki şişman yerleri gümlete gümlete yürür, yemekler yeriz diyorum.
Herkese iyi akşamlar.

İstanbul çilesi
Kızlar bugün hava şartları nedeni ile 5 te kapttık bankayı.
Ben işe normalde arabayla gidip geliyorum 10 dakika sürüyor. Sabahları falan trafik yoksa 7 dakika. Akşamları hadi taş çatlasın 15 dakika.
bugün eşim götürdü beni malum kar.
akşamda 5 de çıktık. Eve 18:15 de zor geldik. Bizim yollar yokuş ve çıkamadık. Kaldık yokuşta bir biz değil dünyanın arabası yokuşta. Karda kayan ve birbirine vuran arabalar çabası
Bizde minübüs var eşimde onun arkasını doldurmuş ki karda rahat çıksın diye ama nafile. Bir ara arabayı bırakıp yürüyerek gelsek dedik yani 40-45 dakikada yürürdük.
Oda son bir denedi. Yurdumun güzel ve yardımsever insanı hemen yapıştı arabının arkasına itiyor, oradan amcalar oğlum gaza basma diye bağırıyor, araba bir sağa, bir sola yalpalaya yalpalaya çıktık. Nasıl heyecan bende tabii.
Arkadaşım eve gidememiş kartal da kalmış artık oradaki avm ye girmiş. Bekliyor. Otobüs, minübüs yok. Bende bir onu arıyorum, bir bizim müdürü arıyorum gidebildiniz mi diye, o da bayan şöför onu da merak ettim neyse o ulaşmış. ama diğeri bekliyor bakalım ne olacak. Dedim bize gel bari e5 den otobüsler falan geliyor buraya kadar.
Hakikatten bazen ya amma abartıyorlar istanbulda kar olayını falan diyoruz ama yok ya bu sefer gerçekten e5 saat 3 ten beri kımıldamıyordu.
eşim bankanın az ilerisinden beni almaya 20 dakikada gelemedi trafikten.

Bakalım yarın ne olacak. Toplu taşıma ile gitsem onlarda bugün biz gelirken yolcuları indirdiler yokuşu çıkamadılar.

bugün yediklerim..
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
ara öğün:3 adet zencefilli bisküvi
akşam:5 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 greyfurt
yarın spor salonuna başlıyorum hava yüzünden dışarıda yürüyemiyordum çok iyi oldu bu

sen yarın işe gitme.. diyesim geldi

günaydın kızlar nasılsınız?
vallaha kar çilesi burdada devam ediyo artık çıldırmak üzereyim bende dün arabayla kurumun otoparkından çıkamadım lastik boyunda kar vardı hiç temizletmemişler sağolsunlar deli oldum resmen ya.
hafta sonuda evin otoparkı berbattı 4 kişi arabayı arkadan itti öle kıpırdadı yerinden ay şu kar bitsin artık bütün hayatımızı etkliyo ya 1 aydır hiç durmadı ayın 7 sinde bitcekmiş ama bakalım bi umut bekliyoruz.
ben bide bu karda kışta bu gün göreve gidiyorum Allah sonumuzu hayır etsin bakalım.
dün akşam bişey canım istemedi gene 1 bardak süt ve 1 bardak ıhlamur içip yattım.
bu günkü menüme gelince
sabah:
1 dilim ekmek(ev yapımı)
6 zeytin
1 minik parça peynir ve 1 domates
ara:
yanıma 1 paket süt aldım kötü olursam onu içicem
öğlen:
yeşil mercimek yemeği
ara:
1 portakal
akşam:
1 bardak süt
akşam yemeklerini bende kestim artık sadece bitki çayı yada süt içiyorum yada ne bileyim belki salata türü şeylerde yerim arada.

kesinlikle eminim kızlar burda süreklide yazıyorum ama gene yazıcam diyette en önemli püf noktası akşam yemekleri akşam yemeklerine veda edince kesinlikle sonuç alınıyo.
şimdilik 3 gündür kararlı bi şekilde devam ediyorum umarım sonuda gelir akşam yemeklerini bırakınca acayip hafiflediğimi hissediyorum bakalım bu tartıya nasıl yansıycak :))

Günaydınlar,
Dün gece yarısı apartman önüne çıkıp deli gibi kartopu oynadım, eşim de bana uzaylı gibi baktı
O, paşa çocuğu olduğu için elleri üşür, ayakları ıslanır diye kenarda durup bana baktı
Şimdi az da olsa kar hala devam ediyor ve evden seyretmesi güzel oluyor.
Bugün arkadaşımla buluşacağım, kızcağız Gebze tarafında, ben de orta yol olsun diye Pendik dedim ama 2 saat yol sürecek, Allah vere de dönüşüm kolay olsun

Kahvaltım hafifti, yeşil çay ve bir haşlanmış yumurta ama bu hafta savsakladım.Mekik aleti resmen pas tuttu, arada da çikolata ve de profiterol kaçamaklarım oldu, bir akşam da çiğköfte falan yedim.Pişkinliğe bak Tartıyı da savurdum bir kenara, ohh keyfime diyecek yok.Kilo alıyorum ama sanki tartılmayınca bu gerçeği yok sayıyorum İnsan hem şuursuz hem de pişkin olunca böyle oluyor işte

Hepimize güzel ve sıcak bir gün dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…