Sagol canim 70 olmustum 3 kilo gitmis sadece Emir koyduk adini
kahvaltımı yazayım
1 yumurta
2 dilim peynirli tost
2 zeytin
1 tk reçel
yazayım da makul miktarda yerim belki yazınca.
of off spor da yalan oldu bugün yine.
şişmanım çok
60 ı geçtiğimi hissediyorum bile. tartılmıyorum. simit yiyerek intihar etmeyi denedim bugün olmadıMattika hocam, hem tost hem yumurta olmuş mu hiç. Reçel de var. Ohhh. böyle yemeğe devam edersen 60'a çıkarsın tekrar haberin olsun. :26: dost acı söylermiş. napalım. Ben yapamasam da sen yap bari.
Selam kızlar akşam yemeğimi de yedim
Sardalya (tavada az yağlı)
1 kase kısır
roka
Kısır olmasa iyiydi. Sardalya nın pek yağı yoktu. Ayrıca pek sevmedim de. Hamsi daha lezzetli. Kısır çok mu kalorilidir acep.
herkese günaydın güzel bir gün diliyorum.
dün akşamı hafif geçidim. haşlanmış tavuk 2 yk bulgur pilavı ve salata
200 mekik aanca çektim. inanılmaz bir baş ağrısıyla uğraştım bütün gece .hani derler ya düşmanımın başına gelmesin . aynen öyle. eşim açlıktandır diyip epey söylendi . bir küçük gofret yedim.gne geçmedi . bütün gece uğraştım. sabah hala var gibi.
kahvaltım en az 10 yeşil zeytin 2 çatal peynir. 2 tk reçel 1 dilim tam buğ.ekmeği
öğlene 8 ağrıdan ölmezsem )haşlanmış tavuk ve salata
akşama karnabahar haşlama yoğurt
sabah bu halde yine 300 mekik çektim. mattika simitle bende mekikle intihara teşebbüs ediyorum.
akşam vasiyetimi bile söyledim. eşime üey anne ile beraber yaşatma çocuklarımı bizimkiler çok yaramaz kimse çekmez diye vasiyet bile yazdım.
hadi herkese sağlıklı bol hareketli bir gün arkadaşlar.
herkese günaydın güzel bir gün diliyorum.
dün akşamı hafif geçidim. haşlanmış tavuk 2 yk bulgur pilavı ve salata
200 mekik aanca çektim. inanılmaz bir baş ağrısıyla uğraştım bütün gece .hani derler ya düşmanımın başına gelmesin . aynen öyle. eşim açlıktandır diyip epey söylendi . bir küçük gofret yedim.gne geçmedi . bütün gece uğraştım. sabah hala var gibi.
kahvaltım en az 10 yeşil zeytin 2 çatal peynir. 2 tk reçel 1 dilim tam buğ.ekmeği
öğlene 8 ağrıdan ölmezsem )haşlanmış tavuk ve salata
akşama karnabahar haşlama yoğurt
sabah bu halde yine 300 mekik çektim. mattika simitle bende mekikle intihara teşebbüs ediyorum.
akşam vasiyetimi bile söyledim. eşime üey anne ile beraber yaşatma çocuklarımı bizimkiler çok yaramaz kimse çekmez diye vasiyet bile yazdım.
hadi herkese sağlıklı bol hareketli bir gün arkadaşlar.
günaydın kızlar vallaha dün çok kötüydü hala kendime gelemedim yolda kaldık bi köye gittik biraz orda bekledik sonra gene yola çıktık bu arada yanımdaki arkadaş düştü şimdi hastaneye gitti kız, boynunda bi sorun oldu ay anlıcanız çok kötü bi gündü akşam 5 te zor gidebildim eve bi duş aldım belki kendime gelebilirim diye ama nafile hala açılamadım sabah kalktığımda bütün kemiklerim ağrıyodu(
bu gün gene deli gibi kar yağıyo hiç durmuyo ya napıcaz böle bilmiyorum okullarda tatil oldu burda ama bize tatil yok malesef((
sabah sabah ne kadar karamsarlık varsa üstümde nasıl düzelirim bilmiyorum.
sabah hızlı hızlı kahvaltı yaptım çok az ekmek ve 1 parça peynirle onun dışında bişey yemedim öğlende eve nasıl giderim bilmiyorum ay kaldım böle buralarda sinirlerim bozuldu.
Günaydın, çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine. Açlıktan olacağını düşünmüyorum o kadar baş ağrıtacak kadar aç kalmıyoruz. dün dışarıdaydın ya soğuk hava çarpmıştır. Mekiğe de ara ver biraz bu ne hırs böle. Başı ağrıyor bir taraftan da hala mekik çekicem diye uğraşıyor.
günaydın kızlar vallaha dün çok kötüydü hala kendime gelemedim yolda kaldık bi köye gittik biraz orda bekledik sonra gene yola çıktık bu arada yanımdaki arkadaş düştü şimdi hastaneye gitti kız, boynunda bi sorun oldu ay anlıcanız çok kötü bi gündü akşam 5 te zor gidebildim eve bi duş aldım belki kendime gelebilirim diye ama nafile hala açılamadım sabah kalktığımda bütün kemiklerim ağrıyodu(
bu gün gene deli gibi kar yağıyo hiç durmuyo ya napıcaz böle bilmiyorum okullarda tatil oldu burda ama bize tatil yok malesef((
sabah sabah ne kadar karamsarlık varsa üstümde nasıl düzelirim bilmiyorum.
sabah hızlı hızlı kahvaltı yaptım çok az ekmek ve 1 parça peynirle onun dışında bişey yemedim öğlende eve nasıl giderim bilmiyorum ay kaldım böle buralarda sinirlerim bozuldu.
Canım ya sizin niye her gün görev var. Sen işini söylemiştin sankim ama ben hatırlamıyorum, devlette çalışıyordun galiba, karda kışta arazi mi kalıyor da siz araziye çıkıyorsunuz anlamadım. Biraz insaflı olmaları lazım. Birde bayansınız yani kar kış demeden ha bire bir yerlere git. YAzık valla size de.
şimdi anlaşıldı. sizin işler böyle havalarda daha da çoğalıyordur. allah yardım etsin . zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?