selam kızlar,
tatilden döndüm, bol bol yedim.
en az 2 kilo aldım sanırım ama tartılmadım, sabah tartılıp yazarım diye düşünüyorum ama şimdi 2 kilo almış çıkıcam, 3 gün dikkat edince gidicek haftaya çok vermişim gibi olcak.
bunun yerine bu hafta aynı kilodayım diyeyim haftaya tartılıp bildireyim diyorum.
S_A canım bu hafta kilom aynı.
selam kızlar,
tatilden döndüm, bol bol yedim.
en az 2 kilo aldım sanırım ama tartılmadım, sabah tartılıp yazarım diye düşünüyorum ama şimdi 2 kilo almış çıkıcam, 3 gün dikkat edince gidicek haftaya çok vermişim gibi olcak.
bunun yerine bu hafta aynı kilodayım diyeyim haftaya tartılıp bildireyim diyorum.
S_A canım bu hafta kilom aynı.
bu ara gene spor yapmıyorum heralde sporada başlasam bu iş tamamdır kızlar ay bi pozitifim ben bu gün nazar değmesin dün aslında moralim bozulmuştu ama bu gün keyfim yerine geldi.
Kızlar bugün kandil. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. Allahım bütün dualarınızı kabul etsin. Hepimize sağlık, mutluluk ve huzur versin. İşsizlere iş nasip etsin. Allah hiç birimizi evinden, eşinden, çocuğundan ayrı bırakmasın.
bu da benden size. Akşam falan belki okursunuz. İnanıyorsanız.
Kilo vermek İçin Okunabilecek Dualar
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
Allah’ın adiyle duâya başlarım. Bizim yerimizin toprağı, birimizin tükrüğü ile hastamıza Allah’ın izniyle şifâ verir.
Sağ elini vücudunda rahatsız olduğun mahalle koyup yedi defa mesh eyle ve her meshde: Hissettiğim bu hastalığın şerrinden Allah’ın izzetine ve kudretine sığınırım!” de. Büyük Allah’dan, büyük Arş’ın rabbi Allah’dan sana şifâ vermesini istiyorum!” derse muhakkak afiyet bulur.
hoşbuldumAman efendim hoş geldiniz. Nasılsınız bakalım. Neler yaptınız tatilde yemenin dışında
Hocam okullar açılıyor mu haftaya.Hani ne bileyim bi daha kar yağar, buzul çağı gelir falan.
Ayyyy benimde pazartesi kabusum böyle işte. İşe gelmek değil öğrencilerle karşılaşmak. Bizim orası okullar bölgesi de etraf okul dolu. Böyle okullar açıkken o yoldan geçmeye çekiniyorum valla. Her yer öğrenci bi de küçükler, ssürekli bir yerden yola fırlıyorlar.
bi de servis minübüsleri falan neyse napalım artık yaza ne kaldı şurda dime ama.Okullar kapalı olduğunda evden E5 e çıkmam 5 dakika okullar açıkken 15 dakika oluyor.
oo sömestr tatılı kacakları dökuluyor ne zor gelır sımdı sıze okula gıtmek , bız sıkıldık evde kızım cok sıkıldı valla...
Günaydınlaar,
Se_zen tablo için ellerine sağlık, daha afyonum patlamadığı için kontrol etmedim ama tek tek bulup bir araya getirmen bile büyük incelik (Ay bugün pek bir kibarım, küçük hanımefendi gibi oldum) Teşekkür ederiz.
Yakar, gizliden yeni bir detoksa başlamış gibi, hımm.Bacım uzun soluklu mu yapacaksın, sadece bugüne özel mi? Bizi de bilgilendir pls.
Mattika gelmiş, hoş gelmiş.Yemekler yemiş, keyif yapmış.Sefası olsun tabii ama benim bildiğim Mattika o fazla çıkan gramları atmadan pek de rahat etmez gibiHadi bakalım, bomba gibi bir hafta bizim olsun inşallah.
Destinam, turpotu ne ya? Bir otlara, sebzelere dalmadığım kaldıydı, yakındır onların da uzmanı olurumKeramet şimdi turpotunda mı? Hımm, aklımda kalsın bakalım.
Veee... Hepimizin kandili mübarek olsun, sağlık sıhhat yerinde olsun, sevdiklerimiz iyi ve yanımızda olsun, huzurumuz olsun da kilolar gelip gider inşallah.
Bu arada herkes pozitif ne güzel.Bu hafta hem bireyselde başarılı olur hem de grubu ilk 3e sokarız inşallah.
Hadi karlar da eriyor, bahara bir şey kalmadı.
Gitsin kilolar, gitsin kilolar...
bugünden sıkı tutayım hemen gitsin fazlalıklar demiştim ama gayet güzel bi kahvaltı yaptım.
pazartesi okul açılıp işe başlayınca moda girerim ben de. sonra korkun benden
eşinin işi istediğiniz gibi olmuş, tebrik ederim.
önemli olan hayatın istediğimiz gibi gitmesi, kilolar 2.plana düşüyo bi sıkıntı olduğunda.
en büyük sorunumuz fazla 3-5 kilomuz olsun inş
Teşekkür ederim, umarım hayırlı bir başlangıç olur eşim ve benim için.Katılıyorum dediğine, sıkıntı, stres olunca insan hiçbir şeye doğru düzgün konsantre olamıyor, kaldı ki diyet ve spor için şevk olsun.Neyse çok şükür şimdilik dert, stres kalmadı da diyet şevkine geri döndüm.
Allah kimsenin yuvasına dert, sıkıntı vermesin, sağlıkla, mutlulukla , sevdiklerimizle bir ömür yaşayalım dediğin gibi tek derdimiz kilolar olsun.
Okula başlayınca zaten ister istemez yoğunluk, hareket, koşturma girecektir işin içine, istemeden de olsa zaten verirsin.Şu 3 günün keyfini çıkar bari.Sonra bir daha temmuza kadar tatil yok hocalara.Aman sefan olsun işte
kızlaaar listemizi hazırladım kardeş takım kaptanı aynalara gönderdim.. inşallah kontrol edebilir..
bende bugün negüzel gezmeye gidecektim ama sol ayağım korkunç ağırıyor sanki üstüne 100 kiloluk bişey düşmüş gibi.. midemdede sancı varbi halta gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?