Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

WİNSTON bacım demek pendike geliyrosun. aman dikkat et. heryer fena valla. Gerçi sen şimdiye çoktan çıkmışsındır evden emma.
Bende pendikteyim kız. Orada çalışıyorum. Ama sen tabiii iç ya da sahil tarafına gidersin ben yol kenarında çalışıyorum. e5 kenerı. Neyse canım sana iyi eğlenceler. Ayyy oralarda yemek yemeğe bayılırım ben. Çok güzel yemekler var.

Yok canım ya, başka bahara kaldı buluşma.
O Gebze'de, ben Kadıköy'de olunca Pendik ara yer olur demiştim ( ben via port falan diye düşünmüştüm ama eşim çok alakasız yer orası, olmaz Pendorya alışveriş merkezini önermişti eşim).
Arkadaşım aradı sabah, arabalar falan yolda kalmış, çok zor olur dedi, sen gelsen de dönmesi dert olur dedi.
Yarın da Marmaris'e dönecek , yalan oldu bizim buluşma yani.
Ama çok fena gezesim var Anneme gideyim diyorum, yani illa karda kışta sokağa çıkıp, bir yerlerimi kırayım diye ısrarım var, hadi bakalım

Kızlaarr şu anda nasıl sinirliyim anlatamam 2 gündür suratımda sivilceler çıkıyor 1-2 güne adet olacam.. ama bugün sabah tam 3 tane bir yanağımda kardeş kardeş uyanıp aynada şok olmamı bekliyor gibiydiler.. benki her zaman en ufak sivilceyi bile sıkarım ama bunlara korkudan dokunamadım. sivilce izi kremi kullanıyordum demin yüzümü yıkadım iz olan yerlere sivilce izi kremi sürdüm sivilce olan yerlerede bepanten umarım dahada beter olmaz

ama ben fondöten sürmek istiyorum suratımı pudralamak allık sürmek ( hernekadar allıktan nefret etsemde makyajı tamamlıyomuş ööle dediler ) istiyorum yaaaa insanlar suratıma bakıpta bak suratı sivilce dolu diyolarmmış gibi geliyo yaaa.. hepside sivilce değil sivilcelerin izleride kıpkırmızı yaaa!!!!!!!

bakalım akşam makyaj yapmadan durabilecekmiyim... gelecek olan akrabalar veya misafirlere göre belirleyeceğim evin gelinleri gelirse full makyaj yapacağım

neyse burası zayıflama başlığıydı değilmi..

dün eşim bana mcchicken veya börek sözü verdi... fakat akşama ben annem teyzem yani kaynanam ve yengem oturup diyetisyen durumunu diyeti ve kalorileri konuştuk. Annem şuanda sanırım 96 kilo.. ve buraya gelince oda kilo aldığını söyledi. kendisi yürüyemiyor.. spor yapması kısıtlı.. ama anneciğim istese 25 kilo verir.. kadın öyle güzel diyet yapıyorki saaadece yediklerinin azıcığını yiyerek. 3ünün bana verdiği tek tavsiye colalardan fantalardan şekerden cipsten uzak durmam oldu. sadece şekeri ve abur cuburu kesersem faydasını görecekmişim. bende artık gerçekten şu bağımlısı olduğum şekerli içeceklerden vazgeçtim. sadece mecbur kalırsam içerim artık....

bu arada bu hafta cuma sabahı kısmetse mesajlarımızı sayacağım..

Kızlar birde neden herkes hergün ne yiyorsa paylaşmıyor bakalım... canlanalım biraz yaaa..

ben şu ana kadar:

sabah: klasik kahvaltı yani yumurta ekmek zeytin peynir salatalık domates peynir nane
öğlen: 4 lokma kıymalı yumurta

umarım akşama kadar bişeycik yemem :44:

Dışarı çıkamayıp, planlarım alt üst olunca ben de sıkıntıdan kendime projeler çıkardım
Zayıflayınca, başarı öykümü falan yazacağım ya güya, onun için eski fotolarımı buldum, o zamanlar neler hissediyorsm kenarına köşesine notlar aldım, boyadım, ettim bilgisayarda. Yalnız şu an onların arkasından gelen zayıf fotolara ihtiyacım var ki projem tamamlansın Yoksa şu haliyle "bir dobişkodan kareler " diye anca yayınlanır.
O yüzden kendi kendime gaza geldim, birazdan evi temizleyip sonrasında da mekiğe vuracağım kendimi, sonra da çok güzel kar yağıyor, k.çımı başımı kırmazsam çıkıp biraz yürüyüş yapacağım. Bu hafta savsaklığım ve de kaçamaklarım bana artı olarak döner kesin ama buradan eski muhalif arkadaşlarıma sesleniyorum, korkun benden üleeeyn.Winstonlight zayıflamaya devam ediyoooorrr.
Az sonraaaa....

slm kızlar nasılsınız
ben diyete yönlendirmeye çalışıyorum kendimi bu ara acaip boşladım herşeyi çok yiyorum malesef kendimi toplayıp sporda yapamıyorum ortim sende bi ara bunalmışsın ama toparlamışsın inş bende toparlanırım bu ara fazla yazmasamda okuyorum sizleri...

Son düzenleme:
S.A canım haklısın ama bu kadar sıkma canını onları da sıkma tabii.
sivilceden bende nefret ederim ve benimde genelde Regli öncesi böyle bir şişkinlik beze gibi şişer suratım.
ama ellemem. Hiç bir şey de sürmem. Sende öyle yap bir şey sürme. Fondöten falan da gereksiz bence ya. Ben pek semem makyaj yapmayı. Makyaj malzemesi almaya bayılırım ama. Alırım alırım sürmem, gene alrırım alırım sürmem. Böyle gider bu kısır döngü. Sadece özel günlerde yaparım makyaj. aslında ben hep temizlemesine üşenirim. Sende üşen boşver bir kaç gün. Havalar buz gibi sular soğuk kim yıkayacak şimdi yüzünü dime ama.

selam kızlar be geldim ama geberiyorum
sabahtan beri yollarda kar mücadelesi veriyorum ya Allah dışarda çalışanlara yardım etsin soğuktn dondum elim ayağım buz kesti
şimdide mayıştım saatin 5 olmasını dört gözle bekliyorum. eve gidip yatmak istiyorum sadece bu arada eve gidemedim öğlen yani benim menüde değişiklik oldu mercimek vardı öğlen yemeğinde ama eve gidemediğim için onu yiyemedim doğal olarak gene dışarda yemek zorunda kaldım.
menümü değiştiriyorum öğlen:
karışık ızgara(tavuk+et) yanındada 4 tane mantar yedim akşam yemek yemiycem meyve ve süt okadar.
bu gün hiç su içemedim susuzluktan ölüyorum gelirken almayıda unuttum 5 i bekliyorum inşallah ozmana kadar bayılmam

S_A okadar sorun etme canım sivilceleri çıkarlar ve geçerler niye takıyosun ki bak ben 32 yaşındayım hala çıkıyo:)) sanki ergenlik çağındayım bi türlü bitmiyo ama alıştım artık takıntı yapmıyorum:))

merhaba arkadaşlar.
sabah anormal insan kahvaltısı ne bulduysum yedim. öğlen salata ve 1 içli köfte akşam salata yiyeceğim birazdan 1 saat yürüdüm. 200 mekik çektim. ama bir avuç yerfıstığı yedim. evdeyim . tem zamanında izne ayrılmışım. kar bitiyor yağmur başlıyor.çok fena hadi arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

Kızlar bugünü kapattım akşamki atıştırmayı saymazsak fena değildi

Sabah
2 dilim ekmek
yumurta, peynir, domates

Öğle
2 parça tavuk gögsü
2 yk pazı
3-4 kaşık salata, 2 kaşık yoğurt

akşam
1 dilim tost beyaz peynirli (5:30 da yedim)
4-5 bisküvi yedim karışık (sıkıntıdan)

spor leslie ile 3 mil

yollar iyice kapanmaya başladı hala işteyim. Nasıl gidicez, kaçta çıkarız bilmem.

bugün spor salonuna gittim ilk gün olduğu için sadece 35 dk kaldım bundan sonra fazlalaştırıcam inşallah.yediklerime gelince:
sabah:1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 parça tavuk göğsü (domates sosuyla)
1 dilim kepekli ekmek
yarım kırmızı biber(konserve)
ara öğün:3 adet diyet bisküvi
akşam:6-7 yk nohut
1 dilim kepekli ekmek
3 adet kornişon turşu
ara öğün:1 greyfurt
bi de eve gelince fi tarihinden kalma spor aletinde 10 dk bisiklet ve 250 de twist hareketi yaptım.

kızlar ben sık sık giremıyorum ev . çocuk okula gıtmıyor evde , toka derken aksam oluyor , ancak oturdum ınanın

pek dıyete uyamıyorum ama hıcbıseyde duzgun gıtmıyor kı bende hah tamam dıyıp hayatıma devam edeyım

öglen kahvaltı yaptım

arada sigara böregı atıstırdım

aksam mantar sote , brokolı yedım

sımdıde bır tencere sutlac yaptım :)) ama kılom hala aynı spor hıc yok zaten öluyorum yorgunluktan

haha doğru demişsin makyaş yapmamanın bir sebebide temizlemeye üşenmek ve soğuk suyla yıkamamak için yani. beni akşam makyajımı temizlerken görmelisinn akşam kapıyorum diş fırçamı ve yüz temizleme setinin bulunduğu çantayı sürüyorum malzemeleri suratıma ee sıcak suda yok kararsız kalıyorum yıkayımmı yıkamayımmı bide lanet sivilceler soğukta daha bir çıkıyor meydanaaaaaaaaaaa.. ben makyaj yapmayı seviyorum çok malzememde var tabii gündüz kesinlikle abartmıyorum fondötensizde yapamıyorum

veee bugün yapmadımm :)

bende alışşsam iyi olcak galiba

günaydın kızlar
sabah kahvaltım:
1 dilim ekmek(ev yapımı)
7 yeşil zeyitn ve 1 parça kaşar peyniri
ara:
1 paket çubuk kraker
bu gün gene göreve gidiyorum arada çubuk kreker aldım yemek için yoksa vakit geçmiyo yolda sıkılıyorum.
öğlen ne yiycem belli değil aslında evde tavuklu patlıcan yemeği var ama yetişebilirmiyim öğlene orası kesin değil yetişemessem dışarda yemek zorunda kalıcam(

bu arada dün akşam yemek yemedim ama annem lokma tatlısı yapmış ondan bikaçtane yedim ama çok güzeldiya önce direndim duruyodu masanın üzerinde elimi bile sürmedim sonra ara ara mutfağa gidip geldikçe bakıyorum hala orda duruyo yeter laaaannn dedim aldım çatalı daldım tatlıya

lokmamııı

Günaydın kızlar
dün akşam bende akşam yemeğini bitirdim dedikten sonra 2-3 yk ciger yedim, 1 bardakta ayran, ama sonra evde yarım saat kedi yürüyüşü yaptım (kızımla kedicilik oynadık), gece de yarım saat kadar kartopu oynadım, herhalde yakmışımdır.

bugünde sabah
1 dilim ekmek
sucuklu yumurta
bir parça peynir,
1 ceviz yedim.

Bu arada bende regliyim gerçi olmadığım zaman mı varki

Öğlen
Levrek buğlama ve salata yiycem.

günaydın kızlar.
sabah menemen ve yarım pide ( yuh diyenleri duyar gibiyim)
öğle karnabahar yemeği
akşam çorba
akşamlara baya alıştım inşallah sonuç alırım.
herkese kolay gelsin.

günaydın kızlar.
sabah menemen ve yarım pide ( yuh diyenleri duyar gibiyim)
öğle karnabahar yemeği
akşam çorba
akşamlara baya alıştım inşallah sonuç alırım.
herkese kolay gelsin.

Valla şekerim yuhhh dmeyi çok isterdim ama diyemiyorum
1-yuh diyebilecek yüzüm yok
2-akşamları zaten hafif yediğin için istersen 1 pide ye bi şeycik olmaz. Ama tabii sen yarımda bırak yine de.
Şu akşamları bi ben alışamıyorum ya. Kocam her akşam sabote ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…