Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah:
beyaz peynirli ve domatesli kepekli tost
ara öğün:
1 bardak süt
öğle:
1 parça tavuk
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:
3 yemek kaşığı nar
akşam:
etli dolma(5 lahana-4 yaprak)(valla gözüm hiçbişeyi görmedi daha da yiyecektim frenledim kendimi)
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:
1 kivi
yarım greyfurt

selam kızlar,
tatilden döndüm, bol bol yedim.
en az 2 kilo aldım sanırım ama tartılmadım, sabah tartılıp yazarım diye düşünüyorum ama şimdi 2 kilo almış çıkıcam, 3 gün dikkat edince gidicek haftaya çok vermişim gibi olcak.
bunun yerine bu hafta aynı kilodayım diyeyim haftaya tartılıp bildireyim diyorum.

S_A canım bu hafta kilom aynı.

günaydın kızlar
yine karlı bi sabaha uyandık iç anadoluda ama nedense genede enerjiğim bugün.
menümü yazayım hemen
sabah:
1 dilim ekmek(ev yapımı)artık kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz :))
1 yeşil biber,1 tutam maydanoz,6 zeytin,1 parça kaşar peyniri,1/2 domates ve greyfurt(sıkma)
ara1:
1f. nescafe(şekersiz-sütsüz)
ara2:
10 tane çubuk kareker
öğlen:
kereviz yemeği(içinde 1 patateste var)
ara3:
1/2 portakal ve 1/2 elma
ara4:
1f. nescafe(şekersiz)
akşam:
1 kase yoğurt
kendi kendimi alkışlıyorum şimdilik menülerime harfiyen uyuyorum akşamları artık karnımdan sesler geliyo ama ben hiç kaçamak yapmıyorum aslında bu hafta kilo vermeyi bekliyodum ama bezen öle oluyo 1 hafta yernde sayıyo sonra birden düşüyo belki gene öle bişey olmuştur diye düşünüyorum ama kendimde acayip bi hafiflik hissediyorum

Son düzenleme:
bu ara gene spor yapmıyorum heralde sporada başlasam bu iş tamamdır kızlar ay bi pozitifim ben bu gün nazar değmesin dün aslında moralim bozulmuştu ama bu gün keyfim yerine geldi.

Başkan ben bir liste çıkardım umarım doğru olmuştur. Bi bakarsın.
Kızlar sizde geçen haftaki ve bu haftaki kilolarınızı kontrol edebilirsiniz. Yanlışlık olmasın.

Mattika: 56,3 / 56,3 / 0,00 / 0,00%
Yakar: 65,4 / 64,70 / 0,7 / 1,07%
winstonlight: 77,1 / 77,9 / -0,8 / -1,04%
özgey: 84 / 83,9 / 0,1 / 0,12%
gölgeçiçeği 70,8 / 71,20 / -0,4 / -0,56%
ejje89 103,7 / 102,1 / 1,6 / 1,54%
S.A: 79,7 / 79,5 / 0,2 / 0,25%
Se_zen: 55,00/ 55,4 / -0,4 / -0,72 %
fizik: 68,5 / 69 / -0,5 / -0,73%
suhan2: 52/ 52 / 0,00 / 0,00 %
nihancacak: 67,6/68,7 (nihan geçen haftaki kilosuna 69,5 demiş ama geçen haftaki sonuçlarda 67,6 çıktı sizde bakarmısınız ltf)
destinam: 80,5/ 79 / 1,5 / 1,86%
diclem 47 : bildirimde bulunmadı

yanlış olabilir valla. hesaplamayı falan tahmini yaptım. Artık o kadar olur

Aman efendim hoş geldiniz. Nasılsınız bakalım. Neler yaptınız tatilde yemenin dışında
Hocam okullar açılıyor mu haftaya. Hani ne bileyim bi daha kar yağar, buzul çağı gelir falan.
Ayyyy benimde pazartesi kabusum böyle işte. İşe gelmek değil öğrencilerle karşılaşmak. Bizim orası okullar bölgesi de etraf okul dolu. Böyle okullar açıkken o yoldan geçmeye çekiniyorum valla. Her yer öğrenci bi de küçükler, ssürekli bir yerden yola fırlıyorlar.
bi de servis minübüsleri falan neyse napalım artık yaza ne kaldı şurda dime ama. Okullar kapalı olduğunda evden E5 e çıkmam 5 dakika okullar açıkken 15 dakika oluyor.

Kızlar bugün kandil. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. Allahım bütün dualarınızı kabul etsin. Hepimize sağlık, mutluluk ve huzur versin. İşsizlere iş nasip etsin. Allah hiç birimizi evinden, eşinden, çocuğundan ayrı bırakmasın.
bu da benden size. Akşam falan belki okursunuz. İnanıyorsanız.

Kilo vermek İçin Okunabilecek Dualar
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
Allah’ın adiyle duâya başlarım. Bizim yerimizin toprağı, birimizin tükrüğü ile hastamıza Allah’ın izniyle şifâ verir.
Sağ elini vücudunda rahatsız olduğun mahalle koyup yedi defa mesh eyle ve her meshde: Hissettiğim bu hastalığın şerrinden Allah’ın izzetine ve kudretine sığınırım!” de. Büyük Allah’dan, büyük Arş’ın rabbi Allah’dan sana şifâ vermesini istiyorum!” derse muhakkak afiyet bulur.

oo sömestr tatılı kacakları dökuluyor ne zor gelır sımdı sıze okula gıtmek , bız sıkıldık evde kızım cok sıkıldı valla...

bu ara gene spor yapmıyorum heralde sporada başlasam bu iş tamamdır kızlar ay bi pozitifim ben bu gün nazar değmesin dün aslında moralim bozulmuştu ama bu gün keyfim yerine geldi.

aman bizede bulassın , karlar eridi hava bıraz ısındı burda bugun artık kendımızı dısarı atıcaz

Mubarek mevlıt kandılınız hayırlara vesıle olsun ınsallah , gece dua edelım , gunahlarımız affolsun , amin..

kızlar benım farkım bol bol turpotu ve brokolı haşlaması ile oldu , bagırsaklarımı cok calıstırdı, dun aksamda yarım sandvic yedım cay ıctım yuzum bıle kuculmeye basladı :)) sımdı menemen yemeyı dusunuyorum.

merhaba arkadaşlar
hepimizin kandili mübarek olsun.
sabah 2 ev yapımı bazlama
öğlene ayran aşı
akşam ayran aşı
bu güh böyle

hoşbuldum
annemle kardeşlerimle oturdum bi hafta, hava soğuk kar,dışarı çıkamadık, evde kedi gibi oturdum kardeşime sarılıp. çok iyi geldi, kiloyu fln hiç umursamadım
öyle kar olursa okul tatil olur zaten, okul servislerinin olmaması trafiği rahatlatıyo burda bile.
istanbulda bazı resmi kurumlar tatil olmuş, sizin bankada yoktur tabi öyle tatil etme fln.

oo sömestr tatılı kacakları dökuluyor ne zor gelır sımdı sıze okula gıtmek , bız sıkıldık evde kızım cok sıkıldı valla...

ilk gün gitsek hiç tatil yapmamış gibi alışıyorum ben hemen okula. öğrenciler kadar özlemiyorum tabi.

tatilde öyle çok yedim ki wc sorunum oldu, o yüzden şiştim.
bu sorunu çözünce geriye kalan en fazla yarım kilo olur diye düşünüyorum.
bir de sigara içmedim bi hafta boyunca, okadar içmemişken bırakayım diyorum ama iştahla başedemem heralde bırakırsam.
sigara içmedikçe yedim, zaten anne yemekleri.. ohh sefam olsaydı da kilo olmasaydı

Günaydınlaar,

Se_zen tablo için ellerine sağlık, daha afyonum patlamadığı için kontrol etmedim ama tek tek bulup bir araya getirmen bile büyük incelik (Ay bugün pek bir kibarım, küçük hanımefendi gibi oldum ) Teşekkür ederiz.

Yakar, gizliden yeni bir detoksa başlamış gibi, hımm.Bacım uzun soluklu mu yapacaksın, sadece bugüne özel mi? Bizi de bilgilendir pls.

Mattika gelmiş, hoş gelmiş.Yemekler yemiş, keyif yapmış.Sefası olsun tabii ama benim bildiğim Mattika o fazla çıkan gramları atmadan pek de rahat etmez gibi Hadi bakalım, bomba gibi bir hafta bizim olsun inşallah.

Destinam, turpotu ne ya? Bir otlara, sebzelere dalmadığım kaldıydı, yakındır onların da uzmanı olurum Keramet şimdi turpotunda mı? Hımm, aklımda kalsın bakalım.

Veee... Hepimizin kandili mübarek olsun, sağlık sıhhat yerinde olsun, sevdiklerimiz iyi ve yanımızda olsun, huzurumuz olsun da kilolar gelip gider inşallah.

Bu arada herkes pozitif ne güzel.Bu hafta hem bireyselde başarılı olur hem de grubu ilk 3e sokarız inşallah.
Hadi karlar da eriyor, bahara bir şey kalmadı.
Gitsin kilolar, gitsin kilolar...

bugünden sıkı tutayım hemen gitsin fazlalıklar demiştim ama gayet güzel bi kahvaltı yaptım.
pazartesi okul açılıp işe başlayınca moda girerim ben de. sonra korkun benden

eşinin işi istediğiniz gibi olmuş, tebrik ederim.
önemli olan hayatın istediğimiz gibi gitmesi, kilolar 2.plana düşüyo bi sıkıntı olduğunda.
en büyük sorunumuz fazla 3-5 kilomuz olsun inş

Teşekkür ederim, umarım hayırlı bir başlangıç olur eşim ve benim için.Katılıyorum dediğine, sıkıntı, stres olunca insan hiçbir şeye doğru düzgün konsantre olamıyor, kaldı ki diyet ve spor için şevk olsun.Neyse çok şükür şimdilik dert, stres kalmadı da diyet şevkine geri döndüm.
Allah kimsenin yuvasına dert, sıkıntı vermesin, sağlıkla, mutlulukla , sevdiklerimizle bir ömür yaşayalım dediğin gibi tek derdimiz kilolar olsun.
Okula başlayınca zaten ister istemez yoğunluk, hareket, koşturma girecektir işin içine, istemeden de olsa zaten verirsin.Şu 3 günün keyfini çıkar bari.Sonra bir daha temmuza kadar tatil yok hocalara.Aman sefan olsun işte

ay ben de tşk ederim, sefan olsun dedin ya içim rahatladı.
hep hamurişi yedim göbeğim pörtledi oturduğum yerde rahatsız ediyo beni şimdi. neyse bulcaz bi çaresini elbet.

2 günlük bir detoks yapasım var. güneş çıkınca meydana benimde içim açıldı valla. kendime geldim. sanırım herkes benim gibi. hadi kolay gelsin kızlar.

burda henüz güneş yok ama idare ediyoruz işte neyseki kar durdu:))
winstoncum bu arada eşinin işi hayırlı olsun herşey gönlünüzce olur inşallah canım.
herkesin kandili mübarek olsun.
mattikacım hoşgeldin.

kızlaaar listemizi hazırladım kardeş takım kaptanı aynalara gönderdim.. inşallah kontrol edebilir..

bende bugün negüzel gezmeye gidecektim ama sol ayağım korkunç ağırıyor sanki üstüne 100 kiloluk bişey düşmüş gibi.. midemdede sancı var bi halta gidemiyorum

geçmiş olsun canım noldu ki bi dr git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…