Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi günler herkese!!
geçen hafta:69
bu hafta:68.6
şükür toparlanmaya başladım.

vay vay yine sezen yine saldırı. işte dostlar can çıkar huy çıkmaz.gülüm sen sevinme fazla haftasonu geliyor. sezen yaparsın gene sezenliğini yersin pastalar börek. demedi deme .biz vuruldukça çoğalırız. mekikçiler yine küllerinden doğdular görüyorsun.dağıtacağız ortalığı. heyttttt. kılıçlar kuşansın at binnn. cenk başlasın. korksun 48 ler....

çok geçmiş olsun . inşallah önemli birşey yoktur.

ok şekerim ben yarından itibaren senin yolda ilerliyorum iş çıkışı alayım hafifleten k'larımı ve başlıyım
bu gün yeterince moralim bozuldu zaten belki kendime gelebilirim.

ya kızlar bu k-fleks almayı düşündüm bende geçen hafta alışverişteyken ama tadını beğenmez yiyemezsem die vazgeçtim benim hiç yemediğim bişide kararsız kaldım o yüzden...

ya kızlar bu k-fleks almayı düşündüm bende geçen hafta alışverişteyken ama tadını beğenmez yiyemezsem die vazgeçtim benim hiç yemediğim bişide kararsız kaldım o yüzden...

çok güzel bi tatı var çeşitleride var ben sadesini almıştım o bile güzeldi meyveli olanlarıda var onlarda eminim güzeldir.

çok geçmiş olsun . inşallah önemli birşey yoktur.

Saol canım, dün gece tavuk yemişti, şu pakette hazır olanlardan, tarihi falan da geçmemişti ama benim koca çok pimpirikli olduğu için bozuk olmayan tavuktan zehirlenen ilk insan oldu.Neyse geçti çok şükür.

Bu arada ben motive dolu oldum nasıl oldum onu da anlatayım.Öğlen eşim sağlık raporu için sağlık ocağına gierken ben de bir alışveriş merkezinde oyalanayım diye girdim.Tabii aklımda küçük bedenli kıyafet alma olayı vardı.Neyse bu ara hiç indiim yokmuş onu öğrendim.Bir mango acayip indirim yapmış.4.90, 6.90 ne pantolonlar ne etekler, ne şortlar vardı anlatamam.Bedenleri nasıl dersiniz? 34 beden
Kızlar 34 beden nedir ya, yeminle pantolonu tezgaha koydum, ellerim de öyle ayı pençesi değil yani, direkt bel kısmı bir karış neredeyse.
Ben o pantolonu anca kollarıma giydiririm o derece.Etekler deseniz boynuma sokar, atkı niyetine takarım.Hayır ben de dağda yaşamıyorum ama o kadar ince hatun da göremiyorum sokakta, kim bu 34 bedenlik insanlar üleeeyyyn, çıksınlar karşıma.
O sinirle bakınırken şansıma 42 beden pantolon çıktı, arkadaş bir tezgaha koydum, 34 bedenin yanında çift kişilik çarşaf resmen.Dedim "bak winstonlight bu pantolon bir karış, senin totona giren pantolon 3 karış "
Hayır 34 bedeni sinirimden alıp, içine girmeye çalışmak var ama bunun için önce kalın bir testere alıp kalça kemiklerimi yok etmem lazım yoksa sittin sene olmaz.Hayır arkadaş bir de boyları da çok uzun, yani 1.80 boyunda 50 kilo falan anca alıp giyebilir, öyle de bir insan var mı bu İstanbul da onu da anlamadım.

Neyse özetle çok pis sinirlendim, gaza geldim.34 beden olmam uçma özelliği kazanmamla aynı şey olur belki ama 38 beden olmak için paralayacağım kendimi.

Son düzenleme:

valla iyiki motive olmuş gelmişsin. sezen ve suhan tekrar savaş ilan ettiler haberin olsun.bizim tez elden başlamamız lazım. sen yokken nerdeyse döveceklerdi beni.

Winstoncum öncelikle çok geçmiş olsun ve haklısın pinpirikli insanlar bozuk olmasa bile zehirleniyor. Bende hamil iken mantar yedik eşimle o mantarı çok sever ama yanında zehirlenmeyelim diye mutlaka yoğurt koyar benimde aklıma gelmez. Yediğimizde kültür mantarı o oğün zehirlendi bana çok şükür bir şey olmadı. Ama ikimizde aynı şeyi yemiştik.
Duyduğuma göre sen 34 beden arıyormuşsun. Buyur canım benim o gıcıklrdan biri. Tamam tamam şaka yaptım şimdi değilim ama ben işte yeniden 34 beden olabilmek için uğraşıyorum. Şu an 36-38 beden oluyor. Bazı 34 beden kıyafetlerimde oluyor, ama tabii onlar genişlemekten oluyordu. Ama az kaldı o zamanlarıma geri dönmeme. En çok da mağazalarda bulunmuyor ya ona bayılıyorum. biz o kadar küçük beden satmıyoruz diyolar tabii ben nasıl mutluyum. Akıl işte kıyafet bulamıyorum diye seviiyorum. "ya kahretsin bana da çok zor kıyafet bulunuyor" diye etrafımdakilere söylenmek kadar güzel bir şey yok kızlar hayatta. O zevki anlatamam size. 2 kilo alınca kilo almışsın sen diyenlere karşı "ay işte ben anca mango dan flaan giyinebiliyorum, adil ışık'ın kalıpları da bana büyük 34 beden bile olmuyor" demenin hazızı 5 kilo dondurma yesen, 1 fırın ekmek yesen yakalayamazsın. Ayyy amma gıcıklık yaptım dime.

harbi gıcıksın .çatlattın orta yerimizden.

biraz geç oldu ama sabah yapamadım kilo bildirimimi.
geçen hafta:102.1
bu hafta:100.6
giden:1.5 kg

ejje89 (102.1 / 100.6 / 1.5 / 1.46%)

kolaylık olsun diye hazırlayayayım dedim

Olsunnnn. 34 beden bir gıcık olayım fena mı.
Amacıma ulaşmışım o zaman. Öyle çatlamakla olmaz. mekik sayısını 2000 'e çıkar sen en iyi. winston ne yapar bilemedim.

Valla öyle bir hasetlendim ki, değil ikibin, yirmibin mekik çeksem bu gazla çekerim.
Valla benim gözüm yükseklerde değil 38 bedene gireyim, göbeğim düz olsun, doğal olarak basenler de incelsin başka da bir şey istemem.
Eşim pazartesi işe başlayacak, 4 gün evde.
Şimdiden ne yiyeceğiz, tatlı yapsana diye tepemde.
Bu dört gün zor geçecek hem de çok zor

Yakar bacım sen meraklanma, 48lik olayı tam bir efsane, torunlarımızdan onların torunlarına ulaşacak, deli dumrul efsanesi gibi anlatılacak, biz 2 ay mekik şampiyonları olup, diyetimizden de şaşmazsak el ele verir buralardan gideriz, arkamızdan da Suhan ile Se_zen küçük Emrah gibi bakarlar

Mango gene bir nevi akıl mantık alıyor da ben oldum olası Adil Işık'a gıcığımdır.Xsmall hadi neyse ama xxsmall, 3xsmall arkadaş bunlar ne ya, hele yeni gelen nesil iyice azman gibi kim bu 3xsmall giyinen diyeceğim bu sefer Se_zen gene ben diyecek ama ben pek gıcık oluyorum

Neyse bacım eğer gardrop için bir şeyler düşünüyorsan deli indirim var, ben Optimum'a gittim, her şey 34 beden ve en pahalı şey 9.90 diyebilirim.Düşünürsen aklında olsun.Ben alamıyorum bari bir zayıfa faydam olsun

Wuuuuu bıçaklar bilenmiş herkes hırslanmış :)

Evet şekerim, gerçek dünyaya hoş geldiniz. ha ha ha ha
Bu takımın içinde iki adet takım daha mevcut. Suhan2 ve ben yani biz kendimize kısaca 48'likler(hedeften dolayı ) veya çıtır anneler diyoruz. birde winstonlight ve yakar var onlarda mekikçiler. bizler gayet hırslıyız, onlarda uğraşıp uğraşıp zayıflayamayıp üzerine günde 1000 ila 1500 arasında mekik çekip arada da mekik çekmeyip aleti çamaşır askısı olarak kullanan bir grup. Vakit geç olmadan tarafını seçebilirsin. Bizi seçene zayıflama garnatisi veriyoruz. Bizi seçerseniz 38 beden - 36 beden ve 34 beden olursunuz. Bizi seçene internet faturası da yok, birde ....... daha bulamadım. Hadi gelin hep beraber zayıflayalım.

Wuuuuu bıçaklar bilenmiş herkes hırslanmış :)

Onlar birer halk kahramanı, onlar içimizden birileri, onlar ki şişkoluğun ne olduğunu dibine kadar yaşamış, öyle 2 kilo 3 kilo derdinde olmayan yiğitler, cengaverler...Onlar ki zengin aristokratlar gibi pahalı koşu bantlarında değil kah çamaşır astıkları kah ayak dinlendirdikleri üç kuruşluk mekik aletlerinde dur durak bilmeden spor yaparlar...Onlar ki kah domates kah çorba kah yoğurtla halkın yediği şeylerle diyet yaparlar...Onlar dürüst, onlar bizden, onlar Anadolu'dan ..Geliyor..Geliyor...Onlar geliyor..Hem temiz, hem dürüst birer insanoğlu..Winston ve Yakar oğlu geliyooor..

Gel bacım bize katıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…