Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar kızlar
şu an memlekette tatildeyim.dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçamaklar oluyor tabi.inşallah yarın fazla çıkmam.
herkes tartıda istediği sayıları görür inşallah

Karlı bir hürrem akşamı, yine heyecanlı, aşk, intikam, hırs... bayılıyorum bu diziye.

Yarın ümitsiz bir kilo bildirim günü yine kızlar. Hiç ümidim yok şimdiden söylüyim.

Karlı bir hürrem akşamı, yine heyecanlı, aşk, intikam, hırs... bayılıyorum bu diziye.

Yarın ümitsiz bir kilo bildirim günü yine kızlar. Hiç ümidim yok şimdiden söylüyim.

Ben tartılmayı bile bıraktım, sen ne diyorsun
Ohh keyfim keyif.
Yarın kesin çığlıklar atıp tartıdan ineceğim ve winstonlight yeni bir diyete başlayacak

gunaydın bugun kusadasında elektrik kesılecegı ıcın bu saatte gırıp yazıyorum bak kıymetınızı bılın..

kg bıldırımım tam tamına 79...

ve 10 yıl sonra ilk defa kar yağdı...

herkese guzel bır gun olsun..

bu günkü menüm
sabah:
1/2 domates,1/2 salatalık,5 yeşil zeytin,maydanoz, bir parça kaşar p. ve 1 dilim kızarmış kepek ekmeği.
ara:
1 f. nescafe(şekersiz-sütsüz)
ara:
10 tane çubuk kraker
öğlen:
4 yk. pilav
karnıbahar(haşlama) salata niyetine
ara:
1 elma ve 1 portakal
akşam:
meyve ve yoğurt

bitki çaylarımı unuttum akşamları bide bitki çayları içiyorum aklıma ne gelirsee bazen adaçayı bazen ıhlamur yeşil çay.

günaydın
geçen hafta:68.5
bu hafta:69(tartının doğruluğundan pek emin değilim ama eldeki bu)
tersine bir gidiş var:18:

Günaydın kızlar,

Bende 55,4'üm. Gene aynı kilom.
Bende sabahtan beri hangi diyete başlasam diye düşünüyorum bakalım. winstonu takip edicem. O bulur bugün değişik bir diyet.

bende tuhafım bu ara aslında bi diyet uygulamıyom ama kafama göre takılıyorum işte sadece akşam yemeklerini bıraktım bakalım ne gibi değişiklik olucak

Kızlar günaydın bugün kilolarımızı paylaşıyoruz :)

bakmayın güldüğüme...

ben 200 gram verdim

geçen hafta: 79.7
bu hafta 79,5

almadım regl oldum bugün 2 gündür canım fena tatlı çekiyodu

menun guzelmiş...ama kahvaltıda doyuyomusun

evet ya doyuyorum special k yı tavsiye ederim.ilk yediğimde doymayacakmışım gibi geliyodu ama gayet doyurucu.bi de ben son iki seferdir tarçın ekiyorum bolca çok güzel oluyo

eveeet gelelim kilo bildirimine
geçen hafta:103.7
bu hafta:102.1
giden kilo:1.6
spor:90 dk

slm kızlar
ben buraya başladığım kiloya geri dönüyorum istikrarlı bir şekide
geçen hafta : 70,80
bu hafta : 71,20
fark: +400 gr

selam kızlar;

utanarak havalarıda ekleyerek sadece 100 gram verebilirmi bir insan 83,9 um 100 gram vermişim

Başlangış : 90 (totalde bana motivasyon versin diye yazıyorum )
Geçen hafta: 77.100
Bu hafta: 77.900

Hiç bahanem yok valla, her şeyin arkasındayım.Eşimin iş olayına streslendim, eşimle tartıştık ben de çok lazımmış gibi kendimi yemeğe vurdum, tatlı yedim, akşamları meyve yedim, normal insan kahvaltısını abarttım, hava soğuk diye sporu boşladım, unuttuğum çikolata keyfine bir iki akşam geri döndüm, hava soğuk ve su içesim hiç yok diye günde 3-4 bardak suyu zor içtim, Dukan'ı 2 gün yaptım sonra başlarım tavuğuna dedim, dün kutlama yemeği yaptık pizza yedim canavar gibi ve sonuç : 800 gram aldım. Hem de su falan değil, bildiğin yağ olarak almışımdır kesin.

Bunlara rağmen hala bu pişkinlik niye derseniz; uzun zaman sonrasında tekrar çalışmaya başladım, bu beni çok mutlu etti, kendime olan güvenim tavan yaptı (diyet burada biraz negatif etkilendi ama olsun toparlarım), eşimin iş olayı nihayet kesinleşti, diğer işe kabul edildi ve ayın 13ünde orada iş başı yapacak çoook ama çook mutluyum inşallah hayırlı şeyler getirir bize. Bu stres, belirsizlik arasında da olan diyetime oldu ama her şey istediğim gibi sonuçlanınca artık bu işe son verip, eski iradeli ve disiplinli zamanıma geri dönmeliyim.

Se_zen, aklımda süper bir diyet var Şaka şaka, ama güzel bir detoks yapacağım.Yediğim pizza, çikolata hatta uzun zaman sonrasında içtiğim kola, yediğim ekmeğin ve daha yazmadığım nice şeyin vücudumdan gitmesi için bir detokslanma programı yapacağım kendime.Sonrasında da büyük bir azim ve hırsla devam edeceğim.Her şey çok şükür yolunda, şu kilolarımda gitsin artık, savsakladıkça iş uzuyor, bu gidişle bahar gelir, yaz biter ben hala 200 gram ver 100 gram al ile buralarda kalırım.Bu yüzden hızlı bir biçimde irade desteğiyle bir şeyler yapmam lazım.

Neyse uzun oldu, hepimize güzel bir gün dilerim.
Kilo verenleri, kilosunu koruyanları ve hatta kilo alanları tebrik ederim.

süper 90 lardan buralara gelebilmek harika silkelenip yeniden başlama zamanı aynen bende :)

süper 90 lardan buralara gelebilmek harika silkelenip yeniden başlama zamanı aynen bende :)

Aynen, aynen.Bazen kilo veremiyorum diye savsaklıyorum ama baktığımda eskisi gibi dobiş değilim, vermişim işte, neden devam etmeyeyim ki? Psikoloji çok etkili bence diyette.Ani değişimler etkiliyor insanı da modunu da.Mutsuz oluyorsun yiyorsun, stresli oluyorsun yiyorsun, kafan karışık olunca yiyorsun.Spor mpor da yalan oluyor bu arada.Ama dert tasa olmayınca / ya da fazlaca kafaya takmadıkça modunda yükseliyor, her şey daha kolay oluyor.

Hepimiz için her şeyin ve de kilo vermenin çok kolay olduğu bir ay olsun bu ay.
Şubata da girdik, bahara bir şey kalmadı, yaza da az kaldı.
Bu yaza yağsız ve fit girmek istiyorumm üleeeynnn

Evet benimde bu hafta perşembe diyetim k-fleks
Bugün ona bakındım hep. Sevdim de 2 haftada 2-3 kilo verilmiş. Hemde çoookkk tok tutuyormuş. K-Flex ayrıca ben denizin tatlı ihtiyacını çok karşılıyor. Ynai ben onu yediğimde canım pek tatlı istemiyor. Günde 2 öğün onu 1 öğün normal yemek yiyormuşsun. Ben severim de tadını. Sabah ve öğlen onu yiyp akşama da evdeki hafif yemeklerden falan yesem olur bu iş.
Her perşembe yeni bir şey buluyoruz.

merhaba arkadaşlar.
bu hafta 64,700
geçen haftaya göre iyi ama nerdeyse bir aydır 64 ü geçemedim.
ama dün akşam ve bu öğlen coştum resmen. bu akşam yemek yemedim. yemeyeceğim de . akşam eşim tatlı krizine girince ne bulduysa almış akşam.dayanamadım. daldım. ama şimdi iyiyim.
winston eşinin işine sevindim. hayırlı olsun .
malum perşembe ve yeni kararlar günü. hadi bakalım. haftaya daha iyi oluruz. spor falan gitti. canım kıpırdamak bile istemiyor. pazartesi işe başladım mı rutine geri dönerim. hadi herkese güzel bir akşam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…