Günaydınlar,
Bizim liste işine el atan kişi dün Kırmızıgül06ydı galiba haftanın birincisi olmuş, 60lı kilolarda zayıflayıp 3.400 (sanırım) vermiş, eh winston sen de otur pişkin pişkin savsaklaAcep ne yapmış diye başıma ağrı kakıldı resmen Yeni üye de değil bu arada Neyse, onun haberi yok ama ben pek bir gaza geldim.
Ay sabah sabah da Çağla Şıkel'i tvde gördüm.Hamile ama kollar çırpı gibi, bacaklar öyle, yüzüne yarım kilo almış almamış bir de göbek o da zaten hamile olduğundan.Millet hamileyken bile incecik, zarif bir de bana bakın böööö.
Bir de Seda Sayan gene zayıflamış.Sabahları kuru üzüm, badem, ceviz yemiş.Hepsi bu.Öğlen acı sivri biberden sebze yemeği yapmış, ekmek falan yok.Akşam da en geç 7de ne yiyecekse yemiş.Açlıktan zayıfladım.Yemedim dedi.Bilmem yalan bilmem doğru.
Hepsini üst üste koyunca, sabah sabah hırsla uyandım valla.
Yapan yapıyor arkadaş, mazeret ekleye ekleye savsaklayan da işi uzatıyor işte.
Yok yağmur yağdı, yok şimşek çaktı, yok zart oldu, boğazını tutan her zaman tutuyor, sporunu yapan her zaman yapıyor.
Gerisi şişman bahaneleri işte, bu yüzden kendime çok kızdım.
Neyse...Sa geçmiş olsun bu arada, bence de bir yardımcı gerek bu takıma.İsterseniz bir yardımcı seçelim, sen yoğun olduğunda ya da hasta olduğunda o liste işlemlerinin son durumlarıyla ilgilensin.Siz bilirsiniz.
Neyse şu 3.400 veren arkadaşın peşine düşmeliyim en acilinden.
Herkese bol motive bir gün dilerim.
Aman kızlar şu iki günde kaçamak yapmayalım.
Bahaneler ölsün artık.
Yapan nasıl yapıyor? Bizim neyimiz eksik?
Öfff.
Başkan ben zaten listeyi sen toplu halde görürsün diye yapmıştım. Hani orada internet falan problem oluyor ya o yüzden. Hesaplamaları da tahmini yaptım bildiğimden değil yani.
Düzeltebilmene sevindim. Kendine de dikkat et. Bu ara çok hasta oluyorsun. Soğuktan falan olabilir bir de biraz stres yaptın bu ara sen. Biliyrsun stres mide ile doğrudan alakalı. Öyle zayıflayamadan hasta bile olmak yok bize. Gerçi zayıfladıktan sonra da yok. Lazımsın sen bize.
Kızlar birde 17 şubat cuma bildiriminde kilo paylaşımınızı cuma günü yapabilirsiniz. ben 15 şubatta isviçreye dönüyorum.. işsiz olacağım ve ozaman cuma günüde vaktim olacak..
tabii herkes kilosunu öğleden sonra en geç saat 15:00 e kadar paylaşabilirse
ne dersiniz?
merhabalar
ilk başladığım gibi değilim. karar alıyorum anca yarım gün uyguluyu biliyorum. verdiğim 3-4 kilo bişey hızla geri almaya başladım. moral motivasyon ekside resmen.yeni birşeyler yapmam eski kararlılığıma dönmeme lazım. azıcık sağım solum toparlanınca şımardım sanırım. inanın az önce baktım kendime öğlumdan aşırdığım çubuk krukerler elimde zayıflama planları yapıyorum.ne tezatlık resmen bile bile birşeyler yiyorum. mantıklı bir açıklama bir bahane bulamıyorum kendime. yazdıkça rahatladım.kızlar herkes ara sırada olsa benim gibi hissediyor mu yoksa ben iyice sıyırdım mı? öğlen 2. tabak makarnayı hem yiyorum hem kendime yeme kilo alacan diyorum ama yinede yedim.artık göz rengime uygun bir huni alma zamanı yaklaştı sanırsam. çok vahim durumdayım.
ah canım ben herzaman senin gibi hissediyorum. sen takma kafana dönem dönem oluyor ya böyle.. bir kaç güne toparlanırsın umarım.. ne diyeceğimi bilemiyorum sna bir çok şey tavsiye edecek olsam içimdeki ses önce kendine bak dyor
merhabalar
ilk başladığım gibi değilim. karar alıyorum anca yarım gün uyguluyu biliyorum. verdiğim 3-4 kilo bişey hızla geri almaya başladım. moral motivasyon ekside resmen.yeni birşeyler yapmam eski kararlılığıma dönmeme lazım. azıcık sağım solum toparlanınca şımardım sanırım. inanın az önce baktım kendime oğlumdan aşırdığım çubuk krukerler elimde zayıflama planları yapıyorum.ne tezatlık resmen bile bile birşeyler yiyorum. mantıklı bir açıklama bir bahane bulamıyorum kendime. yazdıkça rahatladım.kızlar herkes ara sırada olsa benim gibi hissediyor mu yoksa ben iyice sıyırdım mı? öğlen 2. tabak makarnayı hem yiyorum hem kendime yeme kilo alacan diyorum ama yinede yedim.artık göz rengime uygun bir huni alma zamanı yaklaştı sanırsam. çok vahim durumdayım.
Kızlar Pazardan - Cumartesiye saydım.
3. Takım Haftalık Mesaj sayımı 29. Ocak - 4. Şubat 2012
se_zen: 26 Mesaj
suhan2: 24 Mesaj
winstonlight: 18 Mesaj
S_A: 15 Mesaj
nihancaccak: 14 Mesaj
yakar76: 10 Mesaj
ejje89: 8 Mesaj
ozgey:7 Mesaj
mattika: 6 Mesaj
destinam: 5 Mesaj
fizik: 2 Mesaj
gölge_çiçeği: 2 Mesaj
Kızlar Pazardan - Cumartesiye saydım.
3. Takım Haftalık Mesaj sayımı 29. Ocak - 4. Şubat 2012
se_zen: 26 Mesaj
suhan2: 24 Mesaj
winstonlight: 18 Mesaj
S_A: 15 Mesaj
nihancaccak: 14 Mesaj
yakar76: 10 Mesaj
ejje89: 8 Mesaj
ozgey:7 Mesaj
mattika: 6 Mesaj
destinam: 5 Mesaj
fizik: 2 Mesaj
gölge_çiçeği: 2 Mesaj
gunaydınnn
baskan bende evlenmeden önce 67 kıloydum ve herkes bana cok ıdealdın der yolumuz uzun ama işte bır gun gıdıcek bu kılolar
herkese ıyı pazarlar hava burda harıka 25 derece falan sanırım , ve bız evdeyız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?