Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

kar diyetimi maf etti sürekli bir yeme isteği napcaz bilmiyorum soğukda ve evde olunca insan sürekli yiyesi geliyor dün evdeydim habire yedim durdum bu gün öğlen salata yiycem

2 gundur spor da diyette yok...akşam tam bi canavara dönüyorum açlıktan....

adet öncesi halsizlik seni yıktı.koşu bandına çıktığımda bile daha dinç oluyodum şimdi yemekten sonra gözlerim kapalı izliyorum televizyonu...

adet öncesi nedeniyle 1 hafta kilo bildiriminde bulunmasak olur mu,,,tartıya bakmaya tırsıyorum çünkü....

tekrar gaza gelmem lazım

Tünaydınlar,

Modum çok iyi ama diyet psikolojisinde değilim, uzun zamandır giymediklerimi giyince kendimi çok iyi hissetmeye başladım ve sanki hedefime ulaşmış gibi havalara girdim nedense. Aynaya bakıp "3-5 kilo versen şahane olacak ama vermesen de olur" modundayım.Bu havalı ve şımarık halimden kısa sürede kurtulmam lazım.

Sabah 7de kalktım, bir bardak yeşil çay içip hazırlanıp derse gittim.Ders sırasında da şekersiz çay ve bir Türk kahvesi içtim.Şimdi eve geldim, hem kahvaltı hem de öğle yemeği niyetine süzme mercimeğim vardı, ondan ekmeksiz bir kase içeceğim. Akşama da Hürremciğim var, bir koca tas mısır patlatıp, mısır eşliğinde keyif yapacağım valla. Yağsız tuzsuz patlattıracağım eşime, akşam yemeğim de bu olacak. Ne kadar sağlıklı o tartışılır ama gün itibari ile çok hafif olduğu kesin.

Hoş, gene de bu hafta zıbıttığım için perşembeden umutlu değilim ama belki bir umut bugün, yarın biraz toparlarım.Ya bu soğukta battaniyeyi bacaklara çekip, mısır yiyip, sıcak kakao içip, koltukta yayılmak yerine kim koşuya gider, kim mekik çeker allasen yaa
(Cevap veriyorum; ben yapmam Yapanlara saygım sonsuz, onlar insanüstü gibiler bence )

Nihancım olur mu hiç öyle kilo bildirmemek. Bak bana 3 aydır neredeyse hergün regliyim.
Sürekli şiş haldeyim yani. sürekli canım tatlı istiyor. neyse şu iğneleri bıraktım artık inşallah bu ay normal insan kıvamına geri döneceğim.
O yüzden kaytarmak yok.

ya sezen valla kafam gözüm bile şiş ....eşim bile "yine şiştin" dıyotamam kilo bildiriminde bulunayım bakakkk görekkkkkk kaç olmuşum ama 70 çıkarım gibi geliyo,bugun çıkmalıyım şu koşu bandına üzerinde uyuyacak kadar yorgun olsam bile

bu hafta pzt(galiba pztesiydi) sabahı 69,00 çıkmıştım ne güzel yaaaaaaaa.....yani geçen haftaya göre 600 gr dana vermiştim

sabah evden getirdiğim light sütü işyerinde doğalgaz peteginin üstüne koydum ısınsın diye.ben soğuk içemiyorum.1-2 saat sonra içine biraz içilebilir çikolata koyup içiçem çikolata isteğimi bastırır belki.yoksa akşama kadar sabredip akşam bir canavara dönüyorum:126:

ben geldim neyseki öğlen eve yetişebildim ve dışarda yemek zorunda kalmadım:)) sevmiyorum dışarda yemek yemeyi.
öğlen menüm:
1 tabak tavuklu patlıcan
1 kase yoğurt
ekmeğin köşesinden 1 lokma aldım bide o var
3 tanede lokma tatlısı neyseki bitti kurtuldum.
akşam:
yemek yok sadece süt var.

ben sürekli kıyafetsiz tartılıyorum işimi garantiye alıyorum yani 100 gramın bile şuan büyük önemi var
bence sende öle yap canım garanti olsun.

bende dıkkat edıyorum :)) cok farkedıyor

kızlar kıyafetle tartıldığınızda kıyafetten kaç kilo düşüyorsunuz ?

500 gr farkettıgı de oluyor , hatta winstonun bır yazısı bıle var bu konuda :)) tuvaletten önce ve sonra dıye...

ben aksamkı sutlactanmı brokolıdenmı bılmem bayagı bır eksık cıktım bugun tartıda sımdıde patates haslıyorum aksama salatasını yapmak ıstıyorum

ben sürekli kıyafetsiz tartılıyorum işimi garantiye alıyorum yani 100 gramın bile şuan büyük önemi var
bence sende öle yap canım garanti olsun.

aslında öle yapıyordum evdeki tartıl bozuk o yüzden işyerindeki ile tartılıyorum hafta sonu deli gibi yedim evdeydim evdede yedim duruduramadım kendimi tartıldım ama kilo lamamışım sevindim

bi kere kaçamak yapmakla kilo alınmaz benceya ama genede tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir.
şuan okadar çok tatlı canım istiyoki ay kışın diyet yapmak ne kadar zormuş yazın olsa bol bol su içersin meyve falan derken oyalanırsın hava soğuk olduğu için insanın canı su içmek istemiyo.
yakara katılıyorum soğuktan hareket bile edesim gelmiyo lahana gibi giyindim oturuyorum kıpırdıyamıyorum hiç yaz çabuk gelse keşke(
kar görmekten fenalık geldi artık her taraf karlı buzlu çamur ay psikolojim bozuldu iyice

tatlı yeme isteği bizim elimizde olan birşey değil. soğuk vücut ısınmak için enerji istiyor. maalisef bizde vur dedik mi öldürüyoruz. havalar düzelirse yine havaya gireriz.kışın harbiden kilo vermek zormuş .

ciddi ciddi canım sıkılıyo artık sürekli bi ver bi al vallaha fenalık geldi dün mesela akşama kadar çok iyi gitti akşam lokma tatlısını yedim yattım varmı böle bi mantık artık kendimlede çelişki yaşıyom yani deliricem.
bide yazın şey oluyo daha ince giysiler giyosun kendini daha fazla tutuyosun 1 kilo alsam oramdan buramdan fırtlar diyosun ama kışın lahana gibi giy babam giy 5 kiloda alsan kamufle oluyo

Kızlar günün bombası bende.
bugün koca bir kase sufle yedim sıcak sıcak.
Öğlen balık yemiştim hafif hafif ne güzel. Sonra arkadaşlar sufle söyledi. Bende dayanamadım. Kışın soğugunda ne güzel gitti.
akşama bir şey yemem diyorum ama bakalım zaman gösterecek.

bugün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 adet badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 adet kornişon turşu
ara öğün:1 adet yeşil elme
akşam:3 yk nohut
5 adet inegöl köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet greyfurt
ayrıca bugün üşütmüşüm biraz boğazlarım için 2 yk bal yedim bir de bitki çayı içtim.
spor:30 dk pilates,200 twist ve 100 mekik toplam 40 dk diyebiliriz.

sbh:
2 dılım ekmek
4 zeytın
1 kk lıght peynır
1 tatlı kaşıgı kadar tahın+pekmez karışımı

Ara :Yok

12:15
5 yk etsiz nohut
2 dılım ekmek
1 domates
1 saltalık
250 ml lıght ayran

15:00

kucuk pakette sakızlı muhallebi(3- 4 yk kadardır heralde)
1 dılımcık elma

17:30

işten eve geldıgımde yıne açlıktan kuduruyodum...1 kk lıght peynır ve 2 zeytın attım agzıma

spor yapsammı yapmasammı dıye debelenırken çıktım koşu bandına....

19:30
6 yk kereviz
2 kase kadar lıght yogurt(anca şişip doydum)
yagsız yeşillik salata
1 antep fıstıgı

ögleden sonra yedıgım sakızlı muhallebi yanlıştı ama ınanı tatlı dıye gözum dönmüştü:26:barı sutlu tatlı olsun dedim...

Su:şimdiye kadar 1,5 lt su içtim yarım litre daha içerim yatana kadar

Spor:50 dk koşu bandı
500 twist
400 ip atlama....

2 gundur ara verdıgım için mı bilmiyorum ama çok geç terledim.vucut sporu unutmuş heralde...

ama spor yapınca yıne rahatladım

menun guzelmiş...ama kahvaltıda doyuyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…