Kızlarrr merhaba ben melis çok kilo aldım benide grubunuza alabilirmisiniz zayıflamaya çok uğraşıyorum ama beceremiyorum nasıl zayıflayabilirim.1.60 boyla 57 kiloyum yemek yemeyi çok seviyorum ama zap zayıf mankenler gibi olmak istiyorum 48-50 kiloya düşmek istiyorum.Eğer grubunuzda yer varsa benide alabilirmisiniz
İyi geceler,
Sabah yeşil başlamıştım, akşamı kırmızı bitirdim
Kahvaltı; 1 biber, bir havuç, bir tutam maydanoz
Öğlen: yok
Akşam; 8 tane mercimek köftesi, bir bardak ayran
Ne bu diyet mi diyenleriniz olacaktır, evet saçma sapan bir şey işte.Sözde sabah sebze ile başlayıp sebze ile gidecektim ama yalan oldu. Eşim mercimek köftesi diye tutturunca ben de yaptım, eh onca zahmete değsin yiyeyim dedim.Sözde brokoli yiyecektim.
2-3 gündür kendimi malkoçoğlu moduna sokacağım derken işler ters gitmeye başladı.Ben ısrar edip, inat ettikçe metabolizma bana isyan ediyor resmen.Benki kasım ayında 10 kilo verdim.Tamam suydu, ödemdi bunu tartışmayacağım ama değil eşime yaptığım şeyleri yemek, yeminle tek bir mercimek tanesini dahi pişmişmi diye ağzıma sürmüyordum.Üstünden de 2 ay geçmiş yani, hani gençken yaptıydım o zaman daha iradeliydim falan da değil arkadaş ya, tam 2 ay önceydi.Şimdi pişkin pişkin yiyorum valla.
99 yılında part-time çalışmaya başladığımda 70 kiloda güzel bir 40 bedendim.Teyzem bana uzun gri yırtmaçlı bir etek almıştı.Çok kaliteliydi ya da ben iyi muhafaza ettim neyse etek hala duruyor.Aralıkta eteği giydiğimde göbeğim gene fırtlıyordu ama giriyordum içine.Bu gece 8 mercimek ve üzerine içilen 1 litre sudan sonra (ya da bu ara dobişko gibi yedikten sonra) eteğin fermuarı dahi kapanmadı ya.
Ben iradeli olacağım dedikçe, inadına yiyorum, inadına spor yapmıyorum.İrademe hakim olamıyorum.Ben ki geçen ay bir günü 3 kase yoğurtla kapatıp aç yatarken şimdilerde sürekli yemek düşünüyorum.Onca akşam yemeğinden sonra şimdi çikolata olsa da yesem diyorum.Pişkinliğin bu kadarı.
Bu arada yarın derse gideceğim.Bir kaç elbise ve pantalon harici bir şeyim kalmamış dolapta.Hadi evdeyken giyin eşortmanı otur ama şimdi aynı kıyafetle gitmek olmaz, gidip 42 beden almak istemiyorum.Bu gidişle asla 38 de olamayacağımı biliyorum.
Bir off çeksem karşıki şişmanlar bayılır o derece yani.
S_A, geri dönmek üzere ayrıldı, izinli falan gibi şeylerin işleyişi nasıl canım?
Ben en azından 10 gün uzaklaşmak, siteye dahi girmemek istiyorum.
Ama gruptan da çıkarılmak istemiyorum.
Ama bu ara cidden çok sıkıntılıyım bu diyet işinde.Bir türlü motive olamıyorum, ben inat ettikçe iyice batıyorum ve çok mutsuzum.
Bir diyet grubunda olmak ve buna layık olmamak beni kendimden nefret ettiriyor şu ara.
Benim için bu konularda bilgi verir misin?
Herkese hafif ve iradeli bir gün dilerim.
ben de aynı durumdayım az önce peynir ekmek yedim bu saatte
evde olsa daha neler yicektim
biraz takımdan uzak kalmak iyi gelcekse sen sadece bildirime gel, tartılmak istemezsen kilom aynı de.
gitti geldiyle hiç uğraşma. bikaç güne geçer zaten inş.
herkese günaydın
son 2 haftadır bende aynı durun mevcut. iyi başlayıp sonra zıvanadan çıkıyorum. ama dün baya iradeliydim. tartıda verdiklerimi geri aldığımı gördüm .sabah 1 patates öğlene 1 patates ve akşam dışarı çıkınca mecbur kaldım 1 küçük patatesli börek yedim. evdekiler tatlı diye tutturunca revani yaptım ama ağzıma bile ürmedim. aferin bana dedim. açlıktan ölecektim ama 2 portakal yedim.yani eski ben olsa dalardım o tatlıya . börek fazla oldu ama yiyecek hiçbirşey yoktu hazırda . 500 mekik çektim.çok kızgınım kendime. dün emel acarın bir programını seyrettim. kadın 92 kilodan 45 kiloya düşmüş inanamadım . resmen içinden başka bir insan çıkmış.o kadın yaptıysa ben neden yapmayayım. sizler neden yapmayacakmışsınız? yapmayın burda böyle depresyon modundayım yok canım istemiyor, kar yağdı , eşek kaçtı ,palan düştü dersek birbirimizide etkileriz. lütfen herkes silkelensin özüne geri dönsün. bana kızmayın lütfen alınmayın da . niyetim kırmak değil . ama bırakamayız. aylardır emek veriyoruz.boşuna mı gidecek herşey bende aynı durumdaydım belki yarın aynı piskolojiye gireceğim ama bugün öyle hissetmiyorum . lütfen kızlar .bırakmayalım.sizlerde bırakmayın. akşam çok yediysen diğer öğün toparlarsın .hepten bırakmayın. bazen bir sözcük bir hareket bile insanı gaza getirir. arkadaşlar hadi everi bady(winston bak ingilizcem çok kötü sana ihtiyaç var )
kızacak bişey yok canım sen doğruları sölemişsin ne desen haklısın bazen gereksiz bahaneler buluyoruz kendimize ve sonrada suçu başka şeylere atıyoruz.
takımca silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyo vallaha ben kendi adıma sölüyorum bu gün benim için yeni bi gün sporada başlıyorum artık umutsuz olmak yok dediğin gibi verenler nasıl veriyo onlar insan değilmi onların canı bişey istemiyomu ama irade meselesi bu kendimizi tutmamız gerekiyo.
radikal diyetler yapmayada gerek yok aslında yediklerimize dikkate edicez ve spor yapıcaz bu kadar.
bakıyorum yapmamız gereken sabah normal bir kahvaltı öğlene az pilav veya makatna etli birşey salata akşam sebze yemeği ve yoğurt
aslında çok basit . Zor olan kendimize hakim olmak . Haftanın bir günü kendimize izn verelim . Ogün tatlı yemek isteyen hamur çamur ne yemek istiyorsak ondan abartmadan yiyelim ki devamlı gözümüz aç gezmeyelim sorun gözümüzün açlığı yada benim sorunum o.
kızlar ben bismillah dedim başladım artık yerimde saymaya niyetim yok hadi bakalım ben topluyorum kendimi salmayalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?