Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba arkadaslar dogum yaptim dondum bugun itibariyla 67 kiloyum sizin de desteginizle bir an once eski kiloma donmek istiyorum

haticecim gözün aydın bebeğinin yaşı uzun olsun inşallah
bende ilk çocuğumun doğumundan sonra 65 kiloyla eve dönmüştüm sen merak etme süt verme döneminde çok hızlı kilo verirsin hiç bişey yapmasan bile verebilirsin ufak tefek dikkat edersen hamile kaldığın kiloya hemen düşersin canım.

sezen vallaha bilmişin evet dün öğleden sonra gene göreve çıktım dağ bayır dolaştım aslında ben spor yapmasamda olur ha (
birazdan gene çıkıyorum dışarda deli gibi kar yağıyo ay gene psikolojim alt üst oldu

sabah hadi kar var arabayı çıkarmıyayaım yürüyerek gideyim dedim ama nerden dedim bizim evin olduğu yer baya bi yokuş ilk yokuştan indim ikinci yokuşa gelince bir adım atmamla kendimi yerde buldum popo üstü oturdum yere ellerimle destek yapayım dedim ama bu sefer ellerimde gitti ay çok kötüydü ya bide etrafımda bi sürü insan rezil olduğumamı yanayım canımın acısınamı Allah günah yazmasın ama nefret geldi artık şu kardan ya dün ne kadar güzeldi hava bu gün gene her yer bembeyaz
bakalım bi tarafımı kırmadan gelirsem araziden çok iyi yani akşam gelince kolum bacağım kırıldı kızlar diye yazarsam hiç şaşırmayın yani

Merhaba arkadaslar dogum yaptim dondum bugun itibariyla 67 kiloyum sizin de desteginizle bir an once eski kiloma donmek istiyorum

hayırlı olsun bebeğin. allah analı babalı büyütsün. topiğimizin artık bir bebeğide oldu kızlar

böyle havada ne diye göreve gönderirler ki. hem bu kadar acil olan ne ? bu mevsimde herkes bir defada olsa popoyu asfalta yapıştırır. rezil olacak bir şey yok. sen dua et bir yerin kırılmamış. geçen hafta bir arkadaşım kalçasını çatlattı. kızcağız perişan valla .alçıyada almamışlar öyle çekiyor. ( bizimkilerdeki cemil gibi oldum)canım dikkat valla.geçmiş olsun .

herkese günaydın.
sabah 1 yumurta bir dilim kendi yaptığım ekmeğim
1 tatlı k. reçel 1 tatlı k. t.pekmez. 5 yeşil zeytin
öğlene bir parça tavuk salata
akşam karnabahar haşladım dün akşamda onu yedim.
sabah 300 mekik akşama kadar 1000 e tamamlanacak.
yürüyüş yapmak istiyorum ama dizim de menüsküs var bu aralar baya ağrıyor.
yürüyüşü erteledim.mekik çekiyorum sadece..
herkese kolay gelsin.

tbr ederim canım bebeğini sağlıcakla büyüt inş fazlalıklarıda bir an önce atarsın...

geçmiş olsun aman canım dikkat et valla ben minik minik adımlarla yürüyorum düşücem die korkuyorum geçen arkadaşım çok kötü düştü yanımda ondan beridir daha bir dikkat ediyorum

benim dünkü menü
sabah
az sucuklu yumurta, 2-3 ç.kaşığı reçel, az krem peynir
3 dilim ekmek, 1 bardak çay
öğle saat 15,30da yedim
1 tabak fasulye, 1 tabak bamya, 6-7 kaşık erişte, 2 dilim ekmek
akşam 7,30 gibi
1 kase çorba, 2 dilim ekmek
su 1,5-2 lt
spor yok

günaydın arkadaşlar;

topiğe bebeiş gelmiş hayırlı olsun anneli babalı güzel nasipli bir bebiş olsun doğumdan sonra kilolar gidiyor sonrası zor sonra süt olsun diye dikkatli yemek lazım benim gibi 95 lere vurana kadar beklememk lazım işte dünkü menüm ;

sabah : 1 yumurta 1 kakaolu süt
öğlen 4 köfte ayran
ara kakaolu süt
ara 1 kase yoğurt baharatlı
akşam kızarmış tavuk yağsız
1 çay

2 lütre su 2 fincan yeşil çay
1 saat yürüryüş 1 saatte hocayla spor

bu kadar

Tesekkur ederim canim ben ilkinde biraz zor vemistim ama emziremedim sutum olmadi bunda daha iyi gibi tatlilardan uzak durabilsem
hayırlı olsun bebeğin. allah analı babalı büyütsün. topiğimizin artık bir bebeğide oldu kızlar
Amin canim sagol

Gecmis olsun canim dikkat et kendine kisin yokuslar hic cekilmiyor ben korkudan disari cikamiyorum

HATİCE_84 canım allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun, hayatı boyunca hep gülsün bi de gazsız olsun inşallah. Ben çok çektim kızımdan. doğumda kaç kilo gitti şekerim. Bebişimizin adı ne.

suhan çok geçmiş olsun canım, haklısın valla insan düşünce çok utanıyor, aslında bu kadar doğal bir şeye niye böyle bir tepki veriyoruz bilmem. Herkesin başına illaki geliyor, dikkat et canım kendine. Biz burada ne kadar eziyet olsa da kar gelsin diye bekliyoruz valla.

günaydın canım,
dukanda kakaolu süt varmıydı, diyet falandır herhalde, Birde yulaf kepeğini yemelisin, yoksa daha zor oluyor ve kabız yapıyor dukan diyeti. Kipa da gördüm geçen gün doğalsan yulaf kepeğini, 5 tl gibi bir şeydi fiyatı da. Tadı da güzel hemde bir sürü şey yapılabiliyor, kısır, kek falan yapabiliyorsun kepeğin olursa. Menünde sütü bilmiyorum yani yağsız ve şekersiz ise dukana gayet uygun görünüyor, umarım istediğin sonucu alırsın.

hoşgeldin canım bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun inş.
yerimiz var heralde. S_A kaptanımız alır seni listeye.

canım geçmiş olsun.. rezil olmayı boşver sen iyi ol da.
1 aydır kar var burda. bahar gelince çok mutlu olcam ben de.

kahvaltımı yazayım
1 yumurta
2 dilim peynirli tost
2 zeytin
1 tk reçel

yazayım da makul miktarda yerim belki yazınca.
of off spor da yalan oldu bugün yine.
şişmanım çok

merhaba canım,

evet diyetti yulaf kepeğide dün akşam aldım bu akşam eve gidince bişeyler yapıcam ondan bu gün yine pınarın %0 yağ olan diyet sütünden aldım içine nescafe attıım şekersiz içtim sütte iyi oluyor tok tutuyor bir blog buldum tarifleri alıp bu akşam uygulayacağım

Sagol canim 70 olmustum 3 kilo gitmis sadece Emir koyduk adini

merhaba arkadaşlar suhanı göreve gönderenlere kızarken bende gittim.dışarı buz gibi .kardeğil buz yağıyor. haşlanmış karnabaharı ve bol limonlu turp salatası yedim geldim. herkese hafif kaçamaksız bir gün dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…