herkese günaydın
haftasonunu hafif sıyrıklarda atlattım.
bugün allah kabul ederse oruçluyum. 1 tane kaza orucum kalmışdı onuda tutayım dedim.
akşama tavuk haşladım onu yerim. yanına bir de çorba olursa harika olacak.
sporu akşama yapacağım.
herkese hafif bir gün diliyorum.
Merhaba bayanlar bende diyetteyim de bir sorum var sizlere ...
Ben aksam 6dan sonra birşey yemiyorum ama saat 10 gibi falan insan birşeyler yemek oyalanmak istiyor..
Sizler bu aclıgı nasıl bastıırıyorsunuz ?
Allah kabul etsin canım. Keşke bende tutabilsem ya. Her sene diyorum ki bütün kaza oruçlarını kışın tutucam ama bir türlü olmuyor. Ramazanda tutuğumla kalıyorum.
Ben aksam 6dan sonra birşey yemiyorum ama saat 10 gibi falan insan birşeyler yemek oyalanmak istiyor..
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 ŞUBAT-10 ŞUBAT 2012
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ.......2.TAKIM
İKİNCİ........ 13.TAKIM
ÜÇÜNCÜ........ 7.TAKIM
BİREYSEL DERECLER
BİRİNCİ........3.TAKIMDAN ..... özgey %3,46
İKİNCİ.........2.TAKIMDAN...... eldora %2,87
ÜÇÜNCÜ..........9.TAKIMDAN...... nagieymen %2,56
Kızlar ya gören biri olursa bir kontrol etsin ne olur. Daha ilk günden yanlış yapmayayım. Başkan hazırlayamadı herhalde ben yapayım dedim ama umarım yüzüme gözüme bulaştırmamışımdır.
Özgeyyyyyyy tebrik ederim. Takım olarak sonuncuyuz ama sen birincisin.
teşekkürler inş. hep beraber birinci oluruz
herkese günaydın
haftasonunu hafif sıyrıklarda atlattım.
bugün allah kabul ederse oruçluyum. 1 tane kaza orucum kalmışdı onuda tutayım dedim.
akşama tavuk haşladım onu yerim. yanına bir de çorba olursa harika olacak.
sporu akşama yapacağım.
herkese hafif bir gün diliyorum.
Allah kabul etsin canım. Keşke bende tutabilsem ya. Her sene diyorum ki bütün kaza oruçlarını kışın tutucam ama bir türlü olmuyor. Ramazanda tutuğumla kalıyorum.
selam kızlar,
biliyorsunuz ki bir hafta dukan yaptım atak evresini bitirdim tüm hafta bunları yedim
yumurta, peynir , yoğurt, et, süt bunları sıraya koydum ve yedim memnunum yediklerim zaten sevdiğim şeylerdi atak evresini 3,5 kilo vererek bitirdim şimdi seyire geçiyorum seyide 20 kilo vermem gerekecek sanırım işin içine sebze girmesine çok sevindim tabi sebze benim için önemliydi inş. istikrarlı devam ederim ve kilolarımdan kurtulurum
84 ile başladığım dukan 80,5 3,5 kilo verdim buranın olmasıda benim için süper bir teşvik tabi
buarada yulaf kepeği kreple harika imiş gerçekten hımmm çok sevdimmmm
selam kızlar,
biliyorsunuz ki bir hafta dukan yaptım atak evresini bitirdim tüm hafta bunları yedim
yumurta, peynir , yoğurt, et, süt bunları sıraya koydum ve yedim memnunum yediklerim zaten sevdiğim şeylerdi atak evresini 3,5 kilo vererek bitirdim şimdi seyire geçiyorum seyide 20 kilo vermem gerekecek sanırım işin içine sebze girmesine çok sevindim tabi sebze benim için önemliydi inş. istikrarlı devam ederim ve kilolarımdan kurtulurum
84 ile başladığım dukan 80,5 3,5 kilo verdim buranın olmasıda benim için süper bir teşvik tabi
buarada yulaf kepeği kreple harika imiş gerçekten hımmm çok sevdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?