Merhaba arkadaslar dogum yaptim dondum bugun itibariyla 67 kiloyum sizin de desteginizle bir an once eski kiloma donmek istiyorum
Evet benimde bir yolunu bulup yürümem lazım. Kendi verdiğim cezaya sadık kalmalıyım dime ama. Diğer kızlar nerde bugün ya. Hiç gelen giden yok. Mattikada şimdi okulda börek falan yiyordur ilk gün ya bugün.Suhan muhtemelen dağ-tepe geziyordur gene.
Tamam ama diğerleri nerelerdesiniz bakalım.
bugünkü menüm
Saba
1 porsiyon k-flex+süt
Öğle
1 portsiyon k-flex+süt
ara
2 kaşık k-flex+süt
Normal porisyonlar 7 kaşık diyor ben 5 kaşık falan yiyorum o yüzden öğleden sonra ara yaptım acıkmıştım biraz.
Merhaba arkadaslar dogum yaptim dondum bugun itibariyla 67 kiloyum sizin de desteginizle bir an once eski kiloma donmek istiyorum
sabah hadi kar var arabayı çıkarmıyayaım yürüyerek gideyim dedim ama nerden dedim bizim evin olduğu yer baya bi yokuş ilk yokuştan indim ikinci yokuşa gelince bir adım atmamla kendimi yerde buldum popo üstü oturdum yere ellerimle destek yapayım dedim ama bu sefer ellerimde gitti ay çok kötüydü ya bide etrafımda bi sürü insan rezil olduğumamı yanayım canımın acısınamı Allah günah yazmasın ama nefret geldi artık şu kardan ya dün ne kadar güzeldi hava bu gün gene her yer bembeyaz
bakalım bi tarafımı kırmadan gelirsem araziden çok iyi yani akşam gelince kolum bacağım kırıldı kızlar diye yazarsam hiç şaşırmayın yani
sabah hadi kar var arabayı çıkarmıyayaım yürüyerek gideyim dedim ama nerden dedim bizim evin olduğu yer baya bi yokuş ilk yokuştan indim ikinci yokuşa gelince bir adım atmamla kendimi yerde buldum popo üstü oturdum yere ellerimle destek yapayım dedim ama bu sefer ellerimde gitti ay çok kötüydü ya bide etrafımda bi sürü insan rezil olduğumamı yanayım canımın acısınamı Allah günah yazmasın ama nefret geldi artık şu kardan ya dün ne kadar güzeldi hava bu gün gene her yer bembeyaz
bakalım bi tarafımı kırmadan gelirsem araziden çok iyi yani akşam gelince kolum bacağım kırıldı kızlar diye yazarsam hiç şaşırmayın yani
Tesekkur ederim canim ben ilkinde biraz zor vemistim ama emziremedim sutum olmadi bunda daha iyi gibi tatlilardan uzak durabilsemhaticecim gözün aydın bebeğinin yaşı uzun olsun inşallah
bende ilk çocuğumun doğumundan sonra 65 kiloyla eve dönmüştüm sen merak etme süt verme döneminde çok hızlı kilo verirsin hiç bişey yapmasan bile verebilirsin ufak tefek dikkat edersen hamile kaldığın kiloya hemen düşersin canım.
Amin canim sagolhayırlı olsun bebeğin. allah analı babalı büyütsün. topiğimizin artık bir bebeğide oldu kızlar
tbr ederim canım bebeğini sağlıcakla büyüt inş fazlalıklarıda bir an önce atarsın...
Amin canim insallah
geçmiş olsun aman canım dikkat et valla ben minik minik adımlarla yürüyorum düşücem die korkuyorum geçen arkadaşım çok kötü düştü yanımda ondan beridir daha bir dikkat ediyorum
günaydın arkadaşlar;
topiğe bebeiş gelmiş hayırlı olsun anneli babalı güzel nasipli bir bebiş olsun doğumdan sonra kilolar gidiyor sonrası zor sonra süt olsun diye dikkatli yemek lazım benim gibi 95 lere vurana kadar beklememk lazım işte dünkü menüm ;
sabah : 1 yumurta 1 kakaolu süt
öğlen 4 köfte ayran
ara kakaolu süt
ara 1 kase yoğurt baharatlı
akşam kızarmış tavuk yağsız
1 çay
2 lütre su 2 fincan yeşil çay
1 saat yürüryüş 1 saatte hocayla spor
bu kadar
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun inş.Merhaba arkadaslar dogum yaptim dondum bugun itibariyla 67 kiloyum sizin de desteginizle bir an once eski kiloma donmek istiyorum
canım geçmiş olsun.. rezil olmayı boşver sen iyi ol da.sabah hadi kar var arabayı çıkarmıyayaım yürüyerek gideyim dedim ama nerden dedim bizim evin olduğu yer baya bi yokuş ilk yokuştan indim ikinci yokuşa gelince bir adım atmamla kendimi yerde buldum popo üstü oturdum yere ellerimle destek yapayım dedim ama bu sefer ellerimde gitti ay çok kötüydü ya bide etrafımda bi sürü insan rezil olduğumamı yanayım canımın acısınamı Allah günah yazmasın ama nefret geldi artık şu kardan ya dün ne kadar güzeldi hava bu gün gene her yer bembeyaz
günaydın canım,
dukanda kakaolu süt varmıydı, diyet falandır herhalde, Birde yulaf kepeğini yemelisin, yoksa daha zor oluyor ve kabız yapıyor dukan diyeti. Kipa da gördüm geçen gün doğalsan yulaf kepeğini, 5 tl gibi bir şeydi fiyatı da. Tadı da güzel hemde bir sürü şey yapılabiliyor, kısır, kek falan yapabiliyorsun kepeğin olursa. Menünde sütü bilmiyorum yani yağsız ve şekersiz ise dukana gayet uygun görünüyor, umarım istediğin sonucu alırsın.
HATİCE_84 canım allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun, hayatı boyunca hep gülsün bi de gazsız olsun inşallah. Ben çok çektim kızımdan. doğumda kaç kilo gitti şekerim. Bebişimizin adı ne.
Sagol canim 70 olmustum 3 kilo gitmis sadece Emir koyduk adini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?