Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün yediklerim:
sabah:4 yk menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt
öğle yok dışardaydım..
ara öğün:3 adet diyet bisküvi
akşam:1 tavuk but
yarım dilim kepekli ekmek
1 bardak kola(akşam ailecek ödül verdik kendimize ama ben hasta olduğum için yediğim bu güzel şeylerin tadını alamadım)
ara öğün olarak da bir kivi yiyeceğim

akrep33, merhaba.. 3. takımda geri dönmek üzere ayrılan bir yarışmacımız yok.. hesaplaması yapılmayan 2 kişi var, onlarında kiloları aynı

canım evet seçelim bir yardımcı bencede.. zaten onu püsküüte de bildirmemiz gerekecek kaptan ben olduğumdan beri kaptan yardımcımız yok. listemizin normalde kardeş takım tarafından kontrol edilmesi gerekiyor...ben hep listemizi gönderdim kardeş takıma fakat onların listesini hiç kontrol etmedim. ve bence takımımızın bir yardımcısı olsa çok şeker olur benim olmadığım zamanlarda oda hazırlar listeyi.

ah sorma canım türkiyenin her yeri soğuk çoğu yerde kar var burdada kar yok buz gibi soğuk var. kaynanamın evide soğuk odamda kücücük soba ısıtmıyor uyurken kafam acıkta kalıyor buuz gibi nefesi çekiyorum içime üşütmemek elde değil. evet stres mide ağrısı yapar biliyorum ama bu seferki bence üşütme.. şu anda bile 5 kat giyinmişim
şu hesaplama işinide nasıl yapıldığını buraya yazsam iyi olacak.. cumaya kadar yazarım inşallah:44:

--------------

SA cumartesi menüsü

sabah: 1 tost kaşarlı yumurtalı
öğlen: 1 tabak makarna
akşam: sülalecek toplanıp mangal yakıldı çok sper bir ortamdı: 3 köfte 2 tavuk kanadı ekmek salata ve cola
bide bugün ben portakallı kek yedim :26:

Kızlar birde 17 şubat cuma bildiriminde kilo paylaşımınızı cuma günü yapabilirsiniz. ben 15 şubatta isviçreye dönüyorum.. işsiz olacağım ve ozaman cuma günüde vaktim olacak..

tabii herkes kilosunu öğleden sonra en geç saat 15:00 e kadar paylaşabilirse

ne dersiniz?

merhabalar
ilk başladığım gibi değilim. karar alıyorum anca yarım gün uyguluyu biliyorum. verdiğim 3-4 kilo bişey hızla geri almaya başladım. moral motivasyon ekside resmen.yeni birşeyler yapmam eski kararlılığıma dönmeme lazım. azıcık sağım solum toparlanınca şımardım sanırım. inanın az önce baktım kendime oğlumdan aşırdığım çubuk krukerler elimde zayıflama planları yapıyorum.ne tezatlık resmen bile bile birşeyler yiyorum. mantıklı bir açıklama bir bahane bulamıyorum kendime. yazdıkça rahatladım.kızlar herkes ara sırada olsa benim gibi hissediyor mu yoksa ben iyice sıyırdım mı? öğlen 2. tabak makarnayı hem yiyorum hem kendime yeme kilo alacan diyorum ama yinede yedim.artık göz rengime uygun bir huni alma zamanı yaklaştı sanırsam. çok vahim durumdayım.

Son düzenleme:

benim için sorun değil sana nasıl uygunsa öyle yapalım.bana uyar.

ah canım ben herzaman senin gibi hissediyorum. sen takma kafana dönem dönem oluyor ya böyle.. bir kaç güne toparlanırsın umarım.. ne diyeceğimi bilemiyorum sna bir çok şey tavsiye edecek olsam içimdeki ses önce kendine bak dyor

berbat bir durum. ben bu kadar iradesiz miyim ki . hayatta neleri başardım. son 7 yedi yıldır bu kilolardan kurtulamadım bir türlü. umarım geçer bu ruh hali .

yediklerim açısından berbat bi gündü yine.
midem ağrıdı akşam yemeğinden sonra şişkinlikten, niye okadar yedim bilmiyorum:18:
biraz önce 25 dk yürüdüm koşu bandında.
yürüyüşe başlarsam tutarım kendimi heralde

Eskiden yaptığım acımasız diyetlerle kimseye örnek olmayayım diye yazmıyordum menülerimi, şimdilerde ise yediğim onca şeyle kimsenin diyetini sabote etmeyeyim diye yazmıyorum.
Yazdıklarını okuyunca ben yazmışım sanki dedim.
Bak bugünü anlatayım, bir günlüğüne de olsa detokslanayım dedim.
Sabah yeşil çayımı içtim, 2 portakalı sıkıp 1 litre suyla karıştırdım.Akşama kadar bunu içip, bol bol da su içip detokslanacağım dedim.
Akşam da meyve ya da yoğurt yerim dedim.
Öğlen saat 3 gibi mutfağa gittim, sözde akşam yemeği hazırlığı yapacaktım.
Elimde detoks içeceğimle kıymalı makarna yaptım, pişkin gibi de yedim.
Eşim de akşam çiğköfte almış, 8 tane de ondan yedim mi, ohh ne güzel.Yanında uzun zamandır içmediğim kolayı da içtim.
Ohh aferim bana.
Hatta evde çikolata aradım, Alahtan kalmamış yoksa utanmadan bir de onu yiyecektim.
Ayrıca eşim "sen verdiklerini geri almaya başlamışsın, şişmanlıyorsun" dedi.Gözlerimden ateş çıkararak baktım "daha zayıfını bul o zaman" dedim küstüm, yarım saat bana masaj yapıp gönlümü almaya çalıştı ama adam haklı yani.Ben şişmanlıyorum.Eskiden 1000 mekik çekerek düzleştirir gibi olduğum göbeğim şimdi pörtlemiş gene, döndüm başa demek istemiyorum ama bu gidiş de gidiş değil işte.
Kış uykusu gelince tüm kış uyuyan ayılar gibiyim resmen.Hareket etmek istemiyorum, spor yapmak istemiyorum, su içmek istemiyorum, diyet de yapmak istemiyorum ama tahmin edin neyi istiyorum? Zayıflamayı.
Öff çok motivasyonsuzum, bir şeyler beni uyandırmalı ama ne...Biraz ara versem, uzaklaşsam belki daha iyi olur diyorum.
Diğer gruplardan da kilo verenleri okudukça kendimden ve iradesizliğimden daha da nefret ediyorum.
Belki de her hafta tartılıp, kilo vermek zorunluluğu ve yarış beni ters etkiliyor.
Bilemiyorum işte.
Canım sıkkın

yakar winston kızlar aynı durumdayız.
tatilde yedim ama aşırı yedim, her akşam rahatsız oldum çok yediğimden.
tmm diyet yapmayayım izin vereyim kendime bunu anladım da niye kusacak gibi yiyorum bilemedim.
işin aslı psikolojik, ne varsa bilinçaltında artık, ameliyatla fln alınsa keşke.
göbeğim gitsin mezun olucam, illa 55 olayım demicem.
bi yandan da burda olmak paylaşmak iyi geliyo.
ama bazen de bildirim liste vs bunaltıyo insanı, katılıyorum winston

3 yıl önce 67 kiloluk halimle çekilmiş bir fotomu gördümm..kuzenin düğünündenn.. üzerimde siyah dar kesim dizimin üstüne biten askılı bir elbise var öldüm bittim yaaaa....

kaynanam ve eşim hep der sen o düğünde çok güzeldin fiziğin süperdi diyeee

ağlayacam yaaa..

bide dün kuzenin üstünde bi ceket gördümm.. o cekette benimdiiiiiiiiiii 4 yıl önce içine giriyodum şimdi o giyiniyooo demekki ben okkadar zayıftımm

allahım ben neyapmışım...

dediğim dedik ben zayıflayacam o eski halime dönecem. yazın en güzel elbiseleri ben giyinecem

dahası.. ideal kilomu hesapladım 67 çıktı

hadi ben mesajlarımızı sayayım.. pazardan pazara sayacağım..

Günaydın kızlar,
Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Ama özellikle bu iş hafta sonu çozutuyor.
Her hafta sonu birilerimiz buraya sinirli sinirli yazıyoruz. Bazende bunun gibi hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz.
Her halde gene ayın hallerinden olsa gerek.
Benim diyetlerde her pazartesi başlayıp, perşembeleri kilo bildiriminde zayıflayamayınca son buluyor.
Regliydi, hava soğutu, misafir vaardı derken aynı kiloda kalıp üzerine kilo veriyoruz. Ben bu ay bir gram zayıflayamayıp, sürekli kilo aldın, anca 100, 200 gram eksik çıktım, koca ay.
sıkmayalım canımızı hemen düzelecek bu durum, umutsuzluk yok kızlar.

Kızlar Pazardan - Cumartesiye saydım.

3. Takım Haftalık Mesaj sayımı 29. Ocak - 4. Şubat 2012

se_zen: 26 Mesaj
suhan2: 24 Mesaj
winstonlight: 18 Mesaj
S_A: 15 Mesaj
nihancaccak: 14 Mesaj
yakar76: 10 Mesaj
ejje89: 8 Mesaj
ozgey:7 Mesaj
mattika: 6 Mesaj
destinam: 5 Mesaj
fizik: 2 Mesaj
gölge_çiçeği: 2 Mesaj

gunaydınnn

baskan bende evlenmeden önce 67 kıloydum ve herkes bana cok ıdealdın der yolumuz uzun ama işte bır gun gıdıcek bu kılolar

herkese ıyı pazarlar hava burda harıka 25 derece falan sanırım , ve bız evdeyız ..

eline sağlık canım msj saymak iyi oluyo.
diğer takımlarda günlük 5 msj zorunluluğu var.
ama sanırım biz böyle de iyiyiz. iyi bi takımız. bu aralar kilo vermeye motivasyonumuz düşmüş olsa da
havalar ısındıkça gaza geliriz heralde

Başkan eline sağlık.
Bundan sonraki hedefim mesajlarda birinci olmak.
Kilo veremiyorum anladım. Bari burdan yırtayım.
Yupiiiiiiiiiii birinciyim oleyyyyyyyyyy

Neeee 25 dereci mi. Biz istanbulda 7 dereceyi gördükmü sokaktayız. Deli gibi. Bende kahvaltı yaptım kızımla eşimi sokağa gönderdim.
Öğleden sonra da beraber çıkarız. Gelsin ya güneşli günler, kalksın üzerimizden kış rehaveti.

Tünaydınlar,
Hava bugün inanılmaz güzel, erkenden kalktım.
Bir portakal sıkıp, suyunu içtim.
Bir havucu rendeledim, yanına bir çarliston biber doğrayıp üzerine de bir avuç maydanoz serpip yedim.
Havuç inanılmaz tok tutan bir şey.
Üzerine şekersiz çayımı içtim sonra eşimi uyandırdım.
Bir alışveriş listesi hazırladım ki içinde sebze namına yok yok yani o derece.
Onunla alışverişe çıktık, ben her gördüğüm özellikle yeşil olan şeyleri poşete sanki ülkede savaş çıkacakmış gibi aldım.
Eve geldik, eşime salçalı sosis yaptım, yanında sıcak ekmek ve kaşar birlikteliğiyle ve de şekerli çayla eşim kıtlıktan çıkmışçasına yerken ben çayımı içtim.
Sosisleri pişirirken içimden "bir tane ye, sen de ekmekle ye, yarın sıkı diyete başlarsın boşver, mis gibi de koktu hadi sen de ye" diyen bir canavar sesi duydum resmen Sonra üzülerek kendime dedim ki" zamanında böyle kahvaltılar yaptığın, bunları yediğin için şişmansın zaten, daha sosis mi düşünüyorsun a dobiş?"
Ve ağzıma sürmedim.
Kırılma noktaları çok önemli malesef.
Bir kere yenilince zaten bozdum diyorsun, yarına toplarım diyorsun ama arkası geliyor hızlı hızlı.
Eski irademe geri döndüm.
Bozmak yok, sağlıklı besleneceğim, sebzeler, meyveler en yakın arkadaşım olacak.
Heyttt hava güzelleşti, ben de motive oldum.
Hepimize hafif bir pazar günü dilerim.

Evet kızlar benimde yemek yemekten midem patlayacak. Soda da yok evde
Yatana kadar eritemem yediklerimi.
Bu halde kalori hesabı yapıp hayalimdeki yeseydim ne kadar kalori alırdım diye düşünüyorum. 700 falan çıktı. Ama benim yediklerim yaklaşık 2000 kaloridir herhalde. Hesaplamaya korktum. bundan sonra kendime 31 marta kadar süre koydum. Günde 700 kalori alarak verebilicem. 700 kalori de beni bayaa doyurur. Hem gözümü, hem ruhumu. Caymak yok artık.. Kendime söz verdim ve bu sefer niyet ettim. Akşama da 100 kere okuyunca duaların kabul olduğu bir dua varmış tesbih çekip onu okuycam. Niyet edersem olur bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…