Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bu yulaf kepeği iğrenç bişey yoğurdun içine kattım öğğğ çıkartcaktım az kalsın ama yinede az az yemeğe devam ediyorum

kızlar bu yulaf kepeği iğrenç bişey yoğurdun içine kattım öğğğ çıkartcaktım az kalsın ama yinede az az yemeğe devam ediyorum

bende sevmemiştim tadını önyargılı yaklaşma die bişi söylemedim ben krep yapmıştım başta içine baharat falan katınca biraz tadını bastırıyo ama yine yiyememiştim ama çok beğenen poğaça vs yapanlar var zaten dukan topiğinde değişik tarifler var...

öğğğk bende poça felan yapmayı deniycem krem belki içinde peynir olursa baharat olursa değişir tadı ıyyy sen bu dukan diyetini yapıp sonuç alabildinmi ?

Tünaydınlaaar,

Ben sizi çoook özledim kızlar, aklım sizde kaldı valla
Dedim Sezen şimdi malkoçoğlu olmuştur, 40 kilo falan olur animallah, yakar mekikte şampiyon olur, suhan ve mattika deli gibi spor yapar falan derken koşa koşa geri geldim. Baktım başkan piyasada yok, ben de istifamı yokedip geri döndüm
Burada olmayınca kendimi saldım çayıra, mevlam kayıra gibi hissettim.Gerçi zayıflamayı kafaya taktığım için abartmadım ama gene de burada olmak ayrı bir disiplin sağlıyor.
Hala ne diyeti yapacağıma karar veremedim.
Cumartesi annem bizi yemeğe davet etti, çok abidik diyetler yapıp cumartesi bozmak istemiyorum, o güne kadar hafif geçireceğim ama sonrası tam bir muamma.
Şöyle her şeyden yesem, sınırsız yesem, canım ne çekse yesem, çok spor yapmasam ama hızlı bir şekilde de kilo versem olmaz mı ya, çok mu şey istiyorum?
Neyse yurttan haberler böyle, hepimize hafif ve iradeli bir gün diliyorum.

hala kar yağıyor artık dışarı bakmak istemiyorum ya(
öğlen eve gidemedim yemekhaneye gittim fazla kaçırdım sanırım bu gün
1 porsiyon göveç
1 porsyon pilav
cacık
ara:
gazoz ve 9 kat ne alaka diceniz bende anlamadım acaba ne alaka
akşam yemek yemiycem sadece bitki çayı içerim artık.
şuan patlamak üzereyim(( masada zor oturuyorum aynen böle oldum(

ay kimler gelmiş kimler gelmiş. geri geldiğine çok sevindim.inan kırk yıldır görmediğim bir arkadaşımı görmüş gibi sevindim.
canım isteklerine gelince bekle ben çalışmalar yapıyorum. geceleri gözü diktim yıldız bekliyorum . ne bahtsızım ay yıldızda yok ay da yok .

kardeş güveç pilav neysede o dokuzkat ne ya. ülkere dilekçe verecem dokuzkat ve çubuk krakeri üretmeyin anacım . bu kız sizin yüzünüzden kilo alıyor diyecem. sen bu ikisini yemesen direk 48 . benden söylemesi

yanlış hatırlamıyorsam sezen krep yapıp peynir le yiyordu . baya doyurucu diye yazıyordu. birde öyle dene .

kardeş güveç pilav neysede o dokuzkat ne ya. ülkere dilekçe verecem dokuzkat ve çubuk krakeri üretmeyin anacım . bu kız sizin yüzünüzden kilo alıyor diyecem. sen bu ikisini yemesen direk 48 . benden söylemesi

evet çok doğru en çok bu ikisini yiyorum bi hayatımdan çıkarsam bu ikisini ama olmuyo işte dermişim

evet çok doğru en çok bu ikisini yiyorum bi hayatımdan çıkarsam bu ikisini ama olmuyo işte dermişim

Elalem yıldız kayarken neler neler diler, biz görsek zayıflamayı isteyeceğiz demek
Bu da tutmazsa, yakında huniyle gezerim artık.

Valla ben de sizi özledim, içim içimi yedi.Sanki 2 hafta sonra döneceğim ve yeni yeni insanlar olacak, herkes gruptan mezun olacakmış gibi korkuya kapıldım. Bensiz olmaz üleeyn dedim ve geldim.

Ütopik planlarla geldim.Şu an 42 bedenlik bir filo olmama rağmen yarın 38 beden kıyafetler almaya alışverişe gideceğim.Belki verdiğim paraya acırım diye yeni adımım bu olacak Bayram kıyafetlerine sarılan çocuklar gibi sabah akşam onlara sarılacağım ve muhtemelen her gün "acaba 38 beden oldum mu?" diye onları giy çıkar yapmaktan sündürüp bir hafta sonra içlerine girebileceğim

ben zayıfken giydiğim hiç bişeyimi atmadım hepsi dolapta her akşam giyip çıkarıyorum motive ediyor beni :)

ben göz rengime uygun huni aramaya başladım bile . yolun sonu görünmeye başladı.düşünsene baş ağrısından kıvranırken mekik çekmeye çalışıyorum. yok yok 1 değil bir kaç huni lazım.

ben zayıfken giydiğim hiç bişeyimi atmadım hepsi dolapta her akşam giyip çıkarıyorum motive ediyor beni :)

bende geçen gün bir pantolonu denedim içine girebildim ama oturamadım . neme lazım dikiş patlatmayalım dedim. ama olacak biraz zamana ihtiyaç var okadar.

bende hala saklıyodum kotlarımı bi gün gelicek ben tekrar bunları giyicem diye bi gün artık sinirlerim bozuldu toparladım ne var ne yok gönderdim niye dedim ben bunları hala bekletiyorum boşu boşuna şimdi kilo verince koşa koşa gidiyorum kendime ödül olarak bişeyler alıyorum

Ben attım ya, 40dan 44-46 arasına ışık hızıyla koşunca, eski kıyafetler hüzün veriyordum bana
Bir tane 40 beden kotum var, onu da yanlışlıkla almışım.Onu da 90 kilodan beri giy çıkar yapa yapa, en son düğmesi bile kapanıyordu
Gerçi bir makinaya atıp yıkasam, tek bacağım bile girmez içine ya neyse umut şişmanın ekmeği işte

Yarın böyle çelik gibi bir şeyler alacağım.Esnemeyen, açılmayan bir kaç parça bir şey alacağım.Öbür türlü esnete esnete 34 bedene bile girebiliyorum Öyle bir itiş, tepiş gücü var bende Arkadan itişli, önden çekişli bir araba gibi her beden kıyafete kendimi sokma gücüm var

Aman ne güzel, ben senin şu mekik iradene (spor iradesi diyelim) hayranım valla.
Maşallah hiç bozma.
Ben dün epey çamaşır yıkadım, peteklere astım baktım yetmedi, mekik aletinin sopasına da 2 çift çorap astım, dedim winstonlight artık çamaşırlık olarak da kullanıyorsun ya bunu, utan utan
Neyse çamaşırlar kurudu, artık amacına uygun kullanacağım inşallah

bende varya günlük 1000 değil 2000 mekik çeksem benim katmerli göbek erimez . erimeyede niyeti yok.

ben spora gitmesem evde kendi kendime hayatta mekik felan çekemem büyük başarı bence bendeki bu sarkık göbiş nasıl toplanır acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…