Nihancım olur mu hiç öyle kilo bildirmemek. Bak bana 3 aydır neredeyse hergün regliyim.
Sürekli şiş haldeyim yani. sürekli canım tatlı istiyor. neyse şu iğneleri bıraktım artık inşallah bu ay normal insan kıvamına geri döneceğim.
O yüzden kaytarmak yok.
kızlar kıyafetle tartıldığınızda kıyafetten kaç kilo düşüyorsunuz ?
ben sürekli kıyafetsiz tartılıyorum işimi garantiye alıyorum yani 100 gramın bile şuan büyük önemi var
bence sende öle yap canım garanti olsun.
kızlar kıyafetle tartıldığınızda kıyafetten kaç kilo düşüyorsunuz ?
ben sürekli kıyafetsiz tartılıyorum işimi garantiye alıyorum yani 100 gramın bile şuan büyük önemi var
bence sende öle yap canım garanti olsun.
bi kere kaçamak yapmakla kilo alınmaz benceya ama genede tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir.
şuan okadar çok tatlı canım istiyoki ay kışın diyet yapmak ne kadar zormuş yazın olsa bol bol su içersin meyve falan derken oyalanırsın hava soğuk olduğu için insanın canı su içmek istemiyo.
yakara katılıyorum soğuktan hareket bile edesim gelmiyo lahana gibi giyindim oturuyorum kıpırdıyamıyorum hiç yaz çabuk gelse keşke(
kar görmekten fenalık geldi artık her taraf karlı buzlu çamur ay psikolojim bozuldu iyice
bugün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 adet badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 adet kornişon turşu
ara öğün:1 adet yeşil elme
akşam:3 yk nohut
5 adet inegöl köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet greyfurt
ayrıca bugün üşütmüşüm biraz boğazlarım için 2 yk bal yedim bir de bitki çayı içtim.
spor:30 dk pilates,200 twist ve 100 mekik toplam 40 dk diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?