Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hafta sonu misfairlerim gitti. Ama yorucu bir hafta sonu oldu kızlar. Yediklerime falan hiç dikkat etmedim. Bayaa da yedim ne yazık ki. Bu yüzden kendimi kötü hissediyorum ama akşam yemeğini de hafif geçirip yarın korn flex yemeğe devam diyorum. Evde birileri olunca diyet falan hikaye oluyor valla. Onları mutlu edicem diye göbeğim çatladı. Bi de düşünün annem ve yiyenim vardı başkalrı olsa işim daha zor ama annemi de mutlu etmek zor. KAdın benim evimde yabancı dan daha yabacı valla.

İyi akşamlar,
Cumartesi anneme yemeğe gittik, anneannem de sağolsun o da zeytinyağlı dolmalar falan yapıp getirmiş, yedim de yedim.Annem kilo almadığımı söyledi, gaz verdi.Kardeşim de bizim eve yakın havaalanından Adana'ya yarın döneceği için bizimle eve geldi, doğal olarak sabah birlikte poğaçalar yedik, öğlen ve akşam yemekler ve hatta baklavalar bile yedim.Neyse kardeşim sabah 6da gidiyor, benim de bahanem falan kalmayacak.Yarın detokslanmaya başlayacağım, vücudumda tatlıdan , tuzluya ne varsa gider inşallah.( 3 sene detokslansam gene de temizlenmem ya neyse )

Yoğun ve yemek dolu bir haftasonu geçirdim özetle.
Umarım bu hafta herkes için hafif ve iradeli geçer.

Merhaba bayanlar bende diyetteyim de bir sorum var sizlere ...
Ben aksam 6dan sonra birşey yemiyorum ama saat 10 gibi falan insan birşeyler yemek oyalanmak istiyor..
Sizler bu aclıgı nasıl bastıırıyorsunuz ?

herkese günaydın
haftasonunu hafif sıyrıklarda atlattım.
bugün allah kabul ederse oruçluyum. 1 tane kaza orucum kalmışdı onuda tutayım dedim.
akşama tavuk haşladım onu yerim. yanına bir de çorba olursa harika olacak.
sporu akşama yapacağım.
herkese hafif bir gün diliyorum.

günaydın kızlar.
Bende sabah korn fleximi yedim. Umarım her kes için hafif bir gün olur. güzel bir hafta geçiririz. Hiç kaçamaksız.

Allah kabul etsin canım. Keşke bende tutabilsem ya. Her sene diyorum ki bütün kaza oruçlarını kışın tutucam ama bir türlü olmuyor. Ramazanda tutuğumla kalıyorum.

Ben aksam 6dan sonra birşey yemiyorum ama saat 10 gibi falan insan birşeyler yemek oyalanmak istiyor..

Merhaba,
Her ne kadar ben çok yapamasamda geçen hafta denediğim yöntem etkili oldu. Ama tabii yine de bilemem. Geçen hafta ben k-flex yiyordum günde iki öğün. Akşamları da çok acıkınca 1 çay tabağı kadar k-flex ten yedim. Cips gibi yedim ama sütle falan değil. 1 yemek kaşığını geçirmemey çalıştım ağzım boş kalmasın diye ara ara attım ağzıma. Belki işe yarayabilir. Kalorisi de çok yüksek değil.

Allah kabul etsin canım. Keşke bende tutabilsem ya. Her sene diyorum ki bütün kaza oruçlarını kışın tutucam ama bir türlü olmuyor. Ramazanda tutuğumla kalıyorum.

canım bende senin gibiyim hamilelikdi emzirmeydi derken 60 gün borcum olmuş . nasıl tutacaksam bir yerden başlamam lazım. allah hepimize nefsimizi kontrol etme gücü versin.

Son düzenleme:

bir avuç sarı leblebi yiyebilirsin. acayip tok tutuyor. ender saraç diyetlerinde veriyor.fazla yersen wc problemi yapar . makulü 1 avuç

günaydın kızlar.
yürüyüşümü yapıcam şimdi.

hala regl olmadım, öğleden sonra dr.a gidicem, kendi dr.umdan randevu alamadım sinir oldum.
bi yandan da kabızlık var bi haftadır.
aşırı kilolu insanlara yemiş yemiş wc ye gitmemiş derler ya aynen öyle oldum.
önce sağlık yani.

akşam yemekten sonra bişey yememek kilo vermenin sırrı.
çok acıkırsan bir bardak ayran veya süt içebilirsin, doğal olmalarına dikkat et.
ayran da tuzsuz olmalı.

wuuu kızlar ben takımlar arasımı birinciyim wow süpermiş eğer öyleyse sizi hep birinci yapacağım söz :)))

selam kızlar,

biliyorsunuz ki bir hafta dukan yaptım atak evresini bitirdim tüm hafta bunları yedim

yumurta, peynir , yoğurt, et, süt bunları sıraya koydum ve yedim memnunum yediklerim zaten sevdiğim şeylerdi atak evresini 3,5 kilo vererek bitirdim şimdi seyire geçiyorum seyide 20 kilo vermem gerekecek sanırım işin içine sebze girmesine çok sevindim tabi sebze benim için önemliydi inş. istikrarlı devam ederim ve kilolarımdan kurtulurum

84 ile başladığım dukan 80,5 3,5 kilo verdim buranın olmasıda benim için süper bir teşvik tabi

buarada yulaf kepeği kreple harika imiş gerçekten hımmm çok sevdimmmm

teşekkürler inş. hep beraber birinci oluruz

tbr ederim canım....

canım Allah kabul etsin...

valla bende sen gibiyim orti hersene kışın tutuyum diyorum ama bu kışta geldi geçti...

Özgey ya seni kıskandım valla. Bende yapmıştım ama bende hiç işe yaramadı niyeyse. Herhalde meyveli yoğurt falan yemiştim onlar etkiledi demek ki.
Bu arada sanırım bunları paylaşım alanına yazman gerekiyor. Ben bir bakayım bakalım nereye yazılıyormuş.

Tünaydınlar,
Dün 2 de yattım bu sabah 5te kalktım
Kardeşimin uçağı vardı, onu uyandırmak ve kahvaltı hazırlamak için erkenden güne başladım.
Sonra derse gittim ve şimdi nihayet totom yer gördü, oturdum.

Dün detokslanma niyetiyle araştırırken yabancı forumlarda "senna tea " gördüm, ay bir içmişler süper gelmiş, içi dışı temizlemiş, aman şöyle şahaneymiş falan.Len dedim kendime gerekirse yurtdışından getirttirir gene de içerim bu şifalı şeyi.Benim Türkçe de otlarla, bitkilerle aram yoktur,ingilizce de hele hiç yoktur.Neyse neymiş diye bir bakındım ki, bizim sinameki çayı çıktı Neyse akşam küçük bir alışverişe çıktık eşimle, benim aktar fobim vardır (Bkz: aktar pis elleriyle her boş vaktinde tüm bitkileri mıncıklıyordur önyargısı )
Düdük kadar bir markete girmeme rağmen baktım rafta sinameki çayı, Allah dedim ve 2 paket aldım.Eve geldim, ne de olsa poşet çay, ne kadar etkili olabilir ki deyip demledim.Yeminle üçüncü yudumda tuvalete zor koştum.Onca şişkinlik gitti ve rahat 2 kilo azaldım (İğrençlik için özür dilerim.)

Tabii sabah 5te uyanınca, dedim bir bardak da sabah içeyim, nasılsa mide boş, sıcak sıcak iyi gelir.
7ye kadar ara ara tuvalet ziyaretim oldu.Sonrasında derse gittim ve aldı mı beni bir telaş, ya derste bir hayati rezilliğe imza atarsam diye Çok şükür bir şey olmadı.

Neyse özetle, bağarsakları çalıştırıyor, olan yağları yakmıyor ama mesela ipin ucu çok kaçmışsa, şişkinlik rahatsız edici olmuşsa ve afedersiniz kabızlık varsa, bu çayı kesin deneyin derim. (Halil pazarlama gibi oldum yeminle ) Uzun süre düzenli kullanınca bağarsaklar çaya alışıyormuş ve bu çay olmadan işlevini gerçekleştirmiyormuş, o yüzden haftada bir rahatlamak için ya da bayram seyran sonrası şişmişken benim aklımda olabilecek bir şey keşfetmiş oldum yani.

Neyse bacılar, özetle günüm maceralı başladı.Bir kaç gün detokslanacağım.Kaçamak falan yok, yeni ölçü listeleri, spor listeleri yaptım, bu iş artık bitsin istiyorum, ye ye nereye kadar değil mi? Artık bu gidişe bir son vermek durumundayım.

Hepimizin günü şen şakrak geçer inşallah.

Tebrikler tekrardan.Ben atağı 2 gün yaptım. (Dukan amca öyle diyordu bana) 2 gün içinde 900 gram-1 kilo arası verdim.3. gün proteinle devam ettim, 4. gün "eeh yeter tavuk oldum, kanadım çıktı" dedim ve yavaş yavaş bozmaya başladım.Ve o hafta yanılmıyorsam kilo aldım.Her şeyin başı aslında irade, sıkılmadan, bunalmadan hedefe kitlenip ne yapılırsa yapılsın elbet işe yarıyor ama ah işte "dur şunun ucundan yiyeyim", "dur misafir geldi, eşlik edeyim","canım çekti bundan az yiyeyim" ler olduktan sonra Dukan bizim eve gelip, bende kalsa ben de gene işe yaramaz işte
Bir de dukan şu açıdan çok riskli; bir kez saçmaladın mı neredeyse her şey sıfırdan başlıyor, tüm emek çöpe gidiyor.Diğer diyetler de kaçırdın mı bir yerden toparlarsın ama dukan şahane bir irade ve disiplin istiyor ve belli ki sen bu disiplini kendi içinde yaratmışsın Umarım istediğin kiloya, hedef zamanında ulaşırsın.Tekrar tebrikler.

P.s: Bu arada her hafta birinci olan kişi paylaşım alanında (sanırım- ya da sonuç sayfasında ) o hafta neler yaptığını detaylı anlatıryor ki biz şişkolar bakalım, belki biz de uygulayıp kilo verelim diye

Slm kizlar Ozgey tebrikler bu hafta takim olarak birinci olalim sonuncu olmak motive etmistir bizi kilo vermeyen kimse kalmasin hadi bakalim sabah 1 kase yogurt yedim ogle yemegim ise cikolata (hala aseriyorum(

winston sen de yazmışsın ama alıştırma vücudu sinameki çayına.
bildiğin ilaç o, tamam bitki ama ilaç etkisi olan bi bitki.
kabızlık fln deyince ilgiyle okudum ama işin sonu sinamekiye çıkınca olmadı
aynı sorun bende de var şu günlerde, bakalım bugün dr.a gideyim de duruma göre bitkisel olaylara başvururum

selam kızlar
burası bugün pek sessiz haftasonu gibi oldu.
benim hava durumu iyi. inşallah akşama kadar iyi gider.
mattika geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın.
herkese güzel bir gün dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…