Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bende 1 haftadır öksürüyordum bugün geçer, yarın geçer derken cumartesi doktora gittim. Bronşit olmuşum, astıma da yakınmışım. Annem astım hastası benim. Onun kullandığı hava var , ağzına sıkıyorsun, ondan verdi. 1000 mg antiiyotik verdi, vitamin verdi bir tane. Her gece öksürmekten uyuyamıyorum. Şimdide deli gibi başım ağrıyor, yarım saat falan aralıksız öksürüyorum sonra da herhalde beynim sallanmaktan ağrıyor. Öksürmekten konuşamıyorum bile. Umarım bir an önce geçer.
Mattika inşallah sende bir an önce çözüm bulursun, çok geçmiş olsun.

Merhaba canım, evet onu bende arada bir deniyorum meyve parçacıklı olanını özellikle ...Dediğin gibi ağız oyalıyor en azından..

bir avuç sarı leblebi yiyebilirsin. acayip tok tutuyor. ender saraç diyetlerinde veriyor.fazla yersen wc problemi yapar . makulü 1 avuç

Merhaba evet leblebiyi gün içinde ara öğün yerine tüketiyorum ama beyaz leblebi yiyorum...Teşekkürler

akşam yemekten sonra bişey yememek kilo vermenin sırrı.
çok acıkırsan bir bardak ayran veya süt içebilirsin, doğal olmalarına dikkat et.
ayran da tuzsuz olmalı.

Kesinlikle akşam yemeğinden sonra yemek yememek inanılmaz fark ettiriyor .. Her gün gram gram veriyor insan..
Akşam 6dan sonra agzıma hiçbir şey sokmuyorum su ve yeşilçay sadece ... Arada açlık bastırıyor sizlere sormak istedim neler yapıyorsunuz diye .. Teşekkürler kızlar ..

52 kiloydum ben bu sabah tartıldım 50.2 olmuşum hedefim 48 :)

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar ... Umarım istediğiniz kilolara gelirsiniz..

Yorumlarınıza teşekkürler

aaa öyle biyermi var neresi yazayım kuralları ihlal etmeyelim

Slm kizlar Ozgey tebrikler bu hafta takim olarak birinci olalim sonuncu olmak motive etmistir bizi kilo vermeyen kimse kalmasin hadi bakalim sabah 1 kase yogurt yedim ogle yemegim ise cikolata (hala aseriyorum(

teşekkür ederim canımmm hadi bakalım hep beraber birinciliğe

canım o kadar şişmandımki inan bana hiç yakışmıyordu gözlerim kaybolmuştu artık iradem kuvvetlidir karadeniz inadı birde yapcam dersem yaparım

Tamamiyle haklısın, sadece zor zamanlarımda elimin altında olacak o kadar.
Sen de umarım en kısa sürede halledersin.
Regl olduğumda bile göbeğim pörtler, şişkinlik olur ona bile çok gıcık olurum, kabızlık da fena, hem rahatsızlık hem şişkinlik olunca insan Hürrem gibi oluyor, kapılardan sığamıyor :26:

Geçmiş olsun, umarım kronikleşmeden atlatırsın.
Antibiyotik de güçlüymüş, aklındadır ama bol bol bu vesileyle su içersin ki böbrekler yorulmasın.
Antibiyotik deyince, roka bitkilerin antibiyotiği derler öneririm. (Ay bugün bitkici bacı winstonlight oldum ha )Ne bileyim bende yara bere, bir şey çıkınca hemen bir demet roka yerim, iyi gelir. (Sen doktoru dinleme, astımı rokayla çözeceğim ben , beni dinle gibi oldu hey yarabbim ya )
Geçmiş olsun ve hemen geçsin inşallah bacım.

sezen canım çok geçmiş olsun..

evet kızlar kabızlığımın ve aşırı kilo almamın sebebini öğrendim bugün.
hamileymişim
şüphelenmiştim tamam ama yine de beklemiyodum. inş bu defa tamamına erer.
daha önce de 2 kere hamile kaldım ama düşük oldu..
bu durumda hamilelik nedeniyle takımdan ayrılmam lazım sanırım

inş doğumdan sonra dönerim, bikaç hafta sonra düşük yaptım diye dönmem.
inş doğumdan sonra dönerim ve ozamana kadar sizler hep mezun olmuş olursunuz.
çıtır olun hepiniz

Son düzenleme:
MErhaba kızlar.. nasılsınız iyimisiniz.. ben hiç iyi değilim. bugün döndüm gene evime.. eşimden ayrılmak memleketten ayrılmak bana kafayı yedirtti. şimdi bile doya doya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Canıııım tebrik ederimmm... :)... ay bu durum tebessüm yarattı bende :) Canım Hayırlsıyla inşAllah bebeğini kucağına Allah güzel bir hamilelik nasip etsin alırsın. Kendine çok dikkat et. Allaha emanet ol arada bir gel özletme kendini bu gidişata bakılırsa biz sen torun sahibi olana kadar burdayız

allah kavuştursun canım, en kısa zamanda iş bulup herşeyi yoluna sokarsın inş.

torun sahibi olana kadar mı allah iyiliğini versin..
saol S_A cım, inş kucağıma alayım..

Çok sevindimm çoook, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir ömür bir aile olarak sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah Boşuna değilmiş o kıtlık sonrası gibi yemelerin, ani kilo alışların demek.Sağlıklı ve rahat bir hamilelik dilerim.
Grupta olmasan da bize yaz, özletme kendini.
Tekrar tebrik ederim.

nerde hamurlu tuzlu bişey varsa gözüm dönüyodu resmen, hayret ediyodum nasıl kontrol edemiyorum iştahımı diye.
hürrem gibi iştahım açılmış demek ki.

çok tşk ederim güzel dileklerin için.. inş doğurup öyle dönerim takıma hatice gibi

moralim çok bozuk hürremin kaçırdığım sahnelerini izlemek bile bana içimdeki hüznü unutturamadı.

moralim çok bozuk hürremin kaçırdığım sahnelerini izlemek bile bana içimdeki hüznü unutturamadı.

Başkan gelmiş hoş gelmiş, eşi de en kısa sürede yanına gelir inşallah.
Uzaktan ahkam kesmek kolay diyeceksin ama ben senin yerinde olsam ne yapardım?
-Önce saçlarımı kestirir/ şekillendirir/ boyar kendime yeni bir ben yaratırdım.
-Bir spor salonuna yazılır, hem stresimi atar hem forma girerdim.
-Diyetisyenle görüşür veya yeni bir diyete başlardım.
-İş konusuna konsantre olur, iyi bir iş arama sürecine girerdim.
-Üzülmek yerine eşimle geçirdiğim güzel anıları düşünür, en kısa sürede bunları kesintisiz ve bir arada yaşamak için elimden geleni yapardım.
-Tüm evlerden uzak her tür hastalıkların stresten, sıkıntıdan, göz yaşından kaynaklandığını sık sık hatırlatırdım kendime ve her daim gülümserdim eşimle yaşayacağım nice mutlu ve yanyana günleri düşünerek.
-Çok şükür sevdiklerim hayatta ve sağlıklı diye sürekli şükreder, dua eder, Allahın gücüne gitmesin diye boşuna mızmızlanmaz, üstümdeki stresi silkeler ve tüm çabamla her şeye sıfırdan başlardım.

Dediğim gibi sana belki atıp, tutma, polyannacılık gelecek ama ağla ağla, üzül bir yere kadar, en azından güçlü bir biçimde gülümseyerek gelecek mutlu günlerine bakabilirsen işler daha da kolay olacaktır.
Sağlık olsun, sevdiklerimiz toprak üzerinde olsun da varsın, 3 ay, 3 yıl bekleyelim.
Üzülmemeye çalış bacım, kendini oyala, yeni hobiler falan bul, en azından kendinle baş başa kalmamış olursun, bu da iyi gelebilir.
İnşallah en kısa sürede iyi bir iş bulur, eşini de yanına aldırabilir, bir ömür mutlu ve yan yana yaşarsınız.

Amanınnn ne güzel bir haber bu böyle. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. İyi bak bebeğimize. Unutma o senin olduğu kadar bu takımında bebeği ( he he he ) Gel sık sık bize neler yaptığını anlat bebişin. aklına da hiç kötü bir şey gelmesin, diğerlerine oldu diye bunda da aynı şey olacak değil. İnşallah doğumunu yapar, çıtır anne olarak gelir yazarsın bize. Hiç de diyet miyet yapmana gerek kalmaz. Bebeğimiz oluyor. oleyyyyyyyy Sen kilo bildiirmi dışında yazarsın bize sık sık. Alıştık artık biz sana. Nasıl olsa S.A nın da dediği gibi biz buralardayız.

Kaptan moral bozmak yok. Ssenin güçlü olduğuna eminiz. Güçlü biri olmasan oralarda tek başına işin ne. Bak herkes senin gibi cesaret edipte gidebiliyor mu. Winstonunda dediği gibi bu süreyi iyi değerlendir. Yeni bir sen olsun mesela. (yarat lafını sevmediğimden kullanamadım. ) İş bulacağına eminim. Umarım çok sürmez. Zayıflamak içinde bulunmaz bir fırsat bak karışan kimse yok. Ayrıca sevdiklerin sağlıklı olsunda sayılı gün çabuk geçer. Bir de bakmışsın eşin yanında. Seni gördüğünde gözlerine inananamıyor ve sana yeniden aşık oluyor. Senin azmine ve zaferine.

çok sağol sezencim. ben ilk haftalarda böyle şişersem sonum ne olur acaba, liste başından geri dönerim takıma kesin.
yeter ki sağlıkla doğsun da..
hiç gitmesem diyorum, ilk haftalardan 3 kilo aldım, koruyayım en azından diye ama bu iştahla pek zor.

"Yarat"ı ben kullandım ama yazarken de hoşuma gitmedi ama aklıma başka fiil gelmedi o anda.
Aslında dini boyutu açısından tamam hoş değil ama "yaratıcı insan, yaratıcılığı gelişmiş kişi" falan diye kullanıyoruz ya o açıdan çok üstünde durmadım, yoksa bahsettiğim şey dünyayı yaratmak ya da başka bir şeyi haşa yaratmak değildi.
Öff neyse, başkan en kısa sürede eşine kavuşursun inşallah ve bu süreci kendin adına değişiklikler yaparak iyi değerlendirebilirsin umarım.
Hepimize iyi geceler, hafif sabahlar dilerim.

Yanlış anlama canım. Ben başkalarının kullandığına takılmıyorum ve o şekilde anlamıyorum. Kırdıysam özür dilerim. Benim bazı kelimelere karşı takıntım var. Yaratmak ve ama kelimelerine. Fark ediyorsam eğer değiştirmeye çalışıyorum, takıntılılıyım yani. Muhtemelen bilinç altıma yerleşmiş bu. O yüzden yani yoksa bende tabii ki kullanıyorum ve kullananlara da takılmıyprum. Yıllar önce ama dan önce söylenenler yalandır diye okumuştum o yüzden ona da takıntılıyım, doğru olmadığını biliyorum ama napıyım işte. Manyaklık işte napıyım.

tebrikler . allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…