Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
4 adet yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara öğün:3 yk light yoğurt
öğle:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
akşam:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

Kızlarrr merhaba ben melis çok kilo aldım benide grubunuza alabilirmisiniz zayıflamaya çok uğraşıyorum ama beceremiyorum nasıl zayıflayabilirim.1.60 boyla 57 kiloyum yemek yemeyi çok seviyorum ama zap zayıf mankenler gibi olmak istiyorum 48-50 kiloya düşmek istiyorum.Eğer grubunuzda yer varsa benide alabilirmisiniz

Selam, umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Başkan bir bakar boş yer varsa sana haber veririr.

İyi geceler,

Sabah yeşil başlamıştım, akşamı kırmızı bitirdim
Kahvaltı; 1 biber, bir havuç, bir tutam maydanoz
Öğlen: yok
Akşam; 8 tane mercimek köftesi, bir bardak ayran

Ne bu diyet mi diyenleriniz olacaktır, evet saçma sapan bir şey işte.Sözde sabah sebze ile başlayıp sebze ile gidecektim ama yalan oldu. Eşim mercimek köftesi diye tutturunca ben de yaptım, eh onca zahmete değsin yiyeyim dedim.Sözde brokoli yiyecektim.

2-3 gündür kendimi malkoçoğlu moduna sokacağım derken işler ters gitmeye başladı.Ben ısrar edip, inat ettikçe metabolizma bana isyan ediyor resmen.Benki kasım ayında 10 kilo verdim.Tamam suydu, ödemdi bunu tartışmayacağım ama değil eşime yaptığım şeyleri yemek, yeminle tek bir mercimek tanesini dahi pişmişmi diye ağzıma sürmüyordum.Üstünden de 2 ay geçmiş yani, hani gençken yaptıydım o zaman daha iradeliydim falan da değil arkadaş ya, tam 2 ay önceydi.Şimdi pişkin pişkin yiyorum valla.

99 yılında part-time çalışmaya başladığımda 70 kiloda güzel bir 40 bedendim.Teyzem bana uzun gri yırtmaçlı bir etek almıştı.Çok kaliteliydi ya da ben iyi muhafaza ettim neyse etek hala duruyor.Aralıkta eteği giydiğimde göbeğim gene fırtlıyordu ama giriyordum içine.Bu gece 8 mercimek ve üzerine içilen 1 litre sudan sonra (ya da bu ara dobişko gibi yedikten sonra) eteğin fermuarı dahi kapanmadı ya.

Ben iradeli olacağım dedikçe, inadına yiyorum, inadına spor yapmıyorum.İrademe hakim olamıyorum.Ben ki geçen ay bir günü 3 kase yoğurtla kapatıp aç yatarken şimdilerde sürekli yemek düşünüyorum.Onca akşam yemeğinden sonra şimdi çikolata olsa da yesem diyorum.Pişkinliğin bu kadarı.

Bu arada yarın derse gideceğim.Bir kaç elbise ve pantalon harici bir şeyim kalmamış dolapta.Hadi evdeyken giyin eşortmanı otur ama şimdi aynı kıyafetle gitmek olmaz, gidip 42 beden almak istemiyorum.Bu gidişle asla 38 de olamayacağımı biliyorum.

Bir off çeksem karşıki şişmanlar bayılır o derece yani.

S_A, geri dönmek üzere ayrıldı, izinli falan gibi şeylerin işleyişi nasıl canım?
Ben en azından 10 gün uzaklaşmak, siteye dahi girmemek istiyorum.
Ama gruptan da çıkarılmak istemiyorum.
Ama bu ara cidden çok sıkıntılıyım bu diyet işinde.Bir türlü motive olamıyorum, ben inat ettikçe iyice batıyorum ve çok mutsuzum.
Bir diyet grubunda olmak ve buna layık olmamak beni kendimden nefret ettiriyor şu ara.
Benim için bu konularda bilgi verir misin?

Herkese hafif ve iradeli bir gün dilerim.

ben de aynı durumdayım az önce peynir ekmek yedim bu saatte
evde olsa daha neler yicektim
biraz takımdan uzak kalmak iyi gelcekse sen sadece bildirime gel, tartılmak istemezsen kilom aynı de.
gitti geldiyle hiç uğraşma. bikaç güne geçer zaten inş.

sabah 59.1 çıktım. hadi tartıyı umursamadım diyelim, göbek benden önde gidiyo. evde taytla durmak istemedim bugün, bacaklarımı biri şişirmiş sanki.
spora başlayınca geçicek bu durum diye düşünüyorum. ama spora vakit de yok gibi okul yoğun bu hafta.
çizelgeyi değiştirmek bildirim yapmak hiç içimden gelmiyo.
biz takım olarak izin mi alsak acaba

Yok perşembeden beri kendimi toplamaya çalışıyorum ama ben ısrar ettikçe işler ters gidiyor, her geçen güne daha hafif uyanayım derken 78leri de görüp geçmeye başladım.Bilmiyorum dönemsel belki de.Eşimin iş stresi beni etkiledi falan derken kar yağdı, yağmur yağdı benim bahaneler aldı başını gitti şimdi 10 gün sonra da regl olup şişersem oh suyundan da koy olacak.

S_a da baksın da benim kilom aynı diye eğer 2 bildirim haftasında beni idare edebilirse, ya da izinli gösterip artık ne yapılırsa bir 2 hafta diyet ve bu siteden uzaklaşmak istiyorum.

Hepinize iyi geceler, sabahınız hafif olsun inşallah.

S-A,

Seni zora sokmamak için kendi işimi araştırdım

4 - "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımızın kilosu döndüğünde nasıl bildirilecek?

ÖNEMLİ : Yarışmacı kilo alarak veya kilo vererek döndüğünde aynı kurallar işletilecektir.

Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo

Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir.

Örnek: Ayşe ve Fatma 190. etapta geri dönmek üzere ayrıldılar. Ayşe 70, Fatma 60 kilo. İkisi de, 5 hafta sonra yani 195. etapta geri döndüler.
Ayşe ara verdiği dönemde 2 kilo verdi ve 68 kilo olarak geri döndü:
Fatma ise bu dönemde 1 kilo aldı ve 61 kilo olarak döndü.

Ayşe ( 70 / 68 / 0,4 / %0.57)
Fatma ( 60 / 61 / -0,2 / -%0.33)

Beni geri dönmek üzere ayrıldı diyerek önümüzdeki 2 bildirimde de eski kilomla bildirip idare edebilir misin?
10 şubat ve 17 şubat bildirimlerinde olmayacağım.
24 şubat için 23 ünde (perşembe) güncel kilomu bildirsem sorun olmaz sanırım ?
Teşekkürler.

günaydın kızlaarrrr

kaptanım canım benim eline sağlık liste için teşekkürler bende 2. olmuşum bu arada sevindim
hafta sonu hiç giremedim çocuklar ev falan derken koşuşturmayla geçtii.
hafta sonu kendimi frenlemeye çalıştım ama genede arada kaçamaklarım oldu yanlız akşamları hiç yemek yemedim o şekilde dengelemeye çalıştım bu hafta artık inşallah biraz verebilirim.
havalarda ısınmaya başladı inşallah bundan sonra daha iyi kilo verirriz kış psikolojisi insanı boğuyo yemek istiyosun sürekli.

Son düzenleme:
herkese günaydın
son 2 haftadır bende aynı durun mevcut. iyi başlayıp sonra zıvanadan çıkıyorum. ama dün baya iradeliydim. tartıda verdiklerimi geri aldığımı gördüm .sabah 1 patates öğlene 1 patates ve akşam dışarı çıkınca mecbur kaldım 1 küçük patatesli börek yedim. evdekiler tatlı diye tutturunca revani yaptım ama ağzıma bile ürmedim. aferin bana dedim. açlıktan ölecektim ama 2 portakal yedim.yani eski ben olsa dalardım o tatlıya . börek fazla oldu ama yiyecek hiçbirşey yoktu hazırda . 500 mekik çektim.çok kızgınım kendime. dün emel acarın bir programını seyrettim. kadın 92 kilodan 45 kiloya düşmüş inanamadım . resmen içinden başka bir insan çıkmış.o kadın yaptıysa ben neden yapmayayım. sizler neden yapmayacakmışsınız? yapmayın burda böyle depresyon modundayım yok canım istemiyor, kar yağdı , eşek kaçtı ,palan düştü dersek birbirimizide etkileriz. lütfen herkes silkelensin özüne geri dönsün. bana kızmayın lütfen alınmayın da . niyetim kırmak değil . ama bırakamayız. aylardır emek veriyoruz.boşuna mı gidecek herşey bende aynı durumdaydım belki yarın aynı piskolojiye gireceğim ama bugün öyle hissetmiyorum . lütfen kızlar .bırakmayalım.sizlerde bırakmayın. akşam çok yediysen diğer öğün toparlarsın .hepten bırakmayın. bazen bir sözcük bir hareket bile insanı gaza getirir. arkadaşlar hadi everi bady(winston bak ingilizcem çok kötü sana ihtiyaç var )

bu günkü menüm
sabah:
1 dilim ekmek,5 yeşil zeytin,1 parça yy peynir,2 dilim domates,1/2 y.biber
ara:
1 f. nescafe(şekersiz)
öğlen:
manta(sote)
2 yk bulgur pilavı
ara:
1 elma, 1/2 portakal
akşam:
1 kase yoğurt
bu gün itibari ile spora başlıyorum 100 mekik ve 15 dk pilates
2 lt su
ara:
bitki çayı

arkadaşlar saçmalamış olabilirim ama kimseninde gitmesini istemiyorum 2 haftalığına bile olsa. ya hiç geri dönmezseniz ya verilenler geri alınırsa .

kızacak bişey yok canım sen doğruları sölemişsin ne desen haklısın bazen gereksiz bahaneler buluyoruz kendimize ve sonrada suçu başka şeylere atıyoruz.
takımca silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyo vallaha ben kendi adıma sölüyorum bu gün benim için yeni bi gün sporada başlıyorum artık umutsuz olmak yok dediğin gibi verenler nasıl veriyo onlar insan değilmi onların canı bişey istemiyomu ama irade meselesi bu kendimizi tutmamız gerekiyo.
radikal diyetler yapmayada gerek yok aslında yediklerimize dikkate edicez ve spor yapıcaz bu kadar.

herkese günaydın,

dukan kitabımı aldım hafta sonu atak bölümünü okudum şun yapmaya başladım bakalım sonuç ne olacak hafta sonu uzun bir süre yiyemeyeceğim için meyve yedim :) bakalım ne kadar süre becerebileceğim kızlar

bakıyorum yapmamız gereken sabah normal bir kahvaltı öğlene az pilav veya makatna etli birşey salata akşam sebze yemeği ve yoğurt
aslında çok basit . zor olan kendimize hakim olmak . haftanın bir günü kendimize izn verelim . ogün tatlı yemek isteyen hamur çamur ne yemek istiyorsak ondan abartmadan yiyelim ki devamlı gözümüz aç gezmeyelim sorun gözümüzün açlığı yada benim sorunum o.

kesnlikle sana özel bişey değl gözümüz aç bütün sorun ondan kaynaklanıyo bide çok sert diyetler yapmaktan kaynaklanıyo bi anda herşeyi kesersen daha sonra en ufak zaafta önümüze ne gelirse yiyoruz ve verdiğimiz 1 kilo hooopppp 2 kilo olarak geri dönüyo.herşeyden yemek ama az yemek gerekiyo.
Bide en önemlisi sporla + diyet yapmak gerekiyo yani ikiside tek başına bi işe yaramıyo ikisi bi arada yürütülücek.
Bunları hepimiz ezbere biliyoruz artık ama iş bunları hayata geçirebilmek ama olucak olucak öyle yada böyle olucak.

Kızlar ne ara dağıldınız bu kadar. Heyttt. Ne oluyor orada.
Başkan mutsuz,
Mattika 59 olmuş ( ne ara oldu anlamadım)
Winstonlight tam umutsuz.
Yakışıyormu kızlar size hiç. Ya da bize. Bende dün çok yedim. ama bugün kalktım ve special k yedim. Çok tokum. Öğlende onu yiyp akşama sebze falan yiycem. Canım tatlı da istemiyor.
Ben de geçen hafta ayrılsam mı ara mı versem diye yazmıştım ama benim kandırılmaya ihtiycaım vardı ve siz beni hemen hemen kandırdınız.
winston sana ne yapacız. Ben seinin espirilerine çok alıştım. Ve inan ki ben çok üzüldüm. Sensiz düşünmek istemiyorum buraları. Senin malkoçoğluluk yapmanı ve 1000 mekiklerini özledim. Bak benim mekik aletim bile yok ama ben izne ayrılıcam diyomuyum. Sen kal ben sana sauna eşofmanı gönderiyim bi de zayıflatıcı aykkabımı.
Hadi benimle special k diyeti yap. Hem aç da kalmayız. Bak gidersen biz 48 lilikler dönüşte olamayabiliri z burada. Zayıflar gideriz benden söylemesi. Sonra sende arkamızdan ağlar durursun. Keşke gitmeyeydim bu kızlar ne yaptılar böyle diye. Bak sonra söylemedi dime.

Mattika bacım senin bünyede alıştı organik yemeğe ya o yüzden oldu öyle. Sen kesin beyaz un falan yedim o da seni şişirdi.
Sen dön organik beslenmeye. Özgür süt falan iç. hemen verirsin. Aramızda bi sen sağlıklı besleniyorsu (gerçi artık ejje, nihancacak ve özgey de var) Yine de en sağlıklı ve organik sen varsın. Şimdi bak sen böyle yiyince bize de laf edemiyorsun bizde yedikçe yiyoruz.
AAAAAA winston suçluyu buldum. Evet biz hep mattika yüzünden kilo aldık. O yemeğe başladı bize laf etmeyi bıraktı bizde korkusuzca yemeğe başladık.
Ya da takımımıza nazar değdi.

Hadi ama kızlar yaaa.

Hadi ama kızlar.

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inş
bu hafta düzenli bildirime başlıcam ve üstümdeki ağırlıktan kurutulacam dün sabah patates kızartması yedim pişman değilim çok uzun süredir yemiyrdum çok canım istedi ama öğle 4 ceviz ve çay akşamda bişi yemedim öle telafi ettim günü die düşünüyorum bugünden itibarende akşamları dayanabilirsem yemicem dayanamazsam çok hafif atlatmaya çalışacam...
winstonum sen bilirsin ama bence uzak kalmak iyi gelmicek çünkü ben 2-3 haftadır arada gelip yazılanları okuyorum pek paylaşımda bulunmuyordum sonuç ortada 69,30 dan 71,20ye çıktım...

kızlar ben bismillah dedim başladım artık yerimde saymaya niyetim yok hadi bakalım ben topluyorum kendimi salmayalaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…