Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet canım 2-3 gün keyif yapacam :) inşallah iyi olur herşey.

Yardımcı sen olabilirsin bencede.. çünkü çok giriyorsun ve listeyi hazırlamamda da yardımcı oluyorsun. Ben sana bugün veya yarın liste nasıl hazırlanır anlatırım.

Bu haftaki listeyi hazırladım. KArdeş takıma gönderdim. Tabii winstonun kilosunu öğleden sonra ekleyeceğim listeye..

Bu haftaki liste bana kafayı yedirtti.. bölünmesi gereekn kilolar aynı olan kilolar püsküütün çıkardığı yeni bir kural vs. öööff:2:

haftasonu ya da en geç pazartesi başlıyorum. bu hafta sabah 8 akşam 7 okuldaydım, vakit olmadı.

geçmiş olsun canım.
takımdan çıkmayı boşver, yeter ki gel yaz.

oK. Ozaman sen bana anlatırsın. Elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım ben. Seni biraz rahatlatmak lazım dime ama.

Günaydınlaar,
Sabah altıda kalkınca o koşkoşla tartılmadım, evden çıkarken ağzıma ekmek arası bir şey atacaktım "anaaa tartılmadım" dedim.Neyse yemedim bir şey, çıktım, derse gittim, geldim.Ders sırasında bir Türk kahvesi, bir bardak su, 2 çay içtim ve karnım guruldayarak eve koştum.
Tam sıfır mideyle tartılmamış oldum ama kilom 79.500.Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum ama istikrarlı bir biçimde kilo almaya devam ettiğimi biliyorum.
Pazar günü detokslanacağım.Haftaya cumaya inşallah zayıflamış olacağım.Bu hafta da beni mazur görün pls.

Destinam geçmiş olsun.

Yakar bacım boşver, biz ileriki günlerde sonuçlarla zaten her şeyi ortaya koyacağız, onlar k-fleks stoklarını ülkede savaş çıkacakmış gibi depolayıp, tükete dursunlar biz yolumuza devam edelim.

Se_zen kaptan yardımcılığın hayırlı olsun bu arada.

Neyse ben kahvaltıya kaçar, hepinize mutlu bir gün diliyorum.

öğlen yemeğine eve gittim yürüyerekte geri geldim Allahım mahvoldum yarım saatte gelebildim işe karda yürümek felaket bişey artık yaz gelsin AAllahım nolur((
2 kase tarhana çorbası(yağsız)
4-5 hamsi
1/2 kurabiye yedim kurabiyenin ucundan ısırdım desem daha doğru olur aslında.normalde kurabiye sevmemde tadına bakayım dedim oğlumun okulu için yapmıştım dün akşam hiç tadına bakmadım bide rezil olmıyım diye bakayım dedim
30 dk da yürüdüm
akşama gene tarhana çorbası yiycem sıcak sıcak çok iyi oluyo.

kızlar benim kilom 82,5

3 kilo almışım

kısa zamanda aldığından kalıcı kilo değildir. bende pazartesi 66,200 gördüm dün 64,500 olmuşum biraz dikkatle kısa sürede verirsin sıkma canını çok da rahatlama yayılma :)

eşler hep aynı. hiç bir şey yapmazlar yardımcı olmazlar anca uzaktan uzaktan akıl verirler. bende migren var. birde çok sıkılıp bunaldığım zamanlarda kandaki yağ oranı artıyor.(trigliserit oranı)göbeğimdekiler yetmiyormuş gibi birde kanda yükseliyor.bu baş ağrısı yapıyor. eşim hemen dün akşam kocaman çikolata kapmış ye şunu hep şekersizlikten yemezsen anneni arayacağım. kızın yemeyerek intihar ediyor ...dır dır anlatamam. ama başkada birşey yok yemedim genede .teşhis hemen konuldu anlayacağınız.
öğlene taze fasulye yedim ama yanında 1 dilim ekmek yedim. görevden dönmüştüm hiç buz gibi yoğurdu yemek gelmedi içimden . ama akşama kesin yiyeceğim.

slm kızlar..dün burda yani ankarada sabahtan akşama kadar kar yağdı erkende çıkarmadılar normalde 6da evde olurum dün akşam 7de anca gidebildim yollar kayan arabalarla doluydukötü bir akşamdı..eve gittim yemeği hazırladım eşim geç geldi yiyelim falan 8.30u buldu
dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 1 bardak çay, az reçel az peynir
öğle
1kase çorba, 2-3 kaşık bulgur pilavı
akşam
6 köfte, çeyrek ekmek ama ekmeğin içini ayırdım yemedim
su : 2lt
spor yok

kısa zamanda aldığından kalıcı kilo değildir. bende pazartesi 66,200 gördüm dün 64,500 olmuşum biraz dikkatle kısa sürede verirsin sıkma canını çok da rahatlama yayılma :)

ah canım can sıkmamak elde değil ama yapacak birşey de yok. evet umarım haftaya gider bu 3 kilo

--

bu arada kardeş takıma listemizi gönderdim konrol için ama henüz bi cevap gelmedi.. saat 15 gibi gene geleceğim ben

S.A. umarım görürsün. Az önce kara defterine bakıyordum. Bu hafta liste hazırlama işi bizim takımdaymış. Bilmiyorum değişiklik oldu mu ama. Umarım haberin vardır.
Yardım edebileceğim bir şey varsa yardımcı olabilirim.

aa ne güzel bir haber bu böyle bende yokumki bu akşam.. bakalım nasıl olacak.. saat 9a kadar vaktim var ben saat 6 da evden çıkıyorum. 16:30 dada bildirim saati bitiyor.. yani 1 bucuk saat vaktimiz var. yetiştiririm herhalde.. ama ben gelemezsem sende hazırlayabilirsin dimi.. bana o çok kolay gelmişti ilk 3. takımı seçmek ve ilk 3 kişiyi seçmek falann

birde o karar defterine baktımda takım liderleri listesinde bi bizim takımın yardımcısı yoktu

birde o karar defterine baktımda takım liderleri listesinde bi bizim takımın yardımcısı yoktu

Listelerde yardımcı olmaya çalışırım. Becerebilirmiyim bilmiyorum tabii. İlk 3 takım seçilecek, bireysel 3 kişi seçilecek birde bütün takımlar sıralanacak ve sonuçlar yayınlanacak. ama ama ilk günden heyecan yaptım şimdi ben.
Neyse sen yetiştirirsen yapabilirsen buradan bildir de bana bende yapmaya çalışayım bakalım. Bendeki de şans işte

Al işte hepsi aynı bunların ya.
Sanki iyi bir şey yapıyor çikolata yedirmekle. Kocamanın çok vitaminsiz kaldın sen deyip yağlı tost yapması gibi bir şey bu. Kardeşim yağlı tosttaki vitaminleri allah rızası için biri bana açıklasın ya. Dün akşam öksürüyorum ben o da bana da demiyor, kızıma annen işte sabah öğlen korn flex yiye yiye vitaminsiz kaldı öksürüyor diye. Bana bunu diyen adam akşam yemeğinde sadece koca bir tabak bulgur yiyip üzerine gece yarısı patetes kızartıp yiyor, ve sabahları benim korn flexim yerine sadece 4 dilim yağlı tost. Ben tamam sabh öğlen yiyorum onları ama akşam ıspanak+yoğurt+2 kaşık bulgur ve et ve salata yedim. Hangisi vitaminsiz a arkadaşlar sorarım size. Adam ağzına et+tavuk+köfte sürmez, yediği tek sebze gözleme halinde pırasa ya da senede bir iki kere ıspanak yer. Sonrada bana ahkam kesiyor.
birde yani öksürme ve vitaminin bağlantısını çözemedim. Öksürme direk akçiğerle alakalı bir durum. Üşüttün yani. Vitaminsizlik yüzünden mi öksürülüyor ya. Portakal suyu iç öksürme diye bir bağlantı kuramadım.

kardeş takımdan bir haber çıkmadı ben listemin hazırlanmasını bitireyimde yayınlayayım baari

Oncelikle herkese iyi kilo vermeler..

Bende kendimce diyet yapiyorum ama size sormak istedigim bisey var yardimci olursaniz cok sevinirim.

Daha dun tartida bir kilo eksikken bu saba dunku kilomdan bir kilo fazla ciktim.. ve diyetime ayenn uyuyorum.. Cok sinir oldum ce acayip motivasyonum bozuldu.. Bir yanlislik var diye dusunuyorum..

Hic boyle birsey basiniza geldimi ve neden olmustur bir fikriniz varmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…