hoşbulduk suhancımburda henüz güneş yok ama idare ediyoruz işte neyseki kar durdu:))
winstoncum bu arada eşinin işi hayırlı olsun herşey gönlünüzce olur inşallah canım.
herkesin kandili mübarek olsun.
mattikacım hoşgeldin.
geçmiş olsun..kızlaaar listemizi hazırladım kardeş takım kaptanı aynalara gönderdim.. inşallah kontrol edebilir..
bende bugün negüzel gezmeye gidecektim ama sol ayağım korkunç ağırıyor sanki üstüne 100 kiloluk bişey düşmüş gibi.. midemdede sancı varbi halta gidemiyorum
kizlar, listenizin eklenmedigini gordum...ve hemen ekledim..vakit gecmis..insallah sorun olmaz
Sezen'in hazırladığı liste grup listelerine asılmış.
İsterseniz her hafta biz kontrol edelim ya da grupta sırayla birileri sorumlu olsun.
Bu sabah Sezen hazırlamasaydı ve buraya yapıştırmasaydı gene geçen haftaki gibi kaos olacaktı.
Arkadaşlar sabah S. A ben listeyi hazırladım kontrol etnmesi için aynalara gönderdim demişti. Sonra da haber alınamadı kendisinden. Yine elektrikleri mi kesildi acep. Neyse artık benim liste yanlış bile olduysa bu hafta kusura bakmayın kızlar, ben sadece başkana belki yardımcı olur, hepsi bir arada olur diye yapmıştım sabah. Yine de hiç yayınlanmamasından iyidir.
Umarım başkan iyidir.
Herkese iyi geceler.
geçmiş olsun canım noldu ki bi dr git istersen.
kizlar, listenizin eklenmedigini gordum...ve hemen ekledim..vakit gecmis..insallah sorun olmaz
Sezen'in hazırladığı liste grup listelerine asılmış.
İsterseniz her hafta biz kontrol edelim ya da grupta sırayla birileri sorumlu olsun.
Bu sabah Sezen hazırlamasaydı ve buraya yapıştırmasaydı gene geçen haftaki gibi kaos olacaktı.
Arkadaşlar sabah S. A ben listeyi hazırladım kontrol etnmesi için aynalara gönderdim demişti. Sonra da haber alınamadı kendisinden. Yine elektrikleri mi kesildi acep. Neyse artık benim liste yanlış bile olduysa bu hafta kusura bakmayın kızlar, ben sadece başkana belki yardımcı olur, hepsi bir arada olur diye yapmıştım sabah. Yine de hiç yayınlanmamasından iyidir.
Umarım başkan iyidir.
Herkese iyi geceler.
Başkan 1de yolluyorum dedi, aynalar saat 3te kendi listesini yayınladı ama bizimkisini eklemedi.Hem kendi listesini onaylayıp yollamak, hem de bizimkiyle her hafta uğraşmak zorunda kalıyor. Senin hazırlaman da çok güzel oldu, yoksa geçen hafta gibi kaos yaşanacaktı.
Başkan da gelsin konuşalım, tek kişinin üstüne ya da diğer gruplara yıkmayalım.Birisi toplu hale getirir, 2 kişi de kontrol eder, birisi de cumaları yayınlar.Oldu bitti işte.
Başkan ben bir liste çıkardım umarım doğru olmuştur. Bi bakarsın.
Kızlar sizde geçen haftaki ve bu haftaki kilolarınızı kontrol edebilirsiniz. Yanlışlık olmasın.
Mattika: 56,3 / 56,3 / 0,00 / 0,00%
Yakar: 65,4 / 64,70 / 0,7 / 1,07%
winstonlight: 77,1 / 77,9 / -0,8 / -1,04%
özgey: 84 / 83,9 / 0,1 / 0,12%
gölgeçiçeği 70,8 / 71,20 / -0,4 / -0,56%
ejje89 103,7 / 102,1 / 1,6 / 1,54%
S.A: 79,7 / 79,5 / 0,2 / 0,25%
Se_zen: 55,00/ 55,4 / -0,4 / -0,72 %
fizik: 68,5 / 69 / -0,5 / -0,73%
suhan2: 52/ 52 / 0,00 / 0,00 %
nihancacak: 67,6/68,7 (nihan geçen haftaki kilosuna 69,5 demiş ama geçen haftaki sonuçlarda 67,6 çıktı sizde bakarmısınız ltf)
destinam: 80,5/ 79 / 1,5 / 1,86%
diclem 47 : bildirimde bulunmadı
yanlış olabilir valla. hesaplamayı falan tahmini yaptım. Artık o kadar olur
canım liste için teşekkür ederim.. fakat benimki biraz farklıydı. benim aynalara gönderdiğimde nihanın kilosu geçen hafta nasıl bildirildiyse bu haftada öyle yazıldı. her hafta değiştiremiyoruz.diclem47 de diskalifiye edildi diye yazmıştım. emeğine sağlık sana çok çok çok teşekkür ederim yardım etmek istediğin için. bizi bi karmaşadan kurtardın.. ben genede benim hazırladığım listeyi yani kardeş takımında onayladığı listeiyi paylaşım alanına yazayım. neden gelemediğimide belirteyim.
Haftanın birincisi 110 kilolarda diyete başlamış ve resmen neredeyse 45 kilo falan vermiş.
Bu hafta spora ağırlık vermiş, her gün "3 saat" spor salonunda spor yapmış, eh yanında da diyet olunca 3.400 vermiş.
Her gün 3 saat sporu düşündüm de, çok makul.Sporcular bile her gün 3 saat antreman yapıyor mudur ki ?
Ben yapabilir miyim, tabii ki hayır ama en azından her gün 1 saat diye fixlesem, cumartesi , pazar dahi hiç savsaklamadan yapsam bende de etkisi olur sanırım.
Neyse gizli ajan Müfettiş Gadget kılıklı Winstonlight bildirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?