Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım


O değil de şu mekik aletlerinizin dili olsa da anlatsa, yakında bence dillenecekler de bu kadar eziyete. Sen tut 1200 mekik çek hergün sonra da hırsını alama üzerine çamaşır ser. Tabiii şekerim tabii, Sen iyisimi eşine tatlılar yap (bak bak bahaneye eşi tatlı istemiş miş, sonra gelip sızlanacak burada ona yaparken birazda ben yedim tadına bakmasam olmazdı diye) beraber yersiniz. onlar yağ yapmaz zaten su olur su. 3 kere wc ye uğrayınca atılır onlar hiç merak etme sen. 48'likler gerçekten efsane olacak. Bizden sonra bu yarışmaya giren herkes bizi konuşacak ya kızlar ne kadar güzel kilo verip 34 beden olup gitmişler buradan, giderkende resim koymuşlar 34 beden pantolanları ile o bile büyük gelmiş yahu diyecekler. 3. takımın efsaneleri olacağız biz.
 

Kız Allah iyiliğini versin, ömrün uzun, tartıda kilon az olsun emi. Güldürdün gene beni. Kimmiş o halk cengaverleri, hani nerdeler, biz göremedik. Bi kere senin beslendiğinle halk beslense açlıktan ölür be. İnsanlara eziyet mi edicen. Asıl biz halktan biriyiz. Birimiz kar kış soğuk hava demeden sürekli görevlere gidiyor, o ki donmuş parmaklarını, morarmış yüzünü çorba değil sıcak çay ile ısıtıyor, o ki halk ile birlikte yaşayıp her öğlen eve gidiyor. Ben garip hergün evimden yemek getirip mısır gevreği ile karnımı doyuruyorum, o mısırlarki yurdumda yetişmiş ülkemin mahsülleri, ne koşu bandım, ne mekik aletim olmadığı için tüm servetimi (90 tl) bir spor ayakkabıya yatırıp (o da yoktu da ondan) onunla leslie yapıyorum. Biz neyiz ki yani şimdi.
Ayyy ne acıklı oldu. İçim parçalandı be.
 

Amin canım, hep birlikte inşallah.
Ne oldu seçim kampanyamıza hasetlenmişsin bakıyorum, hemen saldırı hemen muhalif sözler...
Biz öyle suhan gibi rulokatlar senin gibi çikolatalar yemiyoruz.
Biz Anadolu'nun böğründen çıkma tarhana çorbası içiyoruz.
Gel özgey gardaş, burada hayat var, burada buram buram Anadolu var, gel hep barabar kol kola verek, halaylar çekek.
Bizde elin gavur Leslieleri yok, Ankaralı Turgut'un şarkılarıyla göbek atarak zayıflama var.
Gel gardaş, birlik olalım, zayıflayalım.
 


canım haklısın. bende bu dediklerinden sonra eşleştirme iyi olurmu ACABAA diye düşünmeye başladım. eşleştirseydim eşler birbirinin sadece koydukları kurala uyup uymayacağını kontrol edecekti.

veya eşleştirme olmadan kontrol olmadan herbirimiz kendimize her hafta 2-3 tane kural koyup o haftayı kurallara uyarak verimli kılmaya çalışalım.. ??


neee 60 ı geçtinmii duur mattikaaa sanada banada durrr ben geçen perşembe 79,5 çıktım. bugün tartıldım 83.5 çıktım.. aha bunuda yazdım buraya naapim.. aynen gerçekten 5 günde 5 kilo

ya millet okadar tuaf oldumki göbeğimin büyüdüğünü hissedince ya hala şoktayım demekki yavaş yavaş kilo aldım lafları yalanmış ben bir anda aldım :26:



ben halaa kararsızım ya yediremiyorum gururuma +4 kiloyu bildirmeyi.. ama ne yapacamki bugün bildirmesem haftaya ne olacak..?? + 6 yımı bildirecem? bilemiyorum.. 1 hafta sıksam iyice neolur acaba??




canım madem tartılamadın o halde yarın bildirirsen görürsem ben öyle eklerim listeye


Merhaba arkadaslar beni de listeye ekleyecek misiniz bu hafta 66 kiloyum bugun


hoşgeldin canıııııııııııım evet ekleyeceğim listeye bildirimde bulunurkende püüsküüt için not düşeceğim kilonu bölmemiz gerekiyormu falan tamammı canım? hoşgeldin aramıza


bebiş nasıl adı ne kaç kilo boyu kaç ayy çok merak ettim yaaaaa!!!!!!!!!!doğumdan sonra 4 kilomu gittii??




kızlar ben çok kilo aldım naaapicaaaamm yarın sabahın köründemi tartılsaaaamm???
ayrıca pazartesi gidiyorum diyee moralim fena halde çok bozuk
 
S.A evet canım ya nasıl olsu o +4 valla anlamadım. 1 hafta da mı aldın yani. Regli falan olacak olmayasın. Mattika aynı şey senin içinde geçerli sende 4 yapmışsın bu hafta gerçi seninki 1 haftadan uzun oldu galiba ama olsun. Çok arkadaşlar ya. Siz bizim takıma gelin iyisimi. k-felx leri yiyip yiyip zayıflayalım. Gerçi mattikaya göre değil, aslında ben de yapay olduğu için çok hoşlanmıyorum hergün yemekten ama ne yapalım zayıflayacağız diye o kadar şey ettik bunu mu yapmıycaz dedim. Mısırlar hem türkiyeden mşş. Memleketimin bağrından.
S.A belki de sen stresten şiştin o kadar. Canın sıkkın ne zamandır çünkü. Dönünce bence her şey yoluna girecek. Şurada 3 gün daha buradasın bence keyfini çıkar sen. Canını sıkma boşuna, gidince hasretten yiyemezsin zati kız.
 
kızlar akşam kilomu yazmıştım ama güncelleme yapayım, dümdüz 60 oldum

2 hafta önce 56,3
bu hafta 60
 
winston halkçı seçim kampanyana bayıldım
mekik kuyruk kemiğimi acıtsa da, mekik aletim dandik de olsa kendimi mekikçi gibi hissettim birden

doğal beslenmekten içim şişmiş sanırım pizza yedim yanında da kola içtim
pizzada sosis vs türü bişey yoktu, doğal malzemeydi ama kola içmem çok garip gerçekten
 

Ben yarın tartılacağım, gerçeklerden kaçış yok, en son 78i geçmiştim koşar adam 80e gidiyordum, kesin varmışımdır diye düşünüyorum.
Ben bir insan evladının bir öğünde yiyeceği şeyi 3 günde yediğimden metabolizmayı bozdum azcuk, sonrasında deliler gibi yiyince (yok o oldu, yok bu oldu diye kendimi kandıra kandıra ) vücut ne yediysem haneme yazdı valla, ama inanıyorum ki biraz kendimi sıksam veririm, sonuçta 1 ayda verdiğimi 1 haftada geri almak hiç adil değil
Yarın buralarda olursan sabahtan bildiririm, olmazsa sen gönül rahatlığıyla 80 yaz şimdiden.



Kafasında kasketiyle seçim propagandası yapan bir dobişko gözünün önüne gelmiştir kesin

Pizza ve kola için seni ölesiye kınamak isterdim ama bir haftada 2 kilo civarı almayı başardığım, önceki haftada kilo aldığım ve istikrarlı bir biçimde dobiş olmaya çalıştığım için malesef kınayamıyorum
Senin koşular ne zaman başlayacak bacım?
Sen her gece bugün şu kadar koştum deyince ben hasetlenip gaza geliyordum, şimdi senden de bir numara gelmeyince iyicene salıyorum kendimi, ne olur kendini düşünmüyorsan bu zavallı şişkoyu düşün de koşmaya başla lütfen
 

ah canım keşke dertler hasretlikler bana daha az yedirse.. 4 kilo gerçekten çok türkiyeden demişsin memleket demişsin yanlışmı anladım sendemi yurt dışındasın?

kfleks diyeti gayet güzel olabilir bence denenmeye değer ama bir anda zayıflatmasın sonrada şişmeyeyim tekrar.. ben ona anca isviçreye dönünce başlayabilirim. burda ne kaldıki zaten.. canım 1 haftadamı aldın demişsin.. valla ben hala onun etkisindeyim.. ben türkiyeye geldiğimden beri doğru dürüst yediklerime dikkat edemedim.. 2 gün önce göbeğimin üzerimde normalde hafif geniş duran kazaklardan bile çıktığını farkettim.. önce pantolonumun kemeri göbeği çok çıkarıyor sandım.. ama oda değilmiş. tartıya bi çıktımm artı dört.. ama akşam yemeğinden sonra çıkmıştım. bakalım bu hafta aynı yazacağım bakalım haftaya durumum ne olacak..

canımı sıkmamaya çalışıyorum.. ama etrafımda öyle ufak tefek ama insanı ağlatabilecek şeyler oluyorki.. birde bu ayrılık.. kavuşamama.. beni bitiriyor.. bir iş bulup eşime biran önce kavuşmalıyım mutlu olmalıyım..



---

ya ben bu hafta kilomu aynı gireyimmi kararsız kaldım.. bakalım.. yarın sabahtan tartılırım. artık neçıkarsa doğru dürüst yazarım buraya.. bu hafta aynı yazıp haftaya artı altı yazmayımda..
 

Benim de kilomu aynı gir, benim de Yok şaka bir yana, benimkine ekleme bile yapabilirsin, orada lök gibi grubu aşağı çektiğim yüzüme yüzüme vursun ki ben de kendime geleyim.
Cumartesi anneme yemeğe davetliyiz o yüzden çok ani bir diyet olayına başlayamadım.Sonrasında gözümü karartacağım ama hadi sevgililer gününü atlatsam bir sonraki hafta yani 21 şubat bizim evlilik yıldönümümüz."Ben yağsız tuzsuz patates yiyeceğim" demek de olmaz ki o günde Öyle böyle derken şubat bitecek, sonra mart nisan dedin mi zaten bahar geldi al sana yaz geldi.Bari yaza şişko girmeyeyim değil mi ama
 
kızlaar destinam nerde? kilo bildirimi yok.. yada benmi görmedim gene.. acaba yarın gelirmi.

winstoncum yarın kilonu paylaşmayı unutma bak bende yazıcam artılarımı umarım gerçekten 83,5 değilimdir.
 
kızlaar destinam nerde? kilo bildirimi yok.. yada benmi görmedim gene.. acaba yarın gelirmi.

winstoncum yarın kilonu paylaşmayı unutma bak bende yazıcam artılarımı umarım gerçekten 83,5 değilimdir.

12 gibi dersten geleceğim canım, sabah çok erken çıkıyorum evden, kırk saat laptopla uğraşmayayım.12 gibi gelince bildiririm, eğer geç olur dersen beni gööönüüül rahatlığıyla 80 yaz, farketmez.Hoş, 80 altı beklemiyorum zaten umarım üstü çıkmam.

Destinam evet pek sessiz bu ara, inşallah her şey yolundadır.Yarın gelip "ben 70 oldum kızlar" der mi der valla, iradeli ortağım benim.

Nihan da bugün kilosunu bildirdi ama bu hafta pek sessizdi, sporunla olsun yediklerinin disipliniyle olsun gruba bir hava katmıştın Nihan bacım, özletme kendini ve verdiğin motivasyonu.

Neyse bacılar, ben altıda kalkacağım ama hala baykuş gibi oturuyorum.
Hepinize iyi uykular, mutlu sabahlar dilerim.
 
günaydın bugun 6 da kalktım evı topladım camasır yıkadım , bugun cumaymıs ben bıldırımı unutmusum yaa , 2 gundur yataga mahkumdum , boynum tutuldu iğneyle kalktım ayaga kılom aynı kızlar , eger havalar ısınınca sabahları yuruyemezsem ayrılıcam takımdan sıkıldım artık sporsuz olmuyor cunku
 

geçmiş olsun destinam dikkat et kendine önce sağlık kiilo nasıl olsa er yada geç verilir.
 
Aman Allahım dün neler olmuş burda harbiden kılıçları çekmişiniz arkadaşlar bu ne şiddet bu cellal alınan kilolar herkeste bi gaz durumu yapmış
gerçi bölesi yi oluyo ben böle acayip motive oluyorum.
dün çıkışta koşa koşa markete gittim aldım k-fleksimi bu sabahtan itibaren başlıyorum yettim sezen korksun artık mekikçiler bizden he he he
kahvaltı yapamadan çıktım evden malum artık burası tamamen karla kaplandı o yüzden yanıma aldım 9 gibi kahvaltımı yapıcam.
kahvaltı menüm:
5 yk k-fleks ve 200 ml süt
ara:
1/2 portakal ve 1/2 elma
öğlen eve gidemiyorum ne yiyeceğim belli değil yemekhaneye bi sormam gerekiyo iyi bişey çıktıysa giderim yoksa aç aç oturmayı düşünüyorum ilerleyen saatlerde yazarım:))
bu arada sabah gelirken 30 dk yürüdüm karda yürümek gerçekten acayip enerji harcatıyomuş :)
 
herkese günaydın
güzel hafif bir akşam geçirdim. haşlanmış karnabahar bir pasta tabapı kadar.1 kepçe kurufasulya
600 mekik. akşam yine baş ağrılarım tuttu. bu haftada böyle giderse hastaneye gidecem iyice canımı sıkmaya başladı tedirgin oldum.
bu gün sabah
tam bir simit olmasada yarısından fazla simit. az peynir. vazgeçilmezim yeşil zeytin.
öğlene taze fasulye ve yoğurt akşama haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. sabah gelmeden önce 300 mekik çektim.
evet gelelim 48 lik kızlara hanımlar hanımlar lafla peynir gemisi yürümez. sayın kızlar siz yiyin o suni amerikanın gdo lu mısırıyla yapılmış kflex leri yakında değil kilo vermek 3. kulağınız çıkınca tam tersi alacaksınız.
analar bacılar bize katılın . anadolu aslanları mekikçilere katılın. haşlanmış nevşehir patatesi ,anadolu tarhanası ve karadeniz lahanası var hepsi doğal organik. yemeyin gdo lu mısırları kız mutasyona uğrayacaksınız demedi demeyin mekikçileri dinleyin. anadolu aslanları düşmanlarınıda düşünür.
 
Günaydıınn


winstonlight, tamam canım sorun değil. listeyi öğleden sonra yapacağım

destinam, geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah herşey düzene girer yakında

-

Ben henüz tartılamadım. sabah banyomu ettim. Kaynanamada ben kahvaltı etmeyeceğim eve gidip kaç yüzbin kilo olduğuma bakacağım dedim :26: oda güldü


Bu arada haftaya hepiniz cuma günü bildirim yapabilirsiniz ama saat 14e kadar olma şartıyla nasılsa bende artık o lanet ülkede olacağım... bir iş bulana kadar bildirimleriniz cuma olabilir..


Aranızda kim kaptan yardımcılığını üstlenebilir?
 

Günaydın,
Öncelikle bizim mısırlar anadolu mısırı şekerim. Öyle yurt dışı falan değil, ayrıca içinde uşak üzümü ve bahçe çileği var. Neresi yurtdışı anlamadım, Mis gibi sokak sütü katıyoruz içine.
Hem ayrıca bize laf ederken o yediğin yarımdan fazla simitde ne oluyor.
Neyse şaka bir yana menünü beğendim. Akşamları hafif geçirmende güzel. Ben yine feci halde öksürüyorum ve canım kocam ceza olarak kahvaltıda tost, yumurta, meyve suyu içirdi. YA anlamıyorum ben bu her hastalıkta portakal suyu muhabbetini ve sanırım kimseye anlatamıyorum. Ya olmuşsun zaten hasta sanki 5 bardak portakal suyu içince hemen iyileşecekler, nedir bu ya. Çorba olsa anlarım. Gece 12 den 3 e kadar aralıksız öksüren ve öksürürken kusacak olan bana kalkar insan bir bardak ılık su getirir dime ama. Bir taraftan öksüren, diğer taraftan ayağında kızını sallayan bana kalkar da bir yardım eder. Ama yok benim kocam sabah kalkıp sabah tost, yumurta ve meyve suyu ile beni iyileştiriyor.


Öğlende yiyebilirsin bence k-flexi.
Ya da akşam yani 2 öğün yemek lazım ortağım.
Ve evet haklısın hadi başaralım. Azmin elinden kurtulamaz kimse.


Çok geçmiş olsun.
Takımdan niye ayrılıyorsun ya bence daha çok yazarsan daha motive oluyorsun. Zaten herhalde yaza kadar zayıflayamazsak bence kimse kalmaz. Ama niye zayıflayamayacağını düşünüyorsun. Bence olacak. Hemde çoookk güzel olacak.


İstersen ben olabilirim. Ne yapıcam bilmiyorum ama öğrenirim herhalde.
Bu arada kilonu merak ettim. Sen bencede yapma artık bir şey, şu kalan 3 günü kendine zehir etme. Bence keyfini çıkar. Umarım bir an önce iş te bulursun. Gönlüne göre.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…