Valla öyle bir hasetlendim ki, değil ikibin, yirmibin mekik çeksem bu gazla çekerim.
Valla benim gözüm yükseklerde değil 38 bedene gireyim, göbeğim düz olsun, doğal olarak basenler de incelsin başka da bir şey istemem.
Eşim pazartesi işe başlayacak, 4 gün evde.
Şimdiden ne yiyeceğiz, tatlı yapsana diye tepemde.
Bu dört gün zor geçecek hem de çok zor
Yakar bacım sen meraklanma, 48lik olayı tam bir efsane, torunlarımızdan onların torunlarına ulaşacak, deli dumrul efsanesi gibi anlatılacak, biz 2 ay mekik şampiyonları olup, diyetimizden de şaşmazsak el ele verir buralardan gideriz, arkamızdan da Suhan ile Se_zen küçük Emrah gibi bakarlar
Onlar birer halk kahramanı, onlar içimizden birileri, onlar ki şişkoluğun ne olduğunu dibine kadar yaşamış, öyle 2 kilo 3 kilo derdinde olmayan yiğitler, cengaverler...Onlar ki zengin aristokratlar gibi pahalı koşu bantlarında değil kah çamaşır astıkları kah ayak dinlendirdikleri üç kuruşluk mekik aletlerinde dur durak bilmeden spor yaparlar...Onlar ki kah domates kah çorba kah yoğurtla halkın yediği şeylerle diyet yaparlar...Onlar dürüst, onlar bizden, onlar Anadolu'dan ..Geliyor..Geliyor...Onlar geliyor..Hem temiz, hem dürüst birer insanoğlu..Winston ve Yakar oğlu geliyooor..
Gel bacım bize katıl.
Kız Allah iyiliğini versin, ömrün uzun, tartıda kilon az olsun emi. Güldürdün gene beni. Kimmiş o halk cengaverleri, hani nerdeler, biz göremedik. Bi kere senin beslendiğinle halk beslense açlıktan ölür be. İnsanlara eziyet mi edicen. Asıl biz halktan biriyiz. Birimiz kar kış soğuk hava demeden sürekli görevlere gidiyor, o ki donmuş parmaklarını, morarmış yüzünü çorba değil sıcak çay ile ısıtıyor,o ki halk ile birlikte yaşayıp her öğlen eve gidiyor. Ben garip hergün evimden yemek getirip mısır gevreği ile karnımı doyuruyorum, o mısırlarki yurdumda yetişmiş ülkemin mahsülleri, ne koşu bandım, ne mekik aletim olmadığı için tüm servetimi (90 tl) bir spor ayakkabıya yatırıp (o da yoktu da ondan) onunla leslie yapıyorum. Biz neyiz ki yani şimdi.
Ayyy ne acıklı oldu. İçim parçalandı be.
İyi geceler,
Bu gece Hürrem hiç tat vermedi, hiç aksiyon yoktu öylesine bakındım.
Yalnız kafayı zayıflamak ile bozduğumdan şunu farkettim; şimdi bu Hürrem bildiğin kapılardan geçemiyor, üst kısmı olsun, alt kısmı olsun kalın beli, koca göbeği olsun direkt 46 beden bir hatundu, hala da öyle ya neyse dizinin arasında şu şampuan reklamında da oynamış ya, orada bir kazak bir kot ile hatun adeta 38 beden.Şok oldum vallaYa reklamda inceltici koymuşlar ya dizide kat kat giyindiğinden 20 kilo fazla çıkıyor, ya da yakında "Hürrem nasıl zayıfladı şok şok şok işte zıkkımın kökü doğal ilacını kullandı 20 kilo verdi" diye bir şey ortaya çıkacak.
Başkan, ben yeni şeylere açığım ama eşleştirme daha önce de sıkıcı oldu, işe yaramadı.Ya karataycıyı karataycıyla eşleştireceğiz, dukancıyı dukancıyla, bilmemneciyi bilmemneciyle ya da ötesi zor olacak. Şimdi herkes kafasına göre bir şeyler yapıyor, herkes spor yapmıyor, kimisi sağlıklı, kimisi abidik gubudik diyet yapıyor.Eşleştirme bu açıdan çok havada kalacak bir şey.Ayrıca siz iki şişman grup olun, siz daha zayıflar grup olun olayı da biraz duygusal açıdan insanı kötü hissettiriyor. (Anlıyorum kiloları eşit olsun mantığı ama öte yandan can sıkıcı) Bir de ben misal 3-5 kez liste yorumlamışımdır ki bana göre cidden eleştirilecek şeylerdi her seferinde de karşı taraf hararetli bir savunma içinde olmuştur, yani ona göre doğru oluyor ama sana göre değil.Ne bileyim ben bu eşleştirme olayının çok uzun soluklu olacağını düşünmüyorum ama illa yapalım derseniz katılırım.
Diğer gruplar ne yapıyor mesela onları da gözlemleyebiliriz.Belki yeni fikirler, motive edici noktalar yakalayabiliriz.
Neyse yarın ola hayrola, hepimiz ince ola
ah dikkat etseydim döneli 1 hafta oldu verirdim ama ben öyle yiyorum ki, midem nasıl oluyo da çatlamıyo anlamadım.
okulda bile farkettiler, çok acıktın heralde dedi millet
60 ı geçtim, 5 günde 5 kilo alma diyeti oldu benimki
hoşgeldin, bozulmuştum kendimce gittin diye.
ben bu halimle burdayım sen niye gitcekmişsin
ağzından bal damlamış winston
ama kaptanın dediği gibi bi anda 3-4 kilo aldım hee.
tüm gün okuldayım bu hafta, haftaya spora dönücem inş dediğin gibi olur.
ayy ben de +5 im resmen. kilo veren varsa bile ben bildirim yaparsam sonuncu oluruz kesin.
bildirme deyin bildirmeyeyim
Günaydınlar,
Sabah 6buçuğa kadar oturdum, eşim rahatsızlandı, sonra hastaneye gittik, şimdi geldik, birazdan da eşimin yeni iş başlangıcı için ıvır zıvır evraklarını toplamaya dışarı gideceğiz.Ben sabah beşte kahvaltı ettim ve tartılma o panikle aklıma gelmedi.
Şimdi de çıkmam lazım.
Geçen günler de 78 kiloyu görmüştüm çok şükür
İsterseniz 78 yazın, isterseniz aynı bırakın ya da başkan yarın bildirecekse yarın da tartılabilirim.
Görüşürüz sonra kızlar.
Merhaba arkadaslar beni de listeye ekleyecek misiniz bu hafta 66 kiloyum bugun
canım haklısın. bende bu dediklerinden sonra eşleştirme iyi olurmu ACABAA diye düşünmeye başladım. eşleştirseydim eşler birbirinin sadece koydukları kurala uyup uymayacağını kontrol edecekti.
veya eşleştirme olmadan kontrol olmadan herbirimiz kendimize her hafta 2-3 tane kural koyup o haftayı kurallara uyarak verimli kılmaya çalışalım.. ??
ya millet okadar tuaf oldumki göbeğimin büyüdüğünü hissedince ya hala şoktayım demekki yavaş yavaş kilo aldım lafları yalanmış ben bir anda aldım :26:
ben halaa kararsızım ya yediremiyorum gururuma +4 kiloyu bildirmeyi.. ama ne yapacamki bugün bildirmesem haftaya ne olacak..?? + 6 yımı bildirecem? bilemiyorum.. 1 hafta sıksam iyice neolur acaba??
kızlar ben çok kilo aldım naaapicaaaamm yarın sabahın köründemi tartılsaaaamm???
ayrıca pazartesi gidiyorum diyee moralim fena halde çok bozuk
winston halkçı seçim kampanyana bayıldım
mekik kuyruk kemiğimi acıtsa da, mekik aletim dandik de olsa kendimi mekikçi gibi hissettim birden
doğal beslenmekten içim şişmiş sanırım pizza yedim yanında da kola içtim
pizzada sosis vs türü bişey yoktu, doğal malzemeydi ama kola içmem çok garip gerçekten
S.A evet canım ya nasıl olsu o +4 valla anlamadım. 1 hafta da mı aldın yani. Regli falan olacak olmayasın. Mattika aynı şey senin içinde geçerli sende 4 yapmışsın bu hafta gerçi seninki 1 haftadan uzun oldu galiba ama olsun. Çok arkadaşlar ya. Siz bizim takıma gelin iyisimi. k-felx leri yiyip yiyip zayıflayalım. Gerçi mattikaya göre değil, aslında ben de yapay olduğu için çok hoşlanmıyorum hergün yemekten ama ne yapalım zayıflayacağız diye o kadar şey ettik bunu mu yapmıycaz dedim. Mısırlar hem türkiyeden mşş. Memleketimin bağrından.
S.A belki de sen stresten şiştin o kadar. Canın sıkkın ne zamandır çünkü. Dönünce bence her şey yoluna girecek. Şurada 3 gün daha buradasın bence keyfini çıkar sen. Canını sıkma boşuna, gidince hasretten yiyemezsin zati kız.
ah canım keşke dertler hasretlikler bana daha az yedirse.. 4 kilo gerçekten çoktürkiyeden demişsin memleket demişsin yanlışmı anladım sendemi yurt dışındasın?
kfleks diyeti gayet güzel olabilir bence denenmeye değer ama bir anda zayıflatmasın sonrada şişmeyeyim tekrar.. ben ona anca isviçreye dönünce başlayabilirim. burda ne kaldıki zaten.. canım 1 haftadamı aldın demişsin.. valla ben hala onun etkisindeyim.. ben türkiyeye geldiğimden beri doğru dürüst yediklerime dikkat edemedim.. 2 gün önce göbeğimin üzerimde normalde hafif geniş duran kazaklardan bile çıktığını farkettim.. önce pantolonumun kemeri göbeği çok çıkarıyor sandım.. ama oda değilmiş. tartıya bi çıktımm artı dört.. ama akşam yemeğinden sonra çıkmıştım. bakalım bu hafta aynı yazacağım bakalım haftaya durumum ne olacak..
canımı sıkmamaya çalışıyorum.. ama etrafımda öyle ufak tefek ama insanı ağlatabilecek şeyler oluyorki.. birde bu ayrılık.. kavuşamama.. beni bitiriyor.. bir iş bulup eşime biran önce kavuşmalıyım mutlu olmalıyım..
---
ya ben bu hafta kilomu aynı gireyimmi kararsız kaldım.. bakalım.. yarın sabahtan tartılırım. artık neçıkarsa doğru dürüst yazarım buraya.. bu hafta aynı yazıp haftaya artı altı yazmayımda..
kızlaar destinam nerde? kilo bildirimi yok.. yada benmi görmedim gene.. acaba yarın gelirmi.
winstoncum yarın kilonu paylaşmayı unutmabak bende yazıcam artılarımı umarım gerçekten 83,5 değilimdir.
günaydın bugun 6 da kalktım evı topladım camasır yıkadım , bugun cumaymıs ben bıldırımı unutmusum yaa , 2 gundur yataga mahkumdum , boynum tutuldu iğneyle kalktım ayaga kılom aynı kızlar , eger havalar ısınınca sabahları yuruyemezsem ayrılıcam takımdan sıkıldım artık sporsuz olmuyor cunku
herkese günaydın
güzel hafif bir akşam geçirdim. haşlanmış karnabahar bir pasta tabapı kadar.1 kepçe kurufasulya
600 mekik. akşam yine baş ağrılarım tuttu. bu haftada böyle giderse hastaneye gidecem iyice canımı sıkmaya başladı tedirgin oldum.
bu gün sabah
tam bir simit olmasada yarısından fazla simit. az peynir. vazgeçilmezim yeşil zeytin.
öğlene taze fasulye ve yoğurt akşama haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. sabah gelmeden önce 300 mekik çektim.
evet gelelim 48 lik kızlara hanımlar hanımlar lafla peynir gemisi yürümez. sayın kızlar siz yiyin o suni amerikanın gdo lu mısırıyla yapılmış kflex leri yakında değil kilo vermek 3. kulağınız çıkınca tam tersi alacaksınız.
analar bacılar bize katılın . anadolu aslanları mekikçilere katılın. haşlanmış nevşehir patatesi ,anadolu tarhanası ve karadeniz lahanası var hepsi doğal organik. yemeyin gdo lu mısırları kız mutasyona uğrayacaksınız demedi demeyin mekikçileri dinleyin. anadolu aslanları düşmanlarınıda düşünür.
Aman Allahım dün neler olmuş burda harbiden kılıçları çekmişiniz arkadaşlar bu ne şiddet bu cellal alınan kilolar herkeste bi gaz durumu yapmış
gerçi bölesi yi oluyo ben böle acayip motive oluyorum.
dün çıkışta koşa koşa markete gittim aldım k-fleksimi bu sabahtan itibaren başlıyorum yettim sezen korksun artık mekikçiler bizden he he he
kahvaltı yapamadan çıktım evden malum artık burası tamamen karla kaplandı o yüzden yanıma aldım 9 gibi kahvaltımı yapıcam.
kahvaltı menüm:
5 yk k-fleks ve 200 ml süt
ara:
1/2 portakal ve 1/2 elma
öğlen eve gidemiyorum ne yiyeceğim belli değil yemekhaneye bi sormam gerekiyo iyi bişey çıktıysa giderim yoksa aç aç oturmayı düşünüyorum ilerleyen saatlerde yazarım:))
bu arada sabah gelirken 30 dk yürüdüm karda yürümek gerçekten acayip enerji harcatıyomuş :)
günaydın bugun 6 da kalktım evı topladım camasır yıkadım , bugun cumaymıs ben bıldırımı unutmusum yaa , 2 gundur yataga mahkumdum , boynum tutuldu iğneyle kalktım ayaga kılom aynı kızlar , eger havalar ısınınca sabahları yuruyemezsem ayrılıcam takımdan sıkıldım artık sporsuz olmuyor cunku
Günaydıınn
winstonlight, tamam canım sorun değil. listeyi öğleden sonra yapacağım
destinam, geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah herşey düzene girer yakında
-
Ben henüz tartılamadım. sabah banyomu ettim. Kaynanamada ben kahvaltı etmeyeceğim eve gidip kaç yüzbin kilo olduğuma bakacağım dedim :26: oda güldü
Bu arada haftaya hepiniz cuma günü bildirim yapabilirsiniz ama saat 14e kadar olma şartıylanasılsa bende artık o lanet ülkede olacağım... bir iş bulana kadar bildirimleriniz cuma olabilir..
Aranızda kim kaptan yardımcılığını üstlenebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?