kızlar bu yulaf kepeği iğrenç bişey yoğurdun içine kattım öğğğ çıkartcaktım az kalsın ama yinede az az yemeğe devam ediyorum
bende sevmemiştim tadını önyargılı yaklaşma die bişi söylemedim ben krep yapmıştım başta içine baharat falan katınca biraz tadını bastırıyo ama yine yiyememiştim ama çok beğenen poğaça vs yapanlar var zaten dukan topiğinde değişik tarifler var...
Tünaydınlaaar,
Ben sizi çoook özledim kızlar, aklım sizde kaldı valla
Dedim Sezen şimdi malkoçoğlu olmuştur, 40 kilo falan olur animallah, yakar mekikte şampiyon olur, suhan ve mattika deli gibi spor yapar falan derken koşa koşa geri geldim.Baktım başkan piyasada yok, ben de istifamı yokedip geri döndüm
Burada olmayınca kendimi saldım çayıra, mevlam kayıra gibi hissettim.Gerçi zayıflamayı kafaya taktığım için abartmadım ama gene de burada olmak ayrı bir disiplin sağlıyor.
Hala ne diyeti yapacağıma karar veremedim.
Cumartesi annem bizi yemeğe davet etti, çok abidik diyetler yapıp cumartesi bozmak istemiyorum, o güne kadar hafif geçireceğim ama sonrası tam bir muamma.
Şöyle her şeyden yesem, sınırsız yesem, canım ne çekse yesem, çok spor yapmasam ama hızlı bir şekilde de kilo versem olmaz mı ya, çok mu şey istiyorum?
Neyse yurttan haberler böyle, hepimize hafif ve iradeli bir gün diliyorum.
hala kar yağıyor artık dışarı bakmak istemiyorum ya(
öğlen eve gidemedim yemekhaneye gittim fazla kaçırdım sanırım bu gün
1 porsiyon göveç
1 porsyon pilav
cacık
ara:
gazoz ve 9 kat ne alaka diceniz bende anlamadım acaba ne alaka
akşam yemek yemiycem sadece bitki çayı içerim artık.
şuan patlamak üzereyim(( masada zor oturuyorum aynen böle oldum (
kızlar bu yulaf kepeği iğrenç bişey yoğurdun içine kattım öğğğ çıkartcaktım az kalsın ama yinede az az yemeğe devam ediyorum
kardeş güveç pilav neysede o dokuzkat ne ya. ülkere dilekçe verecem dokuzkat ve çubuk krakeri üretmeyin anacım . bu kız sizin yüzünüzden kilo alıyor diyecem. sen bu ikisini yemesen direk 48 . benden söylemesi
kardeş güveç pilav neysede o dokuzkat ne ya. ülkere dilekçe verecem dokuzkat ve çubuk krakeri üretmeyin anacım . bu kız sizin yüzünüzden kilo alıyor diyecem. sen bu ikisini yemesen direk 48 . benden söylemesi
doğru sölüyosun ama bırakamıyorum işte
ay kimler gelmiş kimler gelmiş. geri geldiğine çok sevindim.inan kırk yıldır görmediğim bir arkadaşımı görmüş gibi sevindim.
canım isteklerine gelince bekle ben çalışmalar yapıyorum. geceleri gözü diktim yıldız bekliyorum . ne bahtsızım ay yıldızda yok ay da yok .
Elalem yıldız kayarken neler neler diler, biz görsek zayıflamayı isteyeceğiz demek
Bu da tutmazsa, yakında huniyle gezerim artık.
Valla ben de sizi özledim, içim içimi yedi.Sanki 2 hafta sonra döneceğim ve yeni yeni insanlar olacak, herkes gruptan mezun olacakmış gibi korkuya kapıldım. Bensiz olmaz üleeyn dedim ve geldim.
Ütopik planlarla geldim.Şu an 42 bedenlik bir filo olmama rağmen yarın 38 beden kıyafetler almaya alışverişe gideceğim.Belki verdiğim paraya acırım diye yeni adımım bu olacakBayram kıyafetlerine sarılan çocuklar gibi sabah akşam onlara sarılacağım ve muhtemelen her gün "acaba 38 beden oldum mu?" diye onları giy çıkar yapmaktan sündürüp bir hafta sonra içlerine girebileceğim
ben zayıfken giydiğim hiç bişeyimi atmadım hepsi dolapta her akşam giyip çıkarıyorum motive ediyor beni :)
ben zayıfken giydiğim hiç bişeyimi atmadım hepsi dolapta her akşam giyip çıkarıyorum motive ediyor beni :)
ben göz rengime uygun huni aramaya başladım bile . yolun sonu görünmeye başladı.düşünsene baş ağrısından kıvranırken mekik çekmeye çalışıyorum. yok yok 1 değil bir kaç huni lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?