Karlı bir hürrem akşamı, yine heyecanlı, aşk, intikam, hırs... bayılıyorum bu diziye.
Yarın ümitsiz bir kilo bildirim günü yine kızlar. Hiç ümidim yok şimdiden söylüyim.
menun guzelmiş...ama kahvaltıda doyuyomusun
Başlangış : 90 (totalde bana motivasyon versin diye yazıyorum)
Geçen hafta: 77.100
Bu hafta: 77.900
Hiç bahanem yok valla, her şeyin arkasındayım.Eşimin iş olayına streslendim, eşimle tartıştık ben de çok lazımmış gibi kendimi yemeğe vurdum, tatlı yedim, akşamları meyve yedim, normal insan kahvaltısını abarttım, hava soğuk diye sporu boşladım, unuttuğum çikolata keyfine bir iki akşam geri döndüm, hava soğuk ve su içesim hiç yok diye günde 3-4 bardak suyu zor içtim, Dukan'ı 2 gün yaptım sonra başlarım tavuğuna dedim, dün kutlama yemeği yaptık pizza yedim canavar gibi ve sonuç : 800 gram aldım. Hem de su falan değil, bildiğin yağ olarak almışımdır kesin.
Bunlara rağmen hala bu pişkinlik niye derseniz; uzun zaman sonrasında tekrar çalışmaya başladım, bu beni çok mutlu etti, kendime olan güvenim tavan yaptı (diyet burada biraz negatif etkilendi ama olsun toparlarım), eşimin iş olayı nihayet kesinleşti, diğer işe kabul edildi ve ayın 13ünde orada iş başı yapacak çoook ama çook mutluyum inşallah hayırlı şeyler getirir bize. Bu stres, belirsizlik arasında da olan diyetime oldu ama her şey istediğim gibi sonuçlanınca artık bu işe son verip, eski iradeli ve disiplinli zamanıma geri dönmeliyim.
Se_zen, aklımda süper bir diyet varŞaka şaka, ama güzel bir detoks yapacağım.Yediğim pizza, çikolata hatta uzun zaman sonrasında içtiğim kola, yediğim ekmeğin ve daha yazmadığım nice şeyin vücudumdan gitmesi için bir detokslanma programı yapacağım kendime.Sonrasında da büyük bir azim ve hırsla devam edeceğim.Her şey çok şükür yolunda, şu kilolarımda gitsin artık, savsakladıkça iş uzuyor, bu gidişle bahar gelir, yaz biter ben hala 200 gram ver 100 gram al ile buralarda kalırım.Bu yüzden hızlı bir biçimde irade desteğiyle bir şeyler yapmam lazım.
Neyse uzun oldu, hepimize güzel bir gün dilerim.
Kilo verenleri, kilosunu koruyanları ve hatta kilo alanları tebrik ederim.
süper 90 lardan buralara gelebilmek harika silkelenip yeniden başlama zamanı aynen bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?