Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
sabah 1 yumurta yarım ekmekle yendi. yarım ekmeğe reçel sürüldü o da yendi. 5 yeşil zeytin . bir demlik çay.benim mide anca doldu.
300 mekik sabah sabah çekildi. moral iyi motivasyon iyi .(son dakika yakarın psikolojisinden bildirildi.)
hadi herkese bol bol hareketli motivasyonlu bir gün arkadaşlar.

kızlar ben bismillah dedim başladım artık yerimde saymaya niyetim yok hadi bakalım ben topluyorum kendimi salmayalaım

Günaydın, ben başaramadım umarım sen başarırısın. Gerçekten kendine hakim olabilirsen bence iyi verirsin.
ama kesinlikle irade istiyor. birde insan sinirli oluyor kendine dikkat et. Sakın kaçamak yapma bacım.

Evet hepimiz kurtulalım ağırlıklarımızdan, evet bir kaç haftadır sende bpek yazmıyorsun ortim. Hadi bol bol yazalım, bol bol eriyelim. Herkes ne kadar çok yazarsa o kadar çok erisin inşallah. Mesaj gönderdikçe yağları da gödnersin inşallah. Herkes çıtır olsun, 38-36-34 beden olsun, nisan da yapılacak 3. takım açık büfe kahvaltı toplantısında yesin yesin kilo alamasın. Herkesler kıskansın. Aminnn

saol cannım başladık bakalım dukan amca doğrumu söylüyor

canım kitaba uyarsan denilenin dışına çıkmazsan kesinlikle veriyosun kilo ben yapamadım bırakmıştım umarım sana uygun bir diyettir çünkü o zaman benle başlayanlardan bakıyorumda arada 13-14 kg verenler var...

öle olcak inş ortim artık burdayım şakır şakır gidicek o yağlar bu sefer kesin kararlıyım buraya yazmak burayı okumak beni motive ediyo birde ctesi regl oldum bu sabah tartıldım gitmiş biraz çok şişmiştim o beni daha kötü etmiş dahada çok yememe sebep olmuştu ama artık yok ...

teşekkürler kızlar...gerçektenmi bana temmuz 10 a kadar 62 olursun demişti hesaplama ben rağzıyım 65 e de valla uymak durumundayım zira göbekli halim hiç hoş değil kesinlikle vermeliyim yaparım dersem irademe sahip çıkıyorum allahın izni ile veriyimde kurtulayım valla dukanı 70 e kadar bile götürsem harika olur herhalde

Tünaydınlar,

Yakar bacım iyi demişsin, az bile demişsin, hiç alınmadım.Haklısın. Oh ne güzel hafif yemiş, sporunu da yapmışsın.

Gölge çiçeği, dediklerin doğru ama ben buraya aktif yazanlardan biriyim yani her gün düzenli takip edip, yazı yazıyorum ama yazdıklarım ya başlangıç menüleri (sonrasında sapıtıyorum) ya da hava civa boş şeyler işte.

Se_zen, dediklerinde haklısın, ben de sizi özleyeceğim.Ayrıca 2 hafta dedim 2 yıl demedim, sizi 2 yıl bıraksam geldiğimde 48lik ütopya hala durur, ondan korkum yok (Sırf eski günler adına sataşıyorum yoksa şu modda herkes buradan mezun olur gider, bir ben kalırımın çok farkındayım)

2 hafta sonra bomba gibi-ilk buraya katıldığım malkoçoğlu gibi- geri dönmek istiyorum.Benim bu süreye çok ihtiyacım var.Diyeti bırakmayacağım, aldıklarımı da verip geleceğim sadece buraya şu an yakışmıyorum, burada durdukça kendimi kötü, pis bir şişko olarak görüyorum.Biraz disiplin kazanıp, geri geleceğim.

S_A onaylamış mı diye bakmaya geldim gene çenem düştü.
Hepinize iradeli, motivasyon dolu ve azimli bir gün dilerim.

bak söz verdin 2 haftasonra burdasın biz yine gelgitlerde oluruz.bizide kendimize getirirsin. kendine iyi bak.

Burası ne oldu böyle ya, yağ, göyaşı, ihanet, ayrılanlar, kavuşanlar, silkelenenler.

Heyyttttt. Malkoçoğlu yok meydan bana kaldı. Çabuk bütün takım kendine gelsin. Heyttttttt. (winston şimdi bakar dayanamaz biliyorum bunları okuyunca kimmiş o benim yerime göz diken diye geri gelir )
Hemen herkes kendine gelmezse ve perşembeye kadar bu takımdan toplam 7 kilo falan gitmezse korkun benden.
Nedir bu yaa.....
AAAAAAAA :18:

Çabuk herkes kalksın bugün kendisi için 45 dk saat spor yapsın bende yapıcam söz. Gece kaç olursa olsun yapıcam kızlar.
Bugün benden ödev size.
AAA gerçekten hergün biri böyle bir şey yapsa ya. Ne biliyim bugün yürüyüş, yarın zorunlu plates, öbür gün birisi 3 bardak yeşil çay, sonraki biri başka bir şey bulsa falan. Nasıl fikrim kızlar.

valla haklısın. türk milletinin kamçısı duvarda asılı olmalıymış. bizde zorlama olmadıkça bir şey yapacağımız yok. güzel olur. ben bugün 45 dk yürüyeceğim. 300 mekik çektim yatana kadar 1000 yapayım.

bende tatile soktuğumuz sporumuza bu hafta döneceğim 1 saat yürüyüş sonra 1 saat hocayla plates step aerobik şeklinde akşam halim kalırsa mekik çekmeye bende çalışırım

Evet benimde bir yolunu bulup yürümem lazım. Kendi verdiğim cezaya sadık kalmalıyım dime ama. Diğer kızlar nerde bugün ya. Hiç gelen giden yok. Mattikada şimdi okulda börek falan yiyordur ilk gün ya bugün. Suhan muhtemelen dağ-tepe geziyordur gene.
Tamam ama diğerleri nerelerdesiniz bakalım.

bugünkü menüm

Saba
1 porsiyon k-flex+süt

Öğle
1 portsiyon k-flex+süt

ara
2 kaşık k-flex+süt

Normal porisyonlar 7 kaşık diyor ben 5 kaşık falan yiyorum o yüzden öğleden sonra ara yaptım acıkmıştım biraz.

bende tatile soktuğumuz sporumuza bu hafta döneceğim 1 saat yürüyüş sonra 1 saat hocayla plates step aerobik şeklinde akşam halim kalırsa mekik çekmeye bende çalışırım

SEn valla 1 saat yürüyüş ve plates yapta mekiği boşver. Sonra hepimizden önce zayıflar kaçarsın buralardan. Hem sonra çok sıkılmayasın. Gerçi benimde vaktim olsa değil 1 saat 3 saat spor yaparım ama vakit yok işte. Neyse yapabiliyorsan hepsini yap. Spor yapmadan önce de bir portakal mandalina falan ye yağ yakımını hızlandırıyormuş.

şuan dukan diyetini yapıyorum atak seyrindeyim o yüzden portakal mandalina yok yaklaşık ekim ayından bu yana böyle spor yapıyorum en az 45 dk yürüyüş yapıyorum hafta 3 gün 2 şer saat niyet,m kaçmak değil ama temmuz 1de görümcemin düğünü var fit bir yenge olmak istiyorum inşallah:18:

evet çok sağlıklı besleniyodum, pirinç un vs sıfırdı. hamurişi yedim de böyle şiştim.
ama ben miyim şimdi suçlu, asıl suçlu kafamdaki hamile miyim yoksa regl mi olcam sorusu.
hamile olmadığımı biliyorum, şüphelensem sigara içmem ilk başta, ama yine de stres oldum yedikçe yiyorum.
hamurişi de sigara gibi bi bağımlılık, aklımda börekler çörekler var sürekli.
bir göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibi. hızla alınca direk göbeğe toplandı, felaket:18:
yarın sabah yürüyüş yapıcam, bi ucundan başlıcam inş böylece.

börek olsa en azından ev yapımı olurdu, pastane poğaçası yedim simit yedim. of off

Bak eğer hamilemiyim diye düşünüyorsan git hemen bir test al akşam yap sabaha regli olursun. 10 yıllık evli birinden tavsiye. Benim çekmecemde hep testler durur. Ne zaman düşünmeye başlasam yaparım sabahta regli olurum. Bu konuya bulabildiğim tek çözüm. Ya da git iğne yaptır ayın 25 günüü benim gibi regli olursun sonra da hamile olma ihtimali bile olmaz. Tabii henüz düşünmüyorsan. Evet ayrıca hamur işi bağımlılık yapıyor kesinlikle. Ama biraz yememeye alışınca da aklına gelmiyor insanın mühim olan o zamanı kazasız belasız atlatmak. Benim kilo alınca hep bacaklarıma gidiyor. Direk oradan alıyorum kiloyu ve en son oradan veriyorum. Pek göbek derdim yok. Üstelik şu an ben 5 aylık hamile iken olduğum kilodayım. Bende yaza düşünüyorum ikinciyi ve bu yüzden 48 kilo olmam çok önemli. Üstelik bir kaç ayda o kiloyu korumam lazım. Neyse ki hamile iken çok fazla kilo almıyorum. Normalde yediğimden daha az yiyorum. Bir de yüzüyorum o yüzden hiçvücutta şişmiyor. İnanın şimdi bile 9 aylık hamile halimden daha kalınım. Hamile iken arkadan bakınca incecik genç kız kıvamında idim. İnsanlar önden görünce şaşırıyordu. Yine öyle olmak istiyorum.

Bugünkü yediklerim

Sabah ve öğlen
Nesfit+ süt= 356 kalori

Akşam
2 parça et= 224 kalori
2 soğan 1 kabak= 106 kalori

toplam= 702 kalori
Belki yarım da elma yerim= 60 kalori

Fena sayılmaz. Ama et çok kalorili ya. Onun yerine sebze yemek lazım.

boş yere test yapmaya uyuz oluyorum. bir de hamile olsam da idrar testlerinde negatif çıkıyo benim.
bebek durumu karışık benim, birkaç denedik düşük oldu. şimdi ya nasip diyorum.
aylarca hamurişi çikolata yemedim, alışınca en iyisi bu, dinç oluyosun. bakalım bi şekilde çıkıcam bu durumun içinden. yiyip yiyip tekrar 70 kilo olcak değilim ya

sen bu defa nesfite sarmışsın, denemediğin şey kalmadı dukan vs. inş seni motive edicek bi sonuç alırsın kısa zamanda.
yoksa usanıyo insan

Merhaba arkadaslar dogum yaptim dondum bugun itibariyla 67 kiloyum sizin de desteginizle bir an once eski kiloma donmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…