Günaydın,
Öncelikle bizim mısırlar anadolu mısırı şekerim. Öyle yurt dışı falan değil, ayrıca içinde uşak üzümü ve bahçe çileği var. Neresi yurtdışı anlamadım, Mis gibi sokak sütü katıyoruz içine.
Hem ayrıca bize laf ederken o yediğin yarımdan fazla simitde ne oluyor.
Neyse şaka bir yana menünü beğendim. Akşamları hafif geçirmende güzel. Ben yine feci halde öksürüyorum ve canım kocam ceza olarak kahvaltıda tost, yumurta, meyve suyu içirdi. YA anlamıyorum ben bu her hastalıkta portakal suyu muhabbetini ve sanırım kimseye anlatamıyorum. Ya olmuşsun zaten hasta sanki 5 bardak portakal suyu içince hemen iyileşecekler, nedir bu ya. Çorba olsa anlarım. Gece 12 den 3 e kadar aralıksız öksüren ve öksürürken kusacak olan bana kalkar insan bir bardak ılık su getirir dime ama. Bir taraftan öksüren, diğer taraftan ayağında kızını sallayan bana kalkar da bir yardım eder. Ama yok benim kocam sabah kalkıp sabah tost, yumurta ve meyve suyu ile beni iyileştiriyor.
Öğlende yiyebilirsin bence k-flexi.
Ya da akşam yani 2 öğün yemek lazım ortağım.
Ve evet haklısın hadi başaralım. Azmin elinden kurtulamaz kimse.
Çok geçmiş olsun.
Takımdan niye ayrılıyorsun ya bence daha çok yazarsan daha motive oluyorsun. Zaten herhalde yaza kadar zayıflayamazsak bence kimse kalmaz. Ama niye zayıflayamayacağını düşünüyorsun. Bence olacak. Hemde çoookk güzel olacak.
İstersen ben olabilirim. Ne yapıcam bilmiyorum ama öğrenirim herhalde.
Bu arada kilonu merak ettim. Sen bencede yapma artık bir şey, şu kalan 3 günü kendine zehir etme. Bence keyfini çıkar. Umarım bir an önce iş te bulursun. Gönlüne göre.
haftasonu ya da en geç pazartesi başlıyorum. bu hafta sabah 8 akşam 7 okuldaydım, vakit olmadı.Kafasında kasketiyle seçim propagandası yapan bir dobişko gözünün önüne gelmiştir kesin
Pizza ve kola için seni ölesiye kınamak isterdim ama bir haftada 2 kilo civarı almayı başardığım, önceki haftada kilo aldığım ve istikrarlı bir biçimde dobiş olmaya çalıştığım için malesef kınayamıyorum
Senin koşular ne zaman başlayacak bacım?
Sen her gece bugün şu kadar koştum deyince ben hasetlenip gaza geliyordum, şimdi senden de bir numara gelmeyince iyicene salıyorum kendimi, ne olur kendini düşünmüyorsan bu zavallı şişkoyu düşün de koşmaya başla lütfen
geçmiş olsun canım.günaydın bugun 6 da kalktım evı topladım camasır yıkadım , bugun cumaymıs ben bıldırımı unutmusum yaa , 2 gundur yataga mahkumdum , boynum tutuldu iğneyle kalktım ayaga kılom aynı kızlar , eger havalar ısınınca sabahları yuruyemezsem ayrılıcam takımdan sıkıldım artık sporsuz olmuyor cunku
evet canım 2-3 gün keyif yapacam :) inşallah iyi olur herşey.
Yardımcı sen olabilirsin bencede.. çünkü çok giriyorsun ve listeyi hazırlamamda da yardımcı oluyorsun. Ben sana bugün veya yarın liste nasıl hazırlanır anlatırım.
Bu haftaki listeyi hazırladım. KArdeş takıma gönderdim. Tabii winstonun kilosunu öğleden sonra ekleyeceğim listeye..
Bu haftaki liste bana kafayı yedirtti.. bölünmesi gereekn kilolar aynı olan kilolar püsküütün çıkardığı yeni bir kural vs. öööff:2:
oK. Ozaman sen bana anlatırsın. Elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım ben. Seni biraz rahatlatmak lazım dime ama.
kızlar benim kilom 82,5
3 kilo almışım
kısa zamanda aldığından kalıcı kilo değildir. bende pazartesi 66,200 gördüm dün 64,500 olmuşum biraz dikkatle kısa sürede verirsin sıkma canını çok da rahatlama yayılma :)
S.A. umarım görürsün. Az önce kara defterine bakıyordum. Bu hafta liste hazırlama işi bizim takımdaymış. Bilmiyorum değişiklik oldu mu ama. Umarım haberin vardır.
Yardım edebileceğim bir şey varsa yardımcı olabilirim.
birde o karar defterine baktımda takım liderleri listesinde bi bizim takımın yardımcısı yoktu
eşler hep aynı. hiç bir şey yapmazlar yardımcı olmazlar anca uzaktan uzaktan akıl verirler. bende migren var. birde çok sıkılıp bunaldığım zamanlarda kandaki yağ oranı artıyor.(trigliserit oranı)göbeğimdekiler yetmiyormuş gibi birde kanda yükseliyor.bu baş ağrısı yapıyor. eşim hemen dün akşam kocaman çikolata kapmış ye şunu hep şekersizlikten yemezsen anneni arayacağım. kızın yemeyerek intihar ediyor ...dır dır anlatamam. ama başkada birşey yok yemedim genede .teşhis hemen konuldu anlayacağınız.
öğlene taze fasulye yedim ama yanında 1 dilim ekmek yedim. görevden dönmüştüm hiç buz gibi yoğurdu yemek gelmedi içimden . ama akşama kesin yiyeceğim.
kardeş takımdan bir haber çıkmadı ben listemin hazırlanmasını bitireyimde yayınlayayım baari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?