Merhaba,
Her ne kadar ben çok yapamasamda geçen hafta denediğim yöntem etkili oldu. Ama tabii yine de bilemem. Geçen hafta ben k-flex yiyordum günde iki öğün. Akşamları da çok acıkınca 1 çay tabağı kadar k-flex ten yedim. Cips gibi yedim ama sütle falan değil. 1 yemek kaşığını geçirmemey çalıştım ağzım boş kalmasın diye ara ara attım ağzıma. Belki işe yarayabilir. Kalorisi de çok yüksek değil.
bir avuç sarı leblebi yiyebilirsin. acayip tok tutuyor. ender saraç diyetlerinde veriyor.fazla yersen wc problemi yapar . makulü 1 avuç
akşam yemekten sonra bişey yememek kilo vermenin sırrı.
çok acıkırsan bir bardak ayran veya süt içebilirsin, doğal olmalarına dikkat et.
ayran da tuzsuz olmalı.
Özgey ya seni kıskandım valla. Bende yapmıştım ama bende hiç işe yaramadı niyeyse. Herhalde meyveli yoğurt falan yemiştim onlar etkiledi demek ki.
Bu arada sanırım bunları paylaşım alanına yazman gerekiyor. Ben bir bakayım bakalım nereye yazılıyormuş.
Slm kizlar Ozgey tebrikler bu hafta takim olarak birinci olalim sonuncu olmak motive etmistir bizi kilo vermeyen kimse kalmasin hadi bakalim sabah 1 kase yogurt yedim ogle yemegim ise cikolata(hala aseriyorum (
Tebrikler tekrardan.Ben atağı 2 gün yaptım. (Dukan amca öyle diyordu bana) 2 gün içinde 900 gram-1 kilo arası verdim.3. gün proteinle devam ettim, 4. gün "eeh yeter tavuk oldum, kanadım çıktı" dedim ve yavaş yavaş bozmaya başladım.Ve o hafta yanılmıyorsam kilo aldım.Her şeyin başı aslında irade, sıkılmadan, bunalmadan hedefe kitlenip ne yapılırsa yapılsın elbet işe yarıyor ama ah işte "dur şunun ucundan yiyeyim", "dur misafir geldi, eşlik edeyim","canım çekti bundan az yiyeyim" ler olduktan sonra Dukan bizim eve gelip, bende kalsa ben de gene işe yaramaz işte
Bir de dukan şu açıdan çok riskli; bir kez saçmaladın mı neredeyse her şey sıfırdan başlıyor, tüm emek çöpe gidiyor.Diğer diyetler de kaçırdın mı bir yerden toparlarsın ama dukan şahane bir irade ve disiplin istiyor ve belli ki sen bu disiplini kendi içinde yaratmışsınUmarım istediğin kiloya, hedef zamanında ulaşırsın.Tekrar tebrikler.
P.s: Bu arada her hafta birinci olan kişi paylaşım alanında (sanırım- ya da sonuç sayfasında ) o hafta neler yaptığını detaylı anlatıryor ki biz şişkolar bakalım, belki biz de uygulayıp kilo verelim diye
winston sen de yazmışsın ama alıştırma vücudu sinameki çayına.
bildiğin ilaç o, tamam bitki ama ilaç etkisi olan bi bitki.
kabızlık fln deyince ilgiyle okudum ama işin sonu sinamekiye çıkınca olmadı
aynı sorun bende de var şu günlerde, bakalım bugün dr.a gideyim de duruma göre bitkisel olaylara başvururum
Kızlar bende 1 haftadır öksürüyordum bugün geçer, yarın geçer derken cumartesi doktora gittim. Bronşit olmuşum, astıma da yakınmışım. Annem astım hastası benim. Onun kullandığı hava var , ağzına sıkıyorsun, ondan verdi. 1000 mg antiiyotik verdi, vitamin verdi bir tane. Her gece öksürmekten uyuyamıyorum. Şimdide deli gibi başım ağrıyor, yarım saat falan aralıksız öksürüyorum sonra da herhalde beynim sallanmaktan ağrıyor. Öksürmekten konuşamıyorum bile. Umarım bir an önce geçer.
Mattika inşallah sende bir an önce çözüm bulursun, çok geçmiş olsun.
sezen canım çok geçmiş olsun..
evet kızlar kabızlığımın ve aşırı kilo almamın sebebini öğrendim bugün.
hamileymişim
şüphelenmiştim tamam ama yine de beklemiyodum. inş bu defa tamamına erer.
daha önce de 2 kere hamile kaldım ama düşük oldu..
bu durumda hamilelik nedeniyle takımdan ayrılmam lazım sanırım
inş doğumdan sonra dönerim, bikaç hafta sonra düşük yaptım diye dönmem.
inş doğumdan sonra dönerim ve ozamana kadar sizler hep mezun olmuş olursunuz.
çıtır olun hepiniz
MErhaba kızlar.. nasılsınız iyimisiniz.. ben hiç iyi değilim. bugün döndüm gene evime.. eşimden ayrılmak memleketten ayrılmak bana kafayı yedirtti. şimdi bile doya doya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Canıııım tebrik ederimmm... :)... ay bu durum tebessüm yarattı bende :) Canım Hayırlsıyla inşAllah bebeğini kucağına Allah güzel bir hamilelik nasip etsin alırsın. Kendine çok dikkat et. Allaha emanet ol arada bir gel özletme kendini bu gidişata bakılırsa biz sen torun sahibi olanakadar burdayız
hamileymişim
çıtır olun hepiniz
Çok sevindimm çoook, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir ömür bir aile olarak sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahBoşuna değilmiş o kıtlık sonrası gibi yemelerin, ani kilo alışların demek.Sağlıklı ve rahat bir hamilelik dilerim.
Grupta olmasan da bize yaz, özletme kendini.
Tekrar tebrik ederim.
moralim çok bozukhürremin kaçırdığım sahnelerini izlemek bile bana içimdeki hüznü unutturamadı.
hamileymişim
çıtır olun hepiniz
moralim çok bozukhürremin kaçırdığım sahnelerini izlemek bile bana içimdeki hüznü unutturamadı.
Amanınnn ne güzel bir haber bu böyle. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. İyi bak bebeğimize. Unutma o senin olduğu kadar bu takımında bebeği ( he he he ) Gel sık sık bize neler yaptığını anlat bebişin. aklına da hiç kötü bir şey gelmesin, diğerlerine oldu diye bunda da aynı şey olacak değil. İnşallah doğumunu yapar, çıtır anne olarak gelir yazarsın bize. Hiç de diyet miyet yapmana gerek kalmaz. Bebeğimiz oluyor.oleyyyyyyyy Sen kilo bildiirmi dışında yazarsın bize sık sık. Alıştık artık biz sana. Nasıl olsa S.A nın da dediği gibi biz buralardayız.
Kaptan moral bozmak yok. Ssenin güçlü olduğuna eminiz. Güçlü biri olmasan oralarda tek başına işin ne. Bak herkes senin gibi cesaret edipte gidebiliyor mu. Winstonunda dediği gibi bu süreyi iyi değerlendir. Yeni bir sen olsun mesela. (yarat lafını sevmediğimden kullanamadım. ) İş bulacağına eminim. Umarım çok sürmez. Zayıflamak içinde bulunmaz bir fırsat bak karışan kimse yok. Ayrıca sevdiklerin sağlıklı olsunda sayılı gün çabuk geçer. Bir de bakmışsın eşin yanında. Seni gördüğünde gözlerine inananamıyor ve sana yeniden aşık oluyor. Senin azmine ve zaferine.
"Yarat"ı ben kullandım ama yazarken de hoşuma gitmedi ama aklıma başka fiil gelmedi o anda.
Aslında dini boyutu açısından tamam hoş değil ama "yaratıcı insan, yaratıcılığı gelişmiş kişi" falan diye kullanıyoruz ya o açıdan çok üstünde durmadım, yoksa bahsettiğim şey dünyayı yaratmak ya da başka bir şeyi haşa yaratmak değildi.
Öff neyse, başkan en kısa sürede eşine kavuşursun inşallah ve bu süreci kendin adına değişiklikler yaparak iyi değerlendirebilirsin umarım.
Hepimize iyi geceler, hafif sabahlar dilerim.
hamileymişim
çıtır olun hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?