- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Selam kızlar, nasılsınız bakalım,
ben bugün yorgun ve mutsuzum Geçen haftaki gazım gitti. Başım feci ağrıyor.
Buraya bile ne hafta sonu ne de bugün yazasım gelmedi. Hatta takımdan da ayrılsam mı falan diye epey düşündüm..
Sanki ihanet ediyorum sürekli buraya yazıp yazıp hafta sonu kıtlıktan çıkmışcasına kızımın abur cubur dolabına saldırıyorum.
diyet falan hikaye oluyor anlayacağınız. 3 ay oldu buradayım daha 3 kilo vermişim o da sürekli bir aşşağı iki yukarı. bu sabah yine tartıldım 55.7 çıktım. Yine kilo almışım. Acaba kendime ceza mı versem 1 kilo verene kadar buraya yazmasam mı diye düşünüyorum. Belki buraya yazmayınca dayanamam ve kendimi sıkarım bu sayede zayıflarım. Başım ağrıyor kendimi kötü hissediyorum bugün.
Selam kızlar, nasılsınız bakalım,
ben bugün yorgun ve mutsuzum Geçen haftaki gazım gitti. Başım feci ağrıyor.
Buraya bile ne hafta sonu ne de bugün yazasım gelmedi. Hatta takımdan da ayrılsam mı falan diye epey düşündüm..
Sanki ihanet ediyorum sürekli buraya yazıp yazıp hafta sonu kıtlıktan çıkmışcasına kızımın abur cubur dolabına saldırıyorum.
diyet falan hikaye oluyor anlayacağınız. 3 ay oldu buradayım daha 3 kilo vermişim o da sürekli bir aşşağı iki yukarı. bu sabah yine tartıldım 55.7 çıktım. Yine kilo almışım. Acaba kendime ceza mı versem 1 kilo verene kadar buraya yazmasam mı diye düşünüyorum. Belki buraya yazmayınca dayanamam ve kendimi sıkarım bu sayede zayıflarım. Başım ağrıyor kendimi kötü hissediyorum bugün.
Arkadaslar araniza katilmak icin sabirsizlaniyorum bisey soyleyecegim ama gulmeyin diyet yapmayi ve buraya yazmayi cok ozledim Size kendimi tanitayim 28 yasinsayim bi oglum var ikincisi yolda suan isten ayrildim evdeyim Ankarada oturuyorum
Evet valla alemsin diyet yapmak özlenir mi hiç. Umarım hayırlısı ile doğum yaparsın kolaycana bir nefeste
İşten doğum iznine felan mı ayrıldın yoksa temelli mi. Diğer oğlun kaç yaşında canım. Benimde 1 kızım var 3 yaşına girecek nisanda.
Bende bu yaz hamile kalmayı planlıyorum ikinci için. Öncesinde zayıflamam lazım. Bankacıyım 29 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
İyiki varsınız kızlar.
Vallahi sabah canım çok sıkkındı. Kaç gündür bakıyorum size ama yazmak gelmiyordu içimden. Kendimi yedikçe kötü hissettim.
Artık akşam yemeklerinde bende yakar gibi sadece çorba ve yoğurt ya da salata yiycem ve en geç yedide yiycem acıksamda yemiycem söz. Kendimi akşamları oruçlu kabul edicem artık. Yemek orucu tutucam. Öğlen ve sabah normal beslenicem yani şu diğer diyetteki gibi.
Akşamları çoookkk az yiycem belki hiç yemem. Ay bu arada buralarda fena kar yağıyor. Ama tutmuyor ya. Bu kadar kar nereye gidiyor bilmiyorum.
kızlar zayıflayınca bir ara buluşalım.
En azından istanbuldakiler. Yazın falan mesela. Açık büfe kahvaltıya gideriz.
İyiki varsınız kızlar.
Vallahi sabah canım çok sıkkındı. Kaç gündür bakıyorum size ama yazmak gelmiyordu içimden. Kendimi yedikçe kötü hissettim.
Artık akşam yemeklerinde bende yakar gibi sadece çorba ve yoğurt ya da salata yiycem ve en geç yedide yiycem acıksamda yemiycem söz. Kendimi akşamları oruçlu kabul edicem artık. Yemek orucu tutucam. Öğlen ve sabah normal beslenicem yani şu diğer diyetteki gibi.
Akşamları çoookkk az yiycem belki hiç yemem. Ay bu arada buralarda fena kar yağıyor. Ama tutmuyor ya. Bu kadar kar nereye gidiyor bilmiyorum.
canım gitmeeeeeee....
size bi teklifim var kızlar spora başlayalım ınann hem kılo verdiriyo hem rahatlatıyoooooo......
ayrıca kızmayın gün içinde pek bi paylşım olmuyo burda.ben sizi ilk gördüğdmde cıvıl cıvıldı bura....
İyiki varsınız kızlar.
Genelde grup çoğunluğu yoğun olarak çalışıyor bu yüzden sürekli online değiller ama gene de herkes gün içinde (haftasonu değilse) gene bir çok gruba göre çok yazıyor.Birde diyetler malum bozulur arada, regl işin içine girer, kayınvalide insanı gıcık eder, eşlerle tartışılır derken bazen insanın modu olmuyor canım.Bir de şimdi tatil dönemi ya, bir çok kişi memleketinde ya da dinlenmede o yüzden de mesajlar azalmıştır haklısın.Grup avukatı gibi oldumHaklısın ama tatil sonunda daha da aktifleşir diye düşünüyorum ben.
canım ben saydıgın o sebeplerden bırı (regl öncesi sendromu)yuzunden 1 saat önce bozdum dıyetı.ekmek arası deli gibi yedim bişeyler sonrada sarelle.....gecen haftada pzt gunu bozmuştumTesadufmu yoksa haftasonu kendımı yememek için zorladıgımdanmı bilmiyorum.kola bile içtim.sporda yapmıycam sefam olsun oh ohhhhhhhhhhhh.spor canımı sıkmıycam çünkü haftada 1 gun çok ıyı benım için.bıde buraya gunluk yedıklerımı yazdıgım için 1 gun dıyeti bozsam bile ertesi gun dogru yola dönebiliyorum..ancakkkkkkkkkk yarında kayınvalıdemlere yemege gıtcez.yanı az yesem bile anlayışlı davranırlar ama ordan eve geç geliriz ve yarında spor yapamam....
dıyetı bozdum ama nedense bı mutkuyum.deliriyorum galübaaaaaaaaaaa
İstanbul çilesi
Kızlar bugün hava şartları nedeni ile 5 te kapttık bankayı.
Ben işe normalde arabayla gidip geliyorum 10 dakika sürüyor. Sabahları falan trafik yoksa 7 dakika. Akşamları hadi taş çatlasın 15 dakika.
bugün eşim götürdü beni malum kar.
akşamda 5 de çıktık. Eve 18:15 de zor geldik. Bizim yollar yokuş ve çıkamadık. Kaldık yokuşta bir biz değil dünyanın arabası yokuşta. Karda kayan ve birbirine vuran arabalar çabası
Bizde minübüs var eşimde onun arkasını doldurmuş ki karda rahat çıksın diye ama nafile. Bir ara arabayı bırakıp yürüyerek gelsek dedik yani 40-45 dakikada yürürdük.
Oda son bir denedi. Yurdumun güzel ve yardımsever insanı hemen yapıştı arabının arkasına itiyor, oradan amcalar oğlum gaza basma diye bağırıyor, araba bir sağa, bir sola yalpalaya yalpalaya çıktık. Nasıl heyecan bende tabii.
Arkadaşım eve gidememiş kartal da kalmış artık oradaki avm ye girmiş. Bekliyor. Otobüs, minübüs yok. Bende bir onu arıyorum, bir bizim müdürü arıyorum gidebildiniz mi diye, o da bayan şöför onu da merak ettim neyse o ulaşmış. ama diğeri bekliyor bakalım ne olacak. Dedim bize gel bari e5 den otobüsler falan geliyor buraya kadar.
Hakikatten bazen ya amma abartıyorlar istanbulda kar olayını falan diyoruz ama yok ya bu sefer gerçekten e5 saat 3 ten beri kımıldamıyordu.
eşim bankanın az ilerisinden beni almaya 20 dakikada gelemedi trafikten.
Bakalım yarın ne olacak. Toplu taşıma ile gitsem onlarda bugün biz gelirken yolcuları indirdiler yokuşu çıkamadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?