Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sagol canim 70 olmustum 3 kilo gitmis sadece Emir koyduk adini

Hayırlı olsun yeniden, allah analı, babalı büyütsün.
3 kilo az gitmiş gerçekten, Benimde 4 kilo gitmişti, çok üzülmüştüm millet bir geliyor 10 kilo, 7 kilo gitti diye. Bende acaba içimde bir parçasını falan mı unuttular diye kara kara düşünmüştüm.

kahvaltımı yazayım
1 yumurta
2 dilim peynirli tost
2 zeytin
1 tk reçel

yazayım da makul miktarda yerim belki yazınca.
of off spor da yalan oldu bugün yine.
şişmanım çok

Mattika hocam, hem tost hem yumurta olmuş mu hiç. Reçel de var. Ohhh. böyle yemeğe devam edersen 60'a çıkarsın tekrar haberin olsun. :26: dost acı söylermiş. napalım. Ben yapamasam da sen yap bari.

Benim listem. Canım listem, tatlı listem de burada

sabah
k-flex+süt

öğlen
k-flex+süt

Ara
2 kaşık k-flex+süt (daha yemedim ama yemeği düşünüyorum)

akşam
muhtemelen sebze yerim

spor: öğlen arasında leslie bacı ile 3 mil yürüdüm. (çalışan annelerin hali, öğlen arasında k-flex yiyp üzerine spor yapıp akşam evde kızıyla yakalamacılık oynarken dağınık odalardan kıyfetleri kapıp banyoya kadar koşmak, bir taraftan bulaşık yıkayıp diğer taraftan sürekli salona koşup, agucuk, gugucuk yapıp, mutfakla salaon arasında 10 tur atmak, sabah bir taraftan saçına fön çekmeye çalışıp diğer taraftan makine ile kızına oyunlar yapmak. Ahhh ahhh bu liste böyle uzar gider. Efkarlandım. )

maalesef o liste uzar gider.maalesef yıpranan hep bizler oluyoruz. kariyerde yapıyoruz çocukda. onun yanında birde bizde çok iyi ev hanımıyız deyip yemek çamaşır derken kendimizi paralıyoruz.

akşama tavuk haşlamıştım. akşam onu yiyeceğim. çok acıkırsam 1 portakal yiyebilirim.
herkese hayırlı akşamlar . yarın görüşmek üzere.

Mattika hocam, hem tost hem yumurta olmuş mu hiç. Reçel de var. Ohhh. böyle yemeğe devam edersen 60'a çıkarsın tekrar haberin olsun. :26: dost acı söylermiş. napalım. Ben yapamasam da sen yap bari.
60 ı geçtiğimi hissediyorum bile. tartılmıyorum. simit yiyerek intihar etmeyi denedim bugün olmadı

Selam kızlar akşam yemeğimi de yedim
Sardalya (tavada az yağlı)
1 kase kısır
roka

Kısır olmasa iyiydi. Sardalya nın pek yağı yoktu. Ayrıca pek sevmedim de. Hamsi daha lezzetli. Kısır çok mu kalorilidir acep.

bulgur pirince una göre zararsız. glisemik indeksi düşük. az hareket etsen yakarsın çok yememişsin zaten.

herkese günaydın güzel bir gün diliyorum.
dün akşamı hafif geçidim. haşlanmış tavuk 2 yk bulgur pilavı ve salata
200 mekik aanca çektim. inanılmaz bir baş ağrısıyla uğraştım bütün gece .hani derler ya düşmanımın başına gelmesin . aynen öyle. eşim açlıktandır diyip epey söylendi . bir küçük gofret yedim.gne geçmedi . bütün gece uğraştım. sabah hala var gibi.
kahvaltım en az 10 yeşil zeytin 2 çatal peynir. 2 tk reçel 1 dilim tam buğ.ekmeği
öğlene 8 ağrıdan ölmezsem )haşlanmış tavuk ve salata
akşama karnabahar haşlama yoğurt
sabah bu halde yine 300 mekik çektim. mattika simitle bende mekikle intihara teşebbüs ediyorum.
akşam vasiyetimi bile söyledim. eşime üey anne ile beraber yaşatma çocuklarımı bizimkiler çok yaramaz kimse çekmez diye vasiyet bile yazdım.
hadi herkese sağlıklı bol hareketli bir gün arkadaşlar.

günaydınlarrr
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, az reçel, az peynir, 3 dilim ekmek ,1 bardak çay
öğle
1,5 tabak barbunya, salata
akşam
1 tabak taze fasulye
sonrasında
2 ceviz, 7-8 fındık
bununda sonrasında
meyve
su 3lt
spor yok

başağrısı çok kötü ediyo insanı bende migren var o yüzden çok iyi bilirim geçmiş olsun..

Günaydın, çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine. Açlıktan olacağını düşünmüyorum o kadar baş ağrıtacak kadar aç kalmıyoruz. dün dışarıdaydın ya soğuk hava çarpmıştır. Mekiğe de ara ver biraz bu ne hırs böle. Başı ağrıyor bir taraftan da hala mekik çekicem diye uğraşıyor.

günaydın,

dukanla bu gün 3. günüm dün 2 günümde menümde şöyle idi ;

sabah;

1 haşlanmış yumurta
1 hindi füme
1 jambon
1 light peynir

ara ;
1 light süt

öğlen

bir kase yoğurt

ara

bir kase yoğurt

akşam

1 yumurta
az et

günaydın kızlar vallaha dün çok kötüydü hala kendime gelemedim yolda kaldık bi köye gittik biraz orda bekledik sonra gene yola çıktık bu arada yanımdaki arkadaş düştü şimdi hastaneye gitti kız, boynunda bi sorun oldu ay anlıcanız çok kötü bi gündü akşam 5 te zor gidebildim eve bi duş aldım belki kendime gelebilirim diye ama nafile hala açılamadım sabah kalktığımda bütün kemiklerim ağrıyodu(
bu gün gene deli gibi kar yağıyo hiç durmuyo ya napıcaz böle bilmiyorum okullarda tatil oldu burda ama bize tatil yok malesef((
sabah sabah ne kadar karamsarlık varsa üstümde nasıl düzelirim bilmiyorum.
sabah hızlı hızlı kahvaltı yaptım çok az ekmek ve 1 parça peynirle onun dışında bişey yemedim öğlende eve nasıl giderim bilmiyorum ay kaldım böle buralarda sinirlerim bozuldu.

mattikacım sende intihar falan edeyim deme sakın aramızda en iradeli sendin biz seni örnek alıyoruz sende böle sölersen biz şimdiden ölelim.
aldığın kilolarıda dert etme kalıcı değildir onlar hemen verirsin tatillerde banada oluyo öle ama dikkat edince hemen geri veriliyo.

geçmiş olsun. dün bende dışarıdaydım. resmen her yerim buz kesti. arabada da ısırıcı çalışmayın ca mahvoldum. gittiğim toplantı salonunda oturduğum yerde tam klimanın altı. sanırım soğuk ve gürültü beni mahvetti. zaten migren var o tetikledi.
valla sizde tepkinizi koyun bu karda kışda çıkmayın. bu kadar acil ne varki . sezon ölü sezon zaten.

ben itiraf ediyorum.perşembe tartıldım 64,700 pazartesi sabah tartıldım 66,200
krize girdim resmen .ben ne yapmışım ya . haftasonu gelsin yaşpastalar gitsin börekler . inanın hırsımdan öfkemdem delirdim resmen. 3 gündür haşlama yiyorum sabah tartıldım 64,700 olmuşum biraz kendime geldim. yani ne kadar mekik çeksem az bana . salak gibi sanki 45 kiloymuşum gibi yaş pasta yedim hemde 2 gün üst üste. sonuç 66,200. onun için kendime çok kızgınım 60 olanakadar sadece haşlama ceza bana .

Canım ya sizin niye her gün görev var. Sen işini söylemiştin sankim ama ben hatırlamıyorum, devlette çalışıyordun galiba, karda kışta arazi mi kalıyor da siz araziye çıkıyorsunuz anlamadım. Biraz insaflı olmaları lazım. Birde bayansınız yani kar kış demeden ha bire bir yerlere git. YAzık valla size de.

valllaha sorma sezencim ben afet acilde mühendisim adındanda anlaşıldığı üzre bizim iş kar kış dinlemiyo ne olursa olsun mecbur gidiyoruz yani((
bide bu ara kurumda personel kalmadı herkes bi yerlere gitti mecbur bayanda olsan gitmek zorundasın bazen böle üst üste geliyo görevler ozaman biraz sorun oluyo ama napalım işte idare temeye çalışıyoruz.

şimdi anlaşıldı. sizin işler böyle havalarda daha da çoğalıyordur. allah yardım etsin . zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…