WİNSTON bacım demek pendike geliyrosun. aman dikkat et. heryer fena valla. Gerçi sen şimdiye çoktan çıkmışsındır evden emma.
Bende pendikteyim kız. Orada çalışıyorum. Ama sen tabiii iç ya da sahil tarafına gidersin ben yol kenarında çalışıyorum. e5 kenerı. Neyse canım sana iyi eğlenceler. Ayyy oralarda yemek yemeğe bayılırım ben. Çok güzel yemekler var.
S.A canım haklısın ama bu kadar sıkma canını onları da sıkma tabii.
sivilceden bende nefret ederim ve benimde genelde Regli öncesi böyle bir şişkinlik beze gibi şişer suratım.
ama ellemem. Hiç bir şey de sürmem. Sende öyle yap bir şey sürme. Fondöten falan da gereksiz bence ya. Ben pek semem makyaj yapmayı. Makyaj malzemesi almaya bayılırım ama. Alırım alırım sürmem, gene alrırım alırım sürmem. Böyle gider bu kısır döngü. Sadece özel günlerde yaparım makyaj. aslında ben hep temizlemesine üşenirim. Sende üşen boşver bir kaç gün. Havalar buz gibi sular soğuk kim yıkayacak şimdi yüzünü dime ama.
S_A okadar sorun etme canım sivilceleri çıkarlar ve geçerler niye takıyosun ki bak ben 32 yaşındayım hala çıkıyo:)) sanki ergenlik çağındayım bi türlü bitmiyo ama alıştım artık takıntı yapmıyorum:))
bu arada dün akşam yemek yemedim ama annem lokma tatlısı yapmış ondan bikaçtane yedim ama çok güzeldiya önce direndim duruyodu masanın üzerinde elimi bile sürmedim sonra ara ara mutfağa gidip geldikçe bakıyorum hala orda duruyo yeter laaaannn dedim aldım çatalı daldım tatlıya
günaydın kızlar.
sabah menemen ve yarım pide ( yuh diyenleri duyar gibiyim)
öğle karnabahar yemeği
akşam çorba
akşamlara baya alıştım inşallah sonuç alırım.
herkese kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?