Canım yoğurtla berbat oluyor tadı ben 1 kere denedim. Ben sabahları krep yapıyordum. 7 kaşık süt 1,5 kaşık kepek ile 5 dakika bekletyordum üzerine 2 yumurta akı ve ben bol dereotu katıyordum öyle daha güzel geldi. Aynı lavaş tarzında oluyor, istersen öyle dene. Ayrıca ben içi boş poğaçasını da yaptım için epeynir falan koyup yedim, tarifi yanlış yaptığım halde fena olmadı haberin ola. Kısırı da deneyebilirsin hep aklımda o kaldı yapamamıştım.
bunların hepsini hafta sonu yapsam dolaba istiflesem gün gün yesem bişey olurmu acaba çünkü gün gün yapamıyorum
günaydın kızlar çok mutluyum yaaaaaaaaaaaa şuan tam 81 kiloyum
geçen hafta ;83,9
bu hafta 81,00 yaşasınnnnnnnnnnnnnnn
bireyselde 1. olabilirsin. çok iyi bir rakam. tebrikler. acayip hasetlendim. haberin olsun :)
bu dukan diyetinin sadece atak bölümünü yapsak sonra normal geri düzene dönsek verilen kilolar geri alınıyor mu bir fikri olan varmı?
1-2 sini alırsın herhalde kadının biri yazmış yaptım 4,5 kilo verdim bozdum 1 kilosunu geri aldım diye :)
tamam anladım şimdi . aslında denesem mi haftaya ne versem kardır mantığı.bir dukan kalmıştı denemediğim onuda yapayım da küsmesin ağlamasın arkamdan.
tamam anladım şimdi . aslında denesem mi haftaya ne versem kardır mantığı.bir dukan kalmıştı denemediğim onuda yapayım da küsmesin ağlamasın arkamdan.
Alem gider mersine mine gider tersine ay ben bu kafayı nerelere çarpsa bilemedim ki şimdi
bende sezenin yolundan gideyim bari baksana iyi sonuç almış gideyimde bi k-fleks alayım bakalım bide onu deneyeyim(
Bayan mekik şampiyonu bence uğraşma hiç dukanla. Tamam özgey de işe yaramış ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor ya. Biliyorsun bende 2 hafta yaptım bir gram vermedim. Sonra winstonda yaptı o da bozdu ve bildiğim aldı tekrar ya da veremedi. Ben yaz başında yapmıştım 4-5 gün ve 3 kilo verip sonra 4 kilo falan hızla aldım. Devam edemeyeceksen hiç başlama yani bence. Ve ömür boyu devam etmen gerekiyor biliyorsun kilo almama garantisi veriyor ama 3 şartla , hergün 20 dakika yürüyüş, hergün yulaf kepeği ve asansör kullanma diye bir de her hafta 1 gün saf protein yapıcan bu da başta ypılabilir gibi geliyor ama sonra düşünüyorsun da her hafta yağsız peynir bul, süt bul, uğraş dur. Yani bir hafta yapıyım sonra bırakayım olmaz.
Sen k-flexe başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?