Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar çok mutluyum yaaaaaaaaaaaa şuan tam 81 kiloyum

geçen hafta ;83,9
bu hafta 81,00 yaşasınnnnnnnnnnnnnnn

Yuhuuuuuuu
Kızlar çookkk mutluyum.
Geçen hafta: 55,4
Bu hafta: 54,6

Fark:800 gr çok değil aslında ama 55 altına düştüm ve çok motive oldum. Çok uzun zamandır 55 altına düşememiştim. Geldik zurnanın zırt dediği yere. Ohhhh sefam olsun. Ohhh çok mutluyum çooookkkk. Benim için kırılma noktası idi. bu arada aslında 1 kilo civarında verdim ben. Pazartesi 55,9 falandım ben. 3 günde verdim kızlar bu kiloyu. Yaşasın k-flex

Son düzenleme:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. hadi kızlar böyle devam . bahar geliyor.

Kızlar malum bugün bildirim günü ve başkana hala yardımcı seçmedik, o yüzden yardımcı olalım kendisine ve kilolarımızı toparlaylım. Gün içinde bir kaç bildirimden sonra birisi toparlarsa daha düzenli olur. Yarına bırakmayalım. Şimdiye kadar 3 bildirim yapıldı

Yakar76 (64,7/64,5/
Se_zen (55,4/54,6/
Özgey ( 83,9/81/

günaydın kızlar çok mutluyum yaaaaaaaaaaaa şuan tam 81 kiloyum

geçen hafta ;83,9
bu hafta 81,00 yaşasınnnnnnnnnnnnnnn

bireyselde 1. olabilirsin. çok iyi bir rakam. tebrikler. acayip hasetlendim. haberin olsun :)

[
bunların hepsini hafta sonu yapsam dolaba istiflesem gün gün yesem bişey olurmu acaba çünkü gün gün yapamıyorum[/QUOTE]

Poğaça gibi olan bir tarif var dukan blogunda, içerisine maydonozlu peynir falan koymuş onu yaparsan o bayaa bi gider sana. Pek bozulan bir şey giibi değil. Dediğim gibi ben tarifi yanlış yaptığım halde güzel oldu. Sabahları içine peynir maydonoz gibi şeyler koyup, ya da işte yumurta, domates falan (atak dışında tabiii domates) koyup minik minik sandviçler yapabilirsin. Krep soğuyunca nasıl olur bilmem ama herhalde 1 günde o da bozulmaz. Ama krebi yapmak hiç vakit almıyor ben işe gelirken çok hızlı yapabiliyorum.Tost yapmaktan daha pratik.

bu dukan diyetinin sadece atak bölümünü yapsak sonra normal geri düzene dönsek verilen kilolar geri alınıyor mu bir fikri olan varmı?

bireyselde 1. olabilirsin. çok iyi bir rakam. tebrikler. acayip hasetlendim. haberin olsun :)

ne güzel buda aradaki hırsı ve dirayeti güçlendirir hedeflerimize daha kolay ulaşırız ya bu gün çok şaşırdım tartıda uzun zamandır takılıp kalmıştım yupppiiiiiiii

bu dukan diyetinin sadece atak bölümünü yapsak sonra normal geri düzene dönsek verilen kilolar geri alınıyor mu bir fikri olan varmı?

1-2 sini alırsın herhalde kadının biri yazmış yaptım 4,5 kilo verdim bozdum 1 kilosunu geri aldım diye :)

günaydın kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum ve hepinize birer veriyorum:))
bana gelince ben berbat durumdayım kilom 52.8 kendimede ceza vermem gerekiyo
neden oldu nasıl oldu hiçbir fikrim yok malesef.

1-2 sini alırsın herhalde kadının biri yazmış yaptım 4,5 kilo verdim bozdum 1 kilosunu geri aldım diye :)

tamam anladım şimdi . aslında denesem mi haftaya ne versem kardır mantığı.bir dukan kalmıştı denemediğim onuda yapayım da küsmesin ağlamasın arkamdan.

Son düzenleme:
Alem gider mersine mine gider tersine ay ben bu kafayı nerelere çarpsa bilemedim ki şimdi
bende sezenin yolundan gideyim bari baksana iyi sonuç almış gideyimde bi k-fleks alayım bakalım bide onu deneyeyim(

Son düzenleme:
tamam anladım şimdi . aslında denesem mi haftaya ne versem kardır mantığı.bir dukan kalmıştı denemediğim onuda yapayım da küsmesin ağlamasın arkamdan.

Bayan mekik şampiyonu bence uğraşma hiç dukanla. Tamam özgey de işe yaramış ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor ya. Biliyorsun bende 2 hafta yaptım bir gram vermedim. Sonra winstonda yaptı o da bozdu ve bildiğim aldı tekrar ya da veremedi. Ben yaz başında yapmıştım 4-5 gün ve 3 kilo verip sonra 4 kilo falan hızla aldım. Devam edemeyeceksen hiç başlama yani bence. Ve ömür boyu devam etmen gerekiyor biliyorsun kilo almama garantisi veriyor ama 3 şartla , hergün 20 dakika yürüyüş, hergün yulaf kepeği ve asansör kullanma diye bir de her hafta 1 gün saf protein yapıcan bu da başta ypılabilir gibi geliyor ama sonra düşünüyorsun da her hafta yağsız peynir bul, süt bul, uğraş dur. Yani bir hafta yapıyım sonra bırakayım olmaz.
Sen k-flexe başla bence

Alem gider mersine mine gider tersine ay ben bu kafayı nerelere çarpsa bilemedim ki şimdi
bende sezenin yolundan gideyim bari baksana iyi sonuç almış gideyimde bi k-fleks alayım bakalım bide onu deneyeyim(

Kanka evet evet gel sen. Benim yolum doğru yol. Birlikten kuvvet doğar ikimiz el ele verelim ve şu eski mekikçilere nasıl zayıflandığını gösterelim. Gerçi onlar bayaa kan kaybettiler, winstonun mekik aleti çamaşır askısı olmak için ilk adımı atmış, artık iflah olmaz o. Yakarda bir hafta dukan yapar 2 verir 4 alır, bizde inceciiikkk ve tok ve mutlu olarak buradan ayrılırız. Üstelik itiraf ediyorum bu kiloyu hem 3 günde verip hem kaçamak yaptım, dün akşam yarım dilim kadar pasta ve bir kaç çatal patates kızartması yedim. Düşün bi de yemesem ne olurdu. Valla ben çok mutluyum gel beraber mutlu olalım, el ele verip beraber el sallaalım şurdan winston ve yakara

ben artık kilolarımdan çok bunaldığımdan bu yolu deniycem ve vageçmiycem çok dirayetliyimdir yapıcam dedimmi yaparım eylülden buyana 14 kilo vermiş oldum seyir evresi biraz karşık ama yapmak zorundayım ve bu kilolardan kurtulmalıtım

slm kızlar
geçen hafta 71,20
bu hafta 71
bişi verememişim ama en azından almamışım die sevindim...

kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorumm...

winstonum hg tekrardan...

Günaydınlar,
Sabah 6buçuğa kadar oturdum, eşim rahatsızlandı, sonra hastaneye gittik, şimdi geldik, birazdan da eşimin yeni iş başlangıcı için ıvır zıvır evraklarını toplamaya dışarı gideceğiz.Ben sabah beşte kahvaltı ettim ve tartılma o panikle aklıma gelmedi.
Şimdi de çıkmam lazım.
Geçen günler de 78 kiloyu görmüştüm çok şükür
İsterseniz 78 yazın, isterseniz aynı bırakın ya da başkan yarın bildirecekse yarın da tartılabilirim.
Görüşürüz sonra kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…